Pokaż pełną wersje : Dominacja Memetno...
PawlinhoSDZ
13-03-2008, 00:41
Dominacja Memetno... jak wam sie gra przez pierwsze dni ich dominacji na serwie?:)
TSmaster
16-03-2008, 20:34
mi sie podoba
mi sie podoba
nie dziwie sie:P
PawlinhoSDZ
17-03-2008, 00:38
mi sie kurwa nie podoba bo ciągle na banucie siedzi Denken i Alite Templario -.- a i tak jest wojna... wczoraj Helluxzii i Eydis Ellisevar prawie mnie zajebali bo już mi paralyze zajebali... ale spierdoliłem
Mi sie nie podoba. Memento juz chyba calkiem na glowe upadlo... Zaatakowali moja gildie (noob charami) nie wiadomo za co (tam sa lvl 50-) i kaza placic albo dead...
Mi sie nie podoba. Memento juz chyba calkiem na glowe upadlo... Zaatakowali moja gildie (noob charami) nie wiadomo za co (tam sa lvl 50-) i kaza placic albo dead...
Coz takie jest zycie na servie pvp ... Mialem podobne sytuacje kiedys =)
Ale oni nam wojne wypowiedzieli... To jest jakas durnota -.-
TENGU BACK PLS!
Ale oni nam wojne wypowiedzieli... To jest jakas durnota -.-
TENGU BACK PLS!
Choragiewka... bo nie uwierze Ci, ze pare miesiecy temu byles za tym, zeby rzadzilo Tengu tylko za wojna. Zreszta teraz to mozna sobie mowic..
Ja pierdole Xerene wczoraj nawrzucalem hampe, ten idiota chcial ode mnie 300k za nic o.O W zyciu nie spotkalem wiekszego aroganta, on ma nasrane we lbie, gadal ze mna jak z kims gorszym i przy kazdej okazji przypominal mi ze jestem z polski :o potem probowalem go wciagnac w jakas bardziej merytoryczna dyskusje na temat tego co wie o polsce naszej kulturze i histori :D Powiedzial tylko ze Polacy to debile i ze mamy najgorsze szkoly w Europie, oczywiscie to bzdura bo sam mieszkam i ucze sie w skandynawii i poziom edukacji tutaj SSIEEEEE i chyba mu zabraklo argumentow bo dal loga bez pozegnania :( btw. nie mam paymentu jestem hunted forever, spadam na Isare i zycze powodzenia na Xerenie. pzdr
Sir-Babolek
18-03-2008, 02:26
Trudno chcieliscie to macie ^.-, ja juz na Xerene mam wyjebane. Oficialnie przenioslem sie na Galane, w ciagu 3 miesiecy Xerena bedzie jak Furora tylko ze szwedzka :), wiec dla obecnych graczy xereny zycze milego bycia wy*******anym z respow oraz placenia paymentow za nic.
Bycie neutralnym to najwiekszy blad ;), bo puzniej sie i tak jest popychanym.
Trudno chcieliscie to macie ^.-, ja juz na Xerene mam wyjebane. Oficialnie przenioslem sie na Galane, w ciagu 3 miesiecy Xerena bedzie jak Furora tylko ze szwedzka :), wiec dla obecnych graczy xereny zycze milego bycia wy*******anym z respow oraz placenia paymentow za nic.
Masz całkowitą racje, polaczki pojeba*e cykorki zamiast wszyscy przejść na stronę Polską i wyjebać szweduchów z servra to woleli być naeutralni a teraz sobie nie pograją i będą musieli za niedługo opuśćić Xerenę.. oj.. Najwidoczniej tylku kilkom osobom zależało ! Bartek trzymaj sie tam ! <3
Pepe1990
19-03-2008, 15:20
Maxu juz po raz kolejny polacy udowadniaja to ze niema im co ufac. To samo bylo gdy byla wojna Oppu~ vs Voors~. Gildia Oppu~ liczyla ponad 20~ memberow gdy wojna sie zaczela zostalem ja kermit jasiu szafa i rutek:) Hail prolacks _/8o
Unholy_Elder
19-03-2008, 18:24
Ja wtedy bylem member'em jako Qaffex, ale w tym samym momencie zdecydowalem o skonczeniu z gra, wyszedlem a tu patrze msg z wiadomoscia o wojnie. ;/
PawlinhoSDZ
19-03-2008, 19:23
No teraz na Xerenie to jest po prostu porażka... 3 miechy pacc'a poszły sie jebać... teraz nawet nie wiem na jakim serwie mam zacząć grać..Jakieś propozycje??:>
Furora? :D Valoria? Ja bym szedł na Galane :)
A ja poradze Askare ;D hah a najbardziej nie moge z tego jak Rza~ mowil te swoje slynne slowa "Hapish was wydyma" wszyscy mu nawrzucali 8o
krzysheak
19-03-2008, 22:11
Chuj, ja bylem praktycznie na kazdej akcji i sie wyplacilem bo lako'mako dal kase na payment z wiadomych wzgledow... ty natomiast pepe o ile mnie pamiec nie zawodzi gowno robiles podczas akcji tak jak duzo innych osob...
co do opp~ vs voorsting to odszedlem z waszej gildii bo ty mnie zaczales wyzywac (zanim wojna sie rozpoczela mnie juz nie bylo w opp~)
Ogolnie daze do tego zebys nie robil z siebie wielkiego pro bo sie nie wyplacasz...
A ja poradze Askare ;D hah a najbardziej nie moge z tego jak Rza~ mowil te swoje slynne slowa "Hapish was wydyma" wszyscy mu nawrzucali 8o
Oj tak rza pokazal sie z jak najlepszej strony na tym forum..
A oto fragment mojej rozmowy z Arcydownem na temat paymentu:
11:16 Arcemon [169]: if you wont pay 100 k and leave your guild that means you joined the war 11:26 Dark fighter of havoc [80]: three words to you mr. pro wannabe 11:26 Dark fighter of havoc [80]: chuj ci w dupe
Maciasty
20-03-2008, 10:46
Mispex co ty pieprzysz a myslisz ze falcon wszystkich chcial w gildi? nawet jak ktos chcial walczyc to nie mogl bo go z dwoch stron gnebili m.in ubap grantana chcial walczyc i co i huj nikt go nie znał wogule orpcz tengu bo im wjezdzal i sie nie bał wiec go za błazna upozorowali a reszta w to uwirzyla wiec nie mow mi glupot polowa co walczyla to dzieci co wbili 100 lvl wlasnie po tym update 30 dni gry po 10h dzinnie i masz bylo wielu dobrych graczy co cheili walczyc a nie mogli
Co do super extra pro wyjebanego gracza.. jak mozesz mowic "trudno chcieliscie to macie"? Sam namawiales wszystkich a teraz rece umywasz. Ja tam nie mam do nikogo problemow.. A to ze nas teraz na vt wyjebales to pozdro .i.
Mispex co ty pieprzysz a myslisz ze falcon wszystkich chcial w gildi? nawet jak ktos chcial walczyc to nie mogl bo go z dwoch stron gnebili m.in ubap grantana chcial walczyc i co i huj nikt go nie znał wogule orpcz tengu bo im wjezdzal i sie nie bał wiec go za błazna upozorowali a reszta w to uwirzyla wiec nie mow mi glupot polowa co walczyla to dzieci co wbili 100 lvl wlasnie po tym update 30 dni gry po 10h dzinnie i masz bylo wielu dobrych graczy co cheili walczyc a nie mogli
uu mozesz przypomniec co napisalem:)?
Polski język jest zbyt trudny dla Ciebie :( <3
Maciasty
20-03-2008, 19:14
sorki Mispex to miało byc do Smk ale nie wazne:D herby podobne:)
Polski język jest zbyt trudny dla Ciebie <3
nie bede sie napinał na forum jak na jezyku polskim
sorki Mispex to miało byc do Smk ale nie wazne:D herby podobne:)
nie bede sie napinał na forum jak na jezyku polskim
hmm.. napisz jeszcze raz bo nie zrozumiałem Cię o co Ci chodzi w ogóle. btw. pokaż maina pogadamy eloSik. :)
PawlinhoSDZ
20-03-2008, 23:59
Ale prawda jest taka, że Polaczki wojne przejebali bo każdy zgrywał kozaka i co to nie on, a jak przychodziło do starcia to większość tylko sie kurwa lampiło jak są na*******ani ich koledzy. Szwedzi nie są nie do pokonania tylko z tego co ja widzę są bardziej zdecydowani... Ja tam mógłbym sie na*******ać, ale mam tylko 62 lvl. Jak tzw. Szwedzi pozwolą mi dobić około 100 to będę sie na*******ał i nie będę krył, że jestem Polakiem tylko będę sie na*******ał i mimo, że w razie porażki miałbym płacić payment, mieć hunta itp. itd... to byłbym kurwa dumny, że nie byłem pizda i sie próbowałem na*******ać. Takie jest moje zdanie na ten temat. POZDRO
Unholy_Elder
21-03-2008, 10:34
Dobra, k*rwa nie wspominajcie co bylo zle kto co zjebal bo to nie jest wazne. Wg mnie jeszcze kiedys, kto wie czy juz nie dlugo znajdzie sie nowa szansa na odbicie Xereny. Warto zauwazyc ze tylu h lvli i ludzi ktorzy kogos wczesniej zdradzili nie wytrzyma wiecznosc w jednej gildi. Arcemon z kilkoma ziomami juz sie wykruszyl bo sie poklucil, wiec myslcie o przyszlosci i gdy nadejdzie odpowiednia szansa staniemy do walki :D
Maxu juz po raz kolejny polacy udowadniaja to ze niema im co ufac. To samo bylo gdy byla wojna Oppu~ vs Voors~. Gildia Oppu~ liczyla ponad 20~ memberow gdy wojna sie zaczela zostalem ja kermit jasiu szafa i rutek:) Hail prolacks _/8o
Jak dla ciebie "Pan Rutek"
Chuj, ja bylem praktycznie na kazdej akcji i sie wyplacilem bo lako'mako dal kase na payment z wiadomych wzgledow... ty natomiast pepe o ile mnie pamiec nie zawodzi gowno robiles podczas akcji tak jak duzo innych osob...
co do opp~ vs voorsting to odszedlem z waszej gildii bo ty mnie zaczales wyzywac (zanim wojna sie rozpoczela mnie juz nie bylo w opp~)
Ogolnie daze do tego zebys nie robil z siebie wielkiego pro bo sie nie wyplacasz...
