zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Full Set co dalej?

RailChris
13-03-2008, 20:30
Mam Paladina i moje eq wygląda tak:
- Demon Helmet, Magic Plate Armor, Golden Legs, Boh, Aol, Mastermind Shield.

Co byście kupili następnie na moim miejscu?

Rybzor
13-03-2008, 20:31
Winged helmet, Blessed Shield, DSL, MLS no i oczywiście g-boots, to chyba oczywiste.

Ayzzen
13-03-2008, 20:32
dokładnie ;o kolo chcial zaszpanowac swoim EKU

virrus
13-03-2008, 20:33
Na serio na na Ciebie noob seta nie stać...
Po 2. Ile razy oszukali Cię na allegro? :)

Ancient900
13-03-2008, 20:34
jakieś manasy :s

Dragon-Fly
13-03-2008, 20:34
Wyrób sobie wszystkie outfity... I pozbieraj wszystkie itemki z POI boss'ow... ^^

babcia666
13-03-2008, 20:36
Orshabaal brain, możesz zamienić zamiast swojego, to wtedy może zaczną rosnąć skille w "mind using".

Gelt
13-03-2008, 20:39
Winged helmet, Blessed Shield, DSL, MLS no i oczywiście g-boots, to chyba oczywiste.

Zapomniałeś o starym Amulet of Life.

RailChris
13-03-2008, 20:41
dokładnie ;o kolo chcial zaszpanowac swoim EKUJak nie pomagasz odejdz.... Nie chciałem szpanować eq bo co 4 grający takie ma... Tylko chciałem sie dopytać co kupić.
Na serio na na Ciebie noob seta nie stać...
Po 2. Ile razy oszukali Cię na allegro?
Chyba ciebie nie stać...
Zapraszam Nerana - Carlin - Rail Chris chętnie pokaze eq :)
Wyrób sobie wszystkie outfity... I pozbieraj wszystkie itemki z POI boss'ow... ^^
Nie mam Pacca :)

Jern
dalej to mozesz mi dac...

sleazyneor
Ja bym jeszcze silver mace kupil : o

Dragon-Fly
13-03-2008, 20:46
Jak nie masz Pacc'a to zajmij się kompletowaniem właśnie takich rare'ów jak Orshaball Brain czy cuś, możesz nawet skupować :].

Zalgadis
A ja bym olał i przestał karmic jebanego trolla plx?

RailChris
Ja bym wolał coś praktyczniejszego co mi pomoże w dalszej grze. Myślełem o Soft Bootsach jednak czy Paladinowi się opłaca???

Saints
13-03-2008, 20:48
a co bys chciał jeszcze jak masz najlepsze itemki??

PS. ciekawe skąd masz kasę na 60lvl bez pacc na te itemki ^^
allegro rządzi :)

Couranger
13-03-2008, 20:48
Ile har kosztowal ?? kupiles najpierw hara a potem eq czy wszystko razem ? a co do softow nie oplaca sie kupowac lepiej sandaly se kup.

RailChris
13-03-2008, 20:50
PS. ciekawe skąd masz kasę na 60lvl bez pacc na te itemki ^^
allegro rządzi
To że ty tam kupujesz to nie znaczy że każdy :)
Ile har kosztowal ?? kupiles najpierw hara a potem eq czy wszystko razem ? a co do softow nie oplaca sie kupowac lepiej sandaly se kup.

Nie pomagasz... a co do "hara" to pisze się char.

babcia666
13-03-2008, 20:51
Facet, mając full eq <które moim zdaniem śmierdzi, bo Ci cap trza, nie arm> i pewnie mnóstwo kasy kupuj co chcesz... chcesz softy? Kup, przetestuj, nie spodoba się to sellniesz. Boże, jak można się zastanawiać na co kase wydać? <nigdy nie miałem ponad 200k w kasie, a jeżeli już tyle miałem to na coś od dawna zbierałam. ZAWSZE zbierając loota wiedziałem na co go zbieram>.
@edit<po zastanowieniu>
Kup od groma p bolców i idź wastować na deep fibula, przynajmniej ostro poexpisz.

Couranger
13-03-2008, 20:52
wybacz ZIA to jak z tymi sandalami?

@up

ta ale jak on kupil odrazu 2 kk na allegro to jak sie mial zastanowic ?

RailChris
13-03-2008, 20:53
bo Ci cap trza, nie arm
Może i masz racje bo mi starcza na 25-30 rs zależy od manasków bo eq mam dość ciężkie ale zawsze chciałem mieć np. mpa czy mms

Chociaż arm mi sie przydaje przy blokowaniu dl :)

Couranger
13-03-2008, 20:56
no to kupiles na allegro i masz juz teraz zobacz czy softy jeszcze ktos wystawil jak tak to kupuj odrazu oplaca sie mozesz tez hote sobie do kompletu kupic ale nie wiem ile moze stac na allegro.

RailChris
13-03-2008, 20:57
no to kupiles na allegro i masz juz teraz zobacz czy softy jeszcze ktos wystawil jak tak to kupuj odrazu oplaca sie mozesz tez hote sobie do kompletu kupic ale nie wiem ile moze stac na allegro.

Człowieku :) Myślisz że mi zależy czy ty będziesz wierzyć czy że ja tego nie kupiłem na allegro czy nie :P
Jak nie pomagasz to się nie wysławiaj z łaski swojej.

Ancient900
13-03-2008, 21:03
lawl, pacca nie ma i sie pyta na co kase wydać >.>
pacc, pacc, pacc, pacc

Gelt
13-03-2008, 21:35
Jak używasz MMS'a to kup dużo Assasin Star. A jak kaski Ci nie braknie to jeszcze softy.

Me$z
13-03-2008, 21:46
No właśnie, jak kolega wyżej napisał, najpierw kup sobie pacca. Tylko nie kupuj pacca na allegro, jak eq, bo tam Cie mogą oszukać :D.

Ancient900
13-03-2008, 21:53
Jak używasz MMS'a to kup dużo Assasin Star. A jak kaski Ci nie braknie to jeszcze softy.

asasiny na jego lvl? nie bałdzo..

