Pokaż pełną wersje : Porządne ghule
Mam pytanie.
Gdzie znajdę dobrę expowisko na ghoulah?
Nie chce przechodzić przez Cyce ponieważ jestem magiem,i chodzi mi o potwory magiczne.
Więc,gdzie znajdę pożądne expowisko z ghoulami??
Mam
16 lvl
12 mlvl
Eq :Scale armor,plate legs,dark helmet,Dwarven shield,leather bots,Wand of dragonbrhert,scraft.
Szukałem na mapkach,ale zazwyczaj trzeba było przejść przez cyce,huntery i inne.
Proszę o pomoc.
Idź na ghostland, najlepiej tutaj (http://tibia.pl/earth.php?x=32190&y=31781&z=7&q=146.02).
Dragon-Fly
22-03-2008, 20:56
Hmm... Raczej nie ma "porządnego"... Ewentualnie ghostland na zachód od Carlin... Pod MT. Sternum się możesz przejść, cyców się nie bój, magic shield i jedziesz [;.
Ew. Ancient Temple, ale tam jest mało ghouli.
ghoule (dobry exp) - na cmentarzu na pohu ale na tym lvlu nie radze iść
@up
Skoro nie radzisz tam iść, to po c**j piszesz?!
@topic
Carlin ghostland.
Na zachód od kazordoonu jest bardzo dużo ghouli ale to tylko tyle z mojej strony nie chce żeby tam latały chordy nobków
Cyber Mech
23-03-2008, 13:53
@up
Skoro nie radzisz tam iść, to po c**j piszesz?!
@topic
Carlin ghostland.
Argen, jeżeli możesz, to proszę cię, powstrzymaj się od zbędnych epitetów dobrze?
Ale ma racje... Poco koles pisze skoro i tak sie mu nie przyda ?
Tylko zeby pokazac ze zna sie takie fajne miejsca i nabic kolejnego posta.
Jezeli nie macie nic ciekawego do powiedzenia to sie nie udzielajcie -.-
Po upd niema juz gholui w Thais kolo slima zato sa jak sie idzie do Mintwalin/ quest na garlic necklek :P nie wiem jak sie pisze xD poszukaj na tibia.pl w questach :) jest tam tylko 3 resp ale zato malo ludzi :D
Szymislaw2020
24-03-2008, 21:18
Ghostland/Podziemia Mount Sternum.
Muriel1130
07-04-2008, 18:03
Ale Sorkiem z takim eq to by niezłe baty zbierał... ja nieraz kina za 15-30 dostanę...:baby:
naiwny20
08-04-2008, 19:13
Ale ma racje... Poco koles pisze skoro i tak sie
Po upd niema juz gholui w Thais kolo slima zato sa jak sie idzie do Mintwalin/ quest na garlic necklek :P nie wiem jak sie pisze xD poszukaj na tibia.pl w questach :) jest tam tylko 3 resp ale zato malo ludzi :D
Tak dosyć dobry spawn jest obok tego miejsca również, jakieś 10+ ghouli plus 1 ds ale z takim eq nie radziłbym tam sie wybierać jakiś k set i wtedy można tam biegać blokujesz sie dwoma ghoulami zabijasz DS a później reszta ghouli poza tym raz dziennie możesz tam znaleźć brass armor + 17 throwing star zawsze coś kaski obok jest spawn 3 roty 5 skeletons wiec coś fooda z rootwormów również jest jeszcze respawn mino archerzy 2 + 5 zwykłych; dobry exp od 15 lvl tam chodziłem i nie można narzekać
Dragon-Fly
08-04-2008, 19:16
Drogi użyt(sz)kowniku!
Autor znalazł już odpowiedź na swoje pytanie!
Dziękujemy za odświeżenie tematu... :/
możesz ewentualnie poprosić kogoś żeby zrobił z tobą famili brooch i pływać sobie na wyspę króli (isle of king s)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.