A ty Mogash wyjeba* sie od pepa <o ironio> bo jakby twoja mama nie jadla kwasu foliowego (http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79334,3026611.html?adw=1&gclid=CLey7_z6nZICFQxrMAodbWsx7w) to tez bys sie taki urodzil
;)
krzysheak
21-03-2008, 13:19
A ty Mogash wyjeba* sie od pepa <o ironio> bo jakby twoja mama nie jadla kwasu foliowego (http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79334,3026611.html?adw=1&gclid=CLey7_z6nZICFQxrMAodbWsx7w) to tez bys sie taki urodzil
;)
haha xD
@Pawlinho Paladin
Nie badz zalosny, kazdy moze powiedziec mam tylko x lvl... ja tez moglem nie walczyc i mowic: nie nie walcze mam tylko 150 lvl, falcon ma 198... takie gadanie jest gowno warte, jak mogash mial bana to shootowalem 56 lvlem bo chcialem pomoc a widac ze wiekszosc polakow nie chcialo zebysmy rzadzili. Serio, w chuj bylo takich ktorzy mogli pomoc a nie pomogli,
np. pobi, axel, lerom, vaikor, ver destroy,> urza, otto < zdrajcy i tym podobni, az nie chce m isie wymieniac.
Pepe1990
21-03-2008, 16:29
;)
Ahhh smieszny jestes a i tak btw co to sie stalo na barb camp;)
haha xD
@Pawlinho Paladin
Nie badz zalosny, kazdy moze powiedziec mam tylko x lvl... ja tez moglem nie walczyc i mowic: nie nie walcze mam tylko 150 lvl, falcon ma 198... takie gadanie jest gowno warte, jak mogash mial bana to shootowalem 56 lvlem bo chcialem pomoc a widac ze wiekszosc polakow nie chcialo zebysmy rzadzili. Serio, w chuj bylo takich ktorzy mogli pomoc a nie pomogli,
np. pobi, axel, lerom, vaikor, ver destroy,> urza, otto < zdrajcy i tym podobni, az nie chce m isie wymieniac.
Mogashku sprawke malutka mam napisz do mnie na gg jesli mozesz:)
8283655
btw.ktos wyzej pisal ze arcemon sie poklocil i wlasnie widze ze nowa gildie zrobil hm zastanawiam sie czy to poczatek..:P
PawlinhoSDZ
21-03-2008, 20:08
Mogashku sprawke malutka mam napisz do mnie na gg jesli mozesz:)
8283655
btw.ktos wyzej pisal ze arcemon sie poklocil i wlasnie widze ze nowa gildie zrobil hm zastanawiam sie czy to poczatek..:P
Mispex masz racje i wydaje mi sie że w ciągu 2 tygodni coś sie wydarzy;] A podobno Karim i jeszcze ktoś odeszli z Gildii... hmm. ;]
Unholy_Elder
21-03-2008, 21:22
Jak juz pisalem wyzej i co slusznie zauwazyl Mispex ciolki sie powoli kluca, niedlugo sami sie powyzynaja, co my polaczki sprytnie wykorzystamy... Czekac na odpowiedni moment i walczyc o swoje panowie, bez sciemy nie bac sie o lvl tylko jebac te szwedzkie dzi*ki!
Jak juz pisalem wyzej i co slusznie zauwazyl Mispex ciolki sie powoli kluca, niedlugo sami sie powyzynaja, co my polaczki sprytnie wykorzystamy... Czekac na odpowiedni moment i walczyc o swoje panowie, bez sciemy nie bac sie o lvl tylko jebac te szwedzkie dzi*ki!
racja panowie ! Czekać na odpowiedni moment i wydymać tych s******li żeby się wam dobrze grało:)
hmm we will fight bla bla nawet jak sie pokloca to nie widze tu szans..ludzie co nie zaplacili to kolo 20 osob z tego 15 retired..
@Szymek jak tam relacje z bratem:)?
Unholy_Elder
22-03-2008, 08:54
"hmm we will fight bla bla nawet jak sie pokloca to nie widze tu szans..ludzie co nie zaplacili to kolo 20 osob z tego 15 retired.."
Ble ble ble, jak sie dowiedza ze jest szansa na nowego wara wiekszosc wroci. Gamio raczej nie bo mowil ze sprzedaje chara, ale inni. Wg mnie część wroci i bedzie pizgawa.
Unholy_Elder
22-03-2008, 08:55
Sry za double posta.
hmm we will fight bla bla nawet jak sie pokloca to nie widze tu szans..ludzie co nie zaplacili to kolo 20 osob z tego 15 retired..
@Szymek jak tam relacje z bratem:)?
Wczoraj sie z nim widziałem po 4 dniach xD. Bo nr zmienił na telefonie Czemu bratem? On mnie tak zapisał haha.. ;)
haha Szymek dobyr zawodink:D:D
a co do wojenki chce walczyc bo zamulaaaaa:D
Pepe1990
22-03-2008, 14:14
Ja tutaj nie widze sensu walczyc:) teraz RL life panowie koniec z tibia:P Juz wiekszosc osob z Camorry ma wyjebane na ta gierke tak ze i ja wiec teraz czas na osoby ktore byly neutral pod czas wojny zeby sie wykazalay na nowej :P
Unholy_Elder
22-03-2008, 14:56
a co do wojenki chce walczyc bo zamulaaaaa:D
Ta, nudy w ch*j.
krzysheak
22-03-2008, 16:17
Ja tutaj nie widze sensu walczyc:) teraz RL life panowie koniec z tibia:P Juz wiekszosc osob z Camorry ma wyjebane na ta gierke tak ze i ja wiec teraz czas na osoby ktore byly neutral pod czas wojny zeby sie wykazalay na nowej :P
Mimo ze cie tak srednio lubie to przyznaje ci calkowita racje, ja tez mam wyjebane na tibie, nawet czasem lapie mnie cos zeby zaczac gdzies grac ale jak patrze na ilosc h lvli noobkow to mi sie niedobrze robi...
Boje sie pomyslec co to bedzie jak zrobia nowy pvp
Unholy_Elder
22-03-2008, 18:40
Boje sie pomyslec co to bedzie jak zrobia nowy pvp
Znowu bedzie sieka pl vs. swe, mozliwe ze sie brazyle dolacza. Swe beda napewno bo w koncu po to sie rodza, zeby tepic polakow. ;)
PawlinhoSDZ
22-03-2008, 22:04
Ja wiem, że idę na nowy serw jak będzie pvp. Idą moi koledzy z Solera, Nebula, Harmonia i Candia ;P Będziemy cisnąć stamine;]
krzysheak
23-03-2008, 00:23
Ja wiem, że idę na nowy serw jak będzie pvp. Idą moi koledzy z Solera, Nebula, Harmonia i Candia ;P Będziemy cisnąć stamine;]
rowniez ide... pojda moi koledzy z novy , rubery, askary , xereny, nebuli, lunary, nerany, jamery, furory, iridii, isary, honery i pewnie z innych ... :P
Btw nie wyjdzie nowy pvp, szczerze watpie :)
rowniez ide... pojda moi koledzy z novy , rubery, askary , xereny, nebuli, lunary, nerany, jamery, furory, iridii, isary, honery i pewnie z innych ... :P
Popieram..wiele wolnych serverow pvp jest wiec watpie rowniez aby wyszedl nowy server =D
PawlinhoSDZ
23-03-2008, 02:28
Ale nowy serwer pvp może też pomóc Xerenie:) Znając życie wielu szwedów z Xereny też pójdzie na nowy serw:p A wtedy Polaczki mogą wkroczyć nie?:D
Unholy_Elder
23-03-2008, 09:32
Ja mysle ze wyjdzie, ale jeszcze nie teraz... moze za jakies 2 lata ;)
Beda robic non-pvp bo maja one wieksze wziecie. :confused:
Maciasty
23-03-2008, 11:13
nie trzeba byc wróżką zeby domyslic sie kiedy powastana nowe serwery pvp. wystarczy spojrzec ile osob gralo rok temu w soboty niedziele wieczorem a ile gra teraz. Ponad rok temu jak dobrze pamietam rekord osob online na tibi byl 52.500 okolo teraz jest to 60000 nie patrze na podwojny exp 64... 67k ludzi to praktycznie all serwery full czyli za jakies poltora roku bo temu wzrostu ludzi grajocyh w tibie w ostatnim czasi troche jest spowolnione mozliwe ze wyjda nowe swiaty podejzewam ze ze 4 bo bedzie zajebka. W tym czasi powinny powsta 2-4 serwery non pvp na ktore zapotrzebowanie jest duzo bo sa ciagle kolejki na pozostalych tyle w temacie:)
krzysheak
23-03-2008, 17:05
nie trzeba byc wróżką zeby domyslic sie kiedy powastana nowe serwery pvp. wystarczy spojrzec ile osob gralo rok temu w soboty niedziele wieczorem a ile gra teraz. Ponad rok temu jak dobrze pamietam rekord osob online na tibi byl 52.500 okolo teraz jest to 60000 nie patrze na podwojny exp 64... 67k ludzi to praktycznie all serwery full czyli za jakies poltora roku bo temu wzrostu ludzi grajocyh w tibie w ostatnim czasi troche jest spowolnione mozliwe ze wyjda nowe swiaty podejzewam ze ze 4 bo bedzie zajebka. W tym czasi powinny powsta 2-4 serwery non pvp na ktore zapotrzebowanie jest duzo bo sa ciagle kolejki na pozostalych tyle w temacie:)
po 1. nie masz racji bo wg mnie ludzi grajacych w tibie raczej ubywa niz przybywa a to ze w godzinach szczytu jest po 60k graczy online spowodowane jest balansem profesji
po 2. we wrzesniu 2005 roku rekordem bylo 52 k ludzi wiec zle pamietasz...
po 3. watpie zeby wyszly nowe servery zreszta jesli nie wyjda do czerwca to leje na tibie bo wyjdzie battlefield heroes (free2play)
po 4. tibia i tak sie stacza, i generalnie teraz to jest tylko rownia pochyla, wg mnie dobrym pomyslem byloby zrobienie 3x wiekszej mapy i zwiekszenie limitu graczy do 3-4 tys. na serverze, do tego znaczne utrudnienie gry (poziom gry zeby byl taki jak 4 lata temu). Mnie naprzyklad jaraloby granie na servie z community, eventami itp. Teraz jak popatrzysz sobie na galane czy saphire to po miechu intensywnego grania znasz kazdego, bo w godzinach szczytu mozesz liczyc na to ze bedzie max 400 ppl online.
