Pokaż pełną wersje : Ramka (too meny player online...)
Nie denerwoje was to ze nie mozecie sie zalogowac niekiedy pzez 30 min a na danym servie ciongle dochodzi tych co majom Packa, no jesli sie ma packa to sila ale niestety ja nie mam i nie wiem czy sobie zamowic ?? ale puki co (too meny player online...) to mnie bardzo denerwoje, czasami to kompa bym rozje... za to ze nie moge sie zalogowac. Znajdzie sie troche ludzi ktorych to okrutnie denerwoje ;(
Przyznam , że mnie też to wpier.... Szlak mnie trafia wracam czasem poszkole chce se chwilka popykać a tu TO MANY PLAYERS . Wtedy mam ochote wyj. kompa przez okno X( A pacek kosztuje całkiem sporo , bo w dolcach jest :))
Ropson jaki zaraz temat założysz?? "jak ja lubie gdy można wbić na tibie" czy co innego?? Jak ja mam too many players to wpisuje ciągle i próbuje się wbić non-stop. Raz mi to zajęło pół godziny, ale warto było. W końcu się wbijesz :) Kwestia farta
No i jak sie zalogujesz w końcu to nie wylogowywac sie przez cały dzień :D żeby np wieczorkiem popykać hehe :]
Trzeba sie bic o miejsce swe na swiecie hehe "i jak sie zalogujesz to nie wylogowywac sie" hehe dobre. No sam tak robie po 30min walik z tom miernom ramkom wkoncu sie dostane to juz co najmije 7h pykania [chyba ze zgine i znof logowanie pzez 30 min albo dluzej, albo reset kompa, lagi to wszystko chu...]
Oryginalnie dodany przez eerion
Ropson jaki zaraz temat założysz?? "jak ja lubie gdy można wbić na tibie" czy co innego?? Jak ja mam too many players to wpisuje ciągle i próbuje się wbić non-stop. Raz mi to zajęło pół godziny, ale warto było. W końcu się wbijesz :) Kwestia farta
eerion dobrze mówi "kwestia farta"
Ja się już do tego przyzwycziłem, ty też sie przyzwyczaisz. :)
buuu a od wczoraj (czy nawet od przedwczoraj) serwer Amera jest OFF. I tu nawet pacc i fart nie pomaga ;(
No amera juz działa , ale kur.. normalnie zabrało mi kase i odebrało expa!! PO tej "awari" straciłem ze 100golda i spadł mi level . Jestem w*****o... X(
To kur... nie uczciwe chlopak menczy sie expuje a tu mu lvl spada 8o
Kurde przez te awarie chyba nie zapisało mi stanu przy wylogowaniu ostatnim. BO teraz mam postać po starym wylogowaniu........... X( i zamiast legion helmet mam studdet i mam cienka bron i bez golda i 1 poziom straciłem....
A wie ktoś może czemu Amera nie działała??
Niewiem czemu amer nie dziala ale po tym co tu pisze to ten server jest zrypany jakis ja garam na isara i sies cool :D 17 rycez 51/43 i se powoli wyaiatam
hmm no to jest wqżające albo jak zginiesh przez pk i potem chcesh się logować a to niemożesz
nie wiem jak okreslij moje wkurzenie jak mi sie ta glupia ramka pokazuje, godzina 12:00 a tu Too many noobs online. Załoz nowe dresy :P. LUDZI DAJCIE SPOKOJ Z PACCEM. Dajcie innym co kasy nie maja pograc. Wbicie na eternie o 14:00 graniczy z cudem! Nie wiem, chyba czas zmienic serv albo cos takiego!!!!!!!!!!!
------------------------------------------------------------------------
Jezeli nie mozecie wbic to sprobujcie rozszyfrowac ten progz. Ostatnio go znalazlem ale nie wiem jak go uzywac. Stronka: ----------. Jak ktos to roszyfruje prosze mi dac znac bo to dla mnie bardzo wazna, gg: 1471408 albo mail:
[email protected]
DZIEKI ZA PRZECZYTANIE TEGO POSTA
Marsique
15-11-2003, 14:04
Kurcze, tez mnie to dobija... I to dopiero od niedawna jest az tak tragicznie.. Przed wakacjami to nawet o 20 wchodzile bez problemu. A teraz namnożyli się gracze-maniacy (wiekszosc to n00by!;() którzy cały dzień blokują serwery;( To takie moje spostrzeżenie odnośnie ostatnich przeogromnych problemów z wchodzeniem do gry..
taa tak samo na isarce kochanej od 15 to jush wbicie graniczy z cudem :( X(
to many players
przeklęty napis! nikt go nie lubi!
bo to klątwa!!!