Piranezi
13-03-2008, 21:54
Człowieku :) Myślisz że mi zależy czy ty będziesz wierzyć czy że ja tego nie kupiłem na allegro czy nie :P
Jak nie pomagasz to się nie wysławiaj z łaski swojej.

Nikt Ci nie uwierzy , ze ta kase sam zdobyles , nawet botujac codziennie po 12 godzin zajelo by to sporo czasu na tym lvlu. A jezeli zdobyles ja po przez allegro albo hackowanie to poprostu jestes DEBILEM:DB)

Gelt
13-03-2008, 22:01
asasiny na jego lvl? nie bałdzo..

Ups, nie zwróciłem uwagi na lvl :x

Verte
13-03-2008, 22:02

Nie będę kwestionował tego czy zdobyłeś te itemy sam, czy też nie.
Grasz paladynem, profesja ta używa Assassin Starów, które jak wiesz są niestety drogie...
Proponuję każde nowo zebrane 200k wydawać na gwiazdki, exp na frostach/hydrach itp jest (przynajmniej dla mnie) nieziemski.

Jeśli cierpisz na nadmiar pieniędzy możesz też zainwestować w jakiś konkretny addon. Ja preferuję full assassina.

P$ychop@ta
13-03-2008, 22:18
Ale jaja, ale jaja , ale sajgon :D

Levi
13-03-2008, 22:25
Nie masz pacc... no to co? Zbieraj sobie itemy do addonów które są dość drogie np. oriental addon. Może będziesz miał za poł roku czy wcześniej pacca to wtedy wykonasz questy. Możesz także kupować duże ilości enchanted spears.

Kupowanie pacc za kasę w tibi jest nielegalne!!!X(

RailChris
13-03-2008, 22:43
Nie będę kwestionował tego czy zdobyłeś te itemy sam, czy też nie.
Grasz paladynem, profesja ta używa Assassin Starów, które jak wiesz są niestety drogie...
Proponuję każde nowo zebrane 200k wydawać na gwiazdki, exp na frostach/hydrach itp jest (przynajmniej dla mnie) nieziemski.
Pierwsza inteligenta wypowiedź w tym temacie :) Widzicie jednak można.
Pacc sobie kupie i będe biegał na frosty/hydry
Kupowanie pacc za kasę w tibi jest nielegalne!!!
Właśnie :)
Ale jaja, ale jaja , ale sajgon
Ładnie masz w domu.
Nikt Ci nie uwierzy , ze ta kase sam zdobyles , nawet botujac codziennie po 12 godzin zajelo by to sporo czasu na tym lvlu. A jezeli zdobyles ja po przez allegro albo hackowanie to poprostu jestes DEBILEM
Popieram Tibijczyka1990 :) Twoje wypowiedzi są poniżej normy :P a twoja inteligencja niższa niż ustawa przewiduje :)

Lynx
13-03-2008, 22:48
kupywanie pacca za gp jest legalne ;|

RailChris
13-03-2008, 22:50
kupywanie pacca za gp jest legalne ;|
Gdzie tak jest napisane? :)

Z artykułu Dzień z życia Mistrza Gry

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=160131

Zbanowany za: SPRZEDAM PACC 60k (NAJPIERW 20K JA KUPUJE PACC POTEM JESZCZE 40K) msg me
Wytłumaczenie: Chciałem powiedzieć backpack!!

Zbanowany za: Sprzedawanie PACC.
Wytłumaczenie: Źle mnie zrozumiałeś. Po czesku „selling premium” oznacza „jak leci wszystkim?”.

Zbanowany za: Sprzedawanie kont PACC.
Wytłumaczenie: Nie chciałem sprzedać PACC za prawdziwe pieniędze, chciałem aby ludzie kupili je za tibijskie, więc mogłem ich oszukać, dlatego ban jest nieuzasadniony

Nadal uważasz że to legalne???

Lynx
13-03-2008, 22:53
Gdzie tak jest napisane? :)

a Gdzie jest napisane że nie legalne?; |

Cytat z tibia Rules 2c)

c) Reklamowanie treści, które nie są związane z grą i oferowanie przedmiotów z Tibii za prawdziwe pieniądze, jest zakazane.

Reklamowanie pacców/itemów jest zakazane ale sprzedasz już nie :|
Przykładem jest strona senior tutora http://www.pskonejott.com/ gdzie sprzedaje itemy z swojego servera za rl kase ;p

RailChris
13-03-2008, 22:56
c) Reklamowanie treści, które nie są związane z grą i oferowanie przedmiotów z Tibii za prawdziwe pieniądze, jest zakazane.

Chyba nie rozumiesz tego tekstu :).

Oferowanie przedmiotów z Tibii za prawdziwe pieniądze jest zakazane = Nie można sprzedawać tych przedmiotów (PACCA też nie) nie można ich reklamować nigdzie :)
Poza tym
@upup
powinno wystarczyć...

Lynx
13-03-2008, 22:59
a ty przeczytaj co ja napisałem -.- Ci ludzie dostali bana bo reklamowali sprzedaż pacca za gp na trade co jest wbrew tibia rules,

Lotress
13-03-2008, 23:01
Zmartwie cie, ale Lynx ma racje =)

RailChris
13-03-2008, 23:02
a ty przeczytaj co ja napisałem -.- Ci ludzie dostali bana bo reklamowali sprzedaż pacca za gp na trade co jest wbrew tibia rules,

A ty pomyśl logicznie :)
Czy Tibia.com zezwalała by na sprzedaż Pacców w obojętnie jaki sposób - stronki itd. :D
Przecież tracili by kase a tego by nie chcieli logiczne.

Gelt
13-03-2008, 23:14
Jakby nie patrzeć ktoś wykłada pieniądze na PACC'a, a kto płaci to już właściwie Cipsoft nie obchodzi. Ważne, że ktoś płaci. Jeden daje w gp, drugi dostaje gp i płaci w prawdziwych pieniądzach. Jakby nie patrzeć, Cipsoft zarabia.

RailChris
13-03-2008, 23:24
Nie pomyślałem w ten sposób :)
Masz racje

Temat do zamknięcia :)

Fagaro
14-03-2008, 00:53
mialem poodbny porblem, ale znalazlem rozwiazanie:

00:53 You see a nightmare shield (Def:37).
It weighs 32.00 oz.
It was crafted by the ancient order of the nightmare knights.

