zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Necro

KnightLordofDemons
15-03-2008, 09:40
Witam ma pytanie gdzie mogl bym chodzic sam na hunty necro ja 82 EK w vamp hell duzo ds i ghoustow prosze o podpowiedzi i strategie

Zalgadis
15-03-2008, 09:41
Kup sobie poradnik na allegro tak jak chara.

KnightLordofDemons
15-03-2008, 09:56
czlowieku zastanow sie co piszesz bo twoja gupota to szczyt wszystkiego na jakies podstawie uwazasz ze kupilem postac na allegro myslisz ze kazdy kto zadaje pytanie na forum w celu dowiedzenia sie czegos kupil postac na allegro ?? nie blazni sie prosze

YyyeeyIsBack
15-03-2008, 10:57
Zalgadis, w tym przypadku nie koniecznie kupil konto. Knightem da sie expic wylacznie na zolwiach/maplach/lizardach dostajac nienaganne ilosci expa i zlota. Co do tematu, Drefia jest chyba najwiekszym spawnem necro, w tombach nie masz co probowac jezeli ci dsy i ghosty przeszkadzaj±, ale na lich hell i terenach pobliskich powinno być dobrze. Bedziesz miał doń dostęp po odblokowaniu forbidden islands.

KnightLordofDemons
15-03-2008, 11:13
dzieki wielkie za wskazowki ale nie znam za dobrze drefi chodzi ci o necro na necro quest czy gdzies indziej no itam tez jest spoko duchow

Juhhhhy
15-03-2008, 13:59
Witam ma pytanie gdzie mogl bym chodzic sam na hunty necro ja 82 EK w vamp hell duzo ds i ghoustow prosze o podpowiedzi i strategie

Necro i Vampiry napewno dasz rade, a co do duchow noto proponowalbym Ci jakies hmm/llm runki i tylko to ale na drefii moze okazac sie to waste. Aczkolwiek w przypadku wylotowania vamp shield albo bohow zwroci sie.

Paczus0
15-03-2008, 14:16
Możesz też napakować broń jakim¶ żywiołem i bedzie gitarka