PDA

Pokaż pełną wersje : loot bag

ryba303
10-03-2008, 01:08
Witam

Czy jest jakiś czar który pomoże mi baga do góry wynieść bo szukanie schodów jest męczące i czasochłonne :/

mały edit

No dobra poczytałem trochę i jest takie coś jak magic rope, czar mam wykupiony. Poszedłem probowałem ale cos mi nie wychodzi :/ bag lezy niżej na rope place ja stoje u góry przed dziurą daje exani tera i nic :/

edit 2

mozna skasowac juz wiem :)

Klawiatura
10-03-2008, 03:14
Szukacz Roku 2008!!Proszę ten temat przykleić jako przykład dla innych!!Wszyscy powinni brać z Ciebie przykład!Nie czekałeś, nie spamowałeś ale sam znalazłeś!To takie rzadkie na tym forum!!Brawo!
Edit 1@
To jest piękne!Naprawdę!
...to nie ironia...

Inferno3031
10-03-2008, 07:36
To może napisz co odkryłeś żeby nikt już nie pisał takich tematów?
Jak chcesz wciągnąć lootbag po drabinie albo z dziury to stojąc poziom wyżej użyj liny (nie magic rope tylko zwykłej LINY) na dziurze/wejściu z drabiną...

Dizzy_Adventurer
10-03-2008, 07:56
A może spróbuj exurom?

<ironia>

Natorin
10-03-2008, 12:22
No dobra poczytałem trochę i jest takie coś jak magic rope, czar mam wykupiony. Poszedłem probowałem ale cos mi nie wychodzi :/ bag lezy niżej na rope place ja stoje u góry przed dziurą daje exani tera i nic :/

Wnioskuję aby zacytować to w newsie na t.pl temat przykleic a dla goscia zaplacic za joke <dawno takiego darcia nie mialem>

neopostman
10-03-2008, 14:36
Szukacz Roku 2008!!Proszę ten temat przykleić jako przykład dla innych!!Wszyscy powinni brać z Ciebie przykład!Nie czekałeś, nie spamowałeś ale sam znalazłeś!To takie rzadkie na tym forum!!Brawo!
Edit 1@
To jest piękne!Naprawdę!
...to nie ironia...

Polać mu !

Kimo36
10-03-2008, 17:06
A może spróbuj exurom?

<ironia>

I co? Myslisz, ze jestes ganxta?
(Jezeli tak, to sie grubo mylisz)

Aroonia
10-03-2008, 17:29
Ale autor jest po prostu mistrzem ^^ No cóż, ja znałem typa, który za chiny ludowe nie potrafił lootbaga na wspomniane schody wrzucić. Inny za wiele wymagał od Tibii i nie umiał zdjąć Long Sworda leżącego na trzech parcelach (nie przeciągał z kratki na którym stały parcele, tylko z uporem maniaka znajdujący się wyżej miecz B))

Aevolana
10-03-2008, 17:54
Ale autor jest po prostu mistrzem ^^ No cóż, ja znałem typa, który za chiny ludowe nie potrafił lootbaga na wspomniane schody wrzucić. Inny za wiele wymagał od Tibii i nie umiał zdjąć Long Sworda leżącego na trzech parcelach (nie przeciągał z kratki na którym stały parcele, tylko z uporem maniaka znajdujący się wyżej miecz B))

:D:D:D:D hahahahaha lol niezłe
@up x ileś tam(do tego z EXUROM)
jesteś żałosny... nie dość że dajesz idiotyczny "dowcpi" to jeszcze błąd popełniłeś w "exurom"

Klawiatura
10-03-2008, 18:47
Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów.

W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.

Dla Pana up.

Serious Sam
10-03-2008, 19:18
No cóż pogratulować tematu ^.^

Michulek
10-03-2008, 21:12
Koleś powala, ale ja rozumiem każdy z nas był/jest newbie :confused:

ryba303
11-03-2008, 12:29
LOL ludzie jesteście naprawdę niesamowici. Człowiek czegoś nie wie to się pyta bo od tego m.in jest to forum ale widzę, że nie którzy jeszcze nie dorośli, ale czemu tu się dziwić jak średnia wieku tu to 15 lat i to chyba jedyny zły aspekt tej gry a poza tym zastanawia mnie czy każdy z was na początku był taki "pro" :]

Dodo360
11-03-2008, 14:35
Swoja droga gz nicku...