-Szary-
14-03-2008, 05:21
gl dzieciaku kup sobie nightmare shielda bedziesz kozak B)

Tompior
14-03-2008, 08:27
A co do kupna pacca za gp, to jak myslicie, czemu cipsoft wprowadzil latwiejsza opcje kupowania komus premiuma? Kiedys trzeba bylo podac acc czy tam pass i ludzie kupowali za gp niechetnie, a teraz wystarczy tylko nick. Czysta strategia ;)

Helodin
14-03-2008, 08:42
ALLEGRO !!!

59 facc paladin z full setem (ciekawe skad) na neranie i jeszcze ma kase zeby sobie cos kupic:baby::baby::baby:

Nirvy
14-03-2008, 09:24
Do autora tematu, nie lepiej założyć eq w stylu b robe,bohy,c helmet,p legi?? Z takim eq napewno będziesz mieć lepszą obronę niż w tym co ci podałem ale zauważ ,że nie jesteś knightem i nie masz bliskiej styczności z potworem (przeważnie) więc mimo wszystko poradziłbym ci lżejsze eq na siebie założyć, a jeżeli naprawdę nie masz co z kasą zrobić to jak poprzednicy napisali nakupuj amunicji i idź gdzieś ją porządnie powaścić.;)

Wald_Kerius
14-03-2008, 11:16

Oferowanie przedmiotów z Tibii za prawdziwe pieniądze jest zakazane = Nie można sprzedawać tych przedmiotów (PACCA też nie) nie można ich reklamować nigdzie :)
Poza tym
@upup
powinno wystarczyć...

Lynx ma racje. Kupowanie paccow za gp jest legalne, tylko tak aby sie nikt nie dowiedzial. Jedna z wielu z "ciekawszych" zasad w calym Cip..

RailChris
14-03-2008, 12:29
Odejdźcie z tym Allegro dzieci Tibii.
Jak sami tam kupujecie to se kupujcie a ode mnie sie odpier.....
A eq zdobyłem legalnie :D

Don_Kustosz
14-03-2008, 12:40
Odejdźcie z tym Allegro dzieci Tibii.
Jak sami tam kupujecie to se kupujcie a ode mnie sie odpier.....
A eq zdobyłem legalnie :D

Legalnie poprzez pod*******anie kont :cup::cup:

Nie no co mi do tego mm... tak jak wiekszosc wejdz na www.tibiasoft.com i sobie qp pacc :P wbijasz szybko 80 i ass stary :p

RailChris
14-03-2008, 13:38
Legalnie poprzez pod*******anie kont
Inteligencja to nie jest twoja mocna strona co?:)

domin3x
14-03-2008, 14:25

Poza tym
@upup
powinno wystarczyć...

Nie można reklamować... Czy Ty naprawdę jesteś taki nierozumny?

Metal'Hard'Rocker
14-03-2008, 14:27
Nie masz pacc... no to co? Zbieraj sobie itemy do addonów które są dość drogie np. oriental addon. Może będziesz miał za poł roku czy wcześniej pacca to wtedy wykonasz questy. Możesz także kupować duże ilości enchanted spears.

Kupowanie pacc za kasę w tibi jest nielegalne!!!X(

Itemów/Charow na allegro też

PS. Ten pan oszukuje noobów w tz. "zaufanie"

shoq
14-03-2008, 14:53
Jak nie pomagasz odejdz.... Nie chciałem szpanować eq bo co 4 grający takie ma... Tylko chciałem sie dopytać co kupić.

Chyba ciebie nie stać...
Zapraszam Nerana - Carlin - Rail Chris chętnie pokaze eq :)

Nie mam Pacca :)

Nie wątpię, że pokażesz. W końcu je kupiłeś na allegro. Szkoda że ci na pacca już nie starczyło, ale bywa, pieniądze nie woda.
Jak nie wiesz co dalej to masz pojęcie o Tibii jak moja 2-letnia kuzynka.
Proponuję:
1) oddać eq noobkom i uzbierać je jeszcze raz
2) wyrzucić do wody i uzbierać jeszcze raz
3) zostawić je sobie, a nadmiar pieniędzy wykorzystać na szybsze expienie.

mc200
14-03-2008, 15:08
Jesuu co za forum, napisalem juz cos na temat tego typka, ale przegladarke niechacy wylaczylem i nie chcialo mi sie pisac od nowa :) Przyjdzie byle glupie dziecko cos na sciemnia, a inni i tak beda ciagle pisac
"aa sciemniasz"
"wcale nie"
"kup se xxx"
"no co ty xxx jest gupie"
"ale lepsze od xyy"
"ale sciemniasz"
"wcale nie"
I tak zrobi sie 3 strony, zaloze sie, ze dojdzie do 5... DLACZEGO MODERATORZY NIE ZAMYKAJĄ TAKICH TEMATÓW?!?!

Sardendor
14-03-2008, 15:16
Skupuj rare itemy. Avengery, arbalesty, softy...

eisscheriann
14-03-2008, 15:37
rare itemy. Avengery, arbalesty, softy...

ja bym tego nie nazwał rare'ami ;[

RailChris
14-03-2008, 15:59
rare to to nie jest
poza tym po co mi Avenger ;p
DLACZEGO MODERATORZY NIE ZAMYKAJĄ TAKICH TEMATÓW?!?!
Wyjdz i nie wracaj :D

Helodin
14-03-2008, 16:15
kupuj rzeczy w sklepie i sprzedawaj je tez w sklepie a kasa pojdzie jak iskraB)

mc200
14-03-2008, 16:43
Wyjdz i nie wracaj :D

Nawzajem, masz 10 lvl i marzysz, zeby miec cos dobrego, wiec postanowiles zalozyc taki temat, zeby wszyscy mysleli, ze masz takie super evul mastah itemki i zeby kazdy ci zazdroscil? Nawet jezeli mialbys te itemki nie bylbys takim debilem (chyba ze allegro plx) zeby pytac sie na forum co kupic jesli masz juz wszystko?
Zamknąć ten temat, please...

