zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dziwne pytanie ;]

Helodin
18-03-2008, 22:08
Sytuacja taka::)

jedna ekipa robi annihilatora udaje sie. Ktos daje loga w pomieszczeniu z nagrodami. Zostanie tam ? Czy wtedy na drugi dzien inna ekipa moze rowniez zrobic anni? :baby:

Chodzi mi o to ze 2 ekipa wbija na anni a jakis gracz z 2 strony otwiera drzwi i pomaga bic albo lurowac demony do pomieszczenia exeta res.

Pytanie z czystej ciekawosci. Nie jestem bug userem (chyba;))

@down
anni da sie wykonac raz dziennie
chodzi mi o ten 2 dzien :D czyli 2 ekipy jedna da loga i zaloguje sie na 2 dzien i pomoze :D

Arcasiros
18-03-2008, 22:14
Skoro autor zadał takie pytanie także zawsze mnie ciekawiło co by się stało gdyby jedna drużyna zabiła demony a druga drużyna by weszła? Nie musieliby zabijać ich ponownie?
Chyba że jeśli jest jedna drużyna to druga wejść nie może ale i tak jedna wychodzi druga wchodzi a w 1sek chyba się nie pojawią.

Gelt
18-03-2008, 22:24
Po wylogowaniu się w pokoju z nagrodami, demonami gracz loguje się w temple :-)

Lechista
18-03-2008, 22:55
@UP
po wylogowaniu się w pokoju z nagrodami gracz tam zostaje. Widziałem na filmach jak było tam 8 osób.
@Autor
Nie znam odpowiedzi.

Konkopu$
18-03-2008, 23:06
Jak się wyloguje to pokaże się w temple. A jak zostanie czekając na drugi team, nie będą mogła tamta czwórka zacząć...

Pdr
Kolba$

Lynx
18-03-2008, 23:23
@UP
po wylogowaniu się w pokoju z nagrodami gracz tam zostaje. Widziałem na filmach jak było tam 8 osób.
@Autor
Nie znam odpowiedzi.

daj ten filmik xD

@up
można robić 1 anni na dzień nawet jak 1 team wyjdzie to 2 musi czekać do SSa żeby zrobić next

Wylansowany
19-03-2008, 13:08
Skoro autor zadał takie pytanie także zawsze mnie ciekawiło co by się stało gdyby jedna drużyna zabiła demony a druga drużyna by weszła? Nie musieliby zabijać ich ponownie?
Chyba że jeśli jest jedna drużyna to druga wejść nie może ale i tak jedna wychodzi druga wchodzi a w 1sek chyba się nie pojawią.

Tylko jedna ekipa dziennie może zrobić Anni, tzn. przestawić dźwignię, która teleportuje Cię, do pokoju z demonami. Dlatego też to czy jakaś osoba zostanie w pokoju z nagrodami czy nie, to nie ma żadnego znaczenia.

@down
Jeśli można otworzyć drzwi ze strony pokoju z nagrodami-to tak.

Ufocznik
19-03-2008, 13:14
daj ten filmik xD

@up
można robić 1 anni na dzień nawet jak 1 team wyjdzie to 2 musi czekać do SSa żeby zrobić next

przeczytaj moze jeszcze raz o co chodzi autorowi tego tematu -.-

otóż: czy jest mozliwe by team, ktory wykonal wlasnie annihilatora wylogowal sie w pokoju z nagrodami, po to by NASTEPNEGO DNIA w czasie gdy drugi team bedzie wykonywal annihilatora - zalogowac sie i pomoc ludziom z drugiej druzyny

Fulcrum
19-03-2008, 13:47
Anni można zrobić chyba raz na dzień jeżeli się nie mylę , myślę że jak ktoś tam się wyloguje to zostanie ale nie będzie mógł otworzyć drzwi.

@Edit

Tak to był jeden knight stał i Lurował demony oni by wzieli nagrody i wszyscy Teleport i zużyli by 2 bp Potionków wątpię w takie coś :P

Wymyrymydymy
19-03-2008, 14:10
mysle ze zaloguje sie w temple..

ps. drzwi da się otworzyc od drugiej strony

mc200
19-03-2008, 15:10
ps. drzwi da się otworzyc od drugiej strony

Zdaje mi się, że gdzieś czytałem, że drzwi można otworzyć tylko od strony demonów, od strony nagród już nie

Batman666
19-03-2008, 15:57
up
chyba nie . czasem od nagrod zamykaja ze fe nie bily czy demony ;] wiec da sie

mc200
19-03-2008, 17:23
up
chyba nie . czasem od nagrod zamykaja ze fe nie bily czy demony ;] wiec da sie

A ja jednak nie jestem na 100% pewien, pokaz mi filmik gdzie ktos zamyka drzwi ze strony nagród

Edit: Tfu zamykac sie da, ale otworzyc ponownie chyba nie ...

