zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dragons bez waste.

Sey
23-03-2008, 18:39
Więc mam problem, jaki sposob byscie polecali zeby nie bylo waste na 59 druidzie na non-pvp? Jestem po hacku, wiec mam maluutko kasy i nie moge zbytnio wastowac. Jak je bic? Robic avalansche? Czy tylko frigo hur? Jak tluke z samego frigo hura to duzo manasow schodzi bo na duzym respie w Veno siedze i mfy leca jak woda na leczenie. Wiec co proponujecie?

Signed/

Hektor Knight Dwaa
23-03-2008, 18:44
narob avalanche wez kumpla najta niech tak o 4 w nocy cala arene zluruje pod schody
i ty bij wszystkie naraz up/down
:D

bij je z frigo hura to tylko 25 many a exori 20 wiec duzej rozniecy nie ma nawet jakbys mial pacca to bys duzo mniej nie wastowal

Sey
23-03-2008, 18:45
Exori 20, lol >.<.
Dobra, dzieki za odpowiedz, ale czekam na odpowiedz jakiegos druida na podobnym lvlu ;).

Marover
23-03-2008, 18:51
Mówil ze exori frigo 20 many a frigo hur 25..

Jak masz qmpla ~100 kine to niech Ci luruje po 3 smoki i bij z frigo hura.. nie powinno byc waste.

Jak nie, kup 2bp avalanches + 5bp icicle i idz expic z icicle (lodowe hmm) a avalanches na sytuacje z 2 dragami (lub mozna zastapic frigo hurem jesli umiesz grac b. dobrze i potrafisz tak operowac 2 dragami jednoczesnie abys nie stal na wave od dwoch naraz)

Pozdrawiam

iBorat
23-03-2008, 19:08
zakładam, że będąc po hacku nie masz zbyt dobrego eq i branie nawet pojedynczych dragow na klate odpada..hmm, lanie dragów przy użyciu run na ~60 lvlu mija sie z celem, jakim dla ciebie jest wyeliminowanie waste'a:evul: masz niezly lvl więc sądze że potrafisz wymanewrowac siako tako nawet dwa dragi a więc nie powinieneś mieć problemu w laniu ich z ostatniej rozgi + exori frigo...

a jesli tak strasznie chcesz robic icicle lub avalanche to zrób kilka bp i sellnij, bedziesz mial wtedy mniejsze problemy z kasa :p

Sey
23-03-2008, 19:32
Mówil ze exori frigo 20 many a frigo hur 25..

Jak masz qmpla ~100 kine to niech Ci luruje po 3 smoki i bij z frigo hura.. nie powinno byc waste.

Jak nie, kup 2bp avalanches + 5bp icicle i idz expic z icicle (lodowe hmm) a avalanches na sytuacje z 2 dragami (lub mozna zastapic frigo hurem jesli umiesz grac b. dobrze i potrafisz tak operowac 2 dragami jednoczesnie abys nie stal na wave od dwoch naraz)

Pozdrawiam

Koleś, przecież pisze ze jestem po hacku i balance moje wynosi 5k -.-.

zakładam, że będąc po hacku nie masz zbyt dobrego eq i branie nawet pojedynczych dragow na klate odpada..hmm, lanie dragów przy użyciu run na ~60 lvlu mija sie z celem, jakim dla ciebie jest wyeliminowanie waste'a:evul: masz niezly lvl więc sądze że potrafisz wymanewrowac siako tako nawet dwa dragi a więc nie powinieneś mieć problemu w laniu ich z ostatniej rozgi + exori frigo...

a jesli tak strasznie chcesz robic icicle lub avalanche to zrób kilka bp i sellnij, bedziesz mial wtedy mniejsze problemy z kasa :p

Tak, trafiam z frigo hura, ale ja expie bez utamy, bo z utamka jest bez sensu, a jesli wezme 2 dragi na klate i bede ciepal z hura to dostaje rowniez od nich wava ^^. 450hp mam a wave siada cos 150~~~wiec po 2 wavach costaje mi 150hp, czyli jakies ich 2 hity z pazurka xD. Ale dzieki za odpowiedz ;). Myśle, ze bede na kopach chyba siedzial na guardach i kase robil, chyba ze ktos poda w miare good sposob i bez wasta ;p. Dzieki za all odpowiedzi :).

Signed/

Levi
23-03-2008, 23:05
A nie lepiej ci wbić na zdechlaki...?z nich dużo kasy leci...

Yooby_ZG
23-03-2008, 23:18
Najlepiej bić z frigo hura, to tylko 5 więcej many, a możesz tak bić większą ilość dragów.

Pozdrawiam,

Athelas
23-03-2008, 23:48
@up czytałeś temat cały? Bicie z wave odpada, dragi tez go używają... a w ogóle nie wiem czy przy 5k kasy w banku można zagrać w Toto Lotka z dragami i liczyć, że coś wypadnie. Zdechlaki też nie bardzo (non-pvp), chyba że w nocy. To jeszcze można... Runki porobić na sell :) za kase można se potem kupić czary/eq i latać już jak zwykle ;) Ale rób co chcesz...

Patay
24-03-2008, 00:03
Robisz 5bp icicle/avalanche (obojętnie) i sprzedajesz, za zarobiona kasę kupujesz 6bp strong mana potionów, które wystarczą na jakiś exp na dragach ... zysk będziesz miał na 100% pozostają tylko koszty zrobienia wcześniej run i ich sprzedania :)
Nie polecam bicia z run na tym levelu, najlepiej Hailstorm Rod + Exori Frigo. Ja osobiście na 6bp strongów mam zysk od 5-15k na czysto w zależności od loota ... Cały schemat wraz z zrobieniem run powtarzasz do momentu satysfakcjonującej ilości gotówki ;p

Patay
24-03-2008, 00:04
Robisz 5bp icicle/avalanche (obojętnie) i sprzedajesz, za zarobiona kasę kupujesz 6bp strong mana potionów, które wystarczą na jakiś exp na dragach ... zysk będziesz miał na 100% pozostają tylko koszty zrobienia wcześniej run i ich sprzedania :)
Nie polecam bicia z run na tym levelu, najlepiej Hailstorm Rod + Exori Frigo. Ja osobiście na 6bp strongów mam zysk od 5-15k na czysto w zależności od loota ... Cały schemat wraz z zrobieniem run powtarzasz do momentu zdobycia satysfakcjonującej ilości gotówki ;p

shoq
25-03-2008, 10:40
Hailstorm Rod + Icicle/Avalanche/Frigo Hur