Pokaż pełną wersje : Shielding a walenie z rozdzki?
Witam
Mam takie pytanie czy jak wale np. rozdzki w knighta to czy jemu idzie shielding?I czy ten shielding leci tak jak by normalnie ze sworda czy innej broni walil?
Pozdrawiam
//jezeli zly dzial to przepraszam i w takim przypadku prosze o przeniesienie do odpowiedniego dzialu
Wydaję mi się że muszą być chmurki bądź tak zwane kreski ;-)
Witam
Czyli nie idze drugiej osobie shielding>
Pzdr
Hmm.. Nie jestem w 100% pewny, ale według mnie to nie. Shielding to umiejętność posługiwania się tarczą, a przecież nie używamy jej, gdy dostajemy obrażenia od magii.
Zdecydowanie NIE ! To by było nie logiczne ...
Zdecydowanie NIE ! To by było nie logiczne ...
Podaj mi 3 logiczne rzeczy stworzone przez Cipsoft to masz piwo.
DzymekofFurora
24-03-2008, 11:02
Shielding rośnie tylko od obrażeń fizycznych, od magicznych raczej nie :D
"Bo kolega jest najt to on wali z axa, a ja jestem druid to wale z różdżki "
xD
Pozdro ;p
Shielding rośnie tylko od obrażeń fizycznych, od magicznych RACZEJ nie :D
xD
Pozdro ;p
Zdecydowanie NIE
Dark Deni
26-03-2008, 13:02
szkoda marnować klawiatury ale są od tego specjalne poradniki oraz opcja szukaj
Alanus Lutinum
26-03-2008, 14:20
Rośnie. (sprawdzone i potwierdzone)
[edit]
Osoba uderzana z różdżki/czaru/runy nie może zablokować tego umiejętnością shieldingu więc ona nie rośnie.
Samo uderzanie z różdżki nie dodaje shieldingu, po prostu odblokowywuje blokadę na wzrost tej umiejętności.
Undeadzik
26-03-2008, 14:22
@up
Ta, chyba na otsie :D
A jak 102 sorcererererer walnie s ruszczki want of worteks f 94 knajghta to mu órosnie szilding ?
A jak 11 sork walnie s es deka f 52 knajgta to mu órosnie ?//??? ;(
prosze czytaj poradniki i nie zakladaj idiotycznych tematow X(
Goldscorpion
26-03-2008, 14:30
Nie wiem jak teraz, ale na tibi 8.0 na 100% uderzenie w zbroję (żółte kreski) dawały shielding, mimo powszechnego twierdzenia, że skill ten naliczany jest tylko po uderzeniu w tarczę (chmurka). Możliwe, że jest tak nadal.
Aczkolwiek bloodhity (czyli równiesz obrażenia zadawane różdżką) nie miały na to wpływu, więc sądzę, że nadal tak jest.
Nie wiem jak teraz, ale na tibi 8.0 na 100% uderzenie w zbroję (żółte kreski) dawały shielding, mimo powszechnego twierdzenia, że skill ten naliczany jest tylko po uderzeniu w tarczę (chmurka). Możliwe, że jest tak nadal.
skill rosnie podczas uzywania tarczy, nie mozna wprost powiedziec ze chodzi tylko i wylacznie o chmurki ( ktore nomen omen pojawiaja sie rowniez przy blokowaniu sama bronia i ciosach nietrafionych ), sparki tez moga liczyc sie do shieldingu na zasadzie "probowalismy zablokowac ale sie nie udalo".
Nie i jeszcze raz nie. Pomyśl trochę... Walnij nawet w knighta (ma on np. 40 shielda) z różdżki, a w sorca (ma on 19shielda). Walniesz za tyle samo.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.