zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Plan ?

DamianOOs
11-03-2008, 21:25
Witam ... Mam taki plan na zycie mojej postaci ..
Dzis zrobilem sobie sorca , wbije nim 8 lvl niedlugo i taki jest moj plan :
od 8-33 lvla bede expil na ghostlandzie i mount sternum
a od 33-45 na guardach i mount sternum
Pacca mam zamiar kupic na 45 lvlu i 50 mlvlu ale zeby to zrobic musialbym cwiczyc mlvl a mysle zeby zrobic tak ze na 45 lvlu robie bp sd i jak zrobie to ide zwastowac na d-lair i tak dalej do 50 mlvlu i wtedy kupie pacca. co o tym myslicie ?

Mukos
11-03-2008, 21:37
Rob jak chcesz choc ja pacca mam od 1 lvla i nie zaluje tego ;p

Pozdro

Cery
11-03-2008, 22:36
Najlepiej Pacc od początku. Chcesz sdkami w dragi klepać?

"od 8-33 lvla bede expil na ghostlandzie i mount sternum
a od 33-45 na guardach i mount sternum"

Tylko to jest w miare dobrym planem.

ripper
11-03-2008, 22:41
45 lvlu robie bp sd i jak zrobie to ide zwastowac na d-lair i tak dalej do 50 mlvlu i wtedy kupie pacca. co o tym myslicie ?
To już lepiej bić roty z melee i robić te sd, a potem je sprzedawać i waste'ować kasę w mądrzejszy sposób. Te 60 strzałów z sd nie starczy ci na długo. Jeśli nie ma możliwości sprzedaży - odłożyć, zawsze się przyda.

Sestor
11-03-2008, 23:00
Witam ... Mam taki plan na zycie mojej postaci ..
Dzis zrobilem sobie sorca , wbije nim 8 lvl niedlugo i taki jest moj plan :
od 8-33 lvla bede expil na ghostlandzie i mount sternum
a od 33-45 na guardach i mount sternum
Pacca mam zamiar kupic na 45 lvlu i 50 mlvlu ale zeby to zrobic musialbym cwiczyc mlvl a mysle zeby zrobic tak ze na 45 lvlu robie bp sd i jak zrobie to ide zwastowac na d-lair i tak dalej do 50 mlvlu i wtedy kupie pacca. co o tym myslicie ?

po 1 nie widze zebys od 19 lvl z wand of decay na ghostlandzie juz lepiej wtedy zaczac expic na soldkach/guardach exp leci przyzwoicie a kasy duzo na soldkach jak lootbaga robisz

z tymi sd na dragi przesadziles lepiej sprzedac a jesli to pvp zostawic na pozniej ;) a na dragi chodzic z icycle jak bedzie pacc z exori frigo troche dluzej bedziesz zabijal a duzo taniej

Lafa
11-03-2008, 23:55
Z wlasnego doswiadczenia wiem ze na wiekszych lvl (o ile wbijesz) bedziesz zalowal wastowania sd na dragach ;S

Poprubuj na tym tombie dla facc dobry exp dla takich lepkow 30 sorcow

Juhhhhy
15-03-2008, 02:14
Jesli chcesz koniecznie isc na dragi i sie boisz wolniej bic to moze postaw sobie jakiegos dsa i bij na spawnie 4 smokow? mysle ze by sie sprawdzilo