Pokaż pełną wersje : Thoria War 2008
http://www.youtube.com/watch?v=eZsuCX-gfgg
Hail Kamikaze:D
Kileros fire'son
23-03-2008, 21:58
No no :D Ładnie Kosili :D
@Edit
Zna ktoś tytuł tej nutki co zaczyna się w 5;16? Zróbcie to dla mnie...
Nie pomyślałem, że to jest soundtrack z "Step Up 2" :D
Step Up 2 Soundtrack - Enrique Iglesias ft. Lil Wayne - Push
:D:D:D
#up
Eminem, Under the Influence, The Marshall Mathers LP. Uczcie sie angielskiego, uczcie ;).
#film
Afff... to juz nie te czasy, kiedy to kazdy trafiony sd'ek byl czyms co zawsze trzymalo w napieciu...
Safree Doo
24-03-2008, 15:00
Nie zabardzo mi sie podobal ten film.Nie bede wyskakiwal jaki jestem pro itd ale widzialem lepsze trapy na otsach.Jedyna akcja ktora mi sie podobala to w 7:30 minucie.Tu bylo i zgranie i czekanie na ofiare.Nie przepadam za snake,mam nadzieje ze jakos to fajniej wyglada na ob,jesli dobrze patrzalem to tu ani razu combo nie bylo.:p
@Down
Porownuje dlatego ze jesli tam widze ladniejsze snake niz na rl to mnie sciska.
Nie ogladalem dokladnie calego filmu bo mnie nudzil ale na 1 rzut oka nie widzialem combo.A bylo przynajmniej kilka akcji gdzie bardzo latwo mozna bylo combo zrobic.Np.na moscie gdy byl gosciu m walem zagrodzony,gdyby kazdy z was trzymal przycisk na hotku a m wal by zniknol to by usnol odrazu.Fakt ze wbiegliscie tam i go ubiliscie ale fajniej wyglada takie latwe combo xP.
duzy + za jedno,pierwszy frag to Ajeja Master-dawal mi paymend 50k,rofl.Ty za ubicie go ;D.
@Jesli mowisz ze nie ma tam combo zadnego to sorry ale chyba slepy jestes.
przyklad zyphyrion paraliz i combo jaki malo. zauwaz takze ze ciezko 170ek na 1 combo sciagnac
btw. co ty porownujesz otsy z rl tibia. HAHA to jakbys Ferrari z Daewoo porownywal
No ładne lvle padały, na tym filmiku. Chociaż niektóre trapy nie były tak "profesjonalne".
PS: 2:00 Hirro. Mój były Pro pada : ) Pamiętam jak przed upem mu dowoziłem Uhy na Dlair.
unitera.vgh.pl
24-03-2008, 23:54
Wlasnie powstal projekt strony o naszym serwerze Thoria :) i juz slysze glosy noobkow co o robieniu strony wiedza tylko tyle ze robi sie ja w pajaczku ze tam sa keylogery i wogole. Otoz mowie ze nie ma czegos takeigo jak keylogger odarzu ze strony jezezi nie klikniesz w linki nie podasz swoich hasel to nie ma mozliwosci zhakowania !! Takze nie piszcie ze "ludzie to haker" itd itp... skoro nie byles to nie mow glupot. Adres storny to thoria.yoyo.pl. Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu strony zamieszczania tam sowich zdjec i spostrzezen.
#up
Eminem, Under the Influence, The Marshall Mathers LP. Uczcie sie angielskiego, uczcie ;).
No i wyobraź sobie pod takim tytułem nie znalazłem tej nutki, a pod prostym wpisem Eminem - So suck my dick owszem. Więc nie mów mi, że mam się uczyć angielskiego ^^
Powinno sie to zwac Kamikaze Frags 2008
Anyway exiva kill ssie ;F
Mordowanie fajne, ale muzyka bez komentarza
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.