zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zdrada

Radoslavic
12-03-2008, 15:16
Elo mam taki problem kumpel oszukał mnieX( gralismy na 2 ofnerów wbilismy 26 lvl i nagle zmienił pasy przyznał sie do tego. Tak więc hasła raczej nie odzyskam, lecz wolę żeby postac była usunięta, niż miał on zajawkę. Jak i co mam napisac do supportu, dowody znajdą raczej jak sprawdzą, bo co chwile się logaliśmy i dziennie 1 lvl biliśmy. Nie wrzucajcie mi zrobiłem źle i więcej tego błędu nie ponowie. Mam już nową postac i będę ją sam rozwijał

Serious Sam
12-03-2008, 15:25
Wiesz o tym, że account sharing jest nielegalny?Cipsoft może wam zbanować postać...Najlepiej graj sam swoją postacią, bo to może się skończyć banem.

P$ychop@ta
12-03-2008, 15:28
Teraz ty mu zmień passy, ciekawe czy sie skapnie HeHE:cup:

Radoslavic
12-03-2008, 15:30
no ta ale chce, żeby tamtą postac zbanowali :/ co mam napisac bo dowody sa

Yoh92
12-03-2008, 15:37
Teraz ty mu zmień passy, ciekawe czy sie skapnie HeHE:cup:

Heh.. To najlepsze rozwiązanie.

A co do Autora, to napisz prawdę. Wtedy Postać zostanie zbanowana, a ty będziesz mógł pograć na nowym koncie :D
Account Sharing jest nielegalny, więc nie będzie problemu ze zbanowaniem postaci.
Napisz że żałujesz tego co zrobiłeś i że nie grasz już w Tibię.. Tak jak napisałem wyżej, powiedz prawdę.

"Lepiej powiedzieć prawdę i ponieść konsekwencje, niż skłamać i mieć coś na sumieniu."

Pozdrawiam!

Radoslavic
12-03-2008, 16:07
Dzięki :) ale wbijam na tibia.com i do jakiego działu wbic żeby napisac tą wiadomośc ???

Erhion
12-03-2008, 16:51
Bardzo dobrze, że tak zrobił. Nauczysz się, że nie lepiej nie łamać zasad.

Radoslavic
12-03-2008, 16:53
prosiłem o to gdzie mogę napisac skargę :P nauczyło mnie to coś a poza tym teraz znudzi mu się i z innym będzie dzielił konto!!!!!!