zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co polecacie Knight

Molku
23-03-2008, 13:03
Wiec co radzicie trenowac club/axe/sword ?

Beniro
23-03-2008, 13:36
Axe <znaki>

Goldscorpion
23-03-2008, 13:40
Tak jak napisał kolega UP. Zresztą czy szukanie az tak boli?
Chcesz byc ofensywnym knightem, bierz axe. Chcesz być defensywnym knightem, bierz sword. Chcesz być nikim (ew. liczysz na zdobyć thunder hammera) wybierz club.
Tematów tego typ były już setki!X(

Erhion
23-03-2008, 14:19
fist

a co

Vil
23-03-2008, 14:29
setki tego typu tematow, w kazdym setki bzdurnych postow o "defensywnych knightach".

bierz co ci sie bardziej podoba z wygladu.

Reed
23-03-2008, 15:13
Tak jak napisał kolega UP. Zresztą czy szukanie az tak boli?
Chcesz byc ofensywnym knightem, bierz axe. Chcesz być defensywnym knightem, bierz sword. Chcesz być nikim (ew. liczysz na zdobyć thunder hammera) wybierz club.
Tematów tego typ były już setki!X(

Weź się najlepiej nie udzielaj koleś, jedynej normalnej odpowiedzi udzielił (znowu) Vil. Wniosek: bierz co chcesz.

Rock_Star
23-03-2008, 17:40
bierz co chcesz, ale gdybym ja byl na twoim miejscu wzialbym axa. wiecej atk ma, np sca ma o 2 atk wiecej od sov a te 2 atk naprawde duzo daja

Vil
23-03-2008, 17:48
a avengera widziales czy przespales ostatnie 2 lata pod kamieniem ?

Ditto
23-03-2008, 17:59
i tak nie zdobedzie nigdy avangera, sova, sca na tym charze xD JESTEM PEWNY

mozesz zabrac cluby, bardzo tanie, ale nie wiem czy to sie oplaca (kiedys na druidzie mialem zanim byly wandy, a ze byly tanie na 15 lvlu sie mialo skull staffa luzno)... teraz w sumie slabe sa na low lvle (ale roznica nie jest ogromna) - jesli zalezy ci na kasie zabierz je sobie xd

swordy najladniejsze

bros
24-03-2008, 18:39
Club zdecydowanie jest dobry
nie wiem czemu wszyscy wybrzydzaja clubami.
Mnie sie nim dobrze gra

Promil
24-03-2008, 18:58
Jak kolega UP proponuje club ponieważ jest uniwersalny.

Ditto
24-03-2008, 20:43
Jak kolega UP proponuje club ponieważ jest uniwersalny.

co twoim zdaniem znaczy uniwersalny? a jesli juz to napisz dlaczego -.-

Levi
24-03-2008, 21:03
Może ja zakończę tą dyskusję która sama w sobie od początku nie ma sensu ponieważ wszystkie bronie są tak samo dobre a i wybór zależy od upodobań gracza kierującego postacią. :cygaro:

Tak więc zakończmy tą dyskusje bo temat może się ciągnąć do końca Tibi i jeden dzień dłużej, a decyzję dotyczącą rodzaju broni zostawmy autorowi tematu...

Ditto
24-03-2008, 21:17
Może ja zakończę tą dyskusję która sama w sobie od początku nie ma sensu ponieważ wszystkie bronie są tak samo dobre a i wybór zależy od upodobań gracza kierującego postacią. :cygaro:

Tak więc zakończmy tą dyskusje bo temat może się ciągnąć do końca Tibi i jeden dzień dłużej, a decyzję dotyczącą rodzaju broni zostawmy autorowi tematu...

kiedys jakis modek lepiej napisal - jeli lubisz ciachac na plasterki sword, jesli lubisz odrabywac glowy axe, jesli lubisz kruszyc czaszki club xD

@down

nie lizaj dupy ;[[

Madziaq
24-03-2008, 21:26
Ditto Ci wszystko ladnie wyjasnil :)
xDDD
Wiec temat do zamkniecia

Rock_Star
03-04-2008, 20:10
a avengera widziales czy przespales ostatnie 2 lata pod kamieniem ?

a nie wiesz ze avenger jest 2-reczny? porownywalem najlepsze bronie jednoreczne... chyba lepiej jest miec 50 akt i shielda niz 50 atk i biegac bez shielda...

Athelas
03-04-2008, 20:25
@up Nie chce mi się pisać wszystkiego, więc masz. przeczytaj mój post.

http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=170080

Kurczakos
04-04-2008, 07:19
Wal z aksa bo jest stonkater.

Vil
04-04-2008, 14:42

jedyny problem z twoim postem jest taki: high levele nie ida w swordy, gracze z czolowki zaczynali wiele lat temu, w czasach ktore nawet ja slabo pamietam, ale pamietam na tyle zeby wiedziec, ze bron klasy avengera czy sova nie istniala jeszcze nawet w marzeniach ludzi grajacych knightami.

Z cala reszta natomiast mozna sie zgodzic, glowy nie dam za to ze def broni jest tak samo wartosciowy jak def tarczy ( czyt. avenger blokuje tak samo jak mms z bronia +1 def ), ale nie mam argumentow przeciw wiec ...

Rock_Star
04-04-2008, 16:48

ale i tak sca + mms jest lepsze niz avenger 2 atk i 2 def wiecej. Kolega zakladajacy temat zapytal co radzimy, ja radze axy, bo nawet na 30 lvl f axe ma 2 atk wiecej niz bright sword. Takie jest moje zdanie, ale rowniez zgadzam sie z tym, ze jesli ktos np. wie ze bedzie malo gral to moze skilowac w clubie (bo cluby tanie sa), mozna, ale ja i tak polecam axy i tyle ;]

wiem, ze dobrze mowie, bo mam kolegow co walcza swordem i axem. ci co walczyli swordem na 75 lvl mowili ze sword zajebisty, bo avenger jest, ale teraz na 120+ mowia, ze lepiej by zrobili jak by trenili w axe ;]

Vil
04-04-2008, 20:27
avenger ma 50 ataku.

DzymekofFurora
05-04-2008, 10:27
Wszystko zależy od gustu gracza ^^ Ja wolę grać Clubami, ponieważ są tanie i dostępne, chociaż nieco żałuję że nie wziąłem sworda, no trudno ;]