Pokaż pełną wersje : Hax 210 ek
..::QRAS::..
22-03-2008, 14:30
Hack jak kazdy ...
adres: http://chomikuj.pl/Qras/Tibia
albo http://rapidshare.com/files/101474625/210ekhacked.cam.html
Ladny filmik haha to bedziesz mial teraz troszke itemow :P acha 1 zecz mogles sprawdzic all domki w edorn gdzie jeszcze na invita haha pozdrawiam ;=]:baby::baby:
Czym tu się podniecać? Czyjąś stratą? rzal i bul
Raczej czyjąś głupotą.
rzal i bul
nie, to nie bylo smieszne.
@topic
hmm.. hack jak hack , poki nas nie dotyczy to jest fajny :|
no fajne fajne ale jednak to HACK
Esperantess
22-03-2008, 15:37
jakim programem otwarzacie ?
Z jakiej okazji on ma 101 dista i 103 sworda? :|
Skill Value
Axe Fighting 103
Clutter jest w axie, dobry fejk :d
@down
lol, mozna pozmieniac skille ? ;x
zaraz wyprobuje ^^
@edit
normalnie sie nie da ...
Vasudanin
22-03-2008, 15:47
@up
w tibicam TV mozna wszystko...
nie, to nie bylo smieszne.
@topic
hmm.. hack jak hack , poki nas nie dotyczy to jest fajny :|
wedlug mnie bylo kazdy kto sie zna na tych klockach rozumie fakt tez mialem hacka 500k poszlo ale co nie plakalem tylko sie smialem natym polega gra i cale cale zycie ty kupisz auto jestes szczeliwy ktos ci je ukradnie 2 osoba jest szczesliwa ^^
Złoty007
22-03-2008, 16:19
@Krakoww
To ze po swoim hacku nie plakales to sie chwali, ale to z tym samochodem...ładnie masz najebane.Pozdrawiam
Bogdanowski
22-03-2008, 16:32
Błędy ze skilami to wina samego programu .... dziwne ze od dłuższego czasu nadal nic z tym nie robią... trochę boli jak ms ma 75 shielding x.X
Hack jak hack.
@up
Nie jest problemem sobie samemu obnizyc kazdy skill o 1 w dol :)
Jak ma 70 shieldingu to wiadomo ze to jest fishing, bo ten program przemieszcza o 1 linie wyzej :)
..::QRAS::..
22-03-2008, 18:01
wedlug mnie bylo kazdy kto sie zna na tych klockach rozumie fakt tez mialem hacka 500k poszlo ale co nie plakalem tylko sie smialem natym polega gra i cale cale zycie ty kupisz auto jestes szczeliwy ktos ci je ukradnie 2 osoba jest szczesliwa ^^
auto i kobieta to 2 najlepsze rzeczy na swiecie :D
Michal_angel
22-03-2008, 19:13
up ^ jeszcze browarek ;D
A gdyby zdażyło się coś takiego, że w następnym filmie było by pokazane, jak to WASZ char jest ogałacany z wszelkich dóbr? Odrazu by wam minka zrzedła :(
A gdyby zdażyło się coś takiego, że w następnym filmie było by pokazane, jak to WASZ char jest ogałacany z wszelkich dóbr? Odrazu by wam minka zrzedła :(
Czemu mi w hacku poszło się jebać ze 3kk i się z tego śmiałem, a i tak większość odrobiłem.
Szczerze mówiąc liczyłem na coś lepszego... ; |
Kup.Se.Musk
22-03-2008, 21:26
@UP
Mam to samo odczucie, co Pan wyżej :p
Capality
22-03-2008, 21:26
czulbym sie slawny
Czemu mi w hacku poszło się jebać ze 3kk i się z tego śmiałem, a i tak większość odrobiłem.
Taaaa juz to widze jak sie logujesz patrzysz na pustego chara i parskasz smiechem...
Ludzie pierdolnijcie sie w leb albo dorosnijcie bo nikt wam w to nie uwierzy , tyle ode mnie.
Ladny filmik haha to bedziesz mial teraz troszke itemow :P acha 1 zecz mogles sprawdzic all domki w edorn gdzie jeszcze na invita haha pozdrawiam ;=]:baby::baby:
Gdzie on napisał, że to jego robota?
jakim programem otwarzacie ?
Windows Media Player.
no fajne fajne ale jednak to HACK
Bystry chłopak.
up ^ jeszcze browarek ;D
O dzieciakach chwalących się na forach internetowych jakie to one mają życie zapomniałeś.
Uff, ulżyło mi.
Pozdro.
Taaaa juz to widze jak sie logujesz patrzysz na pustego chara i parskasz smiechem...
Ludzie pierdolnijcie sie w leb albo dorosnijcie bo nikt wam w to nie uwierzy , tyle ode mnie.
Nie wszyscy traktują tą grę jak życie gdzie nad stratą trzeba rozpaczać, gra ma dawać przyjemność a nie rozpacz i grałęm do czasu kiedy miałem tą przyjemność. Cóż a co miałem robić siedzieć i płakać że straciłem ileś tam bitów.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.