zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Warburgi

PUPISEM
13-11-2004, 19:19
Na początku mowie ze nie robilem tego tematu w opowiadaniach, poniewaz niepasuje to opowiadanie do tamtych :)

Stary GM I Czarodziejski Warburg :)

Pewnego dnia GM kupił 12,5 chomika, 3,5 chomika poszlo na jednostke centralna a reszta na jednostke centralna.Przechadzajac sie po złomowisku zauwazył limuzyne. Postanowił ja wziasc ale nie miał pieniedzy.Po intensywnym zbieractwie puszek i roznoszeniu ulotek Zebrał na tą lawete,na trzech kołach i jednej parze drzwi.Gdy przyprowadził ja pod dom, stary to zobaczyl to sie rozryczal ze sczescia,odrazu przystapil do remontu.Błotniki zrobil z puszek po piwie, a reszte karoseri z kapselkow.Postanowił Kupic 99 chomikow jako tania siła robocza.

To moje pierwsze opowiadanie :) Moge robic dalej. zaylzy to od was

Baron Kaldrick
13-11-2004, 19:25
Chu.jowe~ Ssiesz, chlopcze.

she_devil
13-11-2004, 19:26
Beznadzieja... zamknijcie to.

PUPISEM
13-11-2004, 19:32
Devil wymysl z chumorem cos i zobaczymy. Krytykujecie chodz napisalem ze to first opowiadanie. LUDZIE TO NIE JEST SEJM

Baron Kaldrick
13-11-2004, 19:36
Krytykuje, bo jest CHU^JOWE, i nie obchodzi mnie, ze to twoje pierwsze opowiadanie. Panial?

PUPISEM
13-11-2004, 19:39
sam jestes. Jest dobre i tyle to ze ty masz fioła na punkcie fantasy nie znaczy ze ja tez musze miec .

she_devil
13-11-2004, 19:42
sam jestes. Jest dobre i tyle to ze ty masz fioła na punkcie fantasy nie znaczy ze ja tez musze miec .

Wejdz w opcje szukaj
wpisz "Anna&friends" i zobacz tam jest moje 1 opko NIE W KLIMACIE FANTASY.
i porownaj. Idiota to ten co nie potrafi przyjac krytyki.

Obłedny Rycerz
13-11-2004, 19:47
Wejdz w opcje szukaj
wpisz "Anna&friends" i zobacz tam jest moje 1 opko NIE W KLIMACIE FANTASY.
i porownaj. Idiota to ten co nie potrafi przyjac krytyki.
Dokładnie (limit 10 znaków :P).......

Rankor
13-11-2004, 19:50
ke?
TO COS, to jest opko???

Mam nadzieje ze pierwsze i ostatnie

Dr.Unknown
13-11-2004, 20:19
Chu|jowe jak twój nick, nie rozumiem tego, ch-uj mnie obchodzi, że pierwsze, krótkie, a odpowiedzi w stylku "Nie podoba się? Zrób lepsze!" są na poziomie przedszkolnym.
To by było na tyle, bardzo mi przykro, że nie przyjmujesz krytyk jak należy.
Aha i jeszcze jedno.
SSIESZ

Gewof
13-11-2004, 20:37
Czy mi sie zdaje czy to kolejne opowiadanie/piosenka/text/telenowela z serii "je.bnij lebem o taboret" ? Moze powinien powstac nowy dzial w ktorym nasi uzytkownicy mogli by zamieszczac swoje shity?