Pokaż pełną wersje : Dziwne pytanie ;]
Sytuacja taka::)
jedna ekipa robi annihilatora udaje sie. Ktos daje loga w pomieszczeniu z nagrodami. Zostanie tam ? Czy wtedy na drugi dzien inna ekipa moze rowniez zrobic anni? :baby:
Chodzi mi o to ze 2 ekipa wbija na anni a jakis gracz z 2 strony otwiera drzwi i pomaga bic albo lurowac demony do pomieszczenia exeta res.
Pytanie z czystej ciekawosci. Nie jestem bug userem (chyba;))
@down
anni da sie wykonac raz dziennie
chodzi mi o ten 2 dzien :D czyli 2 ekipy jedna da loga i zaloguje sie na 2 dzien i pomoze :D
Arcasiros
18-03-2008, 22:14
Skoro autor zadał takie pytanie także zawsze mnie ciekawiło co by się stało gdyby jedna drużyna zabiła demony a druga drużyna by weszła? Nie musieliby zabijać ich ponownie?
Chyba że jeśli jest jedna drużyna to druga wejść nie może ale i tak jedna wychodzi druga wchodzi a w 1sek chyba się nie pojawią.
Po wylogowaniu się w pokoju z nagrodami, demonami gracz loguje się w temple :-)
Lechista
18-03-2008, 22:55
@UP
po wylogowaniu się w pokoju z nagrodami gracz tam zostaje. Widziałem na filmach jak było tam 8 osób.
@Autor
Nie znam odpowiedzi.
Konkopu$
18-03-2008, 23:06
Jak się wyloguje to pokaże się w temple. A jak zostanie czekając na drugi team, nie będą mogła tamta czwórka zacząć...
Pdr
Kolba$
@UP
po wylogowaniu się w pokoju z nagrodami gracz tam zostaje. Widziałem na filmach jak było tam 8 osób.
@Autor
Nie znam odpowiedzi.
daj ten filmik xD
@up
można robić 1 anni na dzień nawet jak 1 team wyjdzie to 2 musi czekać do SSa żeby zrobić next
Wylansowany
19-03-2008, 13:08
Skoro autor zadał takie pytanie także zawsze mnie ciekawiło co by się stało gdyby jedna drużyna zabiła demony a druga drużyna by weszła? Nie musieliby zabijać ich ponownie?
Chyba że jeśli jest jedna drużyna to druga wejść nie może ale i tak jedna wychodzi druga wchodzi a w 1sek chyba się nie pojawią.
Tylko jedna ekipa dziennie może zrobić Anni, tzn. przestawić dźwignię, która teleportuje Cię, do pokoju z demonami. Dlatego też to czy jakaś osoba zostanie w pokoju z nagrodami czy nie, to nie ma żadnego znaczenia.
@down
Jeśli można otworzyć drzwi ze strony pokoju z nagrodami-to tak.
Ufocznik
19-03-2008, 13:14
daj ten filmik xD
@up
można robić 1 anni na dzień nawet jak 1 team wyjdzie to 2 musi czekać do SSa żeby zrobić next
przeczytaj moze jeszcze raz o co chodzi autorowi tego tematu -.-
otóż: czy jest mozliwe by team, ktory wykonal wlasnie annihilatora wylogowal sie w pokoju z nagrodami, po to by NASTEPNEGO DNIA w czasie gdy drugi team bedzie wykonywal annihilatora - zalogowac sie i pomoc ludziom z drugiej druzyny
Anni można zrobić chyba raz na dzień jeżeli się nie mylę , myślę że jak ktoś tam się wyloguje to zostanie ale nie będzie mógł otworzyć drzwi.
@Edit
Tak to był jeden knight stał i Lurował demony oni by wzieli nagrody i wszyscy Teleport i zużyli by 2 bp Potionków wątpię w takie coś :P
Wymyrymydymy
19-03-2008, 14:10
mysle ze zaloguje sie w temple..
ps. drzwi da się otworzyc od drugiej strony
ps. drzwi da się otworzyc od drugiej strony
Zdaje mi się, że gdzieś czytałem, że drzwi można otworzyć tylko od strony demonów, od strony nagród już nie
Batman666
19-03-2008, 15:57
up
chyba nie . czasem od nagrod zamykaja ze fe nie bily czy demony ;] wiec da sie
up
chyba nie . czasem od nagrod zamykaja ze fe nie bily czy demony ;] wiec da sie
A ja jednak nie jestem na 100% pewien, pokaz mi filmik gdzie ktos zamyka drzwi ze strony nagród
Edit: Tfu zamykac sie da, ale otworzyc ponownie chyba nie ...
