Pokaż pełną wersje : Magic Level 4!
Knightos
13-11-2004, 16:07
Prawie swiezt 4 magic level moim kochanym mykoskiem.
http://img.photobucket.com/albums/v465/klimek/Adv/Magic%20level/UO0002.jpg
Master Mela
13-11-2004, 16:11
i co to ma QWA byc??? odpowiedz .... Kazdy kiedys z knajtow kto umie grac robie ten 4 mlvl i to nie jest jakas tam wielka Furora. Nie wklejaj takich bzdurnych zdjec!
Popieram MASTER MELA
Co to miało być??? X( Chyba stałeś łowiłeś ryby i robiłeś magiczny lvl, bo nie wiem jak taki LOL mógłby odróżnić knighta od sorca X( !!!
NOOBY kontratakują do broni towarzysze :sword: !!!
Kiedy ten SS był zrobiony?? :o
Dr.Demon
13-11-2004, 16:20
Dobra zrozumcie go, ja też bym sie cieszył jak bym miał 4 magic lvl knightem, ponieważ to przełom w używaniu uhów. :) Bądzcie dla innych wyrozumiali!!
Knightos
13-11-2004, 16:22
odrazu poczulem sie lepiej po tym co napisaliscie,,,,,,,Jestem happy i tyle
gdybys ty wbil 4 mlvl knightem tez byl bys happy o tyle.....a jak ci nie pasuje to nie pisz qrwa Master Mela i Kolidios do was sie to tyczy
Dr.Demon
13-11-2004, 16:22
odrazu poczulem sie lepiej po tym co napisaliscie,,,,,,,Jestem happy i tyle
gdybys ty wbil 4 mlvl knightem tez byl bys happy o tyle.....a jak ci nie pasuje to nie pisz qrwa Master Mela i Kolidios do was sie to tyczy
przeciez przed chwila to napisałem :)
Wlasnie.Zrozumcie go ;) Ss powinien byc w "wasze advance", ale...4mlvl u knighta to juz cos :) Pamietam, jak sam bylem podjarany, gdy go zdobylem, i jaki wkurzony, jak za 2 dni pk mnie zabil i spadl ;)
Dr.Demon
13-11-2004, 16:28
Necromanta czy ty sie dobrze czujesz???? Pk cie zabił i spadl ci magic lvl u knighta????? Przeciez im nie spada!!!!
Knightos
13-11-2004, 16:31
Jezeli swiezy byl mlvl to spadnie....ale i tak sie nadal ciesze i wam powiem nie mam zamiaru zginac 2 dni po nabici 4 mlvl!
A jak mi drutem wyskoczył advence na mlvl 56 to podnieciłem sie ale nie leciałem ztym odrazu na forum B)
Knightos
13-11-2004, 16:35
NekromantaWlasnie.Zrozumcie go ;)
Dr.DemonDobra zrozumcie go,
Chwala im za to (jezeli zadzialal moj cytat)
ahUAhUHAUHAUAHhua super ale nastepnym razem nie zakładajcie nowych tematów, tylko wrzucajcie screeny do odpowiednich działów AuhUAhUAhUHauHauHauH
BTW Dr. Demon co ty wogule piszesz... knightom nie spada m lvl? aUHAuHAuHAUhUAhUHUHA
Dr.Demon
13-11-2004, 16:49
ahUAhUHAUHAUAHhua super ale nastepnym razem nie zakładajcie nowych tematów, tylko wrzucajcie screeny do odpowiednich działów AuhUAhUAhUHauHauHauH
BTW Dr. Demon co ty wogule piszesz... knightom nie spada m lvl? aUHAuHAuHAUhUAhUHUHA
No co pomylić się nie można???? A tak wogole to myslałem ze nigdy nie spada magic lvl knightom :) dzieki za informacje!!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.