Pokaż pełną wersje : Jak Zarobic Szybka Kase ?
Elo !
Jestem 28 Knight Skille 68/66
Szukam Jakiegos (Dobrego)
Affff...
Badzo Dobrego miejsca gdzie mozna szybko zarobic GOTOWKE
Nie Mam Pacca Jak Cos :/
Z Gory ThX Za Odpowiedz ... :)
Dragon-Fly
11-03-2008, 16:57
Do znudzenia... EF... MT. Sternum "tomb"... Ewentualnie gucie (czyt. guardy)... No i jeszcze jakiś elo pro resp beho...
Don_Kustosz
11-03-2008, 17:12
qp sobie na allegro :O
Tony_Gdansk
11-03-2008, 17:18
Tu..
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807&page=371
@Up
Czy ja wiem? Autor nie pyta gdzie expić tylko gdzie zarabiać. Co nie zmienia faktu, że taki temat też istnieje.
Mintwalin, looty rób...
Nie allegro ...
Teraz Kase Zbieralem Na Elf Fotec,Ghostland i Mino Zameq :]
Macie Jeszcze jakies dobre miejscowki ? Albo Ktora jest najlepsza z tych podanych u gory mam jeszcze obsidian knife jak cos ;)
Zeby nieotwierac nowego tematu jak sie ottwiera takie dzwi co maja kolorowe klamki !?
@Up
Czy ja wiem? Autor nie pyta gdzie expić tylko gdzie zarabiać. Co nie zmienia faktu, że taki temat też istnieje.
Mintwalin, looty rób...
Bez Postmana dotarganie loota do depo thais graniczy z cudem :)
Jak ktoś powiedział pod cycami jest duzo mumi ghuli itd a z tego kaska leci ^^. Ale na efie tez jest duzo kasy :D.
Bez Postmana dotarganie loota do depo thais graniczy z cudem :)
Jak ktoś powiedział pod cycami jest duzo mumi ghuli itd a z tego kaska leci ^^. Ale na efie tez jest duzo kasy :D.
sądzisz że 28lv tam na "mummiach" (czyli crypty bh mummie ghoule i GHOSTY)
nie będzie miał waste większego niż zarobi
ludzi nie widzicie że on ma 28 lv ?
Bez Postmana dotarganie loota do depo thais graniczy z cudem
dla mnie żaden problem zawsze donosze mam swoje skrzynki po drodze ...
Do znudzenia... EF... MT. Sternum "tomb"... Ewentualnie gucie (czyt. guardy)... No i jeszcze jakiś elo pro resp beho...
beho ?
guardy ?
i jak wyżej wspomniałem
MT. Sternum
tam tylko może iść na ghoule bez waste ...
Zależy też jakiej kasy autor oczekuje. Racja, jest pewne ryzyko w przy taszczenia złomu, tylko kto każe to robić do samej skrzyneczki depo? :>
Stawiamy loota za drzewem i korzystamy z taktyki "bagowa droga", by dotrzeć do najbliższego mailboxa. Sposób opisany w dziale poradniki "Dalekosiężne rzucanie loota" bodajże.
Ja Chce Duzo Gotowke :)))
Aroonia Dala Mi Dobry Pomysl :))
A Najlepiej Lotbagi Robic W ghostlandzie Czy w jakiejsc innej miejscowce :]
Wczesniej robilem loot baga na zamq mino i targalem do AB
Teraz Sprzedalem z bp kusz oraz bp bow i juz badzo dobra gotowka do raczek wpadla :]
grasz na pvp/non pvp? Na non pvp z targaniem lootbaga będzie ciężko na tym lvl. Gl, ef, skupowanie itemów taniej sprzedawanie drożej (można się nieźle dorobić ale trzeba uważanie śledzić oferty na kanale trade)
Gdzie Robic Najlepiej Loooty;] ??
Dragon-Fly
11-03-2008, 19:14
Jak jesteś mastaah w ciągnięciu loota to możesz zrobić na MT. Sternum "Tomb"... :D. Ewentualnie na guardach, ale ciężko będzie...
MR_DAVID
11-03-2008, 19:19
Ja Chce Duzo Gotowke :)))
A Najlepiej Lotbagi Robic W ghostlandzie Czy w jakiejsc innej miejscowce :]
Wczesniej robilem loot baga na zamq mino i targalem do AB
Teraz Sprzedalem z bp kusz oraz bp bow i juz badzo dobra gotowka do raczek wpadla :]
Elo!
