Pokaż pełną wersje : Kogo wybrać
Gram w tibie sporo czasu lecz mam dylemat.;(
Mam nową postać na rooku i teraz nie wiem kim grać. ;(
Pall , Sorc , Drut , Rycerz .;(
Powiecie mi jeszcze jaki powinienem dać mu eq.?
Czy powinienem mieć przy sobie BP. Life potionów?
Na czym dobrze zarabiać ,a na czym expić ?
(gram na Facc)
Z góry tnx .:)
Jak lubisz skillować, ale potem zadawać mocne hity to knight albo pall, jak chcesz od razu sobie pograć to postaci magiczne. Po co ci poty na niskim levelu? Jak masz dużo kasy to daj pallkowi lub postaciom magicznym jakiegoś b roba, blue legi, crown helmet, vampke/demonke,bohy. A knightowi najlepsze eq na jakie Cie stać, on i tak ma od cholery capa.
Dragon-Fly
16-03-2008, 16:40
Napisz może, co oczekujesz od swojej profesji?
hmmm... Musi szybko zarabiać i zarówno szybko expić. Chce żeby była to postać na długi czas a nie na 10dni.
Michnik of Celesta
16-03-2008, 16:48
hmmm... Musi szybko zarabiać
Wybierz paladyna.
szybko expić.
Wybierz sorca/druida.
Chce żeby była to postać na długi czas a nie na 10dni.
Wybierz knighta.
Imho , prosta decyzja.
Depeszowiec92
16-03-2008, 16:50
Sram k***a już było 628947620671240967140967140967190 tematów o tym. Wybierz szukaj.
Up: Kolega ma racje.
Topic: Wybierz knighta szybko expi, duzo zarabia. Ale ma 1 najgorsza wade trzeba nim duzo skillować. Jak na facc grasz to nie musisz sie wysilac i tak nie wbijesz pewnie wiekszy lvl niż 50 :cup:
Dragon-Fly
16-03-2008, 17:11
Knight, zdecydowanie. Kasa, exp... w ogóle, kina rox :P.
Palek na 80 lvl+ wyciąga ponad 200k/h na frostach. Knight wyciąga 60k+- na ice withach
Krzysiek46
16-03-2008, 17:30
Ja mam pala 23 lvl i na ghoulach i guardach ciagne 4k/3h .
Jedyne co glupie w palq to to ze ciagle musisz wracac po speary , starsy , bolty itp :)
Opcja "SZUKAJ"
No jak już napisałem tego posta, to już napisze. To wszystko zależy też od tego czy masz zamiar kupować pacc'a w najbliższym czasie czy od jakiegoś lv a może i nawet nigdy?
Bo jeśli nie masz zamiaru za niedługo kupować pacc'a to proponuje Knight'a, może i dużo trzeba czasu poświęcić na skillowanie ale później nawet szybko sie expi i dużo kasy sie wyciąga.
Co do palla, za długo nie musisz skillowac, na początku ogromnie szybko zarabiasz na ghostlandzie, a później tez nie jest źle (Shadow Tomb, PoH, itp) i co najważniejsze to możesz grac na facc'u przynajmniej do 80 lv.
Co do druida/maga , zarobić możesz duża sumkę na robienie runków, bez pacc'a nie dojedziesz nawet do 40 lv , i często będziesz musiał siedzieć pod depo albo gdzieś i klepać runki by mlv rósł.
Gilu
Gram w tibie sporo czasu lecz mam dylemat.;(
Mam nową postać na rooku i teraz nie wiem kim grać. ;(
Pall , Sorc , Drut , Rycerz .;(
Powiecie mi jeszcze jaki powinienem dać mu eq.?
Czy powinienem mieć przy sobie BP. Life potionów?
Na czym dobrze zarabiać ,a na czym expić ?
(gram na Facc)
Z góry tnx .:)
Palladyn ,Sorcerer ,Druid ,Knight - Na poczatku Plate set ,dark helmet ,leather boots ,scarf ,
shield+spear -
rozdzka+tarcza -
rozdzka+tarcza -
serpent sword+tarcza - Od poczatku proponowalbym expienie i zebranie troche pieniedzy na rotach. Lecz najpierw dotrenowanie chociaz troche lepszego Dystans Fightingu/Sword/Axe/Club Fightingu w przypadku Palka/Knighta. W przypadku Sorca tylko zabijanie rotow.
Proponuje knighta i dalej proponuje używanie clubów.
(Bronie niedocenione)
10-20 p set
20-35 k set
40+ k legi, dsm/golden armor, warrior helmet,pirate boots, vampire/medusa shield.
Proponuje knighta i dalej proponuje używanie clubów.
(Bronie niedocenione)
10-20 p set
20-35 k set
40+ k legi, dsm/golden armor, warrior helmet,pirate boots, vampire/medusa shield.
Proponowalbym raczej axe/sword ,chociaz teraz to zawsze cluby maja do dyspozycji blessed sceptre, ale to zawsze 1 atk mniej niz sword i 3 atk mniej niz axe. Mam na mysli najlepsze 1 reczne bronie z kazdego rodzaju powszechnie dostepne.
chociaz teraz to zawsze cluby maja do dyspozycji blessed sceptre, ale to zawsze 1 atk mniej niz sword i 3 atk mniej niz axe. Mam na mysli najlepsze 1 reczne bronie z kazdego rodzaju powszechnie dostepne.
ale dostepne kilkadziesiat leveli wczesniej bez wiekszego wysilku.
Druga sprawa jest taka, ze mnie jako gracza obchodzi to czy ja wale srednio 200 czy 50, a nie czy ktos inny wali o 5pkt wiecej czy mniej ode mnie. Zatem przy odpowiednich skillach i broni wyzszej klasy bede usatysfakcjonowany niezaleznie od tego co wybiore.
Dzieki za pomoc rycerz okazał się Z********Y.
uwazam ze postac do szybkiego expienia i zarabianaia to paladin
przy 50 lvlu i skilu 75 w 1h masz okolo 7k na czysto na malpach a jak chcesz szybko poexpic to na gs island lecisz lub na vampy ewentualnie przy wyzszym lvlu na hydra island z assassian starami.
To co napisałem tyczy sie pacc
ale na facc tez najlepszy paladin bo juz od 35~lvlu smigasz na pohu:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.