Suton
14-03-2008, 17:57
jeśłi nerana jest pvp to all robimy tam chary ;d potem będziesz mógł wydawać klase na aole/blessy...

RailChris
14-03-2008, 18:25
Nawzajem, masz 10 lvl i marzysz, zeby miec cos dobrego, wiec postanowiles zalozyc taki temat, zeby wszyscy mysleli, ze masz takie super evul mastah itemki i zeby kazdy ci zazdroscil? Nawet jezeli mialbys te itemki nie bylbys takim debilem (chyba ze allegro plx) zeby pytac sie na forum co kupic jesli masz juz wszystko?
Zamknąć ten temat, please...
Zapraszam na Nerane :) miasto Carlin. Chętnie pokaże eq

jeśłi nerana jest pvp to all robimy tam chary ;d potem będziesz mógł wydawać klase na aole/blessy
Przykro mi nerana jest to non-pvp serwer

Cery
14-03-2008, 19:00

Na twoim miejscu nie.

Kup kase na allegro i wykup sobie pacca na 10 lat:cup::cup::cup::cup: po czym hakną Ci postać a następnie uderzysz mame krzesłem.

RailChris
14-03-2008, 19:07
Kup kase na allegro i wykup sobie pacca na 10 lat
Niestety nie kazdy jest taki tępy jak ty :)
następnie uderzysz mame krzesłem.
Ładnie masz w domu.

Saints
14-03-2008, 19:10
jeśli nie allegro to zdradź nam tajemnice jak zarobiłeś tyle kasy....
ceny na harmonii:
Demon Helmet- 220k
Magic Plate Armor- 250k
Golden Legs- 110k
Boh- 35k
Aol- 50k
Mastermind Shield- 105k

razem: 770k :D

nie wydaje mi się aby na nerenie były takie same ceny więc 1kk to minimum za ten set.

RailChris
14-03-2008, 19:12
Demon Helmet- 220k
Magic Plate Armor- 250k
Golden Legs- 110k
Boh- 35k
Aol- 50k
Mastermind Shield- 105k

razem: 770k
Ty dodawać umisz??? :)
Jakieś dziwne ceny u mnie:
Demon Helmet- 220k
Magic Plate Armor- 430k
Golden Legs- 240k
Boh- 50k
Aol- 50k
Mastermind Shield- 220k

razem: 1,210k

Uzbierałem a bo co :) to że ty nie umisz to nie znaczy że inni nie umią :D

WoLf-j3
14-03-2008, 19:16
Sądzę, że nie masz takiego sprzętu. Ciekaw jesteś tylko naszej reakcji. Wtedy zastanowisz się nad ewentualnym zakupem (allegro).

Nie odskakując od tematu, następna rzeczą jaką powinieneś sobie kupić to więcej RAM-u. To pomoże Ci wymyślać lepsze bajki.

A i jeszcze jedno. Takie eq dla paladina to głupota na skalę światową. Wybierając ekwipunek nie kierowałeś się za pewne korzyściami jakie przyniesie Ci użytkowanie a szpanem, który jest w dzisiejszych czasach dosyć popularnym zjawiskiem wśród dzieci wieku przedszkolnego.

Pozdrawiam,
Wolf-j3

Saints
14-03-2008, 19:17
Jakieś dziwne ceny u mnie:
Demon Helmet- 220k
Magic Plate Armor- 430k
Golden Legs- 240k
Boh- 50k
Aol- 50k
Mastermind Shield- 220k

razem: 1,210k

ale już mnie nudzą takie dziecinne wypowiedzi... powiedz w jaki sposób uzbierałeś, bo na facc wg 99,9% ludzi jest nie możliwe uzbieranie takiej sumy podczas expienia do 60 lvl

PS. ceny dziwne ale prawdziwe

RailChris
14-03-2008, 19:49
Sądzę, że nie masz takiego sprzętu.
Nerana-Carlin-Rail Chris zapraszam chętnie pokaże...
ale już mnie nudzą takie dziecinne wypowiedzi... powiedz w jaki sposób uzbierałeś, bo na facc wg 99,9% ludzi jest nie możliwe uzbieranie takiej sumy podczas expienia do 60 lvl
no comment
PS. ceny dziwne ale prawdziwe
Ty jesteś dziwny.

Saints
14-03-2008, 20:04
@up
tą wypowiedzią udowodniłeś że kupiłeś tą kase na allegro... zal
pozdro.

PS. poszukaj poradników co robić z kasą, może znajdziesz :D

RailChris
14-03-2008, 20:11
tą wypowiedzią udowodniłeś że kupiłeś tą kase na allegro... zal
pozdro.
W jaki niby sposób udowodniłęm że kupiłem niby na allegro?;]

Dragon-Fly
14-03-2008, 20:21
Eeech... I wszyscy zaczęli się kłócić... takie EQ da się zdobyć, nie wiem jak z pallem, ale knightem policzyłem, ze gdyby chciało mi się ciągle loot nosić to na 50 lvl'u mogę tak śmigać... Ale jak policzyłem, ile tego loota trzeba znieść, to prawie się porzygałem... ;S Nie wiem, jak to zrobiłeś...

RailChris
14-03-2008, 20:26
Cierpliwość i tyle. Ciesze się że chociaż ty to rozumisz :) Inni tylko allegro allegro ;p

Dragon-Fly
14-03-2008, 20:26
No wiesz... policzyłem, że z mojego ulubionego miejsca bym musiał zrobić jeszcze ~80 lootbagów... Oo

RailChris
14-03-2008, 20:29
To jest 80 dni :) Do wykonania moja postać ma 7 miechów

eisscheriann
14-03-2008, 20:46
To nie jest temat o tym skąd on ma to eq-.-
Kij wam do tego, czy ma z allegro, czy wyżebrał u froda w thais, czy okradał 10 lvle z p setów etc etc. różnych opcji padło wiele, myśle że coś autorowi tematu przypadnie do gustu, z tematu robi się śmietnik więc..

