Pokaż pełną wersje : Jaki najlepszy anty-wir pod tibie ??
glucik111
11-03-2008, 22:02
Szukam takiego aby nie robil zadnych lagów, przycinek itp. wykluczając kasperskiego i avasta :p
AVG Anti-Spyware 7.5
Ashampoo FireWall
Nod 32
cwshredder
HijackThis
MÓZG
@down
takiego aby nie robil zadnych lagów, przycinek itp
Wymyrymydymy
11-03-2008, 22:29
Nod32 .
Ja polecam Symantec AntiVirus no i jak kolega wyżej powiedział mózg. Jak nie będziesz podawał nikomu passów i nie używał botów to gwarantuje że nikt Cię nie haknię.
Nie_a_ty
11-03-2008, 23:09
Kaspersky Internet Security.
Kubusssek
11-03-2008, 23:21
@
UP KASPERSKIEGO WYKLUCZAJĄC <nob? Chyba umiesz czytac"
Nortona Internet Security,Norton Procetion Center :)
Comodo firewall ^^, zero lagów......
Wymyrymydymy
12-03-2008, 08:15
@
Internet Security ?! Z tym to nawet GG laguje..
Zgadzam się z Wymyrymydymy ;)
NOD32 rox ;D
Batman666
12-03-2008, 13:46
ja mam Avira antyvirus dobry jest. i nie ma lagow xd
Właściwie jest tak, że gdy się myśli i nie wchodzi na stronki typu "fri premjum akkunt", nie sciąga botów to się żadnego syfu nie łapie, ja używam AVG (darmowy) + Ashampoo Firewall (w gazecie była wersja pełna, ale jest tez darmowa). Szczeze powiem wam tak: używałem NOD32, Nortona i nie widziałem różnicy! Co jakiś czas wystarcza jeszcze skan HijackThis. I jest w porządku.
Pozdrawiam,
Kubsle
Kurna, kiedyś ludzie to szukali antywirusów pod system, a nie grę. :/
Sugeruję rozejrzeć się za jakimś testem w sieci, bo nikt z osób tu wypowiadających się nie miał raczej więcej jak 4 różnych antywirusów(na tej samej konfiguracji, przy podobnym zawaleniu systemu), więc nie jest to najlepszy wyznacznik szybkości.
Lechista
12-03-2008, 22:41
Szukam takiego aby nie robil zadnych lagów, przycinek itp. wykluczając kasperskiego i avasta :p
Dokładnie. Najlepszym antywirem jest mózg :D
Avast...
@
Nod32 .
Kaspersky Internet Security.
Zgadzam się z Wymyrymydymy ;)
NOD32 rox ;D
Od kiedy do kaspersky i Nortony nie robią lagów? To największe zamulacze systemu. Jak się nie znacie to poczytać a nie wprowadzać autora w błąd!!!!!!!!!!
Comodo firewall ^^, zero lagów......
Tak, tak comodo firewall to taki antywirus, że chej...
Wiesz co to firewall?? Inaczej zapora...i to nie szuka wirusów tylko blokuje wejście i wyjście z komputera i do komputera....
A czy nie lepiej zainwestować 20 zł, w 10 GB dysk, na którym wgrasz tylko windowsa + tibie, na czas gry przekładając dyski i nie martwić sie czymkolwiek?
Jak będziesz używał mojego zestawu do ochrony komputera to haka nie załapiesz. W Tibie gram od 5 lat. Ale oczywiście jak będziesz wierzył "kumplom" którzy będą Ci przesyłali super gierki a przedtem pytali Cię czy mogą z Tobą grać postacią.
Co jakiś czas wystarcza jeszcze skan HijackThis. I jest w porządku.
Ja skanuje za każdym odpaleniem Tibii -Taki nawyk, wkurzający ale dobry :P
HijackThisem praktycznie wszystko wyciągniesz ;))a Szczególnie te OWntibie i inne syfy
Pozdrawiam
Cery.
Osobiście używam Nod32, jak dotąd wykrywa wszystkie złe pliki, które ściągam. Nie obciąża komputera, sam się aktualizuję. Super program. :-)
Jedyna wada - jest programem płatnym.
Również polecami Ci NOD32. Nie zamula systemu, a tym bardziej tibi.
@up
Program jest płatny, ale wystarczy, że date przestawie o 30 dni i juz mi działa normalnie ;)
w 100% zgadzam sie z Batman666...Avira najlepszy Antyvir jakiego mialem, all keyloggery i wogole smiecie wykrywa i ani troche nie zmula kompa.
Lechista
13-03-2008, 23:24
nod32 nie muli kompa? Nie rozsmieszaj mnie!
nod32 nie muli kompa? Nie rozsmieszaj mnie!
No jak masz procka 266MHZ to każdy Ci będzie mulił :/
@Topic
Eset smart Security (Następna generacja technologii NOD 32.)
Mi jakoś kompa nie zamula...
Aron Roar
14-03-2008, 08:06
A według mnie nie dowiecie się tu nic. Każdy wypisuje jakiego anty-vira używa, chociaż nie wie nic o innych. Więc nie znajdziesz tu obiektywnej oceny...
Każdy by chciał mieć antywirusa który:
-Pobiera 1kb pamięci
-Nie ,,laguje"
-Wykrywa wszystkie wirusy
Nie ma takiego polecam ci jednak oprucz tego avasta i kaspersky to AVG i Antivir ;-)
Lechista
15-03-2008, 00:34
Co wy gadacie?! Nie znacie się i gadacie głupoty. Tak to niestety z wami jest drogie dzieci... Sprawdź sobie przed instalacją tego noda jak szybko ci chodzi komp i obciążenie procka, i sprawdź sobie po zainstalowaniu. Ciekawy jestem czy będzie prawie bez zmian.... Będzie dużo gorzej. Polecam avasta. Słabo obciąża procka, dobry jest, wykrywa wirusy. Np. robiłem testa. Sciągnąłem sobie NOD32 i probowałem nim wykryć confident keyloggera, którego wcześniej ściągnąłem. Rezultat? Nie wykrył... A avast wykrywa...Zresztą nod to wersja trial na 30dni, 6 miesięcy albo 9, a avast forever :D
Wow, panie, bo przecież taki test jest profesjonalny i sprawdza się praktycznie zawsze... W zamian za jednego niewykrytego może wykrywać setki innych... Ja ponownie polecam wyszukiwarkę internetową i jakiś test serwisu/gazety/czy czego tam komputerowego.
@down
Dodaję trzecią kreskę pod moim 97+13. ;]
Lechista
15-03-2008, 16:20
Wow, panie, czy nie warto pójść do szkoły?? No chyba normalne, że dałem przykład jeden z wielu. Nie twierdze, że Nod32 jest zły, wręcz przeciwnie jest świetny, ale zamula kompa. Przeczytajcie post autora
"Taki który nie zamula"
A co do twojego podpisu:
97% użytkowników forum przejawia jakiekolwiek oznaki myślenia. Jeśli należysz do pozostałych 13%, wklej to do podpisu.
Czy nie uważasz, że powinno być tak:
97% użytkowników forum przejawia jakiekolwiek oznaki myślenia. Jeśli należysz do pozostałych 3%, wklej to do podpisu
Czyli ty też należysz do tych 97, którzy nie przejawiają oznak myślenia...
Kaspersky podczas skanowania obiektów startowych :| 0 zamulania :confused:
http://img87.imageshack.us/img87/8409/beztytuufx7.jpg
Pod tibie ikarus, nawet po update owntibi jest ona wykrywalna ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.