zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Explorer Society - dalsze misje

Askaral
17-03-2008, 17:25
Witam, ostatnio zauwazylem ze na erigu jest spoiler dalszych misjii explorera (ta z banshee queen jednak nie jest ostatnia), jednak droga do zamrozonej smoczej luski jest metnie opisana. Probowalem ja sobie opracowac z tibian earth, ale nie jest ono jeszcze zaaktualizowane w rejonach Okolnir, a nie byloby wskazane szwedac sie na moim lvl po zlych drogach. Mam pytanie, czy jest jakas mapka prowadzaca w tamto miejsce? I ile frostow moge spotkac po drodze?

Btw. Slyszalem ze spoilowanie nie jest juz nagradzane warnem, dlatego pytam. Jesli bym zle slyszal poprosze o warn i kasacje tematu ;)

Taaak, uzylem magicznej opcjii "szukaj" i nic nie znalazlem.

@Down:
No wlasnie w tym problem ze nie znam nikogo kto by zrobil explorera ;p

Snagoth
17-03-2008, 17:41
najlepiej popros znajomego zeby poszedl z Toba, tym bardziej jak ten kumpel robil juz ta misje, na erigu jest dokladnie opisane.

Juhhhhy
17-03-2008, 19:50
Witam, ostatnio zauwazylem ze na erigu jest spoiler dalszych misjii explorera (ta z banshee queen jednak nie jest ostatnia), jednak droga do zamrozonej smoczej luski jest metnie opisana. Probowalem ja sobie opracowac z tibian earth, ale nie jest ono jeszcze zaaktualizowane w rejonach Okolnir, a nie byloby wskazane szwedac sie na moim lvl po zlych drogach. Mam pytanie, czy jest jakas mapka prowadzaca w tamto miejsce? I ile frostow moge spotkac po drodze?

Btw. Slyszalem ze spoilowanie nie jest juz nagradzane warnem, dlatego pytam. Jesli bym zle slyszal poprosze o warn i kasacje tematu ;)

Taaak, uzylem magicznej opcjii "szukaj" i nic nie znalazlem.

@Down:
No wlasnie w tym problem ze nie znam nikogo kto by zrobil explorera ;p

Znajdziesz te luske na samym koncu frost dragonow... po drodze musisz pokonac duzo ,dodam ze musisz isc na wschod poziomem +1 a potem na samym koncu masz rampe schodzisz i tam jest okolo 10frostow+smoki.. potem wskakujesz do ukrytej dziury jest tam 5 frostow+smoki. Nastepnie musisz odpokac na poludniu dziure pickiem schodzisz i jest okolo 10 frostow. Liczba frostow jest przyblizona. Najlepiej popros kolege na 140lv+ zeby Ci tam pomogl.