RailChris
14-03-2008, 21:26
To nie jest temat o tym skąd on ma to eq-.-
Kij wam do tego, czy ma z allegro, czy wyżebrał u froda w thais, czy okradał 10 lvle z p setów etc etc. różnych opcji padło wiele, myśle że coś autorowi tematu przypadnie do gustu, z tematu robi się śmietnik więc.
Masz racje! Tylko 80% tych ludzi nie rozumi postawionego przeze mnie pytania. Pytałem co mam kupić, a nie skąd mam eq....

EdwardMatiz
14-03-2008, 21:41
Kup tak: Pacca/Domek/i skupuj rare itemy albo skupuj itemy do djina i sprzedawaj drożej. Na razie nie wykorzystuj kasy. Na wyższym lvlu ci się bardziej przyda na addony/questy itd. na mfy i ass stary

@temat
Co wy od*********ie, typ się zapytał to odpowiedzcie na pytanie a nie pier***cie że allegro. Co wam do tego? Nawet jak kupił na allegro to źle zrobił ale TO JEGO SPRAWA

@down
Pomyśl o frozen starlight (zajeb***a) Rots też się przyda. A jak wolisz się bawić bez pacca to i tak kupuj djin items można w miesiąć zarobić 400k+-

@Piranezi
Podnieciłeś się ze napisałeś tamtego posta?

@Rail
Dobra, pytaj się ale nie przesadzaj bo za to warn pewnie poleci albo coś gorszego. post można edytować

RailChris
14-03-2008, 21:44
Dzięki za odpowiedź...
Co do Pacca to narazie wole grać bez :)
Chyba zaczne skupywać Addon items.
Zastanawiam się nad Soft Bootsami, Bp of Holding, Key Ring, Ring of the sky czy to mi się opłaca kupić??

Piranezi
14-03-2008, 21:46

Hail Analfabeci :D

@down czytanie ze zrozumieniem :D?
Choju pomijajac to czym jestes czyli wiadomo :D to co tu mozna wniesc? Masz jakis wybor ? Kup se pacca , softy , wszystkie outfity i jakies rary i nie wiem , na bota se mozesz kase wydac jeszcze , nic innego Ci juz tu nie powiedza , beda sie tylko powtarzac.

RailChris
14-03-2008, 21:47
Hail Analfabeci
No witam cie :)

@up
Czy twoja wypowiedź coś wniosła????
Pytałem się czy pisze czysto ortograficznie?
Nie?
To wyp****** ...

Zalgadis
14-03-2008, 22:52
To wyp****** ...

http://img215.imageshack.us/img215/4102/1180586828954rz6sy2.gif

Gonzo
14-03-2008, 22:57
@down
Pomyśl o frozen starlight (zajeb***a) Rots też się przyda. A jak wolisz się bawić bez pacca to i tak kupuj djin items można w miesiąć zarobić 400k+-

No najs, tyle co na małpach...

... w tydzień.

Juhhhhy
15-03-2008, 00:37

To tylko Twoja indiwidualna gustia co chcesz sobie kupic.
Temat do zamkniecia.

RailChris
15-03-2008, 01:44
To tylko Twoja indiwidualna gustia co chcesz sobie kupic.
Ale ja właśnie nie moge sie zdecydować:P:P

Zalgadis
15-03-2008, 02:00
up@
http://img227.imageshack.us/img227/7811/orlypw3.jpg
To sobie QP poradnik na allegro tak jak eq, chara

RailChris
15-03-2008, 03:11
Ja postaci ani eq nie kupowałem na allegro :)
Jesteście zazdrośni i tyle :P żal wam d*** ściska że nigdy nie będziecie mieli takiego eq :D

Gelo
15-03-2008, 12:06
EE tam, miałem lepsze :P A co do zakupu to kup pacc za tibia cash i softy i potem już tylko zostaw sobie jakieś 300k na "czarną godzinę" a za resztę skupuj rzeczy na jakiś addon :P

mc200
15-03-2008, 12:46
Ja postaci ani eq nie kupowałem na allegro :)
Jesteście zazdrośni i tyle :P żal wam d*** ściska że nigdy nie będziecie mieli takiego eq :D

Taaak, i wlasnie dlatego zalozyles ten temat, zeby sie pochwali eq, ktorego i tak NIE MASZ!!! Ty sobie jeszcze raz napiszesz zapraszam na Nerane, ale nawet jak masz te eq to kogo to obchodzi? Boziu ja juz wole miec P seta, niz byc takim idiotą jak ty.
Zamknijcie wreszcie ten temat, bo juz jest 5 stron, jak to zawsze w takich lamerskich tematach. Czemu modki nic z tym nie robia? Nawet jak on ucichnie to ktos za 2 lata odpisze "wcale nie marz takieko eku" albo "kup se musk"...

Hadugg
15-03-2008, 13:38
A ty pomyśl logicznie :)
Czy Tibia.com zezwalała by na sprzedaż Pacców w obojętnie jaki sposób - stronki itd. :D
Przecież tracili by kase a tego by nie chcieli logiczne.

Debil?
Obojętnie czy ja kupie sobie pacca, czy dam ci 200k żebyś mi kupił i ty mi kupisz, to Cipsoft dostanie kasę za pacca.
Czy aż tak trudno pomyśleć?
Poza tym jest wielu h lvli sprzedających itemy na swoich stronach za rl kasę.

RailChris
15-03-2008, 17:43
Debil?
Obojętnie czy ja kupie sobie pacca, czy dam ci 200k żebyś mi kupił i ty mi kupisz, to Cipsoft dostanie kasę za pacca.
Czy aż tak trudno pomyśleć?
Poza tym jest wielu h lvli sprzedających itemy na swoich stronach za rl kasę.
Debil? O tym już gadaliśmy pare stron temu :)
NIE MASZ!!!
MAM!!!
masz te eq to kogo to obchodzi?
Ja sie nie chciałem chwalić eq tylko pytać co mam kupić czy to tak trudno zrozumieć??
Nawet jak on ucichnie to ktos za 2 lata odpisze "wcale nie marz takieko eku" albo "kup se musk"...
I to pewnie będziesz ty

Mike.Mystic
15-03-2008, 17:54
Znam RailChrisa z Nerany a wy wieśniaki jeśli uważacie że jedyną drogą do pieniędzy jest Allegro to macie naprawdę niskie IQ. Paladyn jak się uprze może być naprawdę bogaty moj kolega na Neranie Atasuke kupił przy mnie 6 bp small stones zbierając pieniedzę wcześniej i nie kupując na allegro. To mniej wiecej jest 240k a ma tlyko 40 level, jeśli uważacie że nie jest w stanie mieć full setu na 60 levlu to wasz problem i zacofanie umysłowe.