Yoh92
11-03-2008, 15:13
Ale Spamujecie -.-

Co prawda.. Rzadko na Forum jest ktoś, kto używa opcji "Szukaj". Dobrze że wreszcie ktoś sprawdził czy opcja "Szukaj", nie gryzie..
Szkoda tylko, że inni Użytkownicy tego Forum, myślą że "Szukaj" to Rat..

Autor już się wszystkiego dowiedział, więc najlepszym rozwiązaniem będzie zamknięcie Tematu, aby nie było Spamu :)

@Edit Przepraszam, że tak często powtarza się "Szukaj" 8o !

Paccliker
11-03-2008, 15:35
No trochę się zdziwiłem czytając ten temat. xD A co ma wiek do mądrości? Mózg masz ten sam cały czas ;) Może jesteś bardziej "ynteligentny" ja mam 15 lat i co piszę z błędami w wszystkich wyrazach? Spamuje? Robie ogólny chaos na forum? Hmm ...

Spaghetti
11-03-2008, 19:40
ryba masz postać czuje 200 lvl+ nie? daj mi jakies korepetycje o tibii bo nie wiedzialem ze mozna magi rope brac lootbagi nie no gratuluje nie bede sie smial bo szqoda rybki lubie je jesc bardzo
@@@
ROPE DO CHOLERY INACZEJ NIE MZONA TLYKO DLA TWOJEJ WIADOMOSCI NA SCHODZACH BEZ ROPE TYLKO WZUC NA NIE LOOTA xDXDXD:baby:
Ale Spamujecie -.-

Co prawda.. Rzadko na Forum jest ktoś, kto używa opcji "Szukaj". Dobrze że wreszcie ktoś sprawdził czy opcja "Szukaj", nie gryzie..
Szkoda tylko, że inni Użytkownicy tego Forum, myślą że "Szukaj" to Rat..

Autor już się wszystkiego dowiedział, więc najlepszym rozwiązaniem będzie zamknięcie Tematu, aby nie było Spamu :)

@Edit Przepraszam, że tak często powtarza się "Szukaj" 8o !
pwoiedzial bym ci ze Szukaj to bardzo grozny moob !@! wypadaja z niego czasem dzieci neo ktore tego nie uzywaja gryzie i to MOCNO niektorych niegrzecznych lamusow i daje DUUUUZO doswiadczeenia
sory za offtop i bledy ale nei lubie pisac w tepie 10znkaow/50 sec

Aroonia
11-03-2008, 20:19
@Up

Proszę Cię, daruj sobie... Autor już wszystko pojął, dalsza dyskusja jest bezcelowa.

Emcess
11-03-2008, 21:23
ryba masz postać czuje 200 lvl+ nie? daj mi jakies korepetycje o tibii bo nie wiedzialem ze mozna magi rope brac lootbagi nie no gratuluje nie bede sie smial bo szqoda rybki lubie je jesc bardzo
@@@
ROPE DO CHOLERY INACZEJ NIE MZONA TLYKO DLA TWOJEJ WIADOMOSCI NA SCHODZACH BEZ ROPE TYLKO WZUC NA NIE LOOTA xDXDXD:baby:

pwoiedzial bym ci ze Szukaj to bardzo grozny moob !@! wypadaja z niego czasem dzieci neo ktore tego nie uzywaja gryzie i to MOCNO niektorych niegrzecznych lamusow i daje DUUUUZO doswiadczeenia

Naprawde? Teraz to przyjebałeś. Jesteś fajny.
On przynajmniej nie był takim analfabetą jak Ty.

Klawiatura
11-03-2008, 21:58
@@@

Ciekawe w jakim tępię piszesz...Dlaczego jeszcze nikt nie zamknął tego tematu?Tutaj nikt nie powinien napisać żadnego posta bo autor sam sobie odpowiedział....

virrus
11-03-2008, 22:13
Ciekawe w jakim tępię piszesz...Dlaczego jeszcze nikt nie zamknął tego tematu?Tutaj nikt nie powinien napisać żadnego posta bo autor sam sobie odpowiedział....

Bo jak ostatnio zauważyłem, to se modki wakacje zrobiły chyba, a jak nie no to ten temat jest (jak mi się zdaję) do spamowania

PS. Ojoj, zaraz zostanę zbanowany za to, że powiedziałem coś do kogoś z wyższej półki... :confused: