zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Chce zrobić tutora ale ...

Luka$ek
18-03-2008, 19:45
Chciał bym zdać test na tutora jednak mój Angielski zbyt mi na to nie pozwala,kiedyś coś słyszałem że jest takie cos co tłumaczy strony z Angielskiego na Polski czy może mi ktoś powiedzieć jak takie coś zrobić bądź żeby pytania były po Polsku?

mc200
18-03-2008, 19:47
Sa wystarczy poszukac, google nie gryzie
kup pytania na allegro :S <--- white

Eluthiel_Tinuviel
18-03-2008, 19:50
Jeżeli nie znasz na dość dobrym poziomie języka angielskiego, to w ogóle nie zabieraj się do testu na Tutora. Nawet, jeśli go zdasz za pomocą przetłumaczenia sobie pytań, to po 1: musisz znać na nie odpowiedzi, a wszelkie FAQ jest po angielsku i czasami przetłumaczone pytanie może nie mieć takiego samego znaczenia po polsku i najzwyczajniej nie zdasz. Po drugie, kiedy już ewentualnie zostaniesz Tutorem - będziesz musiał dysponować angielskim. Wszystkie pytania i odpowiedzi na Help Channel są po angielsku i Twoim obowiązkiem jest udzielać porad właśnie w tym języku. Także radzę najpierw porządnie nauczyć się angielskiego i to POPRAWNEGO, a potem przystąpić do egzaminu.

Gelt
18-03-2008, 19:50
Skoro nie znasz angielskiego tzn. że nie zasługujesz na Tutora. Jednym z wymogów jest dobra znajomość języka angielskiego.

eisscheriann
18-03-2008, 20:03
z całego serca, życze Ci żebyś nie zdał- tak będzie lepiej dla Ciebie i dla ludzi którzy będą myśleli że tutor im pomoże, ale jak, kiedy on angielskiego nie zna?;x

Paczus0
18-03-2008, 20:20
Luka$ek, jeżeli nam nie wierzysz, możesz się zawsze zalogować na Guardii! i spróbować uzyskać pomoc od tamtejszych tutorów. Jak masz nerwy ze stali i kilkanaście godzin wolnego czasu, to może ktoś ci pomoże ...

nUUBBa
18-03-2008, 20:35
Dobry tutor odznacza się między innymi dobrą zanojmoąścią j.angielskiego. Ty, nie znając wystarczająco dobrze tegoż języka na tyle, żeby pozytywnie zaliczyć Tutor exam moim zdaniem nie nadajesz się do objęcia tej funkcji.
PRZYSZŁOŚĆ
Awansowałeś na tutora xD <of crz joke chyba, że na Torgu coś znajdziesz
Na help chat pyta Ciebie o pomoc niemiec/brazylijczyk/szwed/anglik o cokolwiek. A ty nie kumasz. Sięgasz po słownik czy olewasz typa ?
Żal.pl
Czas na naukę, nie na Tibię ...

PS: Sorki, że tak ostro, ale jak widzę takie posty to mnie szlag jasny trafia. Tutor za wszelką cenę, lvl za wszelką cenę, allegro itd. omg ta gra przestanie istnieć niedługo i wszystko ku temu wskazuje, wyprą ją inne gry,w których nubstwo jeszcze się nie rozszerzyło ...

Vasudanin
18-03-2008, 20:39
Luka$ek, jeżeli nam nie wierzysz, możesz się zawsze zalogować na Guardii! i spróbować uzyskać pomoc od tamtejszych tutorów. Jak masz nerwy ze stali i kilkanaście godzin wolnego czasu, to może ktoś ci pomoże ...
heh czesto niedostawalem odpowiedzi a jak juz dostalem to cos w stylu "go there and kill him" a pytalem sie gdzie jest beho w venore x.X
a sam pomagalem bardziej niz tamtejsi tutorzy
ALE NIE przepraszam byl jeden tutor z ktorym szlo sie doagadac bardzo mi pomogl nie pamietam nicku juz

@top

nie zabieraj sie ani do niego bo skoro nie znasz angielskiego nie pomozesz wiekszej ilosci graczy

Raul
18-03-2008, 20:51
Nie znasz angielskiego - nie nadajesz się na tutora.