RailChris
15-03-2008, 17:58
Bo oni myślą, że aby zdobyć kase to jedynie www.allegro.pl :P
Tak to jest jak się chodzi do podstawówki...

Misiuuu
15-03-2008, 18:25
dobra a jak dorośniesz, zaczniesz zarabiać to też będziesz na forach jebał tematy typu "dziś zarobiłem 25 zł, kupić chleb i masło, czy może jescze do tego szynke?"

weź sie nie kompromituj

Donner
15-03-2008, 19:02
@Topic
Ja na twoim miejscu z taką kasą kupiłbym Helmet of the Ancients ;)

Co do ludzi od "kupiłeś to na allegro"
Jezu ludzie jeden wcześniej powiedział
TO JEGO SPRAWA!!!
Kupił set bo miał kasę, na jego miejscu też bym kupił :p
ale nosiłbym coś lzejszego;)
Więc przestańcie już go wyzywać itd.,itp.
A, wbij szybko lvl, kup se Arbalistę i wal z inf/power boltów;)

Dziękuję
DonnerB)

RailChris
15-03-2008, 20:05
dobra a jak dorośniesz, zaczniesz zarabiać to też będziesz na forach jebał tematy typu "dziś zarobiłem 25 zł, kupić chleb i masło, czy może jescze do tego szynke?"
Żal!!!! Jako można sytuacje z życia wcielać w gre?? Idz na odwyk bo jestes uzależniony:P

Mógłby mi jeszcze ktoś normalny doradzić co kupić??

Juhhhhy
16-03-2008, 14:59
Kup Nightmare Shielda i bij z assassin starow jak masz tak duzo kasy.

RailChris
16-03-2008, 20:48
Mam za mały lvl na assasin stary

Poza tym po co mi nightmare shield jak mam mastermind shielda...
Mówiłem że chce kupić coś praktycznego ;/

I dalej nie wiem co :D

Leon666
16-03-2008, 20:54
o kurna.

Zwykły, prosty temat a ma już 5 stron...

Topic

Jak nie masz na co kasy wydawać to kupuj manasy i idź wastuj. Zabawa jest, wydana kasa jest. i git. ;]

Lynx
16-03-2008, 20:55
Mam za mały lvl na assasin stary

Poza tym po co mi nightmare shield jak mam mastermind shielda...
Mówiłem że chce kupić coś praktycznego ;/

I dalej nie wiem co :D

to może dragon scale legi? :< sam mówisz że masz full seta to jak możesz jeszcze kupić coś innego praktycznego -,-

Argen
16-03-2008, 20:56
"kup se Arbalistę"

Rox!

@topic

Ja na twoim miejscu wydał bym na m-potiony itd, i latałbym w miejsca z szybkim expem.\

P.S.:5 stron tesz rox...

@Edit:

Leon666, sekundy

RailChris
16-03-2008, 20:58
m potionki kupuje i latam na Dragon Lair...
Myślałem o expieniu w pojedynke na black knighcie ale czy to mi się będzie opłacać?? Skille mam 79/64 eq to wiecie.

Lynx
16-03-2008, 21:09
m potionki kupuje i latam na Dragon Lair...
Myślałem o expieniu w pojedynke na black knighcie ale czy to mi się będzie opłacać?? Skille mam 79/64 eq to wiecie.

Podobno chcesz wydać tą kase a sie pytasz o Bk hunta :<
zależnie od respa wbijesz tam 8-16k~/h i jak masz szczęscie to coś zarobisz

RailChris
16-03-2008, 21:19
idz se zwal
Moderatorze :) praca dla ciebie ostrzeżenie prosze :P

Gdzie mógłbym jeszcze expić??

Jagus
17-03-2008, 00:11
to chyba najbardziej żałosny temat na forum jaki widziałem ...

RailChris
17-03-2008, 11:12
to chyba najbardziej żałosny temat na forum jaki widziałem ...
Ty jesteś żałosny idz grać w tibie

mc200
17-03-2008, 19:30
Ty jesteś żałosny idz grać w tibie

Nooo, bo ty oczywscie w to nie grasz i jestes taaaaki skromny.
"Mam za mały lvl" -- to mnie rozwaliło, a sprzedający nie mówił, że nawet jak nie masz potrzebnego lvla to możesz walić z assassków, jednak będą miały gorszy atak?

Misiuuu
17-03-2008, 19:41
Żal!!!! Jako można sytuacje z życia wcielać w gre?? Idz na odwyk bo jestes uzależniony:P

Mógłby mi jeszcze ktoś normalny doradzić co kupić??

hahahah że ja tu jestem uzależniony? pragnę zauważyć że to nie ja chwale sie na prawo lewo parunastoma pixelkami, i siedze 24/7 przeglądając założony przez siebie topic aby walić twarde riposty dla ludzi którzy mówią z sensem (nie mówie że mówiłem z sensem, podałem tylko prosty przykład bezsensowności twgo tematu)

ja bym Ci radził wywalić itemy do wody, chara zrookować i poprosić starych aby odpieli neta, może znajdziesz wtedy kumpli "NA REALU" którzy będą mogli Ci czegoś doradzić

błagam zamknijcie ten topic bo mnie krew zalewa jak widze takie ...

