Pokaż pełną wersje : Wyspa królów koło Carlin
Mam pytanie.
Bylem na owych wyspach i wszedłem na sqm, gdzie jak się na nie stanie nie można teoretycznie opuścić wyspy, trzeba zapłacić, paść, lub wziąć tp.
wziąłem tp. i teraz takie pytanie:
Jeśli wrócę na te wyspy, o ile w ogóle mogę. (nie wiem nie próbowałem)
to czy będę mógł normalnie z nich wrócić? ;D
Aron Roar
16-03-2008, 18:50
Prawdopodobnie będziesz mógł popłynąć na wyspę lecz by wrócić będziesz musiał zapłacić.
A tak właściwie to korzystanie z tp jest nielegalne. ;]
@up
I co to wnosi do tematu? Krew mnie zalewa jak widzę takie posty. Chcesz sobie ponabijać posty. Szczerze ci współczuję, bo inteligencją to ty nie grzeszysz. Najlepiej opuść to forum i nie wracaj...
wiem ze tp nielegalnie ale nie mialem zbyt duzego wyboru. tracic 1,5-2 lvl niechcialem, a kaski nie mialem x.X
Jezeli z powrotem tam poplyniesz bedziesz musial zaplacic za zabicie monkow. Jest tez inna droga (nie tp). Mozesz isc przez ghostland tylko ciezko tam jest biorac pod uwage ilosci banshee =] Samemu Ci odradzam to robic (normalnie jak banshee quest tylko na odwrot)
Skoro użyłeś TP, nie popłyniesz już tam drogą morską. Jak mówi kolega wyżej, Wyspa Królów połączona jest z Ghostlandem. Gdy do niej dotrzesz tą drogą, możesz zapłacić mnichowi żądaną przez niego sumkę i wszystko wróci do normy.
A ile tam sie placi? 10k~?
i co trzeba zagajic do mnicha :P
1k lub 10k, zależnie od Lvla. Weź na wszelki wypadek 10k.
Do mnicha... słowo "crime" bodajże.
Nie wiem :]
Jezu co za debil. Raport leci.
Down: Twój też niczego sobie.
@up też ciekawy masz post
@topic na 70% 10k.
@Up
Autor nie podał swojego lvla, więc 50% szansy ^^ Gdy ja przeżywałem to samo, posiadałem 35~ lvl. Płaciłem 1k.
Aron Roar
17-03-2008, 20:03
10k płacą tylko lvle 40+ ;)
to bede placil 10 k bo mam 40+ xP
Na Twoim miejscu narazie bym się nie martwił, ale jak będziesz szedł w pszyszłości na banchee quest to weź sobie trochę gotówki, bo nie wiem czy się na po wyjściu z final roomu tam dojść bezpośrednio.
Pomocny Murzyn
18-03-2008, 21:00
10k płacą tylko 60+ lvl, tu masz dojście
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=100679&highlight=Doj%B6cie+do+isle+of+kings+przez+ghostla nd
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.