Czy Naprawde Myslish Ze Cos Takiego Sie Fajnie Czyta? Pisz normalnie, jak ludzie, to może inni Cię zaczną uwazac za człowieka.
Moim zdaniem na 28lvl nie musisz miec jakiejś wielkiej kasy, wbij 35, zaczniesz expić na czymś pożądnym i wtedy pogadamy :).
@Up
Dobra po co 35 lvl Ty jestes slepy Temat
Jak Zarobic Szybka Kase ?
a nie jak expic ....
Dragon-Fly- Ja Tomba Nie znam :P
Arka_Sath_Wielki
11-03-2008, 19:30
aby zarobić gotówkę polecam iść i rozdawać ulotki :)
Arka_Sath_Wielki-Zal Slow ...
Dragon-Fly
11-03-2008, 19:34
Na pierwszym poziomie "tomba" masz skele i pare ghouli, na kolejnym dużo ghouli wraz se skeletonami, na kolejnym Beho, Crypt Shamblety, Mumie, dalej coraz więcej tego śmiecia, duchy, nawet dragi, a bardzo głęboko gs... Fajna sprawa ;]. Na jakim świecie grasz? A nuż Cię oprowadze może.
Guardia :)
A Ten TOMB To na pustyni ?
Masz Moze GG?
:)
Arka_Sath_Wielki
11-03-2008, 19:44
omg chodzi mu o tomba pod mountsternum .. a nie zal slow tylko napisalem odpowiedz do nazwy tematu :) bo nazwa tematu jak jest w regulaminie ktory za pewne przeczytales musi opisywac o czym jest ;)
Spaghetti
11-03-2008, 19:45
http://forum.tibia.pl/search.php :baby::cup:
powiem że jest takich tematów tysiące X(
idz na beho (casem th sword) dwarfy cyklo na mt. steroum ku**a ile tego jzu bylo nie bede sie powtarzal
Wiesz ze szukalem i nieznalazlem :) Wiec napisalem temat :))
Piranezi
11-03-2008, 20:01
Elo !
Jestem 28 Knight Skille 68/66
Szukam Jakiegos (Dobrego)
Affff...
Badzo Dobrego miejsca gdzie mozna szybko zarobic GOTOWKE
Z Gory ThX Za Odpowiedz ... :)
I ty chcesz szybka kase ? HUEHAUESHUAESHAUEASHA
Dragon-Fly
11-03-2008, 20:08
Tez mozna zrobic szybka kase...
Dał, jeśli łaskaw :) Wiem, wiem, nieco mylący nick.
I ty chcesz szybka kase ? HUEHAUESHUAESHAUEASHA
Wcale nie trzeba mieć pacca, żeby szybko zarabiać. Jeśli Twoja postać jest w stanie masowo klepać dragi, do 20k i więcej można wyciągnąć z nich na dzień.
@Autor
Jeszcze możesz na Outlaw Camp looty robić, bardzo blisko mailbox jest. Poczytaj trochę. O ile mnie pamięć nie myli, jest o tej miejscówce poradnik.
A Wy ??
Gdzie Wam Naaaaajlepiej Jest Lootowac ????
RailChris
11-03-2008, 21:47
Dwarf Guardy - kopalnie obok Kazzordon.
Bierzesz z 2-3 bp mana potionów, lejesz guardy i soldki, zbierasz lotbaga. Przy odrobinie szczęścia i umiejętności dociśniesz baga do depo i powinneś wyjść na spory +.
Albo kup sobie PACC i na żówie :)
Ja chce wyjsc na Duzyy +
bo jak kupie 3 bp mana potionów to strace chyba 6 k o ile 1 butelka kosztuje 50 gp :]
Idzi na gohule niezla kasa rob lot bagi bras helmet vikingi:)
Co wy mu Jebecie ze Pacc i na Żuwie ja mam pacc 50 lvl i co .. skiel musza byc + 75 na zuwie...
MR_DAVID
11-03-2008, 23:04
@Up
Dobra po co 35 lvl Ty jestes slepy Temat
Jak Zarobic Szybka Kase ?
a nie jak expic ....
Dragon-Fly- Ja Tomba Nie znam :P
Po to 35lvl żebyś mógł zarobić kase Ty jesteś ślepy.
idz se Na tomby lub na guardy ;] jak nie wiesz gdzie sa tomby to cie zaprowadze :]
bo mam chara na guardii :)
Po to 35lvl żebyś mógł zarobić kase Ty jesteś ślepy.
