Pokaż pełną wersje : !!! Uzaleznienie Od Skilowania !!!
Amorekboy
20-03-2008, 11:52
Macie tez tak ze wydaje sie wam ze ciagle wasze skile sa za male?? bo mam knighta na 37 lvl ze skilami 78/77
i ciagle mi sie to wydaje za malo i ciagle w zwiazku z tym skiluje i nic innego nie robie... wydaje mi sie ze
to juz jest debilizm z mojej strony... bo jak niekiedy widze knighta z 60-70 lvl to ma slabsze skile odemnie :(
jak sie wyzbyc tego "nalogu" ;p i czy tez macie taki problem??
nie czepiac sie ortow, bledow itd.
glupie komenty tez niemile widziane
Masz świetne skille, jak na twój level :) Idź na coś dobrego i się przekonaj o mocy swoich skilów :)
Lol!
Jaja se robisz, czy co?
Wykauj sobie tibie z kompa, i po sprawie...
Amorekboy
20-03-2008, 11:58
Lol!
Jaja se robisz, czy co?
Wykauj sobie tibie z kompa, i po sprawie...
nie chodzi oto ze poza skilowaniem w swoim normalnym zyciu nic nie robie ;> poprostu jak odpalam tibie to odrazu ide skilowac...
Masz dobre skille. Zacznij expić. A jak musisz to skilluj. Albo jak powiedział Argen - wykasuj tibie.
Mam na 29 70/70 i tez uważam, że nie jest to rewelacja ale zacząłem to olewać, zostawiłem slima w spokoju i poszedłem expic. Jednakże na 40 lvl wracam i lece do 80/80 chociaż i tak będę myślał, że zawsze skille mogą być lepsze bez znaczenia jakie będą :)
@down
Ty debilu :P <zart>
Marecki666
20-03-2008, 12:12
Ja se 17 kinem skillowałem, skillowałem... miałem 5 mlvl i 70/71 na 17 lvl, było by więcej, ale przez jednego nooba sie wkurzyłem i wyrzuciłem całe eq, a chara zrookowałem. :P
@edit
I to bez bota skillowałem, wakacji trochę zmarnowałem, ale było - minęło. :)
Amorekboy
20-03-2008, 12:21
Ja se 17 kinem skillowałem, skillowałem... miałem 5 mlvl i 70/71 na 17 lvl, było by więcej, ale przez jednego nooba sie wkurzyłem i wyrzuciłem całe eq, a chara zrookowałem. :P
@edit
I to bez bota skillowałem, wakacji trochę zmarnowałem, ale było - minęło. :)
nie jest mozliwe zrobienie takich skili na tym lvlu ;p a to dlatego ze przy takim skilowaniu zabijasz duzo wiecej potworkow i lvl tez leci, przy zrobieniu jednego skila z 69 na 70 spokojnie nabijasz 2 lvl przy tak niskim poziomie, o ile nie wiecej, bo trzba troche tych potworkow zabic zeby tyle naskilowac :) pozdrawiam
widze sa jeszcze takie maniaki jak ja ;p
Zaden nalog :) dobij do jakiejs okraglej liczby np 80 skill i idz expic :) wtedy skille beda wpadac podczas expa i juz praktycznie nie bedziesz musial trenic ;)
@edit, down
my bad :P przez pospiech :P juz poprawilem :)
Zaden nalog :) dobij do jakiejs okraglej liczby np 80 skill i idz expic :) wtedy skille beda wpadac podczas expa i juz praktycznie nie bedziesz musial expic ;)
YYY to on ma w ogóle nie expić??
eisscheriann
20-03-2008, 12:46
YYY to on ma w ogóle nie expić??
pewnie chodziło mu o 'skillować', to wynika z kontekstu zdania >.>
@topic
fak masz lepsze skile niż ja (78/74 na 91 lvlu ;d)
Amorekboy
20-03-2008, 13:00
@topic
ooo wlasnie mam pytanie... gdyby np. teoretycznie doszlo do zadymy miedzy nami dwoma, miesli bysmy te same miecze i cale eq to samo, czy wtedy zadawalib ysmy sobie takie same blod hity?? pomimo ze jestes o 50 lvli leprzy?? i jesli mial bym "20 plecakow" healtj potionow... to wygral byz z toba?? jesli ty bys ich niemial oczywiscie ;p pozdro
Jeśli wbijanie skilli sprawia ci przyjemność - gdzie problem? Tibia ma bawić, bez różnicy w jaki sposób.
