Pokaż pełną wersje : Necro. Gdzie jest duży spawn?
Witam,
Jestem zainteresowany hunceniem necro. Słyszałem ,żę dużo jest ich w tombch. W jakim i w którym miejscu? O drefii też słyszałem ale podobno są spoty tylko po 1-2 necro. Czy to prawda? Gdzie mogę znaleść duży resp necro?
Kileros fire'son
21-03-2008, 21:09
Witam,
Jestem zainteresowany hunceniem necro. Słyszałem ,żę dużo jest ich w tombch. W jakim i w którym miejscu? O drefii też słyszałem ale podobno są spoty tylko po 1-2 necro. Czy to prawda? Gdzie mogę znaleść duży resp necro?
Tak, to prawda, że dużo ich na tombach. Na drefii są komnaty, w których są 2-4 Necro. Duży resp necro - Goroma ^^
Z reguły jeśli ktoś sie wybiera na necro to idzie na Drefie. Niezły tam exp i kasa często także.
Matis'Sorc
21-03-2008, 21:15
Zapraszam na http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1329546
A na tombach na trapid tombie jest poj. spawn a innych nieznam :]
na drefii, ale te spoty sa kolo siebie wiec necro jest w sumie 8 z tego co pamietam, necro quest ;D i lich hell ;]
Stanley6a
21-03-2008, 21:41
A czy knightem na necro sie opołaca?? Bo wiem za na defeni to czesto pall expi a jak tam jest knightem??
adrianislaw
21-03-2008, 22:41
w Afryce...
A czy knightem na necro sie opołaca?? Bo wiem za na defeni to czesto pall expi a jak tam jest knightem??
zalezy tez od lvla, ja tam siedzialem 100 ek i bylo bardzo fajnie i przede wszystkim oplacalnie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.