Pokaż pełną wersje : 205 ms lootuje mpa w ciagu 5 min
Makaveli of Chaos
12-03-2008, 00:18
Filmik na goromie na demkach ;p zaledwie 7 min :]
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/38311
pozdro
to wkoncu 5 czy 7 min ? czego kłamiesz?
w 5/7 min od czasu wlaczenia tibicam... jestem ciekaw ile autor filmu takich prob robil z 2 demonami w filmie, zeby akurat w 1 z nich mpa lootnal...
a tak btw.. nie sadzicie, ze mpa w dzisiejszych czasach leci troche czesciej z tych demonow ?
Idiotyczny topic, spoil w temacie, ehhhh. Coraz gorzej...
Makaveli of Chaos
12-03-2008, 02:16
w 5/7 min od czasu wlaczenia tibicam... jestem ciekaw ile autor filmu takich prob robil z 2 demonami w filmie, zeby akurat w 1 z nich mpa lootnal...
a tak btw.. nie sadzicie, ze mpa w dzisiejszych czasach leci troche czesciej z tych demonow ?
od dwoch tyg siedze i bije troche tych demkow, wlaczylem cam i sie stalo hehe:] serio
Mar 12 2008, 02:43:58 CET Died at Level 205 by a lavahole
Neostrada? xd
Neostrada? xd
na tymlatwo pasc o ile sie nie myle sa tam 2 czyli wla combo 150+ a jak trafi cie demon + Lava HOle to nie jest milo
głupi ma zawsze szczęście :)
Makaveli of Chaos
12-03-2008, 09:37
Neostrada? xd
W nocy byly jakies burze i spadek napiecia zrobil swoje, na sek zabraklo pradu :]
Szybki'lols
12-03-2008, 10:03
Nie wiem czym tu się podniecać mpa czy to jakiś rar - ?
Nie wiem czym tu się podniecać mpa czy to jakiś rar - ?
No to chyba ty widzisz codziennie jak ktos tym po depo rzuca ;>
Thiefy maja szczęście.
czemu go obrażasz.?
Co do filmu. Widziałem jak jakaś babka lootnęła mpa z pierwszego zabitego demona. Więc rekordu nie pobiłeś. No ale tak czy siak gz.
Thiefy maja szczęście.
gdyby nie te Thiefy nigdy byś Mpa nie zobaczył :>
Mazur199
12-03-2008, 16:11
kumpel z lucery swoim pierwszym najtem,w pierwszym demonie w swoim pierwszym huncie demonow zloocił mpa :P
jego nick to Tyrael'Knight,moze ktos zna ;>
\/ nie jesteś godzien
Dziki_Osiol
12-03-2008, 16:33
@up ale ty fajny moge cie dotknac,pliks?
kumpel z lucery swoim pierwszym najtem,w pierwszym demonie w swoim pierwszym huncie demonow zloocił mpa :P
jego nick to Tyrael'Knight,moze ktos zna ;>
No znamy. To ten kłamca, nie? ^^
czemu go obrażasz.?
Stwierdzam fakty.
gdyby nie te Thiefy nigdy byś Mpa nie zobaczył :>
Wypraszam sobie, thiefem nie jestem ^.-. I ten twój tekst nie był śmieszny.
@film
Albo mi się wydaje albo nowy owner, przecież wcześniej nie jarał się lootami.
Makaveli of Chaos
12-03-2008, 20:59
Stwierdzam fakty.
Wypraszam sobie, thiefem nie jestem ^.-. I ten twój tekst nie był śmieszny.
@film
Albo mi się wydaje albo nowy owner, przecież wcześniej nie jarał się lootami.
Tak jestem nowym ownerem gratisowo dostalem passy na foroum tibia.pl, tibicams, photobucket i youtube.
N/C
Thiefy maja szczęście.
Podaj mi jeden konkretny przykład KIEDY Maka~ coś ukradł?
Jako były gracz Candii pamietam ze nigdy nikt nie mial z nim problemow.