Btw, co to za server pvp jak nie moge ruszyc 40 lvla bo jest kumplem kumpla mojego kumpla? takie cos jest chuja warte tak jak cala tibia...
Do tego nie podoba mi sie ze teraz nie licza sie umiejetnosci tylko to ile kto gra albo ile ma typow do sharowania.
Ogolnie jeblem takiego troche offtopa przynajmniej czesciowo ale ponioslo mnie i chcialem napisac co mnie gryzie jesli chodzi o tibie :P
Maciasty
23-03-2008, 17:48
no ok 52000 bylo 2 i pol roku temu teraz jest 60000 nie mow ze ludzi ubywa, co by nie bylo ludzi przybywa wolno ale przybywa szczegolnie wkrajach ameryki poludniowej no przesadzilem ale za 3 lata jak dobrze pojdzie moze jakie nowe serwery powstana
Unholy_Elder
23-03-2008, 18:19
po 1. nie masz racji bo wg mnie ludzi grajacych w tibie raczej ubywa niz przybywa a to ze w godzinach szczytu jest po 60k graczy online spowodowane jest balansem profesji
po 2. we wrzesniu 2005 roku rekordem bylo 52 k ludzi wiec zle pamietasz...
po 3. watpie zeby wyszly nowe servery zreszta jesli nie wyjda do czerwca to leje na tibie bo wyjdzie battlefield heroes (free2play)
po 4. tibia i tak sie stacza, i generalnie teraz to jest tylko rownia pochyla, wg mnie dobrym pomyslem byloby zrobienie 3x wiekszej mapy i zwiekszenie limitu graczy do 3-4 tys. na serverze, do tego znaczne utrudnienie gry (poziom gry zeby byl taki jak 4 lata temu). Mnie naprzyklad jaraloby granie na servie z community, eventami itp. Teraz jak popatrzysz sobie na galane czy saphire to po miechu intensywnego grania znasz kazdego, bo w godzinach szczytu mozesz liczyc na to ze bedzie max 400 ppl online.
Btw, co to za server pvp jak nie moge ruszyc 40 lvla bo jest kumplem kumpla mojego kumpla? takie cos jest chuja warte tak jak cala tibia...
Do tego nie podoba mi sie ze teraz nie licza sie umiejetnosci tylko to ile kto gra albo ile ma typow do sharowania.
Ogolnie jeblem takiego troche offtopa przynajmniej czesciowo ale ponioslo mnie i chcialem napisac co mnie gryzie jesli chodzi o tibie :P
Jebles offtopa jak ch*j ale przynajmniej powiedziales co sie "gryzie". Ja osobiscie mam podobne poglady na temat tibii. Tibia powinna byc nieco trudniejsza a nie zrobiona po to zeby wczesniej czy pozniej kupic premium od "cip'ek". Kiedys, to byly czasy nie chodzi mi o "grafike" tzn. interface i wielkosc mapy ale o to ze kazdy musial znalezc wlasny sposob na gre. Teraz nupek gra 10h dziennie i sadzi ze jest najlepszy i ma "umiejetnosci". Ogolnie mowiac "Tibia schodzi na psy". Dziekuje za uwage. B)
Nie wiem co sie dzieje, ale cos ostatnio za czesto tu pisze... ;]
Btw. Jak to bylo krzysheak, sprzedales chara ale zrobiles jakis walek czy co?
krzysheak
23-03-2008, 19:28
Jebles offtopa jak ch*j ale przynajmniej powiedziales co sie "gryzie". Ja osobiscie mam podobne poglady na temat tibii. Tibia powinna byc nieco trudniejsza a nie zrobiona po to zeby wczesniej czy pozniej kupic premium od "cip'ek". Kiedys, to byly czasy nie chodzi mi o "grafike" tzn. interface i wielkosc mapy ale o to ze kazdy musial znalezc wlasny sposob na gre. Teraz nupek gra 10h dziennie i sadzi ze jest najlepszy i ma "umiejetnosci". Ogolnie mowiac "Tibia schodzi na psy". Dziekuje za uwage. B)
Nie wiem co sie dzieje, ale cos ostatnio za czesto tu pisze... ;]
Btw. Jak to bylo krzysheak, sprzedales chara ale zrobiles jakis walek czy co?
Lako'mako gra charem, dalem sie wydymac jakiemus brazolowi na chara ale ogolnie jest loozno, nadal mam w miare spoko lvl, nadal mam tyle kasy ile trzeba, wszystko co stracilem to 7 lvli w sumie :)
@2up
Nie kumasz o co mi chodzi, te rekordy sa przez to ze ludzie graja wiecej , a nie ze jest ich wiecej
Jak zaczynalem grac w tibie w 2005 roku bylo malo pg... pamietam ze Kimura Avatar z rubery zostal uznany za sharera i takie tam bo wbijal 200k expa dziennie, dzis jak wbijasz 200k expa to na top300 nie bedziesz szedl w gore tylko w dol...
Powiem ci szczerze ze nie znam zadnej osoby ktora by mi powiedziala np: gram od stycznia 2008. Jest generalnie tak ze ci co graja maja juz staz po 3-6 lat.
I nadal sie trzymam tego ze tibia zejdzie na psy calkowicie i wasze 300 lvlki beda chuja warte jak zlikwiduja wszystkie servery ;)
Jedno jest pewne: Na nowym serwie pvp, by nie stracili.
Unholy_Elder
24-03-2008, 08:17
bububububu
Twoj post bardzo wiele wnosi do tematu. :)
Moj z reszta tez. B)
krzysheak
24-03-2008, 11:54
it's begin:PP
niepoprawnie to napisales , mogloby byc its beginning, it begins, its begun ale nie its begin ;p
chuj cie to ja pisze jak chce isi inglisz
krzysheak
24-03-2008, 12:33
chuj cie to ja pisze jak chce isi inglisz
Tylko cie poprawiam ^.-
PawlinhoSDZ
24-03-2008, 13:52
troche nie w temacie piszecie ;dd
Na furorce ostatnio na temat sie pisze.. Maja wiecej stron spamu niz my rozmowy ; d
PawlinhoSDZ
24-03-2008, 23:58
Na furorce ostatnio na temat sie pisze.. Maja wiecej stron spamu niz my rozmowy ; d
"Fuora" i wszystko jasne;) A poza tym już sie robi gorsza niż harmonia:D Znacie kogoś kto sela pacc'a na Xerena?B)
nie wiem czy publiczne forum jest dobre do szUkania takich osob:P
Aquanito
25-03-2008, 12:11
Tylko PIERDOLISZ GLUPOTY taka prawda...
Jakby Falcon mnie nie wyjebal z gildi i Sarendiala i nie zabnowal na VT to znajac zycie bylbym z wami do teraz.
co do Maxa, Zalosny jest rozjebalem dobry sklad ;)Falcon Morales nie jest lepszy zostawil was i ma w dupie jak wiekszosc... nie powiem kto najczesciej byl AFk na Vt bo robilem co sie dalo zeby wam pomóc az do czasssuuu
krzysheak
25-03-2008, 13:58
Tylko PIERDOLISZ GLUPOTY taka prawda...
Jakby Falcon mnie nie wyjebal z gildi i Sarendiala i nie zabnowal na VT to znajac zycie bylbym z wami do teraz.
co do Maxa, Zalosny jest rozjebalem dobry sklad ;)Falcon Morales nie jest lepszy zostawil was i ma w dupie jak wiekszosc... nie powiem kto najczesciej byl AFk na Vt bo robilem co sie dalo zeby wam pomóc az do czasssuuu
nie wiem jak bylo z sarendialem ale przez to ze ciebie nie bylo w naszym teamie, akurat zyskalismy a nie stracilismy bo bys tylko nabijal fragi meemento swoja osoba i swoim "zabojczym" pvp...
powiem ci ze zajebiscie cie nie lubie bo okradles mojego kumpla na rl hajs a do tego na askarze masz podobna reputacje jak bekas na xerenie...
ogolnie patrzac na ciebie widze acc buyera, zdrajce i frajera, ale moze to tylko subiektywne spojrzenie...
co do maxa to uwazam ze wybral jak wybral - po prostu nie chcial ciagnac czegos co i tak nas jeszcze bardziej pograzy...
Szkoda, że dzisiejsza akcja nie wypaliła ;<
Pepe1990
25-03-2008, 21:34
Szkoda, że dzisiejsza akcja nie wypaliła ;<
O jakiej akcji mowisz ?
PawlinhoSDZ
25-03-2008, 22:03
E ziomy jaka akcja bo ja cos nie kumam B)
mielismy do wyboru albo raty albo chickeny ale nie zebralismy ekipy zbyt duzej i nie pobieglismy
PawlinhoSDZ
25-03-2008, 23:58
A może na Orki Spidermany zbierzemy ekipe około 50 osób? Trzeba pokonać zło w największym wydaniu! :baby:
Sir-Babolek
26-03-2008, 20:59
nie wiem jak bylo z sarendialem ale przez to ze ciebie nie bylo w naszym teamie, akurat zyskalismy a nie stracilismy bo bys tylko nabijal fragi meemento swoja osoba i swoim "zabojczym" pvp...
powiem ci ze zajebiscie cie nie lubie bo okradles mojego kumpla na rl hajs a do tego na askarze masz podobna reputacje jak bekas na xerenie...
ogolnie patrzac na ciebie widze acc buyera, zdrajce i frajera, ale moze to tylko subiektywne spojrzenie...
co do maxa to uwazam ze wybral jak wybral - po prostu nie chcial ciagnac czegos co i tak nas jeszcze bardziej pograzy...
Walczyc bym walczyl, problem lezal w tym iz spy na spyu byl bo ludzie sie srali o ich chary... Niestety juz zabardzo sie przejechalem na wiekszosci polakow na Xerenie, i w nowej wojnie jesli bedzie udzialu brac najprawdopodbniej nie bede, poczekam az ludzie ktorzy nas wysmyrali po dupskach aby ponownie placili paymenty i prosili o pomoc. Obecenie mam dobra sytuacje na Galanie i mam wyjebane na Xerene, wiec jesli cos ciekawego sie dzialo mozecie napisac chetnie sie dowiem " Ciekawostek ".
