Pokaż pełn± wersje : Quary dla ek
--Cienius--
17-03-2008, 18:26
Jestem 98 ek chcialem zapytac czy na talahu (czyli quesrach scoutach ) jest waste i jaki jest exp/h ? Czy warto tam expic?
dzieki za odp
Biovital
17-03-2008, 19:11
W podziemiach(gdzie sa prawie same quary sc). niepowinno byc waste, na pow. moze byc bo wyskakuja nawet po 3gsy naraz ;
Jestem 98 ek chcialem zapytac czy na talahu (czyli quesrach scoutach ) jest waste i jaki jest exp/h ? Czy warto tam expic?
dzieki za odp
Mam 90 ek, skille bardzo słabe (80 sword), z eq: g legs, demon helmet, dsm, boh i avenger. Często tam chodzę - exp w granicach 60k/h i ¶rednio 2-4 finy na godzine przy zużyciu ~4bp mp. Czyli niezły exp i spora kasa :)
A najlepsze jest to, że nie jest to tak nudne expowisko jak np banuta.
dzieki za odp
Proponuje expic Ci tylko pod wyspa na -1 i -2 poziomie i nie schodzic na quara hell ,bo tam bedziesz waste mial raczej. Zaopatrz sie w umagiczniona bron ,bo w podziemiach sa 2 lub 3 Water Elementale.
Proponuje expic Ci tylko pod wyspa na -1 i -2 poziomie i nie schodzic na quara hell ,bo tam bedziesz waste mial raczej. Zaopatrz sie w umagiczniona bron ,bo w podziemiach sa 2 lub 3 Water Elementale.
Najlepiej jest wszystkie we ropn±ć w jedno miejsce a nie się bawić w ich ubijanie... :P
--Cienius--
18-03-2008, 16:30
niestety posiadam ave wiec nie moge go ulepszyc ale go nie bedzie przeszkadzac? a i czy watere puszczaja combosy po update, czy sa anemiczne? :)
A i jeszcze jedno czy wyrobie tam z samymi softami czy musze mfowac sie? :)
niestety posiadam ave wiec nie moge go ulepszyc ale go nie bedzie przeszkadzac? a i czy watere puszczaja combosy po update, czy sa anemiczne? :)
A i jeszcze jedno czy wyrobie tam z samymi softami czy musze mfowac sie? :)
Wez jakis gorszy sword i go ulepsz. Hmm waterki mocno bija nadal....
--Cienius--
20-03-2008, 13:37
a same softy wystarcza?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.