@topic
GZ? :D
Makaveli jest spox. Nic do niego nie mam. ;)
Szybki'lols
12-03-2008, 21:35
No to chyba ty widzisz codziennie jak ktos tym po depo rzuca ;>
Nie ty widzisz:P szczególnie w carlin. daj sobie spokój jeśli chcesz mi dopiec priv please.
Nie wiem po co Autor dał ten film co w nim jest takiego super Pro!?
To że miał pica to nie świadczy ze mi film się podobał... bo tak nie jest.
3/10
@topic
Gdy miał 40 lvl wywalił mi lootbaga gdy tachałem do ank włożył w swój parcel i wysłał : - ) welcome in poland :<
@down
_/
@topic
Rzekomo sprzedawał PACCe za 120k. Płacisz połowę po czym już nigdy nie było z nim kontaktu.
xXxKaiserxXx
12-03-2008, 21:56
No gz farta ;>
Nie no gz farta xD ale...
Koleżanka dzisiaj na demon huncie wyloocila 2 x mpa i 5 dustów takte to juz fart przechuj xD
<jak cos ss moge wzucic>
Makaveli of Chaos
13-03-2008, 06:38
Gdy miał 40 lvl wywalił mi lootbaga gdy tachałem do ank włożył w swój parcel i wysłał : - ) welcome in poland :<
@down
_/
Czlowieku wiesz co tam sie dzialo jak mialem 40 lvl, praktycznie kazdy kazdemu cos zabieral, krypty czy dsy bilo sie w 5 osob, bo kazdy chcial poexpic i nikogo to nie obchodzilo ze ty byles pierwszy, tak jest na no pvp zwlaszcza na poczatku serwa, wiec daj se spokoj z jakims lootbagiem, gdzie byl loot na 500gp, kazdy tak robil, wiec czemoo nie ja?
/bez pozdrowien maka
Czlowieku wiesz co tam sie dzialo jak mialem 40 lvl, praktycznie kazdy kazdemu cos zabieral, krypty czy dsy bilo sie w 5 osob, bo kazdy chcial poexpic i nikogo to nie obchodzilo ze ty byles pierwszy, tak jest na no pvp zwlaszcza na poczatku serwa, wiec daj se spokoj z jakims lootbagiem, gdzie byl loot na 500gp, kazdy tak robil, wiec czemoo nie ja?
/bez pozdrowien maka
Szara masa. Sam nigdy nie lootnołem mpa ale nie widze sensu we wstawianie filmu tylko dlatego że wypada na filmie. Gdyby był to np Vile axe to rozumiem ( wiem że nie leci z demonów ^.- ) ale samych mpa mój kumpel miał w domku sześć albo osiem. Nie uważam tego za rara a tymbardziej za wyczyn.
Mimo wszystko poszczęściło ci się a item ma swoją wartość więc gratuluję.
player331
13-03-2008, 12:23
Ehhh.. Niektórzy nigdy się nie pogodzą z tym "rze on ma lepszy lefel" (wiem nie byłem fajny). Tak w ogóle to gratzy.
Btw.
Tu nie chodzi o sam fakt, że jest to MPA tylko, że MPA nie trafia się co 5 minut.
Ja tego nie rozumiem... są filmiki z huntów gdzie koleś looci np. 2x boh(przykładowo), każdy wtedy: 0.o filmik fajny, loot nice, gZ. Gdy jednak ktoś looci mpa to jest: ale mi wyczyn, mój kolega ma ich dwa, trzy dziesięć czy sto. O co w tym chodzi? :baby:
Don_Kustosz
13-03-2008, 12:43
Ja tego nie rozumiem... są filmiki z huntów gdzie koleś looci np. 2x boh(przykładowo), każdy wtedy: 0.o filmik fajny, loot nice, gZ. Gdy jednak ktoś looci mpa to jest: ale mi wyczyn, mój kolega ma ich dwa, trzy dziesięć czy sto. O co w tym chodzi? :baby:
Mmm gościu dał spoila i pokazal film ze wzgledu ze mu polecialo Mpa..goscie ktorzy "typowo" hunca necro pokazuja film nawet jak loot nie wyjdzie :p lapiesz roznice ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.