Jeśli trening cię męczy i nudzi - po prostu tego nie rób.
To chyba TWOJA sprawa. Jakby ci banda upośledzonych forowiczów powiedziała, że masz trenować do 95/95 to byś to zrobił?
nie jest mozliwe zrobienie takich skili na tym lvlu ;p a to dlatego ze przy takim skilowaniu zabijasz duzo wiecej potworkow i lvl tez leci, przy zrobieniu jednego skila z 69 na 70 spokojnie nabijasz 2 lvl przy tak niskim poziomie, o ile nie wiecej, bo trzba troche tych potworkow zabic zeby tyle naskilowac :) pozdrawiam
Na takich skillach juz mozna spokojnie skillowac na slimach wiec lvl tak bardzo nie leci a druga opcja jest taka ze ktos stawia mu monka :)
Amorekboy
20-03-2008, 13:07
Jeśli wbijanie skilli sprawia ci przyjemność - gdzie problem? Tibia ma bawić, bez różnicy w jaki sposób.
Jeśli trening cię męczy i nudzi - po prostu tego nie rób.
wlasnie dlatego skiluje bo mam z tego przyjemnosc jak wskakuje te procenciki na skilach ;p
To chyba TWOJA sprawa. Jakby ci banda upośledzonych forowiczów powiedziała, że masz trenować do 95/95 to byś to zrobił?
nie slucham innyc h chyba ze widze ze dobrze mi radza ;) a trening to sobie sam wybieram i ustalam kiedy bedzie dosc a nie forumowicze ;)
pozdro
Amorekboy
20-03-2008, 13:10
Na takich skillach juz mozna spokojnie skillowac na slimach wiec lvl tak bardzo nie leci a druga opcja jest taka ze ktos stawia mu monka :)
a widzisz o tym nie pomyslalem, ale powiec mi szczerze kto mu postawi monka na tym lvlu, przeciez zeby takie skile nabic to by musial stac z nim chyba miesiac ;p no chyba ze ma dwa komputery i drugiego hara co sam sobie monka postawil i skilowal ;)
pozdrawiam
pewnie chodziło mu o 'skillować', to wynika z kontekstu zdania >.>
@topic
boś nóp i boter :|
eisscheriann
20-03-2008, 13:12
ooo wlasnie mam pytanie... gdyby np. teoretycznie doszlo do zadymy miedzy nami dwoma, miesli bysmy te same miecze i cale eq to samo, czy wtedy zadawalib ysmy sobie takie same blod hity?? pomimo ze jestes o 50 lvli leprzy?? i jesli mial bym "20 plecakow" healtj potionow... to wygral byz z toba?? jesli ty bys ich niemial oczywiscie ;p pozdro
Problem w tym, że nie mielibyśmy tej samej broni (używam od 90+ lvl). Po drugie, nie wiem czy byś uniósł "20 bp potionów", a myślę że tak wygrałbyś gdybym nie miał ani potionów ani mf (tak, myślę że wyładowany do full capa manasami nie miał bym z tobą problemów)
@up
po prostu nie mam cierpliwości do skillowania
Amorekboy
20-03-2008, 13:17
Problem w tym, że nie mielibyśmy tej samej broni (używam od 90+ lvl). Po drugie, nie wiem czy byś uniósł "20 bp potionów", a myślę że tak wygrałbyś gdybym nie miał ani potionów ani mf (tak, myślę że wyładowany do full capa manasami nie miał bym z tobą problemów)
@up
po prostu nie mam cierpliwości do skillowania
aha ok dzieki za info :)
teraz juz nie bede uciekal jak mnie bedzie bil jakis 40-45 lvl ;p
Marecki666
20-03-2008, 13:23
Skillowałem na slimach od 15 skilla i 9 lvl ze średnim eq, a co do monka to non pvp :)
http://img218.imageshack.us/img218/3227/70swordfk2.jpg
http://img393.imageshack.us/img393/9290/70shieldxn2.jpg
http://img524.imageshack.us/img524/8124/5mlvlmf0.jpg
Stare czasy : )
Amorekboy
20-03-2008, 13:28
Skillowałem na slimach od 15 skilla i 9 lvl ze średnim eq, a co do monka to non pvp :)
Stare czasy : )
Oj zwracam honor jestem pod ogromnym wrazeniem :) ale to eq to chyba tą postacia nie zdobyles ;p hehe pozdrawiam Cie... masz u mnie wielki szacunek za te skile ;)
Marecki666
20-03-2008, 14:46
Dzieki, miałem jeszcze 53 msa :)
Spróbuję jeszcze kiedyś wbić takie skille na małym lvl ^^
Pozdrawiam Ciebie również i życzę dobrych skilli :)
@down
^^
Sermbolius
20-03-2008, 15:28
Widze że motorowiec ; d
eknightek
23-03-2008, 11:58
lllloooooolllll takie eq na 17 lvl chlopie 30+ z 2 fe i padasz a dsm i c-legi leca!!!!!!!!!!
