Pokaż pełną wersje : Co kupić?
Radeko25
23-03-2008, 14:55
Mam 36lvl, gram na Uniterze.
Moje EQ to:
-c armor
-k legi
-fur boots
-warrior helmet
-bright sword
-medusa shield
-platinum amulet
Do wykorzystania mam ok 40k. Podawajcie tylko EQ, nie jakieś runy, czy narzędzia.
Zamień fury boots na boh ponieważ fury boots zwalnia poruszanie się postaci .
@UP
Daruj sobie te komentarze.
zmień buty, możesz shielda zmienić albo kupic g armora :P
Pamiętaj także o bronii
Zamień fury boots na boh ponieważ fury boots zwalnia poruszanie się postaci .
@UP
Daruj sobie te komentarze.
nie zwalniaja tylko nie przyspieszaja a to roznica.
kupuj bohy;)
@up akurat to Fur bootsy zwalniają postać o 7-8lvli -.- a do tematu boszki kup ;) mozesz drag shielda kupić jak wystarczy ze sprzedaży fur bootsów i meduski ;)
spogladajac na opis z Tibia.wiki macie racje.. aczkolwiek nie uwierze dopoki sam nie sprawdze.. Tibia.wiki to nie wyrocznia..
Radeko25
23-03-2008, 22:07
Kupiłem jednak g armor jak Levi mówił, a jeszcze na rh starczyło. A i wydaje mi się że fur bootsy nie zwalniają (zrobiłem test : biegłem ze stoperem przez dość długi i prosty kawałek tam i z powrotem, w jedną ztrone miałem fur bootsy a w drugą nie i wyszło mi dokładnie tyle samo, może 1/10 sekundy inaczej ale to pomyłka techniczna)
Goldscorpion
23-03-2008, 22:08
Kupiłbym shielda (po atrakcyjnej cenie) albo BOHy
spogladajac na opis z Tibia.wiki macie racje.. aczkolwiek nie uwierze dopoki sam nie sprawdze.. Tibia.wiki to nie wyrocznia..
To sprawdz sobie na tibia.erig.net ta stronka nie klamie i jest tam napisane ze fur boots spowalniaja chodzenie a jak nie wierzysz to sam sie przekonaj :P
@Topic
Dozbieraj jeszcze troche kaski i dsm kup :) napewno Ci sie przyda :)
kup se demon shielda lub bohy
lukibossik
26-03-2008, 10:34
kóp sę muzk
a tak to kup se bohy (ponieważ na prawdę sporo przyspieszają)
a te fur bootsy to najlepiej wyjeb i nie mów ze nie spowalniają bo mi sie odechciewa grac jak patrze jak wolno z nimi chodzę
Jest od tego oddzielny temat.
OT: Demon shieldke.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.