Pokaż pełną wersje : Kyra 4 Szwedow Rozwala 15 Spainow 199 Kreci
jestemlodowympingwinem
16-03-2008, 17:38
Jednak Szwedy to SZwedy maja to pvp nie dziwie sie polaka ktorzy zdradzili qmpli po przez dojscie do szwedow
http://data.fuskbugg.se/skalman01/-espanishcrew.rec
szwedzki hoster
dark_solti
16-03-2008, 17:57
Filmik Pokazuje jakie PVP mają szwedzi a jakie pvp br i mx :)
http://data.fuskbugg.se/skalman01/-espanishcrew.rec
jakby chciał podmienić :>
Pyro Aris
16-03-2008, 17:58
nie dziwie sie polaka ktorzy zdradzili qmpli po przez dojscie do szwedow
lol to jestes taka sama szmata ,jak te wszystkie pro-polacksy
Pawlos II
16-03-2008, 18:03
Abo tagteamz najlepszy druid na kyra nie popisal sie za bardzo a Teraxul gra tam chyba najlepiej ;]
lol to jestes taka sama szmata ,jak te wszystkie pro-polacksy
!Signed.;)
Numenorian
16-03-2008, 18:31
HUAHUAHUHUA
Normalnie widać że na kyrze spanishy bez 'naszych' nic nie znaczą..
0 umiejętności...Że oni nie zdjeli Teraxula to polewka jest, nieźle się uśmiałem oglądając ten filmik :)
jestemlodowympingwinem
16-03-2008, 18:38
Filmik Pokazuje jakie PVP mają szwedzi a jakie pvp br i mx :)
jakby chciał podmienić :>
noob wyjdz.
xXxKaiserxXx
16-03-2008, 19:58
Ładne brechty miałem oglądając ten film :D
Filmik spoko, ale oni zabili 5 osób, a nie 15 ;)
p.s A ja jestem normalnym pingwinem ;(
Oni byli zgrani to raz, dwa to że atakowali jedną osobę a tamci to każdy innego i stali jak wazony.
Ps. Czemu ten 199 chodził z takimi jakby lagami?
MatrinPlayerKiller
16-03-2008, 21:22
Do tych up
Pyro Aris
Xr3 i ktostam,
uwazacie że ktos kto wybral stronne gildi,czasem za tym idzie innej narodowosci w grzej mmorpg "TIBIA" jest
"szmata,pro polacksem, żydem, sprzedawczykiem,zdrajca..."?
AHHAHAHA to jest tylko gra, widze ze nadal sporo osob uważa to za cos wiecej,a szmatami jestescie wy, bo gadacie pierdoly z braku laku, wezcie sie do roboty xD
jakby tibia miala otwór to byscie ją przelecieli tak przypuszczam
Co do filmiku ... widać ze swe pokazali klase, trzeba przyznac ze czasem to wredne pasożyty ale swoje tez potrafią.
A Ci espaniole, bardziej mi przypominali polakow ^^
GOGO "YOU GOT OWNED"
Numenorian
16-03-2008, 21:51
@up
Polać mu !
Senivojac
16-03-2008, 23:00
9 na 10 łapek :P dobre w chuuuuu xd widac ladne pvp i pomysl na to :)
Po prostu dobre zgranie, naprawdę przyjemny filmik.
Widzialem wczoraj ob chyba z seleny w svargrond.
0 Stachu lecieli na "zywiol" i wygrali.
Tu ktokolwiek dostal z 3 hity i odrazu run do pz.
Wygladalo to jak akcja na otsie kazdy swojego.
jestemlodowympingwinem
17-03-2008, 06:11
Filmik spoko, ale oni zabili 5 osób, a nie 15 ;)
p.s A ja jestem normalnym pingwinem ;(
hahah a ja nie normalnym xD
Tylko gra, ale skoro elementy gry można przeliczyc na pieniadze (allegro)? Ruletka albo Blackjack to tez tylko gry ;]
To nie swe pokazalo tutaj swoje pvp tylko SC dalo dupy na dlugosc mapy. Po prostu zero zgrania, atakowanie roznych osob, strach zlapania pz przez niektorych. Wystarczylby dobry lider i swe musialoby zmiatac, ale coz to jest spanish crew :|
milan233
17-03-2008, 14:56
Ventrilo power :)
I troche skilla xD
To nie swe pokazalo tutaj swoje pvp tylko SC dalo dupy na dlugosc mapy. Po prostu zero zgrania, atakowanie roznych osob, strach zlapania pz przez niektorych. Wystarczylby dobry lider i swe musialoby zmiatac, ale coz to jest spanish crew :|
Dokładnie.