Maxu
Sir-Babolek
27-03-2008, 00:16
Ta niestety, polacy podchoda do tej gry zarobkowo a nie przyjemnosciowo Xd, dlatego latwo ulegaja mozliwosci bycia wojny poprzez sprzedanie wlasnego czarnego dupska za pol darmo, byle zeby im bylo dobrze " na chwile " ;). Ja tylko czekam na moment jak ich reale wbija 100 szczegolnie te MSy i EDeki, i rozpierdola tych ktorzy byli wrzodami na dupie [ Spy & Tenguski ] i wdupia im takie pejmenty ze im sie odechce wszystkiego, a ja bede sobie to obserowowal i smial sie znich mowiac " A NIE MOWILEM ?! ... ".
Widze, ze Maxu sie nie orientujesz, bo od dawna nie ma cie na xerenie. Spy byl tylko 1 i to jest juz wiadome, chyba ze szwedzi klamia, ale spyow sie przewaznie nie broni.
Spyem byl tylko phanis, przynajmniej do czasu gdy zadna ze stron mocno nie przewazala. Ale sporo osob, glownie Maxu i Adi, twierdzili ze prowadzic wojne nie ma sensu bo mamy duzo spyow. Mocnego dowodu na to, ze byl spy nie bylo, byly jedynie Wasze przypuszczenia. To, ze Memento wracalo z expowisk przed naszymi masslogami bylo oczwiste, bo ponad polowa osob sie zawsze logowala przed masslogiem. Tak samo z innymi akcjami, to normalne ze wiedziei ze cos szykujemy bo maja vipy i przez jakis czas mieli ip venta.
Niestety okazalo sie ze spyow nie bylo, a wszystko nakrecil Adi rozwalajac gildie i piszac glupie posty na forum.
Moral z tego taki, ze jak rozpoczyna sie wojne to walczy sie do konca.
w dupie byles gowno widziales..za free ludzie freedom dostaja:D?
mowisz o Mattrixo albo Glowrze?
Obaj placili. Glowr mial innego paymenta, bo znal dobrze kilka osob z memento. Nie wiem jak mattrixo, ale on nie byl spyem.
Kto wedlug Ciebie zostal wolny za nic?
niewazne kto wazne ze ktos taki byl:D
TSmaster
27-03-2008, 20:43
Maxu, ciśniesz ich na Galanie, licze na ciebie ;) pozdrawiam
Gdyby polaczki z xereny nie bali sie tak o swoje chary to my bysmy teraz robili pa,random pk itp. ;] Ale polak jest polakiem wiec czego innego nie mozna bylo sie spodziewac ;/
urzaa nie botuj tyle bo cie zjedza motyle:D
TSmaster
28-03-2008, 14:39
urzaa nie botuj tyle bo cie zjedza motyle:D
Ma sie SCA to sie botuje :D :D pozdroooo
krzysheak
28-03-2008, 20:37
Ma sie SCA to sie botuje :D :D pozdroooo
tez mam sca a nie bottuje;/
tez mam sca a nie bottuje;/
jakim Ty charem wkońcu grasz:>? Bo już nie wiem.. xD
Fajna Piosenka zamulona :D : Firma - tylko jeden buch
Firma - tylko jeden buch zajebisty utwór ^^ nie na temat ale polecam :D
jaka zamulona pojeby;d;d
jest to piosenka z niezwykle dobrym nastawieniem dobry klimat etc.;D
krzysheak
28-03-2008, 23:02
jaka zamulona pojeby;d;d
jest to piosenka z niezwykle dobrym nastawieniem dobry klimat etc.;D
Nom , zgadzam sie :)
Co do tego ktorym charem gram to powiem ci ze nie gram zadnym atm bo
uwazam ze tibia to wielkie gowno i nie warto grac, ale fakt faktem ze pisuje na niektorych forach i utrzymuje kontakt z niektorymi graczami :p
Ch*j że nie w temacie, nic nie piszecie. Zauważyłeś że jak napisałem to przynajmniej sie odmulili xD.
@ up
Też tak myśle.. myślalem ze grasz jakimś charem :P Tibia to syf szkoda na to czasu:) lepiej pograć w cs'a ! :D Bartek przeżuć się.. hahaaa
gram tylko dlatego bo chce wyjebac memento z serva:P:P
a wlasnie wie ktos za co padl Alto Templario?
deep dog z kims tam go ujebali;s
Master Bonczek
30-03-2008, 13:55
Jeżeli zabijają sobie ludzi z memento to widać, że pozycja hampisha jest gówno warta i ogólnie jest nikim - więc nowa wojna wkrótce :)
Pepe1990
30-03-2008, 20:25
Mam jedna mala prosbe do Polakow KURWA PROSZE WAS GDY BEDZIE WOJNA NIE SPRZEDAWAJCIE SIE :confused:
krzysheak
30-03-2008, 20:34
Bedzie smiesznie jak ci sami swe ktorzy nas zrobili w chuja za pare tygow beda prosic o pomoc ^.-
Unholy_Elder
30-03-2008, 21:18
@up
Sluszne spostrzezenie. Bedzie wyjebane.
PawlinhoSDZ
30-03-2008, 23:12
ja sie dzisiaj lognołem na chwile na tibie i na Giulid Chat pisali czy jest war... ciekawe;]
JapcokPall
30-03-2008, 23:43
Chcialem sie dowiedziec , czy jak bedzie war . czy z 65 lvl moge sie przylączyc?
Bo chcialbym pomuc :P
PawlinhoSDZ
31-03-2008, 00:36
Japcok ty żyjesz? :D:D
JapcokPall
31-03-2008, 14:46
Jakoś tam żyje ;p A co u ciebie slychac?
Pogadajcie sobie w Tibii , co tam u was słychać. Kurwa to nie czateria hahaaa ;)
PawlinhoSDZ
31-03-2008, 16:19
A u mnie wporzo;]
A czemu nie czaternia?:D
JapcokPall
31-03-2008, 18:51
Nie gram juz w Tibie , a więc za bardzo niemam jka pogadac ;p
nauczylbym cie jak poslugiwac sie gg ale nie bardzo mi sie chce:P
JapcokPall
31-03-2008, 19:58
Jak bys znalazl jednak troche czasu dla mnie to zrob jakis poradnik .. jak sie obsluguje tym programem ;p bym byl wdzieczny ...
Zacznij od poradnika pt. "Jak obsługiwać kresomózgowie (http://pl.wikipedia.org/wiki/M%C3%B3zg) ?!";)
Jeszcze nikt nie poruszył tego wątku... Więc będe pierwszym najduchem, który to zrobi.
Otóż
Galna Krigare vs Dark Tower.
Co do Eldraxa i Franza jest możliwe, że szukają "poparcia" i "zwolenników" do "nowej" wojny. Musze wybadać ich intencje.
A co do wojny Unholy Pla~~ nigdy by do niej nie dopuścił... (Pewnie na paymenty liczyli... ale się nie doczekali, i tak pewnie odrazu all by się spłacili bo dla 6 osób z DT chcą czerpać przyjemność z gry co jest dzisiaj trudniejsze niż kiedyś. Do tego tylko 10~osób jest tam aktwynych).
Co do powodu z forum.tibia.com myśle, że to jest zwykłe pierdolenie...
Veav ty lepiej nie pierd** ;]
xD xerena jest hooj teraz, zal pl. nigdy nie zaplace korwom czekamy na next war.
@up
Zostało kilku zawodników (polaków) około 20, którzy nie zapłacili. Ogarnijcie sie, wiem że kilku swe jest vs Momento także moglibyście coś zdziałać :)
alekg1989
08-04-2008, 16:17
Ogarnijcie sie, wiem że kilku swe jest vs Momento także moglibyście coś zdziałać
gralem sobie druidem i robilem spokojnie runki dla adavendora (swe) w zamian za protect bardzo porzadny koles, ale niestety memento tez sie nim zajelo. To mysle sobie pogram najtem, bo szybciej mi sie nim expi, a w marzeniach zrobie jakis 80 lvl i dolacze do memento, bo sobie mysle ze sa najsilniejsi, ale teraz... jak oni naszych bija. mozeby sie jakos zgrac na nich. stracilem w ogole chec do gry jak zaczalem to czytac.
Memento nie przyjmuje ot tak nawet jakbys mial tam jakis lvl...
gralem sobie druidem i robilem spokojnie runki dla adavendora (swe) w zamian za protect bardzo porzadny koles, ale niestety memento tez sie nim zajelo. To mysle sobie pogram najtem, bo szybciej mi sie nim expi, a w marzeniach zrobie jakis 80 lvl i dolacze do memento, bo sobie mysle ze sa najsilniejsi, ale teraz... jak oni naszych bija. mozeby sie jakos zgrac na nich. stracilem w ogole chec do gry jak zaczalem to czytac.
jaki miales najwiekszy lvl? 40?
nie wiedzialem ze memento prowadzi rektuacje od 80 lvl zal..
btw.lizaniem dupy chuja zdzialasz:D
Unholy_Elder
08-04-2008, 22:50
Trafnie to ujales, Mispex. Ogolnie to je*ac swe, moga mi zaplacic i tak nie bd po ich stronie!
Racja :)
btw. http://www.allegro.pl/item342191576_145_royal_paladin_xerena_700k_tibia. html
Następny polaczek pojebał grę w Tibie:P
Lord_Luhk
09-04-2008, 15:03
przestancie juz pierdolic te glupoty.gadalem z kilkoma swe ; niedlugo napewno cos bedzie myslycie ze nargo~ jego ekipa taavi wiz etc chcą z nimi trzymać ? po tym jak hampish wyjebal mitzuma rooknol go ich zrobił w huja. oni tylko czekają na okazje a kazdy im sie potem przyda. ja zawsze pomoge dla mnie sie nieliczy lvl ,mozliwosc grania etc., ja chce zabijac nic wiecej elo (:
Unholy_Elder
09-04-2008, 15:21
przestancie juz pierdolic te glupoty.gadalem z kilkoma swe ; niedlugo napewno cos bedzie myslycie ze nargo~ jego ekipa taavi wiz etc chcą z nimi trzymać ? po tym jak hampish wyjebal mitzuma rooknol go ich zrobił w huja. oni tylko czekają na okazje a kazdy im sie potem przyda. ja zawsze pomoge dla mnie sie nieliczy lvl ,mozliwosc grania etc., ja chce zabijac nic wiecej elo (:
Juz niedlugo wszystko wyjdzie, kto po jakiej stronie jest, kto kogo nie lubi. Z nieoficjalnych informacji wiem ze Nargoriel i mala ekipa tengu bedzie z nami, takze z nieoficjalnych źródeł wiem ze nastapi rozłam w Memento. Pozdro Mispex :)
Podoba mi sie Twoje nastawienie do wojny, nie boisz sie! Ja ofc nie opuszcze okazji zeby skosic swe.