Krum
19-03-2008, 17:49
@up
Otworzyć od strony nagród da sie, to sa normalne drzwi questowe o ile sie nie myle.
@topic
Raczej gdy zaloguje sie nastepny raz gracz, ktory wykonal anni~ to przeniesie go do temple bo byloby to za proste ... Napewno Cipy to przemyslaly.

Vasudanin
19-03-2008, 17:56
@up
Tak cipy to uber mozgi wiedza wszystko i wszystko przemyslaly -.-

@top

raczej nie powinien sie wylogowac ale mozesz sprawdzic xD
ewentualnie tibia.com

Krajzel
19-03-2008, 18:13
Trzeba by po zrobieniu anni dać exita bo tam ciągle pz masz, jednakże wątpie żeby to się udało. Wg mnie teleportnie cię do temple ale nie jestem na 100% pewien

--Cienius--
19-03-2008, 18:15
Trzeba by po zrobieniu anni dać exita bo tam ciągle pz masz, jednakże wątpie żeby to się udało. Wg mnie teleportnie cię do temple ale nie jestem na 100% pewien

I ty masz 117 lvl? po 1 minucie jezeli nie ma pza wylogowuje cie mimo "krzyzykow"

Groo0oosZ
19-03-2008, 18:33
I ty masz 117 lvl? po 1 minucie jezeli nie ma pza wylogowuje cie mimo "krzyzykow"

I ty 98 lvl? Skoro nawet nie potrafisz czytac ze zrozumieniem-.-
pzdr

Krum
19-03-2008, 22:33

Pz to sa wlasnie te "krzyzyki", chociaz to jest tylko jeden krzyzyk, a ten "krzyzyk" tworza dwa "mieczyki" =d
Tak czy siak gdy zbilza sie ss mozesz sie wylogowac czy masz pz czy skulla...
To sa tylko przypuszczenia, pasuje, zeby ktos sie poswiecil i zeby to sprawdzil ;p

Zyziek
19-03-2008, 22:45
Podzielam zdanie Krajzela tzn. w roomie z nagrodami nie można się wylogować. Aczkolwiek pewien na 100 % nie jestem.

Krajzel
19-03-2008, 22:50
Nie zamierzam się kłucić z --Cienius-- ale w roomie z nagrodami masz pz nawet po 1 minucie:( Sam robiłem anni to wiem i inni to mogą potwierdzić.
Pozostaje exit albo czekanie do ssa8o

Lechista
20-03-2008, 00:37
Moim zdaniem demony nie mogę przejść przez drzwi.
@Ps
Nie chce mi się szukać. to była tibia 7.4? W pokoju z nagrodami można się wylogować. W pokoju z demonami nie!

--Cienius--
20-03-2008, 08:55
Nie zamierzam się kłucić z --Cienius-- ale w roomie z nagrodami masz pz nawet po 1 minucie:( Sam robiłem anni to wiem i inni to mogą potwierdzić.
Pozostaje exit albo czekanie do ssa8o

Ja tez sie z toba nie zamierzam "klucic" Jezeli to prawda to zwracam "chonor"

Gelt
20-03-2008, 11:30
Moim zdaniem demony nie mogę przejść przez drzwi.
@Ps
Nie chce mi się szukać. to była tibia 7.4? W pokoju z nagrodami można się wylogować. W pokoju z demonami nie!

No to o czym mowa.? :-P To było dobre pare lat temu.. Cipsoft po prostu zmienił to.

Juhhhhy
20-03-2008, 12:16
Przypomina mi sie historia arthura mastera z secury. Tez zrobil ani i dal loga x... ani byl robiony we wczesnej porze, jak sie pozniej okazalo stal tam az do save. I dostal bana za ustawianie bota.. na 7 dni, gdy napisal odwolanie do tego okazalo sie ze wylogowywuje tam gracza po 24h i oddano mu 7 dni pacca. Rzeczywiscie jesli juz by sie tak stalo nastepnego dnia wlogowalbys sie w temple.

Helodin
20-03-2008, 16:16
@all up

dzieki wielkie temat do zamkniecia

>>>Mazix<<<
20-03-2008, 20:35
Po wylogowaniu się w pokoju z nagrodami, demonami gracz loguje się w temple :-)
To by wtedy ludzie nie wszli normalnie do swoich miast, tylko wylogowywali sie, dajac sobie tp.

Gelt
20-03-2008, 21:10
Z tego co dało sie ustalić, gracz zostaje przeniesiony do temple po 24h. Czytaj.