Pokaż pełną wersje : Pytanie do tych co hunca dragi
Prosze o odpowiedz osob co expia na dragach nie chodzi mi o pojedynczy exp z watsem 20 potow (tylko o normalny exp)
Ile tracicie potow na 1 draga i jakie macie lvle /skile
Najbardziej zalezaloby mi na odpowiedz knightow bo sam nim jestem mam 40 lvl elite knight skile 67/66.
Nie da się tego dokładnie określić. Czasem drag maniakalnie spamuje gfb a dodatkowo ma ADHD i co turę zabiera z łapy po 70HP(zależnie od skilli), a czasem po prostu ma downa i wrodzoną ślepotę :p
Sorry, paladinem gram.
Szacując, Tobie może(nie musi) schodzić 1 potionek na jednego draga.
To jest jak loteria. Na twoim lvl'u nie expil bym na d-lair, nie ma szans sie zwrocic.
Dragon-Fly
11-03-2008, 20:25
@ UP: Wiesz, widziałem 25 kina co po D Lair latał... No ale masz rację, małe szanse, że się zwróci, chociaż kto wie, jak jest po tym up-ie...
z takimi skillami to o zysku na dragach możesz zapomnieć,
sam mam knighta 44lvl i ze skillami 73/73 w walce z 1 dragiem tracę 0-1 hp, tyle że zawsze pozostaje mi ok 100-150 hp i 0 many :/ (bijąc z bs)
na dragony to można się wybrac od 55lvl z g swordem, wtedy będzie można myśleć o zysku...
na twoim miejscu poskillował bym jeszcze... sam teraz skilluje do 80/80
skille 69/69 i broń dwuręczna posiadająca 39 atk nie sprawdzały się aż tak bardzo... waste był jakiś 1k (z 4 bp potionów zwracało się za 3)
Jeśli masz szczęście i coś wypadnie to jest się na +
proponuje skille 76/76 + ringi czasami jak wypadną 2
skiluje teraz ale narazie bede huncoic wyverny pojedynczo
dzieki za odpowiedzi
up
Byle nie to! Dragi są lepsze!!! Zawsze coś się zwróci!!!
Milten Magician
11-03-2008, 21:21
Ile tracicie potow na 1 draga i jakie macie lvle /skile
Ani jednego, 119 rp :P
Exp na dragach jak na mój lvl jest mizerny ale gdy np. jestem na granicy bankructwa to na dragach najlepiej odbić się.
np, dragi na edron, użyje z 2-4 bp mana potionów a loota na prawie 200k
RailChris
11-03-2008, 21:43
Knightem nie gram ale odpowiem :)
Mój Paladin aktualnie 59 lvl skille 78/64
Na 1 draga schodzi od 0-2 mp maksymalnie, czasami exura gran, czasami 2.
np, dragi na edron, użyje z 2-4 bp mana potionów a loota na prawie 200k
Przy pewnych umiejętnościach i łudzie szczęścia z dragów można naprawdę wiele wynieść. Ostatnio udało mi się zmarnować tylko 10 małych manasków i 40 royal spearów, a po sprzedaniu złomu wyszło 12k w kasie. Oczywiście im dłużej huncimy, tym lepiej :)
Richard56
22-04-2008, 11:52
Ja jestem knightem 57 lvl skile 70/66 na 1 draga nie mam waste
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.