Pokaż pełną wersje : Wyjde czy nie??
A więc zrobiłem quest family brooch i...
Popłynołem na tę wyspę kings isle czy coś i lałem monki...
Teraz gdy chcę wracać...
Intruder...:( <--- wie ktoś jak się z tamtąd wydostać??
P$ychop@ta
14-03-2008, 22:02
Cos mi się zdaje że był podobny temat ale nie pamiętam.... Przypomina mi się że jak wejdziesz na 3+ pietro chyba to musisz płacić za powrót...
DamianOOs
14-03-2008, 22:10
idz przez podziemia ale jest kilka ds ,banshee , gs itd.
lub plac napisz
hi
Criminal
yes lub cos takiego
babcia666
14-03-2008, 22:20
Prosisz kumpli aby przynieśli kase/prosisz ich o tp<mogą być problemy z banshee quest'em>.
Next time poszukaj, bo było xx razy.
Ehh jakoś niewiem co pisać i do kogo :/
Tam jest tylko ten mnich na parterze a na gorze same monki :/
Prawdopodobnie zabiłeś jakiegoś Monka na wyspie. Aby wydostać się musisz zapłacić karę. Dla nikolvlowych postaci było to chyba 4k, dla wyższych 10k. Nie pamiętam tylko do którego lvl'a te 4k. Ewentualnie śmierć. Wyjść chyba nie wyjdzie bo są mwalle. (Chyba, że się mylę.?)
@Gelt
Może normalnie, standardowo i po ludzku wyjść Ghostlanem.
Wystarczy znać drogę. Tylko... obawiam się, że sam się kolego stamtąd nie wydostaniesz, nieunikniona jest pomoc znajomych :)
Zawsze możesz paść i liczyć na to, że ci nic z eq nie sypnie.
Zawsze możesz paść i liczyć na to, że ci nic z eq nie sypnie.
Taa.. Najlepszy pomysł w tym temacie :D
A wracając do Topicu, to musiałeś zabić jakiegoś Monk'a. Tak jak ktoś powiedział - "Nieunikniona jest pomoc kolegów".. Popisz na Priv wszystkim których masz na VIP's. Napewno ktoś wykonał Family Brooch Quest i może się przenieść na Isle of King's.
Niech zabiorą ze sobą kasę :)
Ok ja mam juz luz bo bylem tam z kumplem i za pomoca tego monka na dole TPknol mnie tylko... on zostal :/ , pomoge innemu kumplowi zrobic tego questa i on pomoze tamtemu xD
Moi kumple tam utkneli to sobie tp robili u mnicha :P
mi sie udalo tp zrobic tak jak pisal Xsi
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.