Vasudanin
18-03-2008, 15:12
kup se bp'ki infernal boltsow i arbalesta dobij royal spearkami wyzszy lvl i idz expic z tymi boltkami xD

Jiraja666
18-03-2008, 16:09
Nie wiem czy juz ktos to napisal ale:

"kupsemusk"

Skrillo
18-03-2008, 16:19
@autor tematu
Jesli masz jeszcze kase zostaw te eq na wyzszy lvl i kup : Rh,B robe, Blue legs, bohy i jak chcesz mozesz kupic sobie jakas demonke ;) Aaaa i jeszcze kup Platinum amulet :p Potem kup p bolty lub jak wolisz skombinuj sobie Royal Spears i idz expic ;) Najlepiej na D lair albo PoH B)

Leon666
18-03-2008, 22:33
Jaki masz lvl bo już nie pamiętam.? Dobra już wiem. Na te demony sobie solo idź. Waste + zabawa + emocje zapewnione.! Ewentualnie jak tak bardzo chcesz się pozbyć tej kasy zrób free items w Carlin w dp. ;]

Bk se odpuść. Żalowy exp i do tego może być hard.

Niewiem już kurna jak Ci pomóc... masz jakiegoś kolegę 100+ najlepiej najta.? Jeśli masz to weź se go i idź exp na demony... kurna nic Ci nie pasuję... masz wybór większy niż kurde połowa playerów tego forum... Zdecyduj sam gdzie Ci najlepiej będzie exp leciał. Tu na forum każdy poda inne miejsce... no i po huj Ci to.? Pomoże Ci to.? Bo raczej wątpie..

Z całym szacunkiem. Idź się utop. :)

Stanley6a
19-03-2008, 08:24
nie masz pacc to kup za gp ;]

RailChris
19-03-2008, 10:28
"kupsemusk"
Jiraja666 nie karm trolla - ostrzeżenie plx
"musk"

Honestus tak samo;]

mc200
19-03-2008, 15:13
Jiraja666 nie karm trolla - ostrzeżenie plx

Nie karm trolla? Czyli ciebie? Nie wiesz juz jak się wykręcić, pogrozić to PROSISZ o ostrzeżenia? Ba, ty nie prosisz, tylko ty każesz dać ostrzeżenie ...

Vooletz
19-03-2008, 18:38
GRAJ WASTUJ PO PROSTU PLAY 4 FUN :P
Kup pacc i na kopalnie svargrond z blokerem :P

Lotress
19-03-2008, 18:52
Radze zamknac ten chujowy i tak juz temat, zanim zrobi sie wiekszy syf przez tego kretyna ktory nie wie gdzie expic z kupionym wczesniej na allegro full setem :)

Marecki666
19-03-2008, 18:55
Omg, ludzie... Czemu jak ma full seta, to od razu allegro? Mógł równie dobrze sam zdobyć...

@topic

Zależy od tego, ile masz kasy, jak dla mnie, mógłbyś sobie kupić:
- Softy
- Arbalesta
- Nightmare shielda ^^
- Kamyki na skillowanie
- Trochę amunicji
- HotA?
- Demon arma?
- Sam pomyśl :)

Pozdrawiam

Kastia
20-03-2008, 10:54
Kolego Up
Doswiadczony gracz by sie nie pytal gdzie ma expic z full setem i by sie nie pytal co ma jeszcze dokupic... Doswiadczony gracz sie tylko pyta gdzie moze expic ze 140 lvl a nie odrazu chwalic ze ma takie eq i ze kasy ma wiecej niz najwiekszy lvl na jego servie >.<"

Moge sie zalozyc ze to jest temat tylko do pochwalenia sie swoim eq:baby:

Podobnie bylo z kolega co rowniez chcial sie pochwalic swoim ZAJEBIS*YM eqX(

RailChris
20-03-2008, 20:28
Niestety (przynajmniej dla mnie) straciłem swoje eq
Ukradł je Gungir jest to Yuron'Zory pod postacią którą sam hacknoł.
Pozostało mi tylko MPA i DH.
No cóż życie a pan Gungir jest największym frajerem :D

Vasudanin
20-03-2008, 20:39
@up
ciesz sie ze hcoairz to ci zostawil sellnij sobie i kup normalniejsze eq

Skrillo
20-03-2008, 20:45
@RailChris
Sprzedaj to i kup sobie normalne eq :]

mc200
21-03-2008, 11:12
I wy mu wierzycie? LOL

Badon
21-03-2008, 11:17
Boshe on chciał sie poprostu pochwalić swoim eq (którego i tak pewnie nie ma). Taki durny temat a tyle stron omg....

Badon
21-03-2008, 11:24
Niestety (przynajmniej dla mnie) straciłem swoje eq
Ukradł je Gungir jest to Yuron'Zory pod postacią którą sam hacknoł.
Pozostało mi tylko MPA i DH.
No cóż życie a pan Gungir jest największym frajerem :D

To ty jesteś frajerem, jak myślisz,że ktoś uwierzy w twoje kłamstwa.

HubertEM
21-03-2008, 18:12

Kolo co ty dajesz masz najlepsz eq i nie swiruj ze nie szpanujesz jedynie mozesz dokupic necromancer shield lub nightmare i arbalesta albo kup sobie HOT-a i tyle rubinów zeby caly czas byl full

Bordo
21-03-2008, 23:53
<Zacytowałem złą osobę>
Ale ktoś na 3 stronie napisał, że to żałosna dyskusja, i kółko się zamyka.

Dokładnie. Napisał to a oni nawet nie zauważyli i dalej jadą swoje : P
Już się 8 stron zrobiło...

A temat żałosny. Kurde, spuszczę się chyba :( On ma takie zajebiste EQ a ja mam plate setka ://// Nie no, ja tak żyć nie mogę idę się powiesić. SZACUNEK ZIOOOM, JESTES MOIM BOSSEM! JAK TEGO DOKONALES?! AVE RailChris!

RailChris
22-03-2008, 01:27
Eq miałem i nadal mam jego część już to mówiłem pare razy zapraszam na Nerane :) chętnie pokazę....
To ty jesteś frajerem, jak myślisz,że ktoś uwierzy w twoje kłamstwa.
To już pozostawie bez komentarza...

Urieno
22-03-2008, 09:41
Eq miałem i nadal mam jego część już to mówiłem pare razy zapraszam na Nerane :) chętnie pokazę....

