Pokaż pełną wersje : Male pk i zabawa z skullhunterem [Eternia]
Fillipex
12-03-2008, 19:54
male pk.. zabicie noob lvlka za cheaty... zadna rewelacja...
lepsze jest to co jest na koncu.. zabawa z Scogroc;iem ktory zaczal mnie bic tylko za to ze mialem skulla a ze on i jego gildia robia co chca na serwie to zaatakowal i mnie ;] lecz... ;)
dodam jeszcze ze mialem troche lagi i bedzie to raczej widac na filmie... a po 2 to jesli ktos moze to prosze o rehost.. nie mam konta na Tibicams i nie chce mi sie go robic wiec wrzucilem na rapidshare.
aha.. i jeszcze jedno... prosze sobie odpuscic komentarze typu 'beznadzieja' or something. Nikt Ci nie kaze ogladac tego filmiku a ogolna fabule napisalem wiec wiadomo czego sie spodziewac.
http://rapidshare.com/files/99036395/Timbercakke_ded.rec.html
pozdro ;]
Hell'Xiz
12-03-2008, 20:11
Ale beznadzieja :< Poćwicz! Prosze cie :(
PLEBSTER
12-03-2008, 20:26
LOL! LOL! LOL! !!!!!!!!!!!!!!!111 szkoda ze cie nie zabił
OCENA:
1/10
w koncu jakos mu uciekles
imo noob ten co cie ganial
aha.. i jeszcze jedno... prosze sobie odpuscic komentarze typu 'beznadzieja' or something. Nikt Ci nie kaze ogladac tego filmiku a ogolna fabule napisalem wiec wiadomo czego sie spodziewac.
Wrzucasz to na forum publiczne tutaj każdy może powiedzieć co chce i ocenić jak chce Twój film.
sleazyneor
12-03-2008, 20:54
@up
Ale jesli prosi zeby tak nie pisac to po co jakis kretyn jak Ci wyzej pisza jakies bzdury zeby napisac? Tutaj nie ma licznika postow :<
Fillipex
12-03-2008, 21:23
Ale beznadzieja :< Poćwicz! Prosze cie :(
co mam cwiczyc? ;> odpisywanie na durne posty forumowiczow takie jak Twoj? ;> bo jesli chodzi o pvp to mozemy sie w kazdej chwili zmierzyc na jakimkolwiek otsie pvp ;) nie wiem co niby tu zle zrobilem... mialem lekkie lagi co pisalem i na filmie i w temacie... zreszta widac to na filmiku ;) a nie wiem czy zauwazyles moje zachowanie w Ab gdy lal mnie Scogroc.. Ty zapewne pobieglbys niewiadomo gdzie z mysla ze moze uciekniesz.. ja jednak wolalem poczekac w odpowienim miejscu gdzie widzialem i to czy biegnie z dolu i to czy biegnie z mojego pietra i wiedzialem gdzie mam uciekac jak cos ;) prostych rzeczy nie widzisz o ktorych Ty bys zapewne nawet nie pomyslal o.O
Groo0oosZ
12-03-2008, 22:09
Nie wiem co oni maja do twojego pvp skoro za duzo tam go nie widac xD
A co zrobil ten Ek? kicka mial? xD
pzdr
Hell'Xiz
12-03-2008, 23:22
Fillipex jesli tak to zapraszam na aldora war Hopto :) 7.6
Pytaj gmów o Kawioreq lub Mordo Jesli chcesz kontakt to na pw pisz ;']
I co to ma być?
48 pall'y z bp uh i mf ubija 22lvl, a potem jakoś ucieka przed 170lv~, który grać nie umie i spamuje exori gran?
Ja też cię zapraszam na aldora war pod 7,6.
Jak będziesz miał wbijać to na pisze Ci na kim gram :)
Albo na Aldore :D
I wtedy mi pokażesz swoje pvp. :)
babcia666
13-03-2008, 08:23
Tja aldorka 7.6 rox... zwłaszcza jak w szczytowych godzinach jest 50~players, a tym na Eli'm/Eleik'u/Mamusi ;p
Fillipex
13-03-2008, 15:16
nie ma problem ;] gralem na hopto duzo wiec lajt ;) w weekend jak bede mial wiecej czasu to sie odezwe ;)
sleazyneor
13-03-2008, 18:48
ej ej moge tesz plis ots ots !11onenene!111
Szybki'lols
13-03-2008, 19:44
ej ej moge tesz plis ots ots !11onenene!111
Tak możesz miszczu :baby: ;(;(:(
@up
Nie łaska czytać regulamin forum?
@film
Mam limity :(
sleazyneor
13-03-2008, 20:11
Tak możesz miszczu :baby: ;(;(:(
Ja juz zakoncze te dyskusje z mojej strony :]
Szybki'lols
13-03-2008, 20:24
@up
Nie łaska czytać regulamin forum?
Jou toking to do mnie?? ;(:(;(::(
Hehe, Snag...nie widziałem jeszcze tematu, żebyś się nie napinał swoim pro eVul pvp...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.