eknightek
23-03-2008, 11:59
xD ale lepiej sie aola kup bo te eq jest warte ok. 2 aolom+
Marecki666
23-03-2008, 12:00
Po pierwsze, nie gram już nim, eq rozdałem.
Po drugie, to non pvp.
Po trzecie, ceny były wtedy niższe, niż teraz. :)
Powiem jedno. Ty faktycznie masz problem z nałogiem.
Ps: Teksty w stylu "i po co ten komentarz" wsadzcie sobie w dupe, że tak powiem.
Amorekboy
23-03-2008, 14:58
Powiem jedno. Ty faktycznie masz problem z nałogiem.
Ps: Teksty w stylu "i po co ten komentarz" wsadzcie sobie w dupe, że tak powiem.
no faktycznie bo przy twoim knighcie to bys padl przy mnie po 5 szczalach z knifa ;) pozdrawiam
sam se sadz w dupe swoj komentarz i potem sie w nia cmoknij :)
Mazur199
23-03-2008, 22:25
...........
Amorekboy
24-03-2008, 01:24
22:15 Mazurashi [56]: mam kolejny inteligentny temat
22:16 Mazurashi [56]: Domyślny !!! Uzaleznienie Od Skilowania ?? !!!
22:16 Mazurashi [56]: "Macie tez tak ze wydaje sie wam ze ciagle wasze skile sa za male?? bo mam knighta na 37 lvl ze skilami 78/77 "
22:16 Mazurashi [56]: ahahahahahahahahah co za ziom pewnie nie umie spac
22:16 Mazurashi [56]: bo ma skile za slabe w spaniu
22:16 Mazurashi [56]: usheauiHGEUIOSAGHEOUIGHASoeuihgauios
22:17 Mazurashi [56]: ?:<
22:20 Mazurashi [56]: no ej geju czuje sie ognorowany
22:21 Mazurashi [56]: ignorowany*
22:21 Shokei [153]: morda
22:21 Shokei [153]: xd
22:21 Mazurashi [56]: FOCH
22:21 Mazurashi [56]: ja ci kurwa dam
22:21 Mazurashi [56]: strzele focha
22:21 Mazurashi [56]: i tyle
22:21 Shokei [153]: na*******asz spam jak maciek z klanu
22:21 Mazurashi [56]: to sa wazne problemy
22:21 Mazurashi [56]: kazdego mlodego tibijczyka
22:21 Mazurashi [56]: a Ty jako
22:21 Shokei [153]: jak chuj
22:21 Mazurashi [56]: doswiadczony tibi plejer
22:21 Mazurashi [56]: bys pomogl
22:21 Mazurashi [56]: no to co sadzisz o gosciu ktory non stop skiluje>
22:21 Mazurashi [56]: czy to nalog?
22:22 Mazurashi [56]: co bys doradzil?
22:22 Shokei [153]: skillowac dalej
22:22 Mazurashi [56]: ale nie sadzisz iz ciagle skikowanie odbije sie na zdrowiu i wynikach w nauce mlodego tibijczyka?