Tak 3 maj. Pozdro.
Lord_Luhk
09-04-2008, 15:26
Juz niedlugo wszystko wyjdzie, kto po jakiej stronie jest, kto kogo nie lubi. Z nieoficjalnych informacji wiem ze Nargoriel i mala ekipa tengu bedzie z nami, takze z nieoficjalnych źródeł wiem ze nastapi rozłam w Memento. Pozdro Mispex :))
ja nie mispex , tak to prawda tez gadalem z kilkoma osobami ja niemam nic do swe nierobiących PA etc. tylko akurat tak sie sklada ze na tym swiecie sporo ze swe to niezle kurwy ale mam kilku kumpli . zreszta to samo gowno co na morganie i kyrze znam te mendy dobrze ;]
ja nie mispex , tak to prawda tez gadalem z kilkoma osobami ja niemam nic do swe nierobiących PA etc. tylko akurat tak sie sklada ze na tym swiecie sporo ze swe to niezle kurwy ale mam kilku kumpli . zreszta to samo gowno co na morganie i kyrze znam te mendy dobrze ;]
Na morganie to oni malo maja do powiedzenia ;'p
Unholy_Elder
09-04-2008, 17:47
Nie mowilem/pisalem do ciebie ;)
Ja chetnie bym zajebal kazdego gracza pochodzacego ze Szwecji, tak jak oni nienawidza kazdego polaka. Co prawda nie kazdy jest takim zjeb*nym kretynem bo niektorzy to spoko ziomy (nieliczni) ale kazdy za bardzo trzyma sie zasady "kto jest pl jest smieciem i trzeba go udupic" jaka stosuja ich "koledzy" z tego pokur*ionego kraju. Takie moje zdanie i bede sie go trzymal do konca mojej gry. Pozdro.
krzysheak
09-04-2008, 21:11
Ja chetnie bym zajebal kazdego gracza pochodzacego ze Szwecji, tak jak oni nienawidza kazdego polaka. Co prawda nie kazdy jest takim zjeb*nym kretynem bo niektorzy to spoko ziomy (nieliczni) ale kazdy za bardzo trzyma sie zasady "kto jest pl jest smieciem i trzeba go udupic" jaka stosuja ich "koledzy" z tego pokur*ionego kraju. Takie moje zdanie i bede sie go trzymal do konca mojej gry. Pozdro.
Calkowicie sie z toba zgadzam, jak dasz szwedom zbyt duza swobode albo choc cien nadziei ze moga cie wywalic z serva, to oni beda grali i po 20 godzin dziennie zeby w koncu rzadzic, a do tego sa z nich niezle rasisci.
Ogolnie wg mnie najlepiej zadawac sie z polakami, ale tylko tymi ktorzy ogarniaja jakos gre. Mimo wszystko w Camorrze bylo duzo takich, np. Mispex, Maxu, Gamio. Omijalbym szerokim lukiem natomiast debilow bez szkoly jak np. Idefix ktory okrada innych (okradl mojego kolege), kupuje chary a do tego
lize szwedzka dupe wypisujac szity typu: JOCKE YOU DONT LOVE ME? NAO PLX
A tak apropos...
Wg mnie zgrywanie takiego debila tylko psuje reputacje polakow, bo szwedzi po rozmowach z takimi typami bez szkoly jak on,
mysla ze polska to jakis zascianek i kraj 3. swiata.
Oczywiscie to tylko moja opinia.
Unholy_Elder
09-04-2008, 21:54
A tak apropos...
Wg mnie zgrywanie takiego debila tylko psuje reputacje polakow, bo szwedzi po rozmowach z takimi typami bez szkoly jak on,
mysla ze polska to jakis zascianek i kraj 3. swiata.
Oczywiscie to tylko moja opinia.
Ty sie zgadzasz ze mna, a ja z Toba ;)
Pelno jest noobkow ktorzy psuja nasz wizerunek, juz nie mowie ze swe nam to wypominaja, ten problem to bardziej rozbudowany watek :p
Jest kilku ludzi madrych, na poziomie umyslowym ponadprzecietnym, ale jest i duzo idiot*w ktorzy robia wszystko zeby tych "lepszych" zakryc swym debilnym zachowaniem. Wtedy ludzie oceniajacy patrza na tych popie*dolcow, a nie na tych co trzeba :confused:
PS
Najwiekszym chamstwem jakie spotkalem ze strony swe bylo wysmiewanie sie z obozu Auszwic w Oswiecimiu.
Pozdro.
Auschwitz* z tego co wiem:P
ktos mnie tam poprawial to poprawiam i Ciebie xD:D
Lord_Luhk
10-04-2008, 13:02
Ja powiem tylko tak czasami bardziej mnie w*****ają polacy niz swe bo taki swe przynajmniej cie niewyzwie itd. a przeciez sporo tez jest polakow takich samych jak swe. a jednak najbardziej denerwuje mnie tacy debile z polski co wyzywają za nic drą morde i grają cwaniaków i takim chcialbym zajebac w dupe a jak na xerenie trzymasz ze swe to masz na to okazje . jednak jest sporo fajny osob a po drugie wole byc z polakiem chociaz za to ze mieszkamy w tym samym kraju . coz jestem patryiotą (swe juz mi za duzo zrobili chociaz im ufalem) 8o. ( srry za błędy niemam czasu sprawdzać) : P
Unholy_Elder
10-04-2008, 14:27
Auschwitz* z tego co wiem:P
ktos mnie tam poprawial to poprawiam i Ciebie xD:D
Masz racje, jest to orginalna nazwa, jednak ja uzylem okreslenia potocznego. Tak w ogole to nie piszmy juz o rodzajach ludzkich bo kazdy wie jak jest, temat dotyczy wojny ;) a raczej tego co ma nadejsc.
Master Bonczek
10-04-2008, 17:31
Nooo właśnie kroi się coś czy nie? PACC się kończy nie wiem czy motać kolejnego :p może za dużo czasu na grę nie mam ale zawsze jakaś battle w godzinach wieczornych wchodzi w grę :) jeżeli ktoś coś wie i nie chce pisać tutaj z przyczyn wiadomych to proszę o info na priv :) dzięks i pozdro
Cze Bonczuś :P
pamietam nie bój sie bedziesz wiedział :)
Bolcio~
Master Bonczek
12-04-2008, 20:14
;* ;* :* :* *: *:* :* <sex>
DarkRimmer
13-04-2008, 02:18
niepoprawnie to napisales , mogloby byc its beginning, it begins, its begun ale nie its begin ;p
@Mogash
Zblazniles sie troche poprawiajac mispexa bo jesli juz to powinno byc its a beginning. Popieram Twoje zdanie odnosnie poziomu do ktorego spadla tibia. Kiedys gralo sie fajnie, zeby cos osiagnac trzeba bylo umiec grac, teraz nawet najwiekszy idiota jest w stanie wbic wysoki lvl bez specjalnych przeszkod.
@War
Nawet jezeli nastapi rozlam i polacy dolacza sie do strony, ktora zwyciezy to i tak pozniej zostana tradycyjnie wyjebani, jak przestana byc potrzebni to szwedzi wyrzuca ich jak zuzytego kondoma. Poza tym coraz wiecej ludzi "przechodzi na emeryture" , stary team juz praktycznie nie istnieje.
@Otto de'idiotto
Jak napisal mogash to, ze zostal wywalony z gildi raczej zwiekszylo szanse na zwyciestwo. Nie wiem jak to wygladalo ostatnio ale pamietam jak za czasow wbk otto darl sie na ventrilo podczas akcji i tylko przeszkadzal wszystkim swoim upierdliwym zachowaniem.
A tak na koniec to chcialbym napisac, ze xerena zawsze byla dla mnie zjebana a najlepiej z tym serwerem kojarzy mi sie pekowanie z glowrem i czasami mewtem przed ssem jak mielismy hunty i wyjebane na wszystko. Ahhh te red hp hampisha albo wizo daywalker. Swoja droga gdybysmy mieli w gildi z 15 ludzi takich jak oni, czyli takich ktorzy chca dzialac i nie boja sie o chary, to polacy rzadzili by do tej pory.
widac ze nie walczyles w tej wojnie co teraz byla..
glowr wyjebane ma? huh?
na fibuli dal loga..mowil ze lagi ma..jak uslyszal ze pare osob padlo to zalogowal,lagi sie skonczyly,magiczna sila?! Wiadomo ze mial wyjebane na 60 msa w poprzedniej wojnie,ale jak wbil kilka lvli szkoda mu chara jak (prawie) kazdemu...
krzysheak
13-04-2008, 10:31
widac ze nie walczyles w tej wojnie co teraz byla..
glowr wyjebane ma? huh?
na fibuli dal loga..mowil ze lagi ma..jak uslyszal ze pare osob padlo to zalogowal,lagi sie skonczyly,magiczna sila?! Wiadomo ze mial wyjebane na 60 msa w poprzedniej wojnie,ale jak wbil kilka lvli szkoda mu chara jak (prawie) kazdemu...
Dla mnie mispex to prawdziwy czempion, mimo ze ma 3 chary z czego 2 100 lvl+ to i tak ma wyjebane na wszystko, to sie nazywa twardy zawodnik :D
Co do servera to wg mnie xerena jest jednym z lepszych, chociaz i tak nie
gram raczej...
Btw, My na ruberze mamy 20 ludzi max a mimo to niezle ownujemy co pokazuje ze jak sie ma ogarnietych typow, ktorzy wiedza co i jak to mozna kazdego zajebac...
Niestety na Xerenie jest niewielu takich ktorzy brali udzial w przynajmniej 2 wojnach, co dobitnie pokazuje komu dajemy/dawalismy kierowac battle m.in.:
dempahowi - max debil
gregowi? - chyba na ice tower sneak kierowal i nie potrafil chodzic po skosie bo wcisnal num locka
Osobiscie w wojnie sie nie udzielalem jakos strasznie, bo nie uwazam siebie za dobrego battle commandera, a do tego nie mam sily przebicia (0 rli na xerenie), po prostu robilem swoje, nie komentowalem tego jak inni sie klocili np. glowr komentowal prawie wszystko co robil maxu , mimo ze to maxu dowodzil i klotnia podczas openki wprowadzala tylko niepotrzebny chaos...