Szatan-zg
16-11-2003, 13:11
Najgorzej było jest jak po poł godziniw w końcu udało mi się zalogować a po 5min mi internet wysiadł (naprawili go na nastepny dzień) WTEDY TO BYŁEM GOTÓW ZABIĆ wswzystkich kumpli, którzy gadali jak extra się grało w Tibię...
Soul River
16-11-2003, 14:29
TO MANY PLAYERS--- znow widze ten napis :( poniewaz pacc mi sie skonczyl
ale bez przesady da sie wbic nawet bez trza tylko byc wytrwalym
nowe motto w tibi 8)
"co cie nie zabije to cie wzmocni "
Looc Rainmaker
16-11-2003, 14:41
hehe teraz jest 858 osob wejscei bedzie trudne :D, kiedys zajelo mi ponad godzine :D, nei ma to jak taskei nagrywam logowanie do tibi a on mi powtarza :D (
(to zadem program hakujacy tibie)
a takire glupie pytanie mam jaki jest limit na serwerze? bo myslalem za 850 ale chyba nie bo dzis chcialem wchodzic po 20 min probowania chcialem zobaczyc ilu graczy jest a na stronie jest napisane 849 :/
Oryginalnie dodany przez Looc Rainmaker
hehe teraz jest 858 osob wejscei bedzie trudne :D, kiedys zajelo mi ponad godzine :D, nei ma to jak taskei nagrywam logowanie do tibi a on mi powtarza :D (
(to zadem program hakujacy tibie)
Nie zabardzo zrozumialem o co chodzi ale jakby moglo sie zautomatyzowac w jakikolwiek (legalny) sposob ta funkcje to ja jestem zainteresowany :D
Jak nagrywasz logowanie do tibi, jesli to skuteczne to podajcie linka :D
merchior
16-11-2003, 17:34
zajrzyjcie tu:
http://www.tibia.pl/board.php?boardid=11&sid=1b9096912d0ce97e3aa82f43977212cb
i Sonda: logowanie , czy masz problemy
w pizdu z too many players online.
prubuję się od 2 godzin zalogować a tu too many players online X( X( X( X( X(.raz miałem dzikiego farta bo o 13 zalogowałem się na Isarce(ale fart).
raz to miałem nawet takiego że zalogowałem się o 18 ale se pograłem 30 minut bo mnie mama zaczeła wołać i jak wróciłem to już byłem offline :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Oryginalnie dodany przez Dioskas
No amera juz działa , ale kur.. normalnie zabrało mi kase i odebrało expa!! PO tej "awari" straciłem ze 100golda i spadł mi level . Jestem w*****o... X(
LOOOOL 100 golda O JA !!!! jaka starta lol BUAHA
Gdyby zrobili jeszcze ze 10 serverów to nie było by takiego problemu, na tibi jest przeludnienie!!!!!
Ropson jaki zaraz temat założysz?? "jak ja lubie gdy można wbić na tibie" czy co innego?? Jak ja mam too many players to wpisuje ciągle i próbuje się wbić non-stop. Raz mi to zajęło pół godziny, ale warto było. W końcu się wbijesz Kwestia farta
rozumiem ale pol godziny to malo teraz nie moge sie wbic jusz od 4h!!!!!!!!!!!!:[
a raz to przez 6h sie nie moglem wbic i skonczylem z tom zabawom wiec korde limit na swiatah powinien byc 1000-2000 albo pownno byc 3x wiecej swiatow np dla kazdego kraju po 1:D
Freesnake
28-11-2003, 17:08
ale czy ja będę widzial jaka mam czaszkę?? I jak zabije goscia z pomarańczową to nic??
LOOOOL 100 golda O JA !!!! jaka starta lol BUAHA
na rooku to całkiem dużo :))
Piecyk11
28-11-2003, 23:10
najgorsze to jak cie wywala, raz mialem tak ze wbilem sie 5 min. i mnie wywalilo, znowu po 10 min. prob sie dostalem i po 5 min. znowu mnie wywalilo i wtedy tak sie wqr.... ze wylaczylem kompa... :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.