22:23 Shokei [153]: tak odbija sie
22:23 Mazurashi [56]: i co wtedy nalezy zrobic
22:23 Shokei [153]: grac dalej na downa nie ma ratunku
22:23 Shokei [153]: chyba ze chcesz studiowac trzepanie workow po cemencie ;s
22:23 Mazurashi [56]: Dziekujemy za wyczerpujace i jakze madre wypowiedzi
22:23 Mazurashi [56]: wrzucam na forÓÓÓM
22:23 Shokei [153]: madre napewno xd
ty z Ciebie to jest jednak "inteligentny" facet :D sorca pytasz o skilowanie hahaha to jest gorzej niz zalosne...
a podrugie koles cie totalnie olal i laske ci zrobil ze sie wogule odezwal...
niemam wiecej pytan co do ciebie... :) kazdy sorc powie ze skile mu nie sa potrzebne, bo po jaka cholere...
pozdrawiam
a tak w nawiasie mowiac (jak na moj gust klamal z tym co mowil bo ma jeden z najwiekszych mlvl na tym serwerze, czyli tez musi niezle dbac o skill z mlvla...)
no faktycznie bo przy twoim knighcie to bys padl przy mnie po 5 szczalach z knifa pozdrawiam
sam se sadz w dupe swoj komentarz i potem sie w nia cmoknij
Boże nie zabijaj mnie plxxxxxxxxxxxxxxxxx ;(;(;(;(
Atakując mni tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu, że masz problem z tą grą.:baby:
Rafi_legia
24-03-2008, 08:37
Macie tez tak ze wydaje sie wam ze ciagle wasze skile sa za male?? bo mam knighta na 37 lvl ze skilami 78/77
i ciagle mi sie to wydaje za malo i ciagle w zwiazku z tym skiluje i nic innego nie robie... wydaje mi sie ze
to juz jest debilizm z mojej strony... bo jak niekiedy widze knighta z 60-70 lvl to ma slabsze skile odemnie :(
jak sie wyzbyc tego "nalogu" ;p i czy tez macie taki problem??
nie czepiac sie ortow, bledow itd.
glupie komenty tez niemile widziane
widzisz ty skilujesz i masz dobre skile ja na kinie ma 83/80 i uwazam ze mi styka choc mam 105 lvl ale ja wole wbic 2 lvl niz skilowac caly dzien wypije wiecej SHP ale co z tego zarobie wiecej zreszta niemam cierpliwosci na skilowanie. dam ci dobry przyklad ostatnio natknalem sie na wywiad z jakims 200+ lvl ktory mial skile 89/83 chyba ale dokladnie niepamietam wiec nie jestes nienormalny ani nic takiego poprostu niektorzy lubia skilowac a inni wola expic.
Ja tylko dodam jeszce ze bardzo ci podziwiam ze chce ci sie tak stac n tych slimach i bic je calymi dniami GZ normalnie GZ
Dobij do 80/80 :P Kup pacc i pójdz wkońcu expić.
orschabal
24-03-2008, 09:27
Lol twoje skille są słabe jak dupa węża.
Dosiklluj do 100/100 i idz expić na Trolle.
Amorekboy
24-03-2008, 09:40
Boże nie zabijaj mnie plxxxxxxxxxxxxxxxxx ;(;(;(;(
Atakując mni tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu, że masz problem z tą grą.:baby:
niemartw sie nawet na twoim swiecie nie jestem :)
wiec nie jestes nienormalny ani nic takiego poprostu niektorzy lubia skilowac a inni wola expic.
Ja tylko dodam jeszce ze bardzo ci podziwiam ze chce ci sie tak stac n tych slimach i bic je calymi dniami GZ normalnie GZ
no wlasnie lubie skilowac :) no faktycznie niekiedy to stanie na tych slimach mnie troche dobija ale da sie wytrzymac :) dobrze by bylo gdyby ktos monka postawil ;)
dzieki pozdrawiam
Dobij do 80/80 :P Kup pacc i pójdz wkońcu expić.
troche mi szkoda kasy na pacc'a ale dzieki za rade ;)
Lol twoje skille są słabe jak dupa węża.
Dosiklluj do 100/100 i idz expić na Trolle.
no coment...
