Pokaż pełną wersje : demona 60 druid
..::QRAS::..
23-03-2008, 09:14
update rox ?
http://rapidshare.com/files/101662668/demona_do_able_on_lvl_60.cam.html
http://chomikuj.pl/qras/Tibia
xXxKaiserxXx
23-03-2008, 10:45
No expi ładnie tam ale ng rox !
Paralizze
23-03-2008, 10:54
@edit
juz nietrzeba ;p
Jucha Furora
23-03-2008, 12:21
Pan mial jakby to powiedziec takie "Combo" update&ng;x
BingooCola
23-03-2008, 12:37
Całkiem nieźle ;)
Master-Mada
23-03-2008, 14:22
Czy ktoś z Was potrafi sobie wyobrazic 60 ed expiącego solo na demonie na starszych tibiach? W dodatku leczącego się exurą?
Przecież to jest chore :P
Luis Drax
23-03-2008, 14:26
Pan mial jakby to powiedziec takie "Combo" update&ng;x
true true true
Nieźle, dobry pomysł. Myślę że innym przyda się to.
SirAravras
23-03-2008, 14:29
@ up
Fakt,teraz druid nie jest supportem ale kims kto pizga,leczy i pralizujue-wg.mnie obecnie jest najlepsza pfofesja ( nie ujmując innym które są też dobre :p )
Może mało kto sie zgodzi ale nie powinni odjąc druidowi ue a dać jakiś inny czar supportu? -sorrka za mały offtop :P
Film fajny :P
Hmm aż mi się zachciało skoczyć na wrl :P
Widać, że koleś expił w nocy, podwójny resp by go dopadł i gryzie glebe.
Oj to na faccu lecę tam swoim 70 ed :D Moim zdaniem druid to najlepsza profesja po update 8.1
paluch89
23-03-2008, 16:22
Raczej najłatwiejsza - dla dzieci.
Oj to na faccu lecę tam swoim 70 ed :D Moim zdaniem druid to najlepsza profesja po update 8.1
Na faccu to raczej ciężko jest mieć ED :D
Jak nazywa sie program w ktorym jest to nagrane , oraz prosilbym o link do niego. dzieki
Ten program nazywa się TibiaCam TV. A zamiast linku dostaniesz zadanie własnoręcznego odnalezienia tegoż programu. Mam nadzieję, że sprostasz temu zadaniu i nie zawiedziesz mnie w stwierdzeniu, że nie jesteś skończonym debilem, który po podaniu nazwy programu mimo wszystko będzie pisał posty typu: "no ale wez mi znajc ten program bo ja nie potrafiem". Ufam, że skopiowanie nazwy programu do google.pl i otworzenie pierwszej strony z listy wyników nie będzie dla Ciebie zbyt trudnym zadaniem. Jeśli nie to " Niech moc będzie z Tobą".
Na faccu to raczej ciężko jest mieć ED :D
żebyś się nie zdziwił. Gdy mi się wczoraj pacc skończył to na tibia.com cały czas byłem ed:p dopiero po ss drut..
Groo0oosZ
24-03-2008, 20:42
Chyba nie-.- postacie magiczne sa najtrudniejszymi:] Rczej najt jest tutaj najlatwiejsza!
pzdr
eisscheriann
24-03-2008, 20:50
dopiero po ss drut..
cheche, nieprawda bo dopiero jak się zalogujesz ;d
Chyba nie-.- postacie magiczne sa najtrudniejszymi:] Rczej najt jest tutaj najlatwiejsza!
pzdr
głupia jesteś.Magami bierzesz rozdzke i idziesz na*******ac te głupie moby.Kiną lub palkiem przed expem trzeba najpiew potrenić co zdecydoawnie jest trudniejsze od expienia.
głupia jesteś.Magami bierzesz rozdzke i idziesz na*******ac te głupie moby.Kiną lub palkiem przed expem trzeba najpiew potrenić co zdecydoawnie jest trudniejsze od expienia.
Teoretycznie tak tylko ze knightem nie musisz w jednym momencie uceikac manasowac sie i walic z jakiejs runy wystarczy ze podejdziesz i zaatakujesz. Uwazam, ze gra najtem jest najlatwiejsza:)
Pomocny Murzyn
25-03-2008, 21:38
Każdy i tak będzie mówił, że jego prof. jest najtrudniejsza. W końcu każdy lubi się dowartościować:D
A ty pewnie masz knighta i masz ciezko?:(
Magami gra sie najtrudniej.
A ty pewnie masz knighta i masz ciezko?:(
Prawda, mimo zapowiadanego przełomu przez CIPSOFT, knight dalej może siedzieć i expić po kilka godzin, a Sorc/Drut po kilku chwilach musi wracać. Prawdą jednak jest że SORC/DRUT to teraz maszynka do PG, dodając do tego SD lub visy/flamy etc na odległość bardzo ułatwia bicie dobrych potworów.
@Topic
Film nawet fajny, szkoda że krótki :<
eisscheriann
26-03-2008, 15:40
Magami bierzesz rozdzke i idziesz na*******ac te głupie moby.
widać, że profesjami magicznymi miałeś 20 lvl max
nie wiem czemu mi nie chce pobierać żadnych plików z chomika.... o rapidzie już nie mówiąc, ale tu powód jest mi znany :P Wie ktoś o co chodzi z chomikiem ?
paluch89
26-03-2008, 20:12
A ty [b]ewnie[\b] masz knighta i masz ciezko?:(
Nie - mam 130+ ms i dalej twierdze, że magiem/drutem gra sie bardzo łatwo.
Btw. jesteś wróżką/wszechwiedzący/cokolwiek innego, że jesteś pewny jaką profesją gram?
Prawda, mimo zapowiadanego przełomu przez CIPSOFT, knight dalej może siedzieć i expić po kilka godzin, a Sorc/Drut po kilku chwilach musi wracać. Prawdą jednak jest że SORC/DRUT to teraz maszynka do PG, dodając do tego SD lub visy/flamy etc na odległość bardzo ułatwia bicie dobrych potworów.
@Topic
Film nawet fajny, szkoda że krótki :<
Tak tylko knighci graja na botach.Wielka trudnosc rozstawic bota na 20 h.A jak sie expi samemu to trudnosc spamowac exure?
Tak tylko knighci graja na botach.Wielka trudnosc rozstawic bota na 20 h.A jak sie expi samemu to trudnosc spamowac exure?
Knightem i na bocie i nie na bocie jest profit. Jednak minusem jest to że od 20 lv do np 100 bije się potwory o takiej samej sile... ; |
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.