A z 28 lvl nie moge zarabiac kasy :) :evul:
Ponawiam pytanie autora jak szybko zarabiać kasę na Pacc
Knightem 21 lv skille 50/47 eq:guardian shield,knight armor,plate legs,crimson sword,leather boots,steel helmet ?
GoraPall
12-03-2008, 17:47
Sorry ale zrobienie dużej kasy 28 levelem na facu jest nie możliwe
@Up
A tam dupcys głupoty ; P
@Topic
Skillujesz do 70/70 i masz Elf Fortress,Guardy,Orc Fortress(Dla wytrwałych),HellGate,Fibula(Roty).
@Up
A tam dupcys głupoty ; P
@Topic
Skillujesz do 70/70 i masz Elf Fortress,Guardy,Orc Fortress(Dla wytrwałych),HellGate,Fibula(Roty).
Na e fortec bylem ale malo kasy jak dla mnie ale za to duzo lvl idze :)B)
Dragon-Fly
12-03-2008, 19:56
@UP - to zbieraj łuki, możesz nawet probować lootnąć Holy Orchid'a. ;]
Dobry exp i dobra kasa :)
Stanley6a
12-03-2008, 20:15
Zeby nie robic nowego tematu:
Mam 25 lvl ek i mam pytanie:
Gdzie moge najszybciej wbic 30 lvl? Moje skile to obecnie 58/57 ale bedzie 60. Od 30 lvlu to juz problemów miec nie bede ale teraz to nie wiem bo na zlowie za maly lvl.
Sorry ale zrobienie dużej kasy 28 levelem na facu jest nie możliwe
Jak zacząłem zbierać na Ghostlandzie kasę na bohy to w parę tygodni udało się wyciągnąć 72k stamtąd :D Na 25 lvlu te butki za taką sumkę zakupiłem. Było to... 2 lata z hakiem temu... Teraz nie ma tam warunków do takiej zabawy.
Hm, co jeszcze nie zostało wymienione... może orci dookoła OF? Halabrady z nich lecą.
Dragon-Fly
12-03-2008, 21:11
Jak zacząłem zbierać na Ghostlandzie kasę na bohy to w parę tygodni udało się wyciągnąć 72k stamtąd :D Na 25 lvlu te butki za taką sumkę zakupiłem. Było to... 2 lata z hakiem temu... Teraz nie ma tam warunków do takiej zabawy.
Hm, co jeszcze nie zostało wymienione... może orci dookoła OF? Halabrady z nich lecą.
Ja na MT. Sternum w 2 dni wyciągnąłem 60k :D.Niestety, później miałem wstręt do brass i viking helmetów jak cały dzień to znosiłem :s.
Dragon-Fly Dlugo Lootbagi taszczyles do thais ;P
Dragon-Fly
12-03-2008, 21:20
To były godziny szczytu, musiałem nosić po prostu full cap... parę razy zrobiłem lootbaga, i tak cudem przeniosłem ;S.
HeHeHe Ja zawsze przed miastem zostawiem baga biegne do dp scagam eq i powieli wszystko sellam :)
Dragon-Fly
12-03-2008, 21:29
Jeżeli tak robisz, to nie sellaj od razu, tylko ustaw w dp bp'ki i rzucaj loot i po następny lecisz, albo Ci się uda przez miasto przerzucić lootbag...
@Up
Właśnie miałem to napisać! :D Ciut za npc Sam stoi skrzyneczka na listy :)
Dragon-Fly
12-03-2008, 21:52
O rly? Oo Teraz wydaje się to banalnie łatwe :D. Aaa, to chodzi o tą na skrzyżowaniu ;]. Łatwiej, ale i tak trzeba uważać na noob'ów. :/ Jakoś opracuję fajną metodę.
Co do drogi bagów to straciłem w ten sposób lootbag warty 10k+
gość mnie obserwował, i mimo, że zakryłem jeszcze mój lootbag paroma pustymi, gdy wróciłem sprzedać loot, mój lootbag był pusty...
Dragon-Fly
12-03-2008, 22:05
@Arcan - Właśnie z Aroonią opracowujemy "super maastah evul" plan, jak przenieść lootbag, żeby nikt się nie skapnął, bo ja też mam dość nerwów "wyczaił coś czy nie?!" :/.
Chyba znalazłem dobry sposób, prześlę wam screena na priv, co o tym sądzicie?