Wiecie co wam powiem? Kazdy by z was walczył jakby wrocil stary team... Z takim podejsciem to sie nie dziwie, ze swe sobie wygrywaja kazda wojne. Jak juz jeden odejdzie na "emeryture" to zaraz mowicie, ze nie ma skladu itp i wy odchodzicie i tak wlasnie dostajecie w dupsko. Mozecie mi mowic (nie wstyd mi), ze nie bylem na ani jednej opence ale takie zachowanie jak logowanie sie przed walka, a kiedy sie wygrywa zalogowanie i bicie powinno byc karane... Niektorzy memberzy wygrywajacej gildii wejda wtedy kiedy wiedza, ze maja przewage, a jak jest zle to ani widu ani slychu, a kase z paymentow otrzymuje. Podsumowujac : Nie ogladajcie sie, ze jedna osoba odchodzi z gry to wy juz, ze team sie rozpada i w ogole... Jest wiele ludzi na xerenie, ktore chca walczyc lecz z waszym entuzjazmem i loganiem sie podczas wojny to nawet nie walcza.
Waldo1910
13-04-2008, 14:48
Pierdolicie czasem głupoty. Mispex ty taki koks nie bojący sie o chary ale ze swoich trzech charów na akcje chodziłeś tylko tym z najniższym levelem
Edit:
Mogash, co do battle komanderó to Greg nigdy nim nie był, a Dempaha cały czas uważam za najlepszego comandera z jakim sie do tej pory spodkałem. Zresztą w każdej wojnie na xerenie gdzie bym nie walczył to Dempah kierował najpierw nami (Wannabe Kamikaze; AIE) i pozniej poki Greg mu nie zabrał Xuvy to kierował Memento :P
ta,wogole mispexem nie chodzilem:<:< 2 dedy to pod dp mnie ujebali ofc.. nawet pamietam openke gdzies dostalismy najpeirw veno~ potem ab~ padlem 2 charami(mispex,eldoradix) oczywiste jest ze lepiej isc 70 ed ktory pierdolnie 200 z sd~ niz 114 rp ktory jebnie 90..o knighcie nie wspominajac.
btw.na pewno duzo wiecej stracilem i bardziej poswiecilem sie od ciebie "koksie" pozatym sam o sobie slowa nie napisalem.
Waldo1910
13-04-2008, 17:45
O sobie nie napisałeś, ale piszesz o innych. I chyba nikogo nie interesuje to ile ty straciłeś a ile inni stracili, a z tym poświęceniem to sie pomyliłeś bo ja śmiało mogę powiedzieć że w tej całej wojnie zaliczyłem conajmniej 90% akcji i to napewno duzo więcej niż ty.
Pierdolicie czasem głupoty. Mispex ty taki koks nie bojący sie o chary ale ze swoich trzech charów na akcje chodziłeś tylko tym z najniższym levelem
Edit:
Mogash, co do battle komanderó to Greg nigdy nim nie był, a Dempaha cały czas uważam za najlepszego comandera z jakim sie do tej pory spodkałem. Zresztą w każdej wojnie na xerenie gdzie bym nie walczył to Dempah kierował najpierw nami (Wannabe Kamikaze; AIE) i pozniej poki Greg mu nie zabrał Xuvy to kierował Memento :P
Nie wiem jak można krytykować dempaha jezeli samemu sie nie potrafi 10 % tego co on ;d
Hail WBK!
ps. Cze Waldek :)
krzysheak
13-04-2008, 20:55
Nie wiem jak można krytykować dempaha jezeli samemu sie nie potrafi 10 % tego co on ;d
Hail WBK!
ps. Cze Waldek :)
Pierdolisz farmazony, to ze mnie nie znasz nie znaczy ze jestem noobem...
Gralem na Ruberze, na samej ruberze mialem najwyzszy lvl z polakow, jeden z najwyzszych na serverze (z sorcow), bylem jednym z topfraggerow... zreszta co ja bede gadal o tym co bylo, dla mnie noobem jest ten ktory jebie openke a akurat dempah akcje aie w ank zjebal po maxie, oczywiscie wiem ze wy jestescie takimi eloziomkami i zawsze bedziesz go bronil wiec wytaczanie jakichkolwiek argumentow jest bezcelowe
Edit:
Dempah to taki szwedzki Bekas w mojej ocenie... Co z niego za kamikaze jak gra nieswoim charem? Wg mnie sztuka jest poprawadzic tak openke zeby wygrac a nie zeby byl chaos i wszyscy padali jak muchy (akcja w ank ded na 153 przez dempaha ktory nie mogl sie zdecydowac co mamy robic)
Jeszcze jedno dempahem wszyscy sie zachwycaja i w ogole jaki to on nie jest a tak na serio to chocby na novie mamy lepszych battle commanderow, ktorzy potrafia ogarnac team liczacy 50-60 osob...
Zreszta... Xerena to najbardziej znoobiony server na jakim kiedykolwiek gralem/znam (moze poza askara).
Co do Mispexa to wiem ze sie staral jak mogl i pozdro dla niego bo wg mnie to spoko typ i poswieca sie dla sprawy jak najbardziej moze:)
Pierdolisz farmazony, to ze mnie nie znasz nie znaczy ze jestem noobem...
Gralem na Ruberze, na samej ruberze mialem najwyzszy lvl z polakow, jeden z najwyzszych na serverze (z sorcow), bylem jednym z topfraggerow... zreszta co ja bede gadal o tym co bylo, dla mnie noobem jest ten ktory jebie openke a akurat dempah akcje aie w ank zjebal po maxie, oczywiscie wiem ze wy jestescie takimi eloziomkami i zawsze bedziesz go bronil wiec wytaczanie jakichkolwiek argumentow jest bezcelowe
Dempah to taki szwedzki Bekas w mojej ocenie... Co z niego za kamikaze jak gra nieswoim charem? Wg mnie sztuka jest poprawadzic tak openke zeby wygrac a nie zeby byl chaos i wszyscy padali jak muchy (akcja w ank ded na 153 przez dempaha ktory nie mogl sie zdecydowac co mamy robic)
Jeszcze jedno dempahem wszyscy sie zachwycaja i w ogole jaki to on nie jest a tak na serio to chocby na novie mamy lepszych battle commanderow, ktorzy potrafia ogarnac team liczacy 50-60 osob...
Zreszta... Xerena to najbardziej znoobiony server na jakim kiedykolwiek gralem/znam (moze poza askara).
Co do Mispexa to wiem ze sie staral jak mogl i pozdro dla niego bo wg mnie to spoko typ i poswieca sie dla sprawy jak najbardziej moze:)
Co do dempaha , to wiadome że raz akcja wyjdzie raz nie , może pvp ma dobre , ale co do battle comandera to nie wiem. Po 2 obejrzcie sobie filmiki z innych serverow jak sie poswiecal , zeby nie padl jego kolega tylko on. :)
<3 Mispex stara sie jak moze , zajebisty ziomek, widac ze mu zalezy. po Tobie Waldo tego nie bylo widac, nawet teraz pojebales Xerene ? A Mispex ogarnia team na nastepna wojnę ;o
:*
DarkRimmer
13-04-2008, 22:33
Jak ja gralem to dempah dowodzil dobrze, przynajmniej mobilizowal wszystkich do walki. Na jego przykladzie widac ze kilka wyzwisk jest w stanie zdzialac wiecej niz godziny przekonywania. A co do tego ze kavare nie walczyl to gowno sie znasz, zawsze byl aktywny i pomagal.
@waldek takk byles na akcjach bo dzwonic po ciebie trzeba bylo zawsze:< wiadomo ze 120ms+ jest wazniejszy niz 114 rp czy 70 ed;s
"""Pierdolisz farmazony, to ze mnie nie znasz nie znaczy ze jestem noobem...
Gralem na Ruberze, na samej ruberze mialem najwyzszy lvl z polakow, jeden z najwyzszych na serverze (z sorcow), bylem jednym z topfraggerow... zreszta co ja bede gadal o tym co bylo, dla mnie noobem jest ten ktory jebie openke a akurat dempah akcje aie w ank zjebal po maxie, oczywiscie wiem ze wy jestescie takimi eloziomkami i zawsze bedziesz go bronil wiec wytaczanie jakichkolwiek argumentow jest bezcelowe"""
Jedynie doceniam to co dla nas zrobił Dempah bo jak narazie zrobił dużo więcej niż ty :) a co do eloziomków to u wannabe :) Bo z regóły nie pisze na forach takich jak to zeby to udowadniac jaki pro jestem na forum
ps. zazdroszcze ci tej samooceny ;;;
Waldo1910
14-04-2008, 16:28
Nawet jak ktoś po mnie czasami dzwonił to co z tego? To chyba jeszcze lepiej świadczy o tym, że musiałem coś co robiłem przerwać i siadać do kompa lub za*******ać do domu zeby pomóc. Zresztą co tu bedziemy sobie wypisywać kto co robił. Tak czy siak z polskiego teamu masz max 10 ogarnietych osób a reszta poprostu do wojny sie nie nadaje z różnych powodów dlatego też Polacy na xerenie bez pomocy szwedów nie poradzą sobie nigdy. Chyba że by naprawde 2-3 ogarnietych sorków/druidów miało te 160 lvle to zawsze łatwiej coś zrobić.
Master Bonczek
14-04-2008, 17:37
Właśnie miałem pisać to samo co Waldi :) co tu ogarniać wśród Polaków jak większość to po prostu nooby i nie ma co kręcić, taka jest prawda, że na Xerenie bez Szwedów nie jesteśmy nic w stanie zrobić.
ja tak do konca nie licze wylacznie na polakow
ja tak do konca nie licze wylacznie na polakow
a na kogo ;D?
alekg1989
14-04-2008, 21:52
nawet nie mialem 40 jestem poczatkujacym graczem, narazie mam 32 ed, ale jak wolisz ludziom wytykac bledy, zamiast ich czegos uczyc to tak troche nie bardzo, moze narazie jestem noobem, ale przy odrobinie checi z waszej strony moge wam byc przydatny, bo moje checi sa naprawde duze.
Waldo1910
14-04-2008, 22:05
Lekcja 1
Żadna panująca gildia na servie nie rekrutuje ludzi z pierwszej łapanki :D
krzysheak
14-04-2008, 23:18
Lekcja 1
Żadna panująca gildia na servie nie rekrutuje ludzi z pierwszej łapanki :D
Nieprawda, na Ruberze jest gildia rzadzaca do ktorej dochodza wlasnie ludzie z lapanek ale to prowadzi do tego ze w tej chwili my ich ownujemy majac 20 osob przy ich 50-80:)
Ronzidiov
14-04-2008, 23:43
I zaś to samo już 4 albo 5 raz.
