Pokaż pełną wersje : dragi/cycklopolis vs. 34 ED
Witam,
dziś mam do was kilka pytań, a no więc:
ad.1) Czy dragi w ank(masowo) bić z utamką czy może lepiej bez ?
ad2.) Cycklopolis - piękny exp, a no więc czy opłaci mi się tam huncic 34 ED'em z hailstorm rodem ? ; >
Nie orientuje się jak tam dragi w ank są ale jeśli wpadniesz na 2+ to możesz paść... Więcej niż jeden drag to waste :P
Na cycach dobrze będziesz bił z exori tera ;P i raczej są one bezpieczniejsze niż dragi...
Spaghetti
11-03-2008, 19:35
W ankh MASOWO dragów nie hunć... tam są wszędzie schody a i z summonem 2 dragi Cię zabiją... cyklopolis możesz sprobowac ale -1 oczywiscie ;] nie zapomnij o manaskach a tak w ogóle jaki masz mlvl? bo samym rodem możesz czasem duży hit dostać :P POZDRO
RailChris
11-03-2008, 21:50
ad 1.)Utamka zawsze ci daje więszką pewność. Zawsze warto stracić troche many niż pojawić się w świątyni.
ad 2.)Troche ci Mana Potionki zejdą, ale możesz spróbować czy ci się bedzie opłacać. Zobaczysz że wychodzisz na + lub 0 expij, jak na lekki - expij, jak na mocny - idz na Dragi :)
Idz na dragi w edron na +1 :) Jest tam resp 2 dragów. Wchodzisz po schodkach robisz jednego demon skeletona i na dol. Dragi jego zaatakuja wchodzisz druga strona przez parcele i klepiesz w nie z daleka :) Polecam zrobic z bp ihow zeby leczyc summona albo jak najszybciej wbic 36 lvl do mass healing :)
Idz na dragi w edron na +1 :) Jest tam resp 2 dragów. Wchodzisz po schodkach robisz jednego demon skeletona i na dol. Dragi jego zaatakuja wchodzisz druga strona przez parcele i klepiesz w nie z daleka :) Polecam zrobic z bp ihow zeby leczyc summona albo jak najszybciej wbic 36 lvl do mass healing :)
Możesz dać to na TibiaEarth ? : > Będę wdzięczny.
a to przez dziedzińczyk :) drzwi na lewo, potem schodkami na dol, potem w prawo, potem w prawo, potem w prawo (bo 3 razy w prawo jest), potem schodkami w góre, przez dziedzińczyk no i drugie, właściwie trzecie drzwi na lewo
dokładniej tutaj:
http://www.tibianews.net/worldmap.asp?xcor=-1990&ycor=637
@up
ale tam badziewny exp jest strasznie :P
@up
lol...
Dla takiego lvla jak on ma to ten exp bedzie miodzo :) Nikt Ciebie nie wyrzuci z respa bo po co mu taki respawn (chodzi mi o h lvl)... H lvle expia na nizszych poziomach wiec nie bedziesz im w niczym przeszkdadac. Na Twoim lvlu mysle, ze jak dobrze pojdzie to next lvl wbijesz w 1.3 - 2h :)
Czy to jest to miejsce, gdzie po drodze są 2x Wyverny ? :>
dragi w ank sa zawsze zajete ja chodze z kolega knightem uleczam go exura sio i bije draga z roda + exori frigo w wtedy dobry exp i nie mamt waste
dragi w ank sa zawsze zajete ja chodze z kolega knightem uleczam go exura sio i bije draga z roda + exori frigo w wtedy dobry exp i nie mamt waste
Jasne dobry exp i tym bardziej bez waste? o_O Jakim lvlem bijesz ?
ja 36 druid a on 42 knight skile 77-76
Piranezi
13-03-2008, 21:57
Idz lepiej na Tomba albo Helheim a nie kombinujesz :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.