Pokaż pełną wersje : Neverwinter Nights
Neverwinter Nights - to mojim zdaniem jedna z najlepszych gier typu RPG, posiada wszystko co najlepsze ;D Teraz wy moze cos dopiszecie o tej grze ;p
Masz racje to najlepsza gra RPG w świecie fantasy
ale osobiście wole Star Wars: Knights of the old republic 2
chociaz z NN przezylem wspaniale chwile :)
nwn lolu this is gema is the best
nwn rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D
o....mój.....boże..... nauka anglika plx :X?
ps: fajna gra gralem 10 minut a prawie zmaza mialem z podniety :D
Vegefa Ziom
19-11-2004, 22:02
Czy lubię NVN? Miałem z siostrą na współę postać Lady Aribeth. Proste:)
NORMALY OBYWATEL RP
05-12-2004, 18:27
Przeszlem nwn razem z dodatkami moim paladynem. Ta gra jest jedna z najlepszych rpg jakie wyszly jednak wole Baldur's Gate II <--- tej gry nic nie pobije.
Gufat II
07-12-2004, 16:24
NWN to kicz przy tak wielkich tytułach jak Baldurs Gate czy Icewind Dale. Weź idź mi z tym~
Sozemego
07-12-2004, 16:39
NWN spoko, przeszedlem 2 razy.
Baldur lepszy, jakies 30-40 razy przeszedlem :D
Wiec jest jakos tak 20 razy lepszy baldur, ale never tez ma swoje uroki :P
Podpalacz trawników
07-12-2004, 16:53
NWN to kicz przy tak wielkich tytułach jak Baldurs Gate czy Icewind Dale. Weź idź mi z tym~
Zgadzam się w całości z tym panem....Przeszedłem całą sagę BG i często wracam do tej gry... no a Icewind Dale to też wypas gra (chociaż mało w nią grałem :p )...no ale nwn też jest niczego sobie...ale BG i tak rządzi :)
NWN spoko, przeszedlem 2 razy.
Baldur lepszy, jakies 30-40 razy przeszedlem :D
Wiec jest jakos tak 20 razy lepszy baldur, ale never tez ma swoje uroki :P
z tym panem także się zgadzam w całoci.... każdy kto tak myli niech będzie pochwalony na wieki :p
Telupeje
17-12-2004, 21:23
Przeszlem nwn razem z dodatkami moim paladynem.
PRZESZŁEM!!!!!!!?????
OMFG-_-
Najlepsze prg w systemie D&D robi Bioware i tego nikt nie zaprzeczy:P
prg?: O
WTF!?
To mnie roz.je.bało...; PPP
A co do tematu...NVN nie takie złe, ale wole Icewinda; ]
nwn wymiata, to jeden z najlepszysz rpgów w jakie grałem (a było ich wiele :D)
btw. grał ktoś w fallout 1,2? to jest dopiero wypas :P
Asazello
17-12-2004, 21:44
Grałem w niewiele rpe'gów ale Nwn był The best B)
P.S Pozdro dla R-R ;]
hyhy już nic nie zmienisz są skillbary i tyle 8o
btw. pozdro ;]
Neverniter Nights jest niezłe chociaż wolę Morrowinda i Icewind Dale'a II B)
Romusiek
24-12-2004, 12:59
Eghm... to jest form o tibii a nie o innych grach RPG...., ale NWN mi sie podoba...
Jenak Tibia ROX!!! B)
Eghm... to jest form o tibii a nie o innych grach RPG...., ale NWN mi sie podoba...
Jenak Tibia ROX!!! B)To jest forum tibia.pl, i dział o innych niż tibia grach RPG.
a NWN - no tak, jedna z 2 najlepszych IMHO cRPGów, obok Morrowinda.
Mógłby ktoś napisać jak oddać przedmioty z jednej postaci na drugą? Szukałem wszędzie ale te polskie strony o NWN to o dupe potłuc. Nie jestem w 100% pewien nawet, że się da tylko tak słyszałem.
Willy The Dark Druid
20-01-2005, 23:11
BG? IWD? szajs KOTOR I ? moze być Kotor 2 tez dobry WoW? szajs (abonamet miesięczny 50zł a tak to super) ale szystkie wysiadaje przy NWN ze wszystkimi dodatkami :D a edytor... palce lizać :D
NWN najlepszy RPG
Nwn odkrywa swoje zalety w multiplayerze, mowcie co chccecie ale granie na postawionym przez kogoś serwerze (nie to co Ots) robienie sojuszy, gildii wyprawy na stworki wymiata !
