Pokaż pełną wersje : 62 Knight Hacked!
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/38096
62 knight hacked na celescie.
Mati1910
09-03-2008, 15:23
LOL Spoko filmik, ale mam pytanie, ktory 62 ek nosi Rare Seta??
Co prawda to serwer non-pvp, ale troche zal :P
Zapewne kradł<polak> lub miał 2 chara <dziecko update> kupił na allegro <allegrowicz>
@NA DOLE
BO TO POLAK
Tensz-in
09-03-2008, 15:36
Widze ze gosc ktorego hacknales jest w twojej gildii, ostry frajer z ciebie ;D
jakoś dziwnie wygląda ten hack... od razu parcele kupione i typ zachowuje się jak by to byl p set a nie full eq... :) takie jest moje zdanie
jakoś dziwnie wygląda ten hack... od razu parcele kupione i typ zachowuje się jak by to byl p set a nie full eq... :) takie jest moje zdanie
Bo może najpierw wbił na chara i dopiero pomyślał aby zrobić film?
@Tensz-in
A może to nie jego film?
MYŚLCIE KURWA !
A może to nie jego film?
MYŚLCIE KURWA !
Ale jak myslec kiedy nie ma mozgu?
Film Nie był mój. Powiedział mi koleś że miał hacka i wystawiłem film. Na NoN-PVP każdy 40 level ma takiego seta.
Film Nie był mój. Powiedział mi koleś że miał hacka i wystawiłem film. Na NoN-PVP każdy 40 level ma takiego seta.
Pokaż mi chociaż jednego, który nie hakował/kupowal kasy na allegro/nie kradł, tylko zdobywał kase z expienia, lol
Ty bys wylecial z pokoju i wydarl sie "MAMO JUZ NIE MUSISZ PRACOWAC ZOBACZ JAKIE MAM EQ !!!!!!11111oneoneone"
mlodyjot
11-03-2008, 19:00
I oczywiście dzięki za spoil filmiku :))
Pokaż mi chociaż jednego, który nie hakował/kupowal kasy na allegro/nie kradł, tylko zdobywał kase z expienia, lol
nie ma takich -.- jak na allegro 10k na serwerach non-pvp to kwestia 2-3zł:]
Vasudanin
11-03-2008, 19:07
@up
2-3 zl?
10k za 1zl sobie kupisz (kumpel kupowal i mi powiedzial)
@top
nie lubimy hackerow tutaj!
@up
2-3 zl?
10k za 1zl sobie kupisz (kumpel kupowal i mi powiedzial)
na allegro ceny wachają się od 2,5~- 5zł za 10k, za 1 zł nie znajdziesz ;o
Na Refugii 2 zł za 10k _/
Proszę o komentarze do filmu, a nie co i po ile stoi. To chyba każdy może sobie sam sprawdzić na allegro...
Couranger
12-03-2008, 16:07
czlowieku a co tu komentowac bieda
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.