No i tak stoisz w tym depot i pokazujesz : )? Full seta nie jest problem zdobyc, otoz jesli ktos jest odrobine bardziej doswiadczony duza kase mozna latwo zrobic : ). Co do Ciebie kolega, za cholere nie mam pojecia jak to zrobiles PALKIEM ? Knightem, ok luz. Ale Ty nie masz ani doswiadczenia (zakladam tak poniewaz zalozyles wlasnie TAKI temat), HEJ wlasciwie to Ty nic nie masz. Poza tym co zdobyles w jakis dziwny sposob. A wiec mistrzu, daj nam wszystkim solucje jak to zrobiles, najlepiej napisz poradnik i zyskaj swiatowa slawe : ). Powodzenia.

Erhion
22-03-2008, 10:59
:D

Temat tygodnia. Ten rzekomy twój hack to po prostu dla picu, nie miałeś tego eq i co najwyżej masz te dwie rzeczy co ci zostały i myślisz, że jak je komuś pokażesz (MPA i DH) to ktoś uwierzy, że miałes te całe eq co wcześniej.

Niech zgadne - ten hack to pewnie właściciel konta użył reca co nie? :D:D:D

X-Anylon
22-03-2008, 11:51
Na twoim miejscu bym sprzedał to DH i MPA..I kupił coś normalnego typu:
B robe
C Helmet
BOHY
K/C Legi
I amunicje...
A nie czekał,aż ktoś napisze do Ciebie na vip byś pokazał swój "eful set"
...
Możesz także kupić blessy..Jakies items addonowe i to wszystko reszte wydawaj na exp..

Pozdrawiam; )

RailChris
22-03-2008, 12:56
Blessy już mam :)

A co do pana @upup
To widać że zazdrościsz że miałem takie eq :)
Hacka nie miałem tylko Gungir (Yuron'Zory) mieszka blisko mnie ale go nigdy nie widziałem.... Na bk dałem mu mms i go zabrał później chciał żebym mu zaufał i dałem prawie cały set. Kiedyś mi zabrał eq w domku i oddał więc miałem do niego zaufanie ale sie przejechałemX(

mc200
22-03-2008, 13:10
później chciał żebym mu zaufał i dałem prawie cały set.

Hail Allegro, Hail Dzieci Neo, Hail idz juz do domu

RailChris
22-03-2008, 13:11
Sam jestes dziecko Neo.....
Nie znałeś Gungira nie znasz mnie więc sie nie wypowiadaj....

Piotrek Marycha
22-03-2008, 14:19
szkoda ze nerana jest non pvp :(
btw: nie piszcie mu juz nic, przeciez widzicie ze ten koles rżnie głupa i nie przyjmuje żadnych racjonalnych argumentów...

RailChris
22-03-2008, 15:40
Dobra moja. Zamieniłem MPA na Goldne Legs, Mastermind Shield, Dragon Scale Mail i 20k. Można powiedzieć, że powoli wychodze na prostać... Jeszcze bohy i aol i można zaczynać grę na nowo :)
A MPA i tak będę miał jak nie teraz to za miesiać jak nie za miesiąc to za 2 lata nie wiem kiedy ale będe miał :):):)

Btw
Wesołych Świąt wszystkim...:D

Erhion
22-03-2008, 17:02
Hacka nie miałem tylko Gungir (Yuron'Zory) mieszka blisko mnie ale go nigdy nie widziałem.... Na bk dałem mu mms i go zabrał później chciał żebym mu zaufał i dałem prawie cały set. Kiedyś mi zabrał eq w domku i oddał więc miałem do niego zaufanie ale sie przejechałem

MUHAHAHAHHAHAHAHAHA

Lądujesz do mojej sygny ziom.:baby::D

KzN
22-03-2008, 17:17
Nerana ma 15 miechów bodajże na dzień dzisiejszy, więc items też nie są znowu takie tanie ^^ jak grałem w październiku to BOH kosztowały 60k ^^ pamietam Raila jak mial 25 level i biegał z iron helmetem i studded legami bo musiał mieć duużo capa :lol:

Nygrigas14
22-03-2008, 18:18
Kup sobie jeszcze raz kasę na allegro i mózg ;) Pozdro lamo

RailChris
22-03-2008, 19:34
Lamą to co najwyżej możesz być ty :)
A na allegro to twoja matka bułki rano kupuje

Bordo
23-03-2008, 16:59
Ile razy jeszcze ktoś mu wypomni, że kupił na Allegro?
Kupił to kupił, jego sprawa. Jak kupił to zrobił źle, ale to już inny temat. Nie wypominajcie w kółko tego wdając się w głupie dyskusje typu:
"- Kupiłeś!
- Nie!
- A właśnie, że tak! Kupiłeś!
- Nie kupiłem...
- Ile dałeś?
- Nie kupiłem tego, zdobyłem.
- Jak kupowałeś to dostałeś komenta?"

Jak byście mu zazdrościli. Brak słów, i żal...

Athelas
23-03-2008, 17:46
kup se... nie musk, bo masz ;) b robe, b legi, HoTM, Demonka. full seta zostaw w dp i bierz na hunty. Oczywista jak masz kase. No i jeszcze może p ammy jakiś... nie sądze że allegro.

P.S. jakby się expiło na "kasodajnych" stworach, to w pół roku da się zarobić na full seta i więcej?
P.S2. PACCa miałeś wcześniej i Ci się skończył, czy 60lvl na FACC robiłeś?

@3down dałbym, ale chwilowo nie gram :P Ale na forum uczęszczam ;)

Krzy_ek
23-03-2008, 18:03
kup se arba, ench speary, p bolce

a tak pozatym kupiłeś na tej aukcjii? http://www.allegro.pl/item322336257_nerana_2_1kk.html

Snick
23-03-2008, 18:09
@ "Co dalej?"
Kup se musk.

A tak na prawdę to kup PACCa za gp.

RailChris
23-03-2008, 18:25
P.S. jakby się expiło na "kasodajnych" stworach, to w pół roku da się zarobić na full seta i więcej?
Wreszcie odkrył ktoś mój "sekret". Moją postacią kase na full seta zbierałem 7 miesięcy czyli Ty na pewno też dasz rade :).
P.S2. PACCa miałeś wcześniej i Ci się skończył, czy 60lvl na FACC robiłeś?
Nie miałem pacca wogóle na tej postaci :)