Po przegranej wojnie każdy szuka winnych w koło a siebie winnego nie widzi i z tego wynikają kłótnie -.-
Co było to się nie odstanie nie lepiej teraz już przyjąć że każdy się starał niż wyzywać swoich niedawnych towarzyszy [wydawałoby się świetnych kumpli] i czekać w spokoju na następną szanse? W miłej atmosferze...?
PS Waldek i Misiek co wy wyprawiacie? wg mnie akurat żaden z was nie ma sobie nic do zarzucenia obydwoje byliście jednymi z najaktywniejszych ludzi po waszej stronie nie wiem o co wy sie kłócicie ...
Kondi -.-
Ronus:):)
jak tam ten no:P wiesz:):)
Maciasty
15-04-2008, 09:20
zgadzam sie zkrzysheak i bonczek xerena to najbardziej nobowski serwer tak bylo jest i bedzie
Nieprawda, na Ruberze jest gildia rzadzaca do ktorej dochodza wlasnie ludzie z lapanek ale to prowadzi do tego ze w tej chwili my ich ownujemy majac 20 osob przy ich 50-80:)
Kogo obchodzi jakas rubera to jest temat o Xerenie
a co do bekasa nie zauważyłes ze zachowujesz sie tak jak on? on tez mówil jaki to on pro na wszystkich swiatach a na xerenie nie pokazal nic tak jak ty ;) a sry pokazales jak zjechac z 153 na 143 :)
ps. Moja mama ma 300 lvl na swiecie n pvp i pekuje z sd ;<
Unholy_Elder
15-04-2008, 12:56
Bardzo zabawne. -.-
alekg1989
15-04-2008, 16:00
15:50 Otto De'lotto [113]: Exiva "xatalon
15:53 Gurra Lantz [66]: exiva "arefrius
chyba znowu walczą, ale nie mam pojecia kto jest z nami :)
chyba masz chujowe informacje
Bardzo zabawne. -.-
Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy.
pewnie jeszcze tego w szkole nie było :<
Nie kłóćcie się :D I piszcie posty na temat wojny , a nie szkoły bo połowa typów co gra w Tibie , chyba szkoły jej nie skończyła. <3
Unholy_Elder
15-04-2008, 19:22
Po skrocie PS [Post Scriptum] , nie stawia sie kropki.
Tego tez nie bylo w szkole?
krzysheak
15-04-2008, 22:01
Kogo obchodzi jakas rubera to jest temat o Xerenie
a co do bekasa nie zauważyłes ze zachowujesz sie tak jak on? on tez mówil jaki to on pro na wszystkich swiatach a na xerenie nie pokazal nic tak jak ty ;) a sry pokazales jak zjechac z 153 na 143 :)
Jestes debilem wiec nie wiesz jak bylo , no wiec moze cie uswiadomie, probowalem sellnac chara (dostalem za to bana potem wiec uwazam ze moge o tym pisac), typ mnie wychujal poprezez cofniecie wplaty na paypala wiec stracilem kase i itemy a do tego typ padl 2x, raz dlatego bo fabiano knight mnie nie lubil i chcial mnie udupic, a 2. razem bo to juz byla wojna i akurat w momencie gdy ten noob byl na moim main charze ja siedzialem na swoim sorku...
Co do rubery ktos tam pytal o random invy do gildii rzadzacej to odpowiedzialem ze sa takowe na niektorych swiatach gdzie mozesz sie dostac z dobrym lvlem mimo ze nie masz znajomosci wiec zamknij pizde i sie nie dojebuj...
Moje osiagi na xerenie podczas wojny:
-8 fragow (m.in. nargoriel, sidoxy, rojay)
-bylem na prawie wszystkich openkach (z 6 bylem na 5) + na praktycznie kazdym sneaku i boat trapie m.in. na xazeza
Ogolnie to ty grasz na non pvp wiec to chyba ty jestes noobem, nie ja...
Swoja droga wbijam w takiego frajerka jak ty , idz wyliz dupsko dempahowi...
A tak nawiasem mowiac ten tibijski joke o 300 lvlu z sdkami byl zajebisty, tak jak caly ty :O
Unholy_Elder
16-04-2008, 06:58
A tak nawiasem mowiac ten tibijski joke o 300 lvlu z sdkami byl zajebisty, tak jak caly ty :O
Pisal ze to byla ironia, nie zart. Jasne -.-
@Xarupi
Pisales ze o ironii dowiedziales sie w szkole, dlaczego wiec cala definicja zywcem zerżnieta z Wikipedii?
Jestes debilem wiec nie wiesz jak bylo , no wiec moze cie uswiadomie, probowalem sellnac chara (dostalem za to bana potem wiec uwazam ze moge o tym pisac), typ mnie wychujal poprezez cofniecie wplaty na paypala wiec stracilem kase i itemy a do tego typ padl 2x, raz dlatego bo fabiano knight mnie nie lubil i chcial mnie udupic, a 2. razem bo to juz byla wojna i akurat w momencie gdy ten noob byl na moim main charze ja siedzialem na swoim sorku...
Co do rubery ktos tam pytal o random invy do gildii rzadzacej to odpowiedzialem ze sa takowe na niektorych swiatach gdzie mozesz sie dostac z dobrym lvlem mimo ze nie masz znajomosci wiec zamknij pizde i sie nie dojebuj...
Moje osiagi na xerenie podczas wojny:
-8 fragow (m.in. nargoriel, sidoxy, rojay)
-bylem na prawie wszystkich openkach (z 6 bylem na 5) + na praktycznie kazdym sneaku i boat trapie m.in. na xazeza
Ogolnie to ty grasz na non pvp wiec to chyba ty jestes noobem, nie ja...
Swoja droga wbijam w takiego frajerka jak ty , idz wyliz dupsko dempahowi...
brak argumentów rodzi agresje ;<
a co do frajera to ja sie w huja zrobic nie dalem z charem ;D tylko ty
co do lizania dupska znam dempaha od 30 lvla i nie tylko z xereny :)
co do zartu to napisalem wyzej
nie denerwuj sie tak Krzychu bo ci żyłka peknie ;< to tylko gra o czym sam nie raz wspominałes :( ale tak to jest jak sie pisze pod publike a rzeczywistosc jest całkiem inna ;<
Czego nikt nie skomentuje "PG" Gnistarna?
Unholy_Elder
16-04-2008, 19:32
Czego nikt nie skomentuje "PG" Gnistarna?
Co tu jest do komentowania? Jakis nabek kupil konto, zjechal i cala historia. Nie ma sie co glebiej w to zaglebiac. Powiem tylko ze: Jeden hlvl mniej. Jeszcze troche a char bedzie zjechany na poziomie Mitzuma nie z powodu hacka ale z powodu udolnego owner'a.
Waldo1910
16-04-2008, 20:44
Tak, szkoda tylko ze to wcale nie jest nowy owner. Po co kity wciskasz
@gnistarn
niewydaje mi się, gdyby był to nowy owner napewno by został wyżucony z mentosków
Unholy_Elder
17-04-2008, 06:58
Tak, szkoda tylko ze to wcale nie jest nowy owner. Po co kity wciskasz
To dlaczego w temacie zalozonym przez Hampish'a, Gnistarn nie zaprzecza co do jego twierdzen. Nie ma zadnego posta z jego strony.
Nie wyrzucili go bo mozliwe jest ze Hampish to po jakies czesci rl Gnistarn'a a on sprzedal chara znowu jakiemus rl'owi. Z reszta nie interesuje mnie ze jakis typek polecial 5 lvl'i na stalker'ze.
To dlaczego w temacie zalozonym przez Hampish'a, Gnistarn nie zaprzecza co do jego twierdzen. Nie ma zadnego posta z jego strony.
Nie wyrzucili go bo mozliwe jest ze Hampish to po jakies czesci rl Gnistarn'a a on sprzedal chara znowu jakiemus rl'owi. Z reszta nie interesuje mnie ze jakis typek polecial 5 lvl'i na stalker'ze.
nie pierdol jak nie nic nie wiesz:)
btw. http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2100761 żal?
TSmaster
17-04-2008, 21:16
Jak ja lubie to pierdzenie na tym znubionym forum...
@ Mispex, miłego expa życze. A co do twojego tutaj wypisywania co ty nie zrobiles, jedyne co ja pamietam we wczesniejszych wojnach to spiewanie przez ciebie hymnu polski po pijanemu ;)...
@ Mogash, SCHOWAJ SIE tylko to Ci doradze, ty jestes prawdziwym bekasem, pewnie go nawet nie znasz a wypisujesz co on robil. Mówił takie same bzdury jak ty piszesz, co z tego ile fragów złapałeś? Frag o niczym nie swiadczy, poprostu sie kompromitujesz wyliczając je. A co do dempaha, to mu nawet do pięt nie dorównujesz... Jego jedyna wada to to że nie dba o chary którymi walczy, ale najpierw musiał se wyrobic reputacje, żeby któs mu te passy podał. A ty? Ty masz reptuacje zwykłego polaczka, nic więcej.
@ Kavare, Mam kase, pisz na gg :))
@ Bonczek, możesz spokojnie żyć bez tibii :* Nic się tu nie powinno wydarzyc przez jakis czas.
(czekam na spam czego to ja nie zrobiłem)
Unholy_Elder
17-04-2008, 21:29
nie pierdol jak nie nic nie wiesz:)
btw. http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2100761 żal?
Mozliwe ze nie wiem, to sa tylko moje domysly ktore wynioslem po przeczytaniu niektorych informacji. Jak juz mowilem g*wno mnie to obchodzi. Popraw mnie jak sie myle, napisz co sie stalo naprawde a nie piszesz ze nic nie wiem.
Waldo1910
17-04-2008, 22:12
A no po formacie nie mam twojego gadu* Igor ;PPPPP
DarkRimmer
18-04-2008, 00:32
No i chuj ze sie wyplacil? Teraz sobie przynajmniej poexpi, skoro i tak nie ma z kim walczyc. Ja nie wiem czemu wy macie pretensje do tych ktorzy sie wyplacaja, ich wybor.
