Pokaż pełną wersje : Blue djin tower
Witam, czy dalbym rade oczyscic blue djin tower 85 rp skile widoczne w profilu niestety mam tylko 20 as starow wiec czysczenie calosci z nich nie wchodzi w gre do wyboru rski albo pb, ile zejdzie smp i shp i jaka przyjac taktyke tzn walic z mas sana czy rski i exori san/con?
Milten Magician
11-03-2008, 16:31
Ja swoim palkiem tam expie, lurujesz tak żeby większość była pod schodami i mas san.
Szkoda marnować ass starów.
Last room jest najśmieszniejszy bo czasem tak jest, że zwykłe djiny trapują maridy i możesz sam sobie z rsów bić, ale to rzadko, więc polecam tam mas san.
Mi na wyczyszczenie całej wieży schodzi około 2-3 bp mana potionów i kilka sztuk hp potów.
@Edit
Wiesz, ja mam ciut większy lvl i dość sporo hp więc nie używam ale jak nie masz lagów to z mas sana tak wyrobisz, że nie walnie cię więcej jak raz czy dwa, więc chyba nie trzeba. Najlepiej to sprawdź :P
Dzieki pomogles mi :*
@edit
Uzywac tam utamki?
Pantomek
12-03-2008, 20:41
Bez Utamo , to tylko niepotrzebne waste. Bez Dwarven Ringa nawet się nie wybieraj :D
@Up
Huhu, co to się działo jak ja tam wkroczyłem bez tego pierścienia ^^'
@Topic
Mimo wszystko uważaj na ewentualne niespodziewane combo, bo jak tak piźnie wszystko naraz...
Mnie śpieszno było do wykonania Djinn Questa, więc do czyszczenia wieży zabrałem się na 50 lvlu, kiedy tylko dorwałem się do Divine Caldera :D. Co prawda na dostanie się na sam szczyt zużyłem 120 średnich manasów (cały czas mas san), ale nie dbałem o koszty, chciałem jak najszybciej móc handlować z Djinnami. Zaraz po wymianie lampy przystąpiłem do taktycznego odwrotu, nim piętra podemną wypełniły się potworkami :p. Sytuację utrudniał fakt, że akurat przy lampie wyczerpałem wszystkie manasy, ale jakoś poszło.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.