Pokaż pełną wersje : Ktory swiat wybrac ?
Witam wszystkich... Mam taki maly problem nad wybraniem serweru. Serwer ma byc non pvp i bez laggow zwlaszcza takich jak na Uniterze . Wlasnie zaczolem gre na serwerze o ktorym juz wspomnialem i ale nie moge juz wytrzymac w tych laggach. Ktory serwer mi polecacie ? :)
Polecam Candie, ale kolejki są duuuuże :< Grałem, ale przestałem, pvp są lepsze. dajmy na przykład Mythere. W Ab jest dużo polaków h-lvl, ale dostaniesz tylko jak ich wkurzysz. Na szczęście mają poczucie humoru, więc żarty uchodzą ;) taa... Przypominam sobie... Podchodzi mój kolega 28lvl do 100lvl i "hunted" :D Polecam Mythere albo Candie ;)
Goldscorpion
24-03-2008, 12:19
Nerana. Na każdym serwerze masz kolejki, a lagi będa mniejsze, jezlei wybierzesz serwer bliżej Ciebie, czyli niemiecki.
@Athelas
Nie ma to jak zarciki w ab typu hunted do jakiegos 100lvla tez musze tak pozartowac kiedy
Na każdym non pvp były lagi, są lagi i będą lagi.
Zrobiłem sobie chara na Neranie lagow nie ma jak narazie :P tylko dużo osób gra boje sie o kolejki ale to żaden problem ;) mam nadzieje ze expowiska nie będą przepełnione
Goldscorpion
24-03-2008, 12:37
Zaden problem :D zobaczymy wieczorem. Ja miałem PACC wszystko ok. Trochę lagów, niskie ceny ale dało się grać. Natomiast gdy chciałem się zalogować 2h po skończeniu się czasu Konta Premium, byłem ~370 w kolejce i... zrezygnowałem z dalszego uczestnictwa w real tibii...
Grałem na Refugii, miałem pacca wiec nie wiedziałem co to są kolejki ..., lagow teraz nie było, lecz nie chce tam znów wracac ... Który z tych światów jest ogólnie lepszy Candia czy Nerana ?
Polecam Pacere, ale są kolejki jak zwykle na non-pvp.
Xendriel
25-03-2008, 15:12
Tylko nie Candie! Człowieku tam jest masakra, hordy noobów i boterów opanowaly ten server :p powaznie. Nigdzie w spokoju nie poexpisz a "grajacy" tam bija sie nawet o 1pkt expa (doswiadczylem tego i widzialem takie przypadki na wlasne oczy), dodatkowo prawie w kazdej miejscowce znajdziesz boterow, a GM pojawia sie sporadycznie. Nie wiem jak jest na innych non-pvp ale candie szczerze odradzam.
Polecam Pacere są małe kolejki nie dochodzi do 100!:D8o:D8o
Botterow jest duzo na kazdym servie a juz w ogole na foldzie i innych miejscach gdzie trudno pasc. Jedyna zaleta jest to ze mozna zawsze sprobowac ubic takiego bottera i zgarnac calkiem przyzwoity łup ;)
Boss'iarz
26-03-2008, 19:56
SAPHIRA ! > Miła atmosfera, każdy (nawet swe) traktują PL z szacunkiem, możesz na trade pisać po polsku (Czasem GM losuje tym osobą malutką niespodzianke na 3 litery), ludzie mili, pk to tylko na missclickach, jak padniesz to ludzie biegna po Twój loot i wyścigują sie, kto 1 Ci go odda, nikt za free Cie nie hunci, nikt od 50 lvl paymentu nie zakłada, gdy zabijesz pk (chociarz CIe bil on 1) to nie masz przesrane od swe. Ogólnie ok.
Seba'rivel
30-03-2008, 16:06
SAPHIRA ! > Miła atmosfera, każdy (nawet swe) traktują PL z szacunkiem, możesz na trade pisać po polsku (Czasem GM losuje tym osobą malutką niespodzianke na 3 litery), ludzie mili, pk to tylko na missclickach, jak padniesz to ludzie biegna po Twój loot i wyścigują sie, kto 1 Ci go odda, nikt za free Cie nie hunci, nikt od 50 lvl paymentu nie zakłada, gdy zabijesz pk (chociarz CIe bil on 1) to nie masz przesrane od swe. Ogólnie ok.
Nom wszyscy mają te przywileje prócz ciebie.
Xannixov
15-04-2008, 04:08
mozesz spróbować na askarze
nie mam dużego doświadczenia co do tego serwera ale jak narazie jest jak najbardziej ok :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.