Pokaż pełną wersje : kostka
witam mam dwa pytania :)
1.gdize mozna znalez kostke
2.jak jest po angielsku kostka
I jeszce cos napewno do drugiego bedziecie pisac znajdz w słowniku niepisac tego bo bedzxxie to ignorowane czekam
Napisze Ci na priv, poniewaz jest to bardzo fajny sposob zarabiania (na refugii 2k) : D.
Kostka - Dice
Znam ten sposób. Venorianski npc, prawda?:>
Avallach
10-03-2008, 17:28
Pod dp w Veno ;]
A i tak na ten wasz "sposob zarabiania" nikt sie nie nabiera ;] duuzo osob zna tego npca ;]
Acha, nie robmy z tego tajemnicy ;];]
Mimo wszystko, im mniej ludzi wie o tym NPC tym lepiej.
Heh.. Ale nikt nie powiedział, iż kostka służy do zwykłej zabawy. Przykładowo ja nie gram Kostką w "Loss or Win". Bawie się z kolegami.
Mówimy se numer i rzucam :)
Kostka więc nie służy tylko do jednego, aczkolwiek najczęściej jest w jeden sposób używana ;)
Ale tylko ja się tak bawie na Serwie z kolegami :P
Kostka - Dice (Nie mylić z Dick 8o !)
Przypomne ze kostke mozna wylotowac z piratkow :)
Hmm a może mi ktoś wysłać na Tibii na konto Lesleyql informacje który to NPC? :confused:
Kostka - Dice (Nie mylić z Dick 8o !)
Wygląda na to, że tylko ty jesteś w stanie to pomylić.
Napiszcie mi na priv o co chodzi bo znazlem npc z ktorym mozna gadac o dice ale nie wiem co i jak dalej :P
piszesz hi>dice>yes>dice(money/gold)>yes tracisz 100gp może wygrasz kostkę- zarobiłem na sprzedaży kostek jakieś 30-40k
piszesz hi>dice>yes>dice(money/gold)>yes tracisz 100gp może wygrasz kostkę- zarobiłem na sprzedaży kostek jakieś 30-40k
co z tego ze ja wygram? kto ja potem kupi? xD
Ludzie to kupuja?
Często jak ktoś gra w depo i napisze się sell dice ludzie się do Ciebie zgłaszają i sami licytują- możesz jedną sprzedać jawnie za nawet 3k, a kilka po 2k pocichu. Mialem tych kostek trochę, a teraz zostały mi 2, czasem krzyknę w depo sell dice i często się ktoś zgłosi ;).
napiszcie mi na priv ktory to NPC, bede wdzieczny
juz znalazlem :D mam 3 kostki za 700gp
Undeadzik
26-03-2008, 21:59
A ma ktos by wyslal na priva link do tibian earth gdzie kupie kostkę ?
prosze i z gory dziekuje
Dla większości up opcja szukaj się kłania...
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=48170&highlight=dice
dick morzna kupic w wenore
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.