Pokaż pełną wersje : !!! Giant Spider !!!
Amorekboy
21-03-2008, 23:30
mam pytanko, czy znacie moze jakies miejsce gdzie mozna sie zmierzyc z tym pajaczkiem?? a dokladnie mi chodzi o takie miejsce ze np. gdybym niedal mu rady, skonczyly mi sie wszystkie potionki to moglbym poprostu od niego wyjsc i bym nie zginal....
bo tak na zywiol isc to troche sie boje ;p pozdro
Piranezi
21-03-2008, 23:38
ghostland....
Poh ;] Gs siedzi w dziurze... dasz rade uciec jak coś ;)
najlepiej na skalce na pohu ;) w kadej chwili mozesz zejsc
Amorekboy
21-03-2008, 23:48
Poh ;] Gs siedzi w dziurze... dasz rade uciec jak coś ;)
z tego co patrzylem na mapke to po pohu'u biega troche wiecej niz 1 gs ;p
Amorekboy
22-03-2008, 09:49
dobra dzieki panowie ;) wczoraj sie z nim zmierzylem hehe... jestem knightem na 38 zes kilami 78/78 i wygralem z nim tylko zuzylem 16-18 health potionow hehe ale najleprzy to byl lot z niego az 4 gp hehe... jak go otwozylem to myslalem ze padne ze smiechu ;p pozdrawiam i dzieki za rady ;)
Jeśli posiadasz PACC'a to dobrym miejscem była by Darashia. Na północny zachód od Darashi jest skała na której znajduj się GS. Bierzesz 3 parcele podstawiasz i bijesz go góra duł.
Powodzenia!
dobra dzieki panowie ;) wczoraj sie z nim zmierzylem hehe... jestem knightem na 38 zes kilami 78/78 i wygralem z nim tylko zuzylem 16-18 health potionow hehe ale najleprzy to byl lot z niego az 4 gp hehe... jak go otwozylem to myslalem ze padne ze smiechu ;p pozdrawiam i dzieki za rady ;)
4gp 8o I tak dużo :P a jakie eq masz ?:>
neopostman
22-03-2008, 10:28
Na blood herb quest jest taka miejscówka, jaką chcesz.
Amorekboy
22-03-2008, 10:30
4gp 8o I tak dużo :P a jakie eq masz ?:>
platinum amulet, crusader helmet, golden armor, k legs, boh, vampire shield a mieczyk bright sword takie przecietne eq mam :)... mam w depo mystic blade bo kupilem sobie ostatnio no ale nie uzywam go z wiadomych powodow ;) pozdrawiam
bijesz go góra duł.
Knightem?
A loocik to niezly miales :) A tak z ciekawosci jaki byl best hit w ciebie od gsa?
moglbys tez pojsc do hell gate tam tez sie respi jeden GS i jak cos to linka na gore
Amorekboy
22-03-2008, 14:51
Knightem?
A loocik to niezly miales :) A tak z ciekawosci jaki byl best hit w ciebie od gsa?
chyba najwiekszy cos kolo 150 ale do 200 nie doszlo naszczescie ;p tylko ze prawie kazdy jego cios byl ponad 100 ;p ale po 50 70 tez sie zdarzaly ;)
DzymekofFurora
23-03-2008, 16:15
Ja jeszcze dodam coś od siebie ^^" . Pojedynczego GS'a znajdziesz na POH'u kilka kroków od temple znajdującej się od dziury naszego pajączka.
Można go zlurować, a jeśli chcemy się schować uciekamy do temple ;]
Pozdro xD
Richard56
22-04-2008, 08:22
Na Blood Herbie i w Ghostlandzie
no dobra on juz szczaił i zabił nie spamować juz xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.