Mazur199
24-03-2008, 12:09
ty z Ciebie to jest jednak "inteligentny" facet :D sorca pytasz o skilowanie hahaha to jest gorzej niz zalosne...
a podrugie koles cie totalnie olal i laske ci zrobil ze sie wogule odezwal...
niemam wiecej pytan co do ciebie... :) kazdy sorc powie ze skile mu nie sa potrzebne, bo po jaka cholere...
pozdrawiam
a tak w nawiasie mowiac (jak na moj gust klamal z tym co mowil bo ma jeden z najwiekszych mlvl na tym serwerze, czyli tez musi niezle dbac o skill z mlvla...)
buehehehe
nie moge z Twojej wypowiedzi,btw szokej to jeden z moich lepszych kumpli na askarze wiec stfu a jakbys nie zczaił to ta cała wypowiedz to jedna wielka ironia (wikipedia.pl - poszukaj)
Amorekboy
24-03-2008, 12:15
buehehehe
nie moge z Twojej wypowiedzi,btw szokej to jeden z moich lepszych kumpli na askarze wiec stfu a jakbys nie zczaił to ta cała wypowiedz to jedna wielka ironia (wikipedia.pl - poszukaj)
faktycznie widze po jego wypowiedzi ze to twoj najleprzy kumpel - żal
pozdrawiam
Bez pacca z takimi skillami i troche wyższy lvl to już żadna zabawa. Wszystko bedziesz umial zabić. Na pacc sie troche pomęczysz.
niemartw sie nawet na twoim swiecie nie jestem :)
Całe szczęście, bo się strasznie bałem, że mnie zabijesz.;(
Co do tego, co toto wbil 70/70 na 17 lvlu - nie dziwie sie, dwa slimy biora ci chociaz co 10 tur jakiegos hita z takim eq? Sproboj cos takiego zrobic z plate setem. Ja postanowilem tak zrobic, w ogole nie expilem, mam 19 lvl, aktualnie 68/64, gralem od zera, nie kupywalem kasy na allegro, nie skillowalem na slimach (chociaz przydaloby sie, ale eq na to nie pozwala :P), gram na non-pvp. A co do mlvla, jesli stac Cię na takie eq, to na manaski bez problemu na pewno tez.
Poprostu dobrze wyskilujesz postac ,a pozniej nie musisz tego robic wogole i cieszysz sie fajnymi i duzymi hitami w potwory. Skilowanie to inwestycja w przyszlosc:)
Pan Jordi
25-03-2008, 20:05
Więc na Starcie pokaże moje skille.
Stan postaci na 21.03.2008r
http://img169.imageshack.us/img169/2010/mastahod9.jpg
Stan postaci na 24.03.2008r
http://img132.imageshack.us/img132/1308/charqj4.jpg
Co do autora postu.
I bardzo dobrze że skillujesz :) I Skilluj puki możesz bo nie będziesz jak melepety które na 100lvl maja 81Axe... Koło skilla 85 ci się znudzi więc idź expić. A poza tym tibia ma ci sprawiać przyjemność jeśli ci przyjemność sprawia skillowanie to rób to! :)
@Juhhhhy:
najgorsze jest to że mając 8lvl skille po 80/80 i tak się kiepskie hity zadaje... kiedyś to D lance w łape i lecisz na coś lepszego :) a teraz to nie ma różnicy czy masz na 8lvl 80.80 czy 40.40 i tak hity na początku dużo nie odbiegają...
Amorekboy
26-03-2008, 11:24
Poprostu dobrze wyskilujesz postac ,a pozniej nie musisz tego robic wogole i cieszysz sie fajnymi i duzymi hitami w potwory. Skilowanie to inwestycja w przyszlosc:)
tez mi sie wydaje ze to b. dobra inwestycja ;)
Co do autora postu.
