Pokaż pełną wersje : czyzby bug?
witam rano uruchamiam tibie wlanczam konto na infernie dziala wszystko jest okej ogralem 15minut poszlem na podworko wracam chce uruchomic berylie (konta na tym samym acc) i pisze ze mam uruchomionego innego chara czekam od 11:00 i nadal niechce wejsc logalem charem probowalem wszystkie sposoby wiec napisalem tutaj hmm czyzby jakis nowy bug?:>
Paralizze
09-03-2008, 20:32
jezuu z kad sie tacy ludzie biora.. albo ktos cie hacknol albo jakos kolega gra twoim harem ;)
Dizzy_Adventurer
09-03-2008, 20:33
Wątek Cipsoft Sux (przyklejone)
Już powstało troche takich tematów (krótki czas)
moj kumpel mial to samo :p zalogowal sie na 5 minut na chara na pacerze dal loga (w tibi byl offline tylko na tibia.com bylo ze online) i niemogl sie zalogowac na inne postacie, tylko na ta niby co jest online. pisalem na help channel o co biega to jeden tutor odpowiedzial ze to sie zdaza jak sa ataki ddos :p poczekal do ssa i bylo git :P
"jezuu z kad sie tacy ludzie biora.. albo ktos cie hacknol albo jakos kolega gra twoim harem " Jezzzu czemu masz zjebaną matke?
Avallach
09-03-2008, 20:59
Jezzzu czemu masz zjebaną matke?
po 1. Nie wymawiaj imienia Pana Boga swego nadaremnie.
po 2. Z kąd wiesz, jaką Jezus miał matkę?
po 3. 2 to ironia, a o ile dobrze wiem normalni ludzie nie wyzywają ludzi, ktorych nie znaja ;]
Twoja stara...
...soli mentosy...
...sra do gara, a twój stary to w*******a...
...wpieprza teflon.
Tyle o niej wiem. :baby:
A przepraszam ja Ciebie, co Ty masz do jego matki? Typów Twojego pokroju nigdy nie zrozumiem. Możesz do mnie powiedzieć "Ty huju" i wszystko jest w porządku, ale jak mieszasz w sprawę rodziców - sam siebie poniżasz.
Pomijam już to, że o tym problemie było już dzisiaj tematów 10+ i szanownemu autorowi nie chce się ruszyć swoich czterech liter i zobaczyć ocb. Tyle ode mnie.
W ogóle odeszliście od tematu...
Problem ten był od 11 do 13 dzisiaj. Nie wiadomo co to było i z jakich powodów nie można było po 11 zalogować się na postacie.
Temat do skasowania...
To jest bug spowodowany m. in. atakami DDoS. Poczekaj do następnego Serwer Save.
mateluszek
09-03-2008, 22:59
zmyjcie smole z odbytu to pogadamy
polecam jednak wazelinke, wasz stary bedzie bardziej zadowolony a i wasza dupa bedzie delikatniejsza (prawie jak u bobasa).
PAPATKI LUDZISKA
To jest bug spowodowany m. in. atakami DDoS. Poczekaj do następnego Serwer Save.
ja to napisalem pare postow wczesniej to nikt tego nieprzeczytal :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.