Pokaż pełną wersje : Świetne PK.
P.R.O.S.T.O.
24-03-2008, 10:57
Yo!
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/38526
Filmik z http://tibia.gamigo.de/
Oryginalny temat: http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=119037
W skrócie:
Świetny popis pvp i dobrym lootem.
Pozdro:D!
Nazwał bym to raczej szukaniem łatwych celów przez 2 wypalonych gości;)
Do niedawna na pandorii było tak, że kiedy rabby wpadał nie było po co się bronić.
Po pierwsze nie dość że padłeś dostajesz payement;)
Po drugie jeśli sie broniłeś garry kozaczył wołając drottera i innych "bohaterów", szybko wpadali i cieszyli sie z zabicia 3x mniejszego lvl ^^
Po trzecie jeśli zabiłeś go pół pandorii powinno za tobą latać=rób nowego chara.
Po czwarte nie wierzysz? Obejrzyj jego inne filmiki z tibicamsów, niektóre spektakularne niektóre żałosne....
Na szczęście czasy się zmieniły ; )))))))))))))))))))))))))
BingooCola
24-03-2008, 12:07
Nieźle sie posypało z tego pierwszego typka ;) Ładne pk polecam.
Fuks srogi z tym lootem, a ten 60 pall niechciał odpuścić, już myślałem ze 2 raz padnie ale niestety. Ładne Pk polecam ;)
zal film. ten co nagrywal mierne pvp mial.
loot faktycznie niezly. dotychczas myslalem ze z playera moga spasc max 3 itemy + bp.
Podobała mi się akcja w Carlin - pod świątynią ! pwnd! ;D
Bialason
25-03-2008, 10:00
hahah
Faza...
Zajebisty loot, pvp typów nie na maxa, ziomek który kreci musi popracować nad hurami.
zal film. ten co nagrywal mierne pvp mial.
loot faktycznie niezly. dotychczas myslalem ze z playera moga spasc max 3 itemy + bp.
nie mow ze mial mierne pvp bo dobrze sobie radzil. Jedynie z celowaniem z morth hura mu nie zawsze wyszlo ale umiec myslec :)
Master Knight de'Vere
25-03-2008, 11:13
Ładnie im szło, do tego spadł dobry loocik. Wato obejrzeć :p
Nic specjalnego, widziałem lepsze filmiki w jego wykonaniu.
Co do jego pvp to myślę, że na tym filmie się nie popisał.
LoL! Ten 38 knight mial lepsze pvp niz wy oboje wzieci... Ten 60 rp to taki noob ze omg, wiec nie sztuka bylo go zabic skoro w ogole sie nie leczyl :] A ten ostatni team to powinniscie rozwalic spokojnie takimi charami z takim damage'm, ale niestety nie byliscie dosc zgrani... Dla mnie totalne dno, ale warto obejrzec chociazby dla loota ^^
Eee, słabe PK, jednak to:
Kakaroto Sensey [58]: i hunter u
Kakaroto Sensey [58]: forever
Kakaroto Sensey [58]: udstander
Kakaroto Sensey [58]: no play in pandoria
było najlepsze xd!
Szkoda ze tam na moscie sie im SD skonczyly... Bylaby jatka xd
Master Knight de'Vere
25-03-2008, 20:41
LoL! Ten 38 knight mial lepsze pvp niz wy oboje wzieci... Ten 60 rp to taki noob ze omg, wiec nie sztuka bylo go zabic skoro w ogole sie nie leczyl :] A ten ostatni team to powinniscie rozwalic spokojnie takimi charami z takim damage'm, ale niestety nie byliscie dosc zgrani... Dla mnie totalne dno, ale warto obejrzec chociazby dla loota ^^
Ciekawe czym mieli ich rozwalić jak im sie SDki skończyły, chyba HMMami co? :o
dla ciebie ,pewnie nie ma mocnego nawet na non pvp
PVP to troszku lipne maja, ale i tak miło sie na to looka
@Master~ i Rejman
Bo widzicie, kiedys jak byly sd po 1 ladunku a nie 3, to jak ktos mial bp to byl krolem pk, a teraz jak oni wastuja 60 sdkow na jakis noobow i pozniej na taki team ktory powinno sie rozwalic w chwilke, to rypia po 20 sd bez potrzeby -.- to sie nie dziw, ze pozniej hmmy im zostaja lol. Na non pvp tez widzialem kilka akcji i zeby strapowac kogos i zblokowac potworkami, to tez jest wielka sztuka, a nie latac jak debile na pvp i wastowac sd...
@up
No jasne, 48 ms & 53 sorc vs 58 rp, 54 ms i 46 ms na spoko powinni ich rozwalic...^.-
Numenorian
27-03-2008, 01:58
To nie jest świetne pk ;<
np. tego 38 kina mieli by w trapie z 10 razy wcześniej gdyby ten co kręcił filmik ogarniał poison fieldy..i właśnie ktoś up dobrze napisał, że gdyby tak nie wastowali sd to by im starczyło na tamtą ekipe^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.