Do tych up
Pyro Aris
Xr3 i ktostam,
uwazacie że ktos kto wybral stronne gildi,czasem za tym idzie innej narodowosci w grzej mmorpg "TIBIA" jest
"szmata,pro polacksem, żydem, sprzedawczykiem,zdrajca..."?
ej no
Jednak Szwedy to SZwedy maja to pvp nie dziwie sie polaka ktorzy zdradzili qmpli po przez dojscie do szwedow
szwedzki hoster
ja rozumiem jak to na przykład jego kumple, ale coś jest nie tak jak pl olewają kumpli, bo tamci "som lepsiejsi" ...
@MatrinPlayerKiller
No właśnie ja powiedziałem, że się z tym nie zgadzam. Na Candii zostałem wychowany na nienawiści do polaczków więc wiesz...
Numenorian
17-03-2008, 22:01
@MatrinPlayerKiller
No właśnie ja powiedziałem, że się z tym nie zgadzam. Na Candii zostałem wychowany na nienawiści do polaczków więc wiesz...
O ja pierdole, tibia ci zryła mózg chyba. Jest z Tobą źle jak Cie tibia wychowuje ; /, wyrazy współczucia :(((
Użył wyrazu "wychowany" w nieco innym świetle niż Ci się zdaje ;)
Podejrzewam, że Tibia nie zryła mu mózgu.
Użył wyrazu "wychowany" w nieco innym świetle niż Ci się zdaje ;)
Podejrzewam, że Tibia nie zryła mu mózgu.
i tak obciach
O ja pierdole, tibia ci zryła mózg chyba. Jest z Tobą źle jak Cie tibia wychowuje ; /, wyrazy współczucia
A co ty k*rwa możesz o mnie wiedzieć? No właśnie, skoro nic nie wiesz to zamknij dupę najlepiej, bo siarę przynosisz nie tylko sobie, ale także całej masie twoich koleguf polaczkuf. Tak poza tym to chyba masz jakieś problemy z interpretacją kolego (nienawiść do polaczków). Za głupi jesteś, abym wogóle z tobą kontynuował tą rozmowę.
@MatrinPlayerKiller
Candia - non pvp. thx, bye.
Candia - non pvp. thx, bye.
friends?:|
Lipton'ek
18-03-2008, 16:20
hmm moze skonczycie te lekko rasistowskie rozmowy i skomentujecie film ;d
Arcania - hunt od 220lvla za wyjście z depo od lewej strony i bycie przez niego zwyzywanym od suk, szmat i dziwek + payment 180k. thx bye :*
2easy4you
18-03-2008, 18:05
Wy po sobie jedziecie a ja się śmieje :D kg
Lord Wlodek
18-03-2008, 23:14
No cóż ewidentyn brak zgrania, bywa i tak.
Jeśli chodzi i rasistowskie wypowiedzi to nie skomentuje tego, ale ręce opadają jak słowo daje, troche szacunku ludzie.
Propan Butan
19-03-2008, 08:47
@Xr3
co do twojego opisu czego spodziewasz się po char buyerze? xP
@topick
jak zwykle Szwedzi pokazali klasę, dlatego na shiverze trzymam z nimi a nie z nubowskimi polaczkami xP
Xr3~- Napisałeś, że nie będziesz z nim gadał to na *** napisałeś tego posta up?
p.s Za to ty jesteś mądry?! :o
A teraz śmiało dogadaj mi bo przecież ty strasznie mądry jesteś a ja jestem głupi jak but. :baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.