Pokaż pełną wersje : skile knighta
mam naprawdę dużo pytań i z góry dziękuje tym co odpiszą ;p;p
1)Ile trwa nabicie 80/80 skila u knighta? (gdzież to było ale nie mogłem znaleść)
2)Opłaca mi sie robić to na 8 lvlu? mam czas do wakacji bo wtedy kupuje
se pacc :D
3)Z czego lepiej bić sword/axe/club
4)Ile może kosztować porządne eq dla knighta i na jakim lewelu je brać?
(typu DSM ,MMS,i jedna z lepszych broni) świat GALANA
5)Skil lepiej wchodzi przy hitach 100 + czy na hitach 20-10 tak
samo?;p;p
6)Monka /ghoula będę robił z 35 druida ma pacc i promocje jakie runy
robić w tym czasie??
7)Jaki mlvl wejdzie mi podczas skilowania ?
8)Opłaca mi się biegać na niskim lvlu w b robe/mamutho czy lepiej
wydać kasę na knight/royal seta?
9)Na którym lvlu mogę go spokojnie nosić knight/royal seta?
10)Jeżeli dobije te skile i do wakacji zostanie mi 2 tygodnie to nabijac lvl czy dalej skilowac? np do 85-90 ;p;p
Zaczynamy...
Wszystko o co pytasz znajduje się w internecie, na google, oraz na tibia.pl w opcji szukaj.
Jeśli grasz na pvp postaraj się nosić umiarkowane eq a jeśli jest to non pvp to możesz jakieś lepsze.
Mace są tanie i Łatwo dostępne ale gorzej jest potem zdobyć arcane staff bo jest z poi ;P W mace idzie mało osób ale jest to taka sama broń jak każda inna, nie gorsza, nie lepsza od sworda.
Axe wybiera wiele osób ze względu na SCA.
Swordy także są wybierane przez wiele osób ze względu na popularność i dostępność.
KAŻDY TYP BRONI JEST TAK SAMO DOBRY!
Poniżej link do czasu skillowania
http://wiki.hunted.pl/wiki/Trening
Trenujemy zadając jak najmniejsze hity(używamy najsłabszej broni z każdego gatunku)
Na pvp nie opłaca się mieć wcześnie tak dobrego skilla jak 80/80
DSM 40k+
Knight set od 20 proponuje, a royal od 40.
Skille a lvl
50/50 lvl 10-15
60/60 lvl 15-25
70/70 lvl 25-45
80/80 lvl 50+
Dragon-Fly
10-03-2008, 18:34
1) www.pskonejott.com
2) Jak non-pvp i NIE będziesz padał to jak najbardziej, na pvp nie radzę...
3) Zależy od twego gustu, ja wolę Axe'y
4) Sie spytaj na servie... Albo na tibia.com, br, pl czy gdzieś poszukaj price listy
5) Tak samo...
6) Ja bym Icicle robił
7) Patrz podpunkt 1)...
8) Knight set'a, jeżeli chcesz, to nawet royal, ale jak padniesz to nie moja wina...
9) Knight - 20 lvl nosiłem, Royal - 50 lvl, raczej się ni opłaca wcześniej, jak padniesz...
10) Bij lvl...
Dzizys crajst, holy crap in the air... Ja rozumiem, że newbie jesteś, ale to przechodzi wszelakie pojęcie... poczytaj sobie poradniki! Plax! Użyj opcji "szukaj", cokolwiek! =o
mam jeszcze jedno pytanko
którą profesja sie zarabia więce ;p;p
knight czy paladyn
a do ednego z wczesniejszych pytań chodzilo mi o to czy jezeli bede bil 2 monki po mniewięcej 30-20 to szybciej wbije skil niz jezeli bede je bil po 2-10 ,to jest czy skil szybciej rosnie jezeli wale np. 2 razy mocniej acha do wakacji mam czas a na facc nie chce mi sie expic a gdzies juz widzialem podobny temat i odpowiadali ze jezeli masz kumpli i nie bedziesz czesto padal to mozesz spoko wbijac takie skile ;p;p
Dragon-Fly
10-03-2008, 18:53
Tak samo leci skill! Więcej zarobisz na kina... Jak masz plecy na pvp to sobie bij, ale ktoś może być szybszy niż PW Twoich pleców...
