PDA

Pokaż pełną wersje : Gdzie szybko expić?

Artur0
23-03-2008, 16:22
Knight 51 lvl skille 71/70
Gdzie wbić szybko ~~60 lvl żeby nie było dużego waste lub żebymz loota wychodził na swoje. Dotychczas expiłem na małpach / żółwiach także kaski mam na waste :p
PACC ;) i dzięki za porady

Martka
23-03-2008, 16:27
Przyklejony temat...

Undeadzik
23-03-2008, 16:32
Na ratach polacam mozna wyciagnac max. nawet 1000exp/h i 500gp/h jak bedziesz mial farta :D:D:D

Paciuch
23-03-2008, 21:27
Człowieku ile było takich tematów SZUKAJ:baby:

Serious Sam
23-03-2008, 21:38
Knight 51 lvl skille 71/70
Gdzie wbić szybko ~~60 lvl żeby nie było dużego waste lub żebymz loota wychodził na swoje. Dotychczas expiłem na małpach / żółwiach także kaski mam na waste :p
PACC ;) i dzięki za porady

Hmm...tomby?

Snagoth
23-03-2008, 21:58
jak widze takie tematy to mam ochote napisac jedno.

"Gdzie szybko expić?" - in ass.

myslcie ludzie.

Goldscorpion
23-03-2008, 22:10
Zapewne tam, gdzie leci szybko exp -.-
Ale będę grzeczny, żeby nie robić offtopu, tu amsz wszyściuśko
http://tibia.pl/strona/mapa-respawnu

lvlanius
23-03-2008, 22:42
nie rozumiem dlaczego się czepiacie jego napisaliście 5 nie potrzebnych postów
@topic
Sprobuj barbariany,piraty, dragi, of, ef (arcaniasty)

szepke
24-03-2008, 08:12
Moze dlatego, ze jest juz jeden przyklejony temat i tam powinno sie pisac ?

Saints
24-03-2008, 08:32
Moze dlatego, ze jest juz jeden przyklejony temat i tam powinno sie pisac ?

szkoda tylko że nikt nie zagląda do tego tematu....
sam napisałem tam z 5 postów i na żaden nie dostałem odpowiedzi...

lvlanius
24-03-2008, 09:20
@2 up
dlatego moze właśnie założył ten temat.
Niektórzy mylą pojęcia co to jest forum? Forum - internetowa forma dyskusji
Cytat z wikipedii
Forum dyskusyjne - jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.
Więc dlaczego nie może się zapytać?
Na tym forum jest jakaś dziwna zasada. Ktoś kto chcę się o coś zapytać jest pojechany i odesłany do tematu do którego zaglądają osoby które potrzebują pomocy ale te które mogą im pomóc rzadko tam zagladają.
Druga sprawa na tym forum to jest taka że jak ktoś powie gdzie expić od raz wszyscy naskakują na Niego że kupił chara. Uwierzcie mi że niekiedy naprawdę nie ma gdzie expić a inne osoby mogą mieć dla danej profesji jakąś ciekawą miejscówke odkrytą. To tyle
A co do tematu już w poprzednim poście wyraziłem swoje zdanie.

neopostman
24-03-2008, 11:33
Ale regulamin też nam mówi, aby przed założeniem nowego tematu, poszukać czy takowy istnieje lub poszukać przyklejonego .. Tak trudno znaleźć regulamin ?

szepke
24-03-2008, 11:51
Gdyby każdy zaglądał właśnie do tego tematu:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807&page=375
,a nie zakładał każdy osobny temat.

To po pierwsze, na pewno by Ci ktoś odpowiedział, a po drugie forum by się wygodniej przeglądało, a nie że w jednym temacie jest pełno tematow w stylu "gdzie expic" "knight 24 gdzie.." "najlepszy exp dla druta.."

Na tym forum jest jakaś dziwna zasada. Ktoś kto chcę się o coś zapytać jest pojechany i odesłany do tematu do którego zaglądają osoby które potrzebują pomocy ale te które mogą im pomóc rzadko tam zagladają.

Dziwne, że gdy ja się spytałem to dostałem odpowiedź w niecałą godzinę ..

shoq
25-03-2008, 10:43
Lol -.- już 10 osób napisało posta w stylu "szukaj", lub kazało mu expić na ratach. Jak widzicie trolla, to może mu po prostu nie odpisujcie?