zaloguj się

Pokaż pełną wersje : etone tomb

Mason13
19-03-2008, 19:52
czy opłaca sie expic 31palem z 65dista na stone tomb za tp??

neopostman
19-03-2008, 20:01
a co to jest "etone tomb "?

Nygrigas14
19-03-2008, 20:14
@up
Chciałeś być fajny ? :> Pomyliło mu sie i tyle ...

Spaghetti
19-03-2008, 20:14
:cup:etone tomb - nie ma takiego moze chodzi o stone tomb :cup:

nie raczej sie nie oplaca wpadniesz w resp 4 vampow z tylca ds i gleba odrazu X( probowalem keidys za tp na 30 lvl to uciekalem i zostalo mi 13 hp 8o pozdro i wbij jeszcze z 10 lvli ;P
idz na penisula tomb -2 albo oasis -2 chodz zawsze zajety :)

a co to jest "etone tomb "?
spostrzegawczosc ci dolega moge cie dotknac -.-
ty bez spamu sie nie obejdziesz kusi cie strasznie nie :/ ?

Brandle
19-03-2008, 20:16
Oczywiscie ze sie oplaca, ale radze ci nie chodzic do tego pokoju z 3 czy 4 wampami i jednym dsem, poniewaz jak umiejetnie nie zlurujesz pojedzynczo wampirów to bedziesz mial wielki problem na tym lvlu (padasz na 2 hity). Radze ci chodzic po wschodniej stronie.

Nie_a_ty
19-03-2008, 20:22
A co to jest "etone tomb" ??

A tak poważnie to kiedy jeszcze miałem pacca (35 sorc) to jak wyleciał mi ds i Vampire to sie szybciutko poskładałem. Pall ma trochę lepiej ale nie polecam no chyba że dla zabawy to oke :)

eisscheriann
19-03-2008, 20:26
ale jesteście zajebiści, pr0, literówki nigdy wam sie nie zdarzają a żarciki macie przednie >.>

@topic
idź i spróbuj, ale ryzyko że nie wyjdziesz stamtąd żywy jest duże ;d

Brandle
19-03-2008, 20:51
Nie straszcie chlopaka ze ryzyko jest duze. Jezeli bedzie omijal wampy to spokojnie da rade. Przeciez nic lepszego od wampów czy dsów tam nier wystepuje, a o wampy w duzej ilosci to tylko na poludniowej czesci tomby wystepuja.

Nie_a_ty
19-03-2008, 20:59
Nie straszcie chlopaka ze ryzyko jest duze. Jezeli bedzie omijal wampy to spokojnie da rade. Przeciez nic lepszego od wampów czy dsów tam nier wystepuje, a o wampy w duzej ilosci to tylko na poludniowej czesci tomby wystepuja.

Tam sie właśnie wjebałem jak przed ds'em uciekałem. Ale to był mój debiut na tym tombie i nie miałem rozeznania. Więc jak zrobi tak jak ja to nie wiem czy przezyje ;P

MasterTusk
19-03-2008, 21:19
Moim zdaniem śmiało możesz tam śmigać.
Na początku proponuję w godzinach wolniejszego respa tylko zachodnią cześć, dla rozeznania terenu i respawnu(warto rzucić okiem na tibianearth). Później, po "zaaklimatyzowaniu się" dla lepszych rezultatów chodź w godzinach popołudniowych. Od jakoś 35 lvla w czasie wolniejszego respa możesz próbować wschodnio - dolną cześć, niema tam specjalnego ryzyka zaliczenia deada.
Zaraz narysuję na mapce jak mniej więcej obrazowo to wygląda.

EDIT:

http://img528.imageshack.us/img528/4954/stonetombyb5.jpg
mapa miejsca zapożyczona z Tibian Earth
czerwona linia - 31-35lvl, wspomniana zachodnia część.
czerwono-niebieska linia - również mieści się w przedziale 31+, jednak istnieje troszkę większe ryzyko kłopotów.
niebieska linia - od 35lvla, opisałem nad mapką.
jasnoniebieska linia - od jakoś 35lvla raczej dla sportu, duże ryzyko padnięcia w przypadku lekkiego laga albo nieumyślnego zlurowania dwóch vampirów bądź vampira i dsa. Jeżeli zdecydujesz się na próbę, polecam najpierw wyczyścić pomieszczenie obok(zaznaczone strzałką) i tam ganiać w kółko ze zlurowanym mobem.
zielona linia - radzę zapuszczać się tam od 35lvl+ w godzinach przedpołudniowych, ponieważ może się okazać, że zrespił się potwór na ścieżce którą właśnie uciekamy atakując innego moba.
biała linia - od 40lvl+, mało miejsca na ucieczkę, trudno uniknąć sytuacji w której gonią nas przynajmniej dwa vampiry. Duże ryzyko problemów nawet po 40+
czarna linia - +/- 40lvl. Problem mogą stanowić duże ilości potworów typu mumia, scarab czy crypt.

Oczywiście to mój punk widzenia stopnia ryzyka w poszczególnych miejscach na poszczególnym lvlu =-]

neopostman
19-03-2008, 23:17
ale jesteście zajebiści, pr0, literówki nigdy wam sie nie zdarzają a żarciki macie przednie >.>

Oiei, jedyny sprawiedliwy tego forum mnie za chwilkę osądzi..
co do tego co napisałem na początku to po prostu niedoczytałem (jestem człowiekiem i mi się zdarza), że autor w dalszej części napisał "stone tomb"..