Pokaż pełną wersje : Beho pacc
gdzie znajde dosc duzy resp tych potworkow na paccu moga byc w poblizu jakies slabsze potworki typu ghoul ;p
jesli masz zamiar obrazac lub nie udzielac odp. to nawet nie naciskac na przycisk "odpowiedz"
Marian86
08-03-2008, 18:11
najwięcej beholderow jest na tombach w ankrahmun, są jeszcze na wyspie vandura ale tam raczej nie dasz rady :)
http://tibia.pl/monster/Beholder
Kurczakos
08-03-2008, 18:46
Licz Hell 10 znakUw
Tony_Gdansk
09-03-2008, 07:50
#up
Gdzie na Lich Hell masz beholdery ? o_o
Czego to się można dowiedzieć B)
Na helheim masz bardzo dużo, ale tam trochę ciężko. :)
Powodzenia z szukaniem beho na Licz Hell ;]
A co do Helheim to nie polecam, bo chyba za dużego lvl to nie masz ;D
Pozostają stare dobre tomby ^^
Żal. Szukaj nie gryzie. :baby::baby::baby::baby::baby:
RailChris
11-03-2008, 21:52
A po co szukać na pacc :)
Black Knight...
gdzie znajde dosc duzy resp tych potworkow na paccu moga byc w poblizu jakies slabsze potworki typu ghoul ;p
jesli masz zamiar obrazac lub nie udzielac odp. to nawet nie naciskac na przycisk "odpowiedz"
Poszukaj w gorach Darashii ,jesli znajdziesz to bedziesz mial mile zaskoczenie sa ghoule i beho w sporych ilosciach. Podpowiem sa niedaleko spawnu 1 vampira :D
kamil3222
15-03-2008, 20:07
@up
schody 1 przed schodami na necro zlazisz tam jest 1x vamp idziesz do gury pelno poison field i 4 beholdery chyba ;p
Dużo bego hest w helheim -3-4 ale tam sa jeszcze eldery i braindethy
@up
schody 1 przed schodami na necro zlazisz tam jest 1x vamp idziesz do gury pelno poison field i 4 beholdery chyba ;p
Chodzilo mi o inny spawn beholdera na drefii. Mianowicie przechodzisz gory od stary Darashii i nastepnie kierujesz sie w miejsce ze skeletami i scorpami w zadoleniu nastepnie odnajdujesz maly swamp na polnocy, jest tam kilka poison fieldow przechodzisz przez nie i wskakujesz do dziury. Jest tam takze fajna miejscowka do skilowania na slime ktorego mozna ropnac.
Patrząc na nick postaci z twojego profilu to chyba trochę za wcześnie na beho.
babcia666
16-03-2008, 17:51
@Juhhhhy
Mówisz o tych 4-5 beholderkach? Omg. Na pewno se poexpi chłopak.
@topic
Na facc masz Fibule/hellgate (uwaga na elderki i ds), na pacc kochane tomby.
Radze na erigu szukać.
Klawiatura
17-03-2008, 01:20
A na hg moim knightem(73lvl, 89/89 z misitic blade, bez softów)opłacałoby mi się?Bo nigdy tam knightem nie byłem i się nie orientuje =d
@down
Jakiś duży resp, możliwie największy.Może być też Hell gate, ale nie wiem czy mi się tam opłaci.
Powiedz ktore beho masz na mysli to z checia Ci pomoge.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.