Jesli chodzi o NWN oto jak mi sie wydaje jej zalety :
- dobra grafika chodzaca nawet na przecietnym sprzecie.
- roznorodnosc klas postaci jak i ras.
- duzy wplyw na rozwoj postaci.
- rozgrywki na servach w internecie.
- duza liczba i roznorodnosc umejetnosci.
- duza liczba broni.
- 2 wspaniale dodatki ( postacie epickie )
- duz liczba potworow.
Wady :
- starsznie powiadam strasznie prostoliniowa fabula.
Ogulnie gra wymiatala by na calej lini gdyby nie ta nudna fabula. Brakuje jej tego czegos co np ma cudowny BG. Gralem w nia tylko po to by zbudowac jakas ciekawa postac i pogrc ja do 20 lv i zaczac grac nastepna. Przechodzenie calej gry zanudzilo by mnie na smierc.
browomir
04-04-2005, 21:40
Jeszcze jedną zaletą NWN jest to ze nie jest długa ;)
kto grał w Morrowinda ten wie o co chodzi ;)
Dla mnie gra wypas :P Kupiłem w dzień premiery,a nawet jak się znudzi to zawsze można zagrać przez neta :P Teraz mam mocniejszy sprzęt to lepiej :P
mam male pytanko :baby: czy jak sie przechodzi gre w NWN we dwuch....to XP sie dzieli na dwuch...czy jak to jest?...
honamut-druid
14-05-2005, 09:05
jaks ie zarejestrowac dajcie linka obo cos
NORMALY OBYWATEL RP
14-05-2005, 09:50
@UP:
W czym sie zarejestrowac?? Wez dawaj jasniejsze pytania a nie piszesz jak 11 latek =/
BTW: Jak czytam te twoje posty to coraz bardziej wierze ze ty jednak masz 11 lat -.-
honamut-druid
14-05-2005, 10:24
Dajcie linka lub strone to tej gry RPG neverwinter nihgts jak sie tam zarjjestrowacv albo zalozyc konto zeby sie pograc >KUMASZ JZU O CO MI CHODZI
ZA POMOC DZIEKUJE
Uncle Warrior
14-05-2005, 10:54
O ****a ;/ Jak można nie wiedzieć, że Neverwinter Nights się kupuje w sklepie :/
NORMALY OBYWATEL RP
14-05-2005, 11:56
HAHAHA... Koles gdzies ty sie urodzil w kambodzy?... Nieeee =/ NWN: jeden z najlepszych rpg jakie wyszedl na Pc'a,pelno nagrod,pelno newsow,recenzji. A ten mysli ze to gra MMORPG i w dodatku do sciagniecia z sieci... Ehh...
I prosze cie uwazaj na to jak i co piszesz -.-
Btw. Masz krzywice?
Forumowicz
14-05-2005, 13:00
Ja mam pytanie czy moglby ktos strone tej gry podac i czy to mmorpg ??
Ja mam pytanie czy moglby ktos strone tej gry podac i czy to mmorpg ??
1.a przeczytales topic do końca ?
2. jeśli tak to może jakieś ćwiczenia typu : "czytanie ze zrozumieniem" ;)
Newerwinter Nights kupuje się w sklepie jest to glównie RPG,ale oczywiście można w nią również zagrać przez internet i nawet przyjemnie się gra. O ile dobrze wiem to Sama gra bez dodatków jest teraz w sklaepach po 50 zl :)
Mitthenither
17-05-2005, 10:43
Tak... NVM jest spoko tylko, że fabułę ma kiepską. Ta gra ogranicza się tylko do "idź gdzieś, zabij tego i tamtego, przynieś to i tamto". Ale i tak jest spoko ;) Wogóle większość RPGów jest gites. Moje ulubione: NVM, Morrowind, Fallout 2 ( w jedynkę nie grałem :( ).... No i to chyba na tyle z tych ulubionych. BTW pociorał bym se przez siećw NVM (mam oryginał) ale mój głupi (lekko mówiąc) brat zdrapał mi CD keya z pudełka i nie moge se instalnąć -.-
w NWN nie gralem ale czytalem recenzje i wasze wypowiedzi i mysle ze jest niezle jednak nic nie pobije Baldur's Gate'ów i Fallout'a 1 i 2 :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.