Pepe1990
18-04-2008, 14:12
Pierdolcie tibie tyle wam powiem szkoda czasu:)
@up
Masz racje, pojebana gra;] szkoda tylko że polacy przegrali wojne , bo mam tu kilku rl'ow którzy grają na tym servie.
Lepiej pona*******ac w Cs'a! <3
Counetr strike 1.6 ROX :D >>>> TIBIA SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX!
Jak ja lubie to pierdzenie na tym znubionym forum...
@ Mispex, miłego expa życze. A co do twojego tutaj wypisywania co ty nie zrobiles, jedyne co ja pamietam we wczesniejszych wojnach to spiewanie przez ciebie hymnu polski po pijanemu ;)...
@ Mogash, SCHOWAJ SIE tylko to Ci doradze, ty jestes prawdziwym bekasem, pewnie go nawet nie znasz a wypisujesz co on robil. Mówił takie same bzdury jak ty piszesz, co z tego ile fragów złapałeś? Frag o niczym nie swiadczy, poprostu sie kompromitujesz wyliczając je. A co do dempaha, to mu nawet do pięt nie dorównujesz... Jego jedyna wada to to że nie dba o chary którymi walczy, ale najpierw musiał se wyrobic reputacje, żeby któs mu te passy podał. A ty? Ty masz reptuacje zwykłego polaczka, nic więcej.
@ Kavare, Mam kase, pisz na gg :))
@ Bonczek, możesz spokojnie żyć bez tibii :* Nic się tu nie powinno wydarzyc przez jakis czas.
(czekam na spam czego to ja nie zrobiłem)
a jedyne co ty zrobiles to 2 dedy 1 na opence drugi po na blesasach:):) to nie ja spiewalem tylko rl :):)
co do splacenie gowno wiesz to zamknij morde tyl w tym temacie:)
TSmaster
19-04-2008, 11:08
a jedyne co ty zrobiles to 2 dedy 1 na opence drugi po na blesasach:):) to nie ja spiewalem tylko rl :):)
co do splacenie gowno wiesz to zamknij morde tyl w tym temacie:)
uważaj na słowa pionkuu
Pepe1990
19-04-2008, 11:35
uważaj na słowa pionkuu
O kurwa Urza jaki kosior sie z ciebie zrobil 8o
Noi Momento dalej rządzi serverem.. ;/ nic nie piszecie nawet :P
Pepe1990
22-04-2008, 15:43
SMK a tak btw to kto ty z xereny ???:) No ale jezeli grasz jeszcze na xerenie to nie musisz pisac bo moze cie "dednac" Urza Kosior Wander 8o
Nie zabije mnie raczej , bo nie gram już w tą zjebaną grę.. Grałem dawniej tutaj z moimi rl'ami ;**
ale ja cie ogikocham kurwa ja pierdole jest ajt buehehe;dd;d;;p moderna jutro:):)
Bartek <3
Bawimy dzisiaj uhehudheuhde ;d;d
Unholy_Elder
01-05-2008, 16:51
Zieeeeeeeeew :o
Robin1337
01-05-2008, 22:36
elo elo rapy nygusy yo rap Pasior jest master pk !!!!!!!!!!!!!!!
Urza wybral Memento.. to wszystko.
Mispex splacil sie bo jebane polaczki sprzedaly jego nowego chara.
Jeszcze jakies problemy? ;s
Unholy_Elder
02-05-2008, 16:34
Urza wybral Memento.. to wszystko.
Mispex splacil sie bo jebane polaczki sprzedaly jego nowego chara.
Jeszcze jakies problemy? ;s
Moglbys konkretnie okreslic kto? Bo mowiac polaczki oskarzasz takze nas wszystkich. Z tego co wiem, Mispex sie wyplacil ale w ewentualnej wojnie udzial brac bedzie...
nie wiem kto dokladnie go sprzedal.. przydaloby sie o to jego zapytac ;p
Unholy_Elder
02-05-2008, 22:30
nie wiem kto dokladnie go sprzedal.. przydaloby sie o to jego zapytac ;p
Mispex ;*
Czekamy co nam powiesz... o ile chcesz o tym gadac.
szczerze? chuj wi xd
ja fiem ale nie pofiem ;<
MispEX <3
SzkRamer <3
a tak pozatym to... (powstrzymałem sie ;d)
DarkRimmer
03-05-2008, 23:06
Jak masz cos mowic to mow a jak nie? TO ZAMKNIJ PIZZDE.
Stoxarmi
03-05-2008, 23:13
Z tego co mi wiadomo to urza ma nowego ownera ze swe
Z tego co wiem to sie mylisz :p
@DarkRimmer
Kolejny 10-cio letni dzieciak? Jesli kogos tu nie chcemy to właśnie ciebie.
Bolt <3 (bede mial sprawe do Ciebie ;d)
DarkRimmer
04-05-2008, 09:33
Skramer, ty idioto, nawet nie wiesz z kim rozmawiasz. A lat to ja mam wiecej niz ty ale nie widze w tym niczego waznego. A zachowanie typu: "ja fiem ale nie pofiem ;<" samo prosi sie o krytyke.
Skramer, ty idioto, nawet nie wiesz z kim rozmawiasz. A lat to ja mam wiecej niz ty ale nie widze w tym niczego waznego. A zachowanie typu: "ja fiem ale nie pofiem ;<" samo prosi sie o krytyke.
ahaha
no jasne wezme i powiem na forum zeby nooby dwa dni nie mogly spac chcialem sie powstrzymac ale mnie zmusiłes Chuj cie to obchodzi tak wogóle lol
nic mnie kurwa tak nie denerwuje jak te jebane nolifery z forum co tylko ploty roznosza polaczki! _/ a ty tupiesz nózkami bo tak bardzo chcesz wiedziec
Bozdro!
edit: no i wlasnie dzieki takim ludzią powstaja teorie ze urza ma nowego ownera ze swe XDDD bo jest w memento a ty nie?
Bolt uwazaj bo nie wiesz z kim rozmawiasz.. on Cie zniszczy xddd
ahaha
no jasne wezme i powiem na forum zeby nooby dwa dni nie mogly spac chcialem sie powstrzymac ale mnie zmusiłes Chuj cie to obchodzi tak wogóle lol
nic mnie kurwa tak nie denerwuje jak te jebane nolifery z forum co tylko ploty roznosza polaczki! _/ a ty tupiesz nózkami bo tak bardzo chcesz wiedziec
Bozdro!
edit: no i wlasnie dzieki takim ludzią powstaja teorie ze urza ma nowego ownera ze swe XDDD bo jest w memento a ty nie?
*ludziom
<znaczki>
Pepe1990
04-05-2008, 11:28
No Rutek juz ci mowilem ze mama kupi sanki ale po zimie tak btw co tam Misiu u ciebie ?:)
Stoxarmi
04-05-2008, 15:14
Skramer, ta wiadomość o nowym ownerze urzy to z wyzszych sfer xd btw. są jakieś szanse pokonać memento? Jak znam życie połowa pl znów bedzie spys.
Unholy_Elder
04-05-2008, 15:58
Skramer, ta wiadomość o nowym ownerze urzy to z wyzszych sfer xd btw. są jakieś szanse pokonać memento? Jak znam życie połowa pl znów bedzie spys.
Szanse to sa, zawsze. Ja tam wierze w Mispex'a, damy rade.
To, co kocham w tych polaczkach najbardziej, spy.
Waldo1910
04-05-2008, 16:38
A ja wiem czemu myślicie ze Urza to nowy owner ale nie powiem xd
No Rutek juz ci mowilem ze mama kupi sanki ale po zimie tak btw co tam Misiu u ciebie ?:)
Bardzo, bardzo, bardzo mi smutno. Ubolewam nad swoim żałosnym IQ, ponieważ po raz kolejny nie zrozumiałem zastosowanej przez ciebie zawiłej metafory
mama kupi sanki ale po zimie
Pepe1990
04-05-2008, 18:55
Bardzo, bardzo, bardzo mi smutno. Ubolewam nad swoim żałosnym IQ, ponieważ po raz kolejny nie zrozumiałem zastosowanej przez ciebie zawiłej metafory
Rutek dlaczego jestes taki niemily :(:(:( cio juz mnie nie kochasz ;(
dobra spokoj ciii:PP
http://mdr5.wrzuta.pl/audio/qD6v7vCBKc/komodo_-_still_radio_edit
the best song ever^^:D
*ludziom
<znaczki>
Dysleksja ,l,
May 04 2008, 12:50:34 CEST Killed at Level 117 by Bolt Drake
and by Douge Furious
Stoxarmi
04-05-2008, 21:26
Analizowałem ostatnio naszą sytuację z rl kumplami i wychodzi na to że mamy przekopane... kto u nas? Gamio na 100% a liczyliśmy na Mattrixo,otto~,Mispex,Eldrax,Kavare,Bonczek,Skrame r,Elenros,Seth~... może po ostatnich zdarzeniach Helluxzii,Oput a u nich? Xazez,Gnistarn...(długa lista)
Unholy_Elder
04-05-2008, 22:03
Analizowałem ostatnio naszą sytuację z rl kumplami i wychodzi na to że mamy przekopane... kto u nas? Gamio na 100% a liczyliśmy na Mattrixo,otto~,Mispex,Eldrax,Kavare,Bonczek,Skrame r,Elenros,Seth~... może po ostatnich zdarzeniach Helluxzii,Oput a u nich? Xazez,Gnistarn...(długa lista)
Hey! Na Elenros'a mozna nadal liczyc! Po 2 z tego co wiem Gamio sprzedaje chara...
Nigdy nie placilem i nigdy placic nie zamierzam.
Rutek dlaczego jestes taki niemily :(:(:( cio juz mnie nie kochasz ;(
Co w mojej wypowiedzi było niemiłego? Skończ proszę z ta ironią bo nie za bardzo ci to idzie ;)
Dysleksja ,l,
May 04 2008, 12:50:34 CEST Killed at Level 117 by Bolt Drake
and by Douge Furious
Masz tak zjadliwą dysleksje że nie widzisz jak ci edytor tekstu podkreśla błąd?:confused:
btw. Niech ktoś szybko stworzy nowy temat o wojnie szybko szybko to takie potrzebne szybkooooo szybko szybkooooo
Stoxarmi
04-05-2008, 22:56
Gamio selnoł chara po wojnie z tengu jakiś rok temu xd
TSmaster
04-05-2008, 23:34
A ja wiem czemu myślicie ze Urza to nowy owner ale nie powiem xd
za duzo wiesz xd
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.