@up
Otworzyć od strony nagród da sie, to sa normalne drzwi questowe o ile sie nie myle.
@topic
Raczej gdy zaloguje sie nastepny raz gracz, ktory wykonal anni~ to przeniesie go do temple bo byloby to za proste ... Napewno Cipy to przemyslaly.
Vasudanin
19-03-2008, 17:56
@up
Tak cipy to uber mozgi wiedza wszystko i wszystko przemyslaly -.-
@top
raczej nie powinien sie wylogowac ale mozesz sprawdzic xD
ewentualnie tibia.com
Trzeba by po zrobieniu anni dać exita bo tam ciągle pz masz, jednakże wątpie żeby to się udało. Wg mnie teleportnie cię do temple ale nie jestem na 100% pewien
--Cienius--
19-03-2008, 18:15
Trzeba by po zrobieniu anni dać exita bo tam ciągle pz masz, jednakże wątpie żeby to się udało. Wg mnie teleportnie cię do temple ale nie jestem na 100% pewien
I ty masz 117 lvl? po 1 minucie jezeli nie ma pza wylogowuje cie mimo "krzyzykow"
Groo0oosZ
19-03-2008, 18:33
I ty masz 117 lvl? po 1 minucie jezeli nie ma pza wylogowuje cie mimo "krzyzykow"
I ty 98 lvl? Skoro nawet nie potrafisz czytac ze zrozumieniem-.-
pzdr
Pz to sa wlasnie te "krzyzyki", chociaz to jest tylko jeden krzyzyk, a ten "krzyzyk" tworza dwa "mieczyki" =d
Tak czy siak gdy zbilza sie ss mozesz sie wylogowac czy masz pz czy skulla...
To sa tylko przypuszczenia, pasuje, zeby ktos sie poswiecil i zeby to sprawdzil ;p
Podzielam zdanie Krajzela tzn. w roomie z nagrodami nie można się wylogować. Aczkolwiek pewien na 100 % nie jestem.
Nie zamierzam się kłucić z --Cienius-- ale w roomie z nagrodami masz pz nawet po 1 minucie:( Sam robiłem anni to wiem i inni to mogą potwierdzić.
Pozostaje exit albo czekanie do ssa8o
Lechista
20-03-2008, 00:37
Moim zdaniem demony nie mogę przejść przez drzwi.
@Ps
Nie chce mi się szukać. to była tibia 7.4? W pokoju z nagrodami można się wylogować. W pokoju z demonami nie!
--Cienius--
20-03-2008, 08:55
Nie zamierzam się kłucić z --Cienius-- ale w roomie z nagrodami masz pz nawet po 1 minucie:( Sam robiłem anni to wiem i inni to mogą potwierdzić.
Pozostaje exit albo czekanie do ssa8o
Ja tez sie z toba nie zamierzam "klucic" Jezeli to prawda to zwracam "chonor"
Moim zdaniem demony nie mogę przejść przez drzwi.
@Ps
Nie chce mi się szukać. to była tibia 7.4? W pokoju z nagrodami można się wylogować. W pokoju z demonami nie!
No to o czym mowa.? :-P To było dobre pare lat temu.. Cipsoft po prostu zmienił to.
Przypomina mi sie historia arthura mastera z secury. Tez zrobil ani i dal loga x... ani byl robiony we wczesnej porze, jak sie pozniej okazalo stal tam az do save. I dostal bana za ustawianie bota.. na 7 dni, gdy napisal odwolanie do tego okazalo sie ze wylogowywuje tam gracza po 24h i oddano mu 7 dni pacca. Rzeczywiscie jesli juz by sie tak stalo nastepnego dnia wlogowalbys sie w temple.
@all up
dzieki wielkie temat do zamkniecia
>>>Mazix<<<
20-03-2008, 20:35
Po wylogowaniu się w pokoju z nagrodami, demonami gracz loguje się w temple :-)
To by wtedy ludzie nie wszli normalnie do swoich miast, tylko wylogowywali sie, dajac sobie tp.
Z tego co dało sie ustalić, gracz zostaje przeniesiony do temple po 24h. Czytaj.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.