Dragon-Fly
12-03-2008, 22:43
Wysłałem Ci jedną z wielu koncepcji ;].
@Dragon-Fly i Arcan
Uhm, ja to zawsze biorę na loozie :> Bez stresu idę z worem jak najbliżej depo/mailboxa.
Sposobem drogi bagów jeszcze nikt nigdy nie zakosił mi mojego złomu, nie wiem jakim cudem Tobie się to przytrafiło, Arcan :)
Gdy mamy do dyspozycji kolegę, prosimy go, by szedł przed nami i powiadamiał o sytuacji. Powiedzmy C=czysto, K=ktoś idzie. Co 2 sekundy wysyła taki szyfr na PW i osoba taszcząca worek wie, że w jej strone zmierza nikczemny, straszny i zuy gracz B)
Dragon-Fly
13-03-2008, 14:27
Ale zawsze lepiej się zabezpieczyć taką "drogą" :D.
Nom...
Piszą wogole nie na temat i robia sobie z niego jaja ...
n/c ...
Znacie jakas dobra miejscowke z BEHO :) ??
Dragon-Fly
13-03-2008, 20:23
Koło Venore, nawet mumie są lvl down... na MT. Sternum "tomb" też jest parę respów... No i oczywiście za orkami w Ancient Temple ładny spawn... Niestety, Altar's Lake zapchane po brzegi...
Dragon, nie rozpowiadaj tak o Mount Sternum Tomb, bo niedługo będzie problem z wyniesieniem lootbaga z samego Mount Sternum :D
Dragon-Fly
13-03-2008, 20:31
Ooops, sorry, to nie patrzcie na to MT. Sternum, tego nie ma, to tylko urojone... coś!
@Topic - jest jeszcze fajne miejsce "po drodze" jak się idzie na Kazordoon, kojarzysz? :P
O tak, niesamowity tam exp jest! A jakie lootbagi się z tamtąd wyciąga ;)
Dragon-Fly
13-03-2008, 20:36
Ja tam zawsze po drodze zachodzę.... mało ludu tam siedzi, można beho dla sportu klepnąć...
Wejdź na priv, miałeś mi chyba coś wysłać? ;p
Dragon-Fly
13-03-2008, 20:57
Wysłane... btw. Arcan, możemy kiedyś założyć taki temat "jak przenieść lootbag w konkretnej sytuacji" :D.
Obok Kazo ...
Zawsze Jak tam przechodze ktos siedzi :P
ale prosze go o 1 beho ubije i spadam :)
Dragon-Fly
13-03-2008, 21:00
Ja nikogo nie spotykam... może z żalu unikają tego miejsca? xD
hehehe ja gram na guardi a ten swiat jest zapchany ;P
a Ty na jakim pogrywasz :) ?
Dragon-Fly
13-03-2008, 21:04
Obecnie siedzę i gniję na Menerze... Nie róbmy takich offtop'ów, napiszmy coś konstruktywno-konserwatywnego!
Co do tego tematu o lootbagach, to kiepski pomysł. Zakładając taki temat
podalibyśmy graczom czychającym na nasze lootbagi nowe placówki do wyczekiwania, na niczego nie spodziewającego się playera wracającego ze swoim lootem.
Dragon-Fly
13-03-2008, 21:13
Tak więc zostawimy ich tak samych? Ale jesteśmy :evul:... chociaż... przydałoby się coś takiego, bo wiele osób nie wie, jak to zrobić...
Uwierz mi chciałbym pomóc, ale tworząc taki temat prawdopodobnie byśmy tylko ujawnili najlepsze kryjówki na lootbagi Tibijskim thiefom, co sprawiłoby, że już by nie było sposobu donieść lootbaga do thais :confused:
Zeby nie robic new topic znacie dobre miejsce ze slimami oprocz ghostland bo tam noobki zabijaja...
chcialbym poskillowac ;]
Bardzo dużo takich miejsc jest, wystarczy poszukać. Slimy występują na Foldzie, pod Jakundaf Desert, bardzo dużo na bagnach nieopodal Venore (okolice NPC Wyda). Jest również jeden, przyjazny respawn na Senjii.
Zeby nie robic new topic znacie dobre miejsce ze slimami oprocz ghostland bo tam noobki zabijaja...
chcialbym poskillowac ;]
Chcialbym dodac ze w maze of the lost souls znajdziesz tez spawny slime ,pod ab'dendriel oraz na polnoc od amazon camp venore.
Oki Thx za odpowiedzi
temat mozna skasowac :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.