mam naprawdę dużo pytań i z góry dziękuje tym co odpiszą ;p;p
1)Ile trwa nabicie 80/80 skila u knighta? (gdzież to było ale nie mogłem znaleść)
2)Opłaca mi sie robić to na 8 lvlu? mam czas do wakacji bo wtedy kupuje
se pacc :D
3)Z czego lepiej bić sword/axe/club
samo?;p;p
robić w tym czasie??
10)Jeżeli dobije te skile i do wakacji zostanie mi 2 tygodnie to nabijac lvl czy dalej skilowac? np do 85-90 ;p;p
~Kolo 400 godzinek bedzie.
2)Opłaca mi sie robić to na 8 lvlu? mam czas do wakacji bo wtedy kupuje se pacc :D
~Pewnie ze tak podczas skilowania wpadnie Ci troche lvl.
3)Z czego lepiej bić sword/axe/club .
~Osobiscie bije ze sworda ale zaluje tego wolalbym miec do dyspozycji axe.
~Nie orientuje sie w galanskich cenach.
samo?;p;p
~Tak samo.
robić w tym czasie??
~Zapewne jakies ktore da sie latwo odsprzedac w celu pozyskania kasyyy.
~Mysle ze do 80 wejdzie Ci 5,5-6 Mlv.
Jesli chodzi o maga to tak.. poniewaz te itemki zajmuja malo capa ktory jest mu tak bardzo potrzebny. Nawet na pozniejszych lv nie ma potrzeby zmieniania Eq chyba ze posiadasz juz Aol i zapas kasy z ktora nie masz co robic.
Knight set u knighta - 25Lv , Royal. chodzilo chyba o Crown set u knighta - 40~.
10)Jeżeli dobije te skile i do wakacji zostanie mi 2 tygodnie to nabijac
lvl czy dalej skilowac? np do 85-90
~Skile 80 spokojnie Ci starcza w dzisiejszych czasach ,a w miare czasu beda same rosly.
1)Ile trwa nabicie 80/80 skila u knighta? (gdzież to było ale nie mogłem znaleść) -> http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=7102
2)Opłaca mi sie robić to na 8 lvlu? mam czas do wakacji bo wtedy kupuje se pacc -> na 8 nie, wbij tak 20-30lvl i skilluj dopuki nie masz pacca
3)Z czego lepiej bić sword/axe/club -> oczywiscie axe
4)Ile może kosztować porządne eq dla knighta i na jakim lewelu je brać? (typu DSM ,MMS,i jedna z lepszych broni) świat GALANA -> ja na 50lvlu mam eq DSM, Medusa Shield, RH, Blue Legs, BoH
samo?;p;p -> bez różnicy ale przy duzych hitach co chwile potworów bedziesz szukał a przy malych dłużej w jednym miejscu posiedzisz
robić w tym czasie?? -> gfb i hmm
7)Jaki mlvl wejdzie mi podczas skilowania ? -> do skilli 80/80 jak ciągle bedziesz mane zuzywal to ci wejdzie z 6+mlvl
wydać kasę na knight/royal seta? -> kup sobie wypas tarcze zeby zadko w ciebie potwory trafialy
9)Na którym lvlu mogę go spokojnie nosić knight/royal seta? -> zależy czy masz lagi kicki freezy itp. jak nie to bierzesz bp health potionow i eq jakie chcesz
10)Jeżeli dobije te skile i do wakacji zostanie mi 2 tygodnie to nabijac lvl czy dalej skilowac? np do 85-90 ;p;p -> dalej skillowac
Wszystko zostalo Ci wyjasnione. Do zamkniecia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.