I bardzo dobrze że skillujesz :) I Skilluj puki możesz bo nie będziesz jak melepety które na 100lvl maja 81Axe... Koło skilla 85 ci się znudzi więc idź expić. A poza tym tibia ma ci sprawiać przyjemność jeśli ci przyjemność sprawia skillowanie to rób to! :)
@Juhhhhy:
najgorsze jest to że mając 8lvl skille po 80/80 i tak się kiepskie hity zadaje... kiedyś to D lance w łape i lecisz na coś lepszego :) a teraz to nie ma różnicy czy masz na 8lvl 80.80 czy 40.40 i tak hity na początku dużo nie odbiegają...
w 3 dni 28 lvli hihiih
teraz to normalnie jestem w szoku 8 lvl i takie skile RZEŹNIA :D musisz miec dobrego znajomego ktory Ci na tyle czasu monka postawil :D
Pogatulowac ;)
teraz tez szukam kogos zeby mi monka postawil, ale nie umie znalez bo sie nikomu stac niechce, ale z checia bym zaplacil za to...
pozdrawiam
musisz miec dobrego znajomego ktory Ci na tyle czasu monka postawil :D
Poprostu mial 27 druida/sorca na innym koncie i stawial sobie na mc, tak jak wiekszosc ludzi xd
Zrob sobie 27 druida, znajdz jakies bardzo dobre miejsce do afk (np gleboko w podziemiach jakundaf desert) i skilluj non-stop.
Przynajmniej ja tak robie :D
Amorekboy
26-03-2008, 11:40
Poprostu mial 27 druida/sorca na innym koncie i stawial sobie na mc, tak jak wiekszosc ludzi xd
Zrob sobie 27 druida, znajdz jakies bardzo dobre miejsce do afk (np gleboko w podziemiach jakundaf desert) i skilluj non-stop.
Przynajmniej ja tak robie :D
mam juz druta na 11 lvlu ;p wczoraj zaczalem ;p
Taak i co mu po tych skilach jak dostanie laga/freeza/kicka (ostatnio bardzo częste na wszystkich serverach) i paredziesiat h skilowania pójdzie na marne, zważywszy że nie ma pacc, blesów i nie tak dużo hp to
bardzo prawdopodobne. pozdro <to tylko moje zdanie>
ps jeszcze pk, nie wiem czy to świat pvp
Co do skilowania na mc to n/c (jeszcze ludzie zachęcają do tego, żal)
Taak i co mu po tych skilach jak dostanie laga/freeza/kicka (ostatnio bardzo częste na wszystkich serverach) i paredziesiat h skilowania pójdzie na marne, zważywszy że nie ma pacc, blesów i nie tak dużo hp to
Wiadomo, ze to jest zue, ale chyba nie powiesz, ze sprawia ci przyjemnosc jak patrzysz kiedy twoja postac przez kilka godzin dziennie wali w jakiegos potworka po 2 i wbija 50% skilla...
[QUOTE=Amorekboy;1961216]nie jest mozliwe zrobienie takich skili na tym lvlu ;p a to dlatego ze przy takim skilowaniu zabijasz duzo wiecej potworkow i lvl tez leci, przy zrobieniu jednego skila z 69 na 70 spokojnie nabijasz 2 lvl przy tak niskim poziomie, o ile nie wiecej, bo trzba troche tych potworkow zabic zeby tyle naskilowac :) pozdrawiam
Tylko szkoda ze on pewnie na slimie im jak matka summnela dziecko to on je wtedy bil a za nie niema expa ;(
Moim zdaniem oplaca sie poskilowac do skili 80/80 a pozniej tylko expisz i bedziesz mogl na lepsze stwory a co z tym idzie mozesz chodzic na lepsze stwory :)Mam respekt dla tych ktorzy na niskich levlach wbili 80/80....
Pozdrawiam :]
Pan Jordi
26-03-2008, 18:55
Jeśli to do mnie to.
"I co mu po tych skillach"
A to ze nie bije Trolli na 8lvl tylko siedzie w Tar :)
"Jak dostanie laga/freeza/kicka"
To po co expisz jak możesz dostać w.w?
"zważywszy że nie ma pacc, blesów i nie tak dużo hp to bardzo prawdopodobne"
Pacc to ja mam :), Blesski w drodze a co do hp to nie gram w tibie od 2 tygodni i wiem na co mnie stać :)
nie jest mozliwe zrobienie takich skili na tym lvlu ;p a to dlatego ze przy takim skilowaniu zabijasz duzo wiecej potworkow i lvl tez leci, przy zrobieniu jednego skila z 69 na 70 spokojnie nabijasz 2 lvl przy tak niskim poziomie...
To zobacz na mojego sska 8lvl i 80/80.
"No Risik No Fun" czy jakoś tak :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.