PDA

Pokaż pełną wersje : pomozcie w destroy field

kampo2
24-03-2008, 21:35
mam palla 17lvl 3mlvl kupilem czar destroy field zrobilem runy i mi nie dzilala.Uzywam rune na sobie to nic nie leczy tylko sie pokazuje chmurka jak by ktos w tsarcze udezyl mane tez mialem.Niby runa sie zuzywa bo znika po 3 razach ale mnie nie usowa z fire fileld,t ojak to moge naprawic czy cos?

temat zamkniety

Nagravision
24-03-2008, 21:39
1) Mlvl masz zabojczy <lol>
2) ta runa nie leczy
3)jak masz fire/poison etc. fielda to uzyj na nim runki, i field zniknie
trollu?

DamianOOs
24-03-2008, 21:41
nie na siebie tylko pod siebie naceluj dobrze(jak z drabina)

Zalgadis
24-03-2008, 21:43
up@
Lol?

W świecie Tibii, magiczne pola są często spotykanym zagrożeniem. Pomijając zdolność wielu poszukiwaczy przygód do używania runów tworzących pola, jest wiele innych przyczyn ich powstawania, między innymi pułapki, różne istoty atakujące oddechem, a nawet ich w pełni naturalne występowanie. Bycie uwięzionym między takimi groźnymi polami to nieprzyjemne doświadczenie, które ma za sobą większość wprawionych poszukiwaczy przygód. Wielu z nich żyje tylko dzięki posiadaniu kilku runów zniszczenia pola! Run tego niezastąpionego zaklęcia zawsze powinien znajdować się w plecaku każdego poszukiwacza przygód.

Mam nadzieje że łapiesz.
A jak nie to słuchaj, Klikasz use with na runce i używasz jej na Fire field/Enegry field żeby ten znikł.

Snagoth
24-03-2008, 22:45
@up
jemu chodzilo o to zeby autor tematu chcac usunac np: fire fielda na ktorym stoi dobrze nacelowal na tego fielda a nie na siebie.. wtedy usunie fielda.

@autor

ta runa nie leczy Cie od palenia sie, trucia czy cos tylko usuwa pola ognia, trucizny itd :)

kampo2
24-03-2008, 23:55
1) Mlvl masz zabojczy <lol>

nie cwiczylem w magie...noo...wogle sie nia nie przejmowalem tera nadrabiam

kampo2
24-03-2008, 23:58
@autor

ta runa nie leczy Cie od palenia sie, trucia czy cos tylko usuwa pola ognia, trucizny itd :)

dzieki,to pomoglo,nie mozna bylo odrazu napisac takiego czegos tylko jakies cytaty kogos mi dawac i komentowac moje lvle??niektorzy na tym forum to naprawde boty sa...X(
pasi bot??

Zalgadis
25-03-2008, 00:10
up@
Jakby się napisało poprawnie po polsku to by niebyło problemów.
Co to są botpacki?
Wyjdz dziecko.

Cacuss
25-03-2008, 00:34
No właśnie.
Niepoprawnie napisałeś o co Ci chodzi. Nie zaglądnąłeś sobie wcześniej na tibia.pl do czego służy runka destroy field. Nie poczytałeś też forum w celu znalezienia tej cennej informacji. Ale botpack to super wyzwisko:p Może na kogoś tak kiedyś powiem ;p

kampo2
25-03-2008, 02:16
zal mi was...znacie gre Counter-Strike?naprzyklad 1.6,mozna w nia grac przez neta z innymi ludzmi a jesli ktos nie ma to moze grac z botami.Boty to taki komputer ktory z toba gra.Botpackto jest jakby paczka,czyli boty aby dobrze graly(znaly mape wiedzialy gdzie isc itd)maja kilka plikow czyms powiazanych ze soba(to jest spakowane w jedno czyli botpack)a sam bot to tylko przeszkadza jesli juz dobrze grasz(jak nie to ty przeszkadzasz jemu)(to takie cos podobne do newbie-paleta sie,przeszkadza ci,blokuje itp.ogolnie przeszkadza.Moglem tez powiedziec boty bo botpack i bot to w sumie na to samo wychodzi,tak wiec wyjdzcie z tad dzieci

juz wiecie o co mi chopdzilo??jak dalej nie wiecie o co chodzi to se poczytajcie o tej grze...

Zyggy
25-03-2008, 08:17
@up

Gram w CS'a z rok i ani razu nie słyszałem takiego czegoś jak 'botpack'. W ogóle twoje tłumaczenie do niczego się nie składa tzn. wynika z tego, że gdy nie mamy neta to instalujemy boty, a one nam przeszkadzają ?

P.s. Naucz się pisać
P.s.2 Wyjdź dziecko...

lukibossik
25-03-2008, 08:31
wiec wyjdzcie z tad dzieci

kampo2
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: Świdnica

a po drugie nie będę oceniał twojej świetnej ortografii a i jeszcze jedno co miałeś z polaka ?? (czas przeszły bo sądzę że już Cię wylali z tej szkoły)

kampo2
25-03-2008, 18:08
@up

Gram w CS'a z rok i ani razu nie słyszałem takiego czegoś jak 'botpack'. W ogóle twoje tłumaczenie do niczego się nie składa tzn. wynika z tego, że gdy nie mamy neta to instalujemy boty, a one nam przeszkadzają ?

P.s. Naucz się pisać
P.s.2 Wyjdź dziecko...

no bo moze grasz na jakis noobowskich serwerach...ludzie uzywaja albo bot albo botpack najczesciej bot bo jest krotsze,a boty przeszkadzaja jak dobrze grasz(wczesniej napisalem)ci co juz troche graja to je jada jak hca to chyba przeszkadzaja tylko,wes wyjdz dziecko

kampo2
25-03-2008, 18:10
a po drugie nie będę oceniał twojej świetnej ortografii a i jeszcze jedno co miałeś z polaka ?? (czas przeszły bo sądzę że już Cię wylali z tej szkoły)

na hu* mam dokladnie pisac na kompie,nie chce mi sie chyba kazdy inteligentny zrozumie co pisze bez znakow polskich etc. ...

Zalgadis
25-03-2008, 18:56
up@
Chociaż byś pisał bez błędów ortograficznych, typu Ch** itd.
Pozatym tak jak piszesz na forum tak oceniają Cie inni użytkownicy.
Skończcie offtopować i się kłucić, next post w tym temacie reported.

mc200
25-03-2008, 19:31
W csa gram, hm... 5 lat? Nie, moze 4 lata, gralem na wielu serwerach i tak jak Zyggy ani razu nie uslyszalem czegos takiego jak botpack, no, ale dzieci sie zmieniaja...

kampo2
25-03-2008, 20:31
W csa gram, hm... 5 lat? Nie, moze 4 lata, gralem na wielu serwerach i tak jak Zyggy ani razu nie uslyszalem czegos takiego jak botpack, no, ale dzieci sie zmieniaja...

no bo przeciez ku**a pisze ze bot najczesciej uzywaja,a zadko botpack,boshe

Zalgadis
25-03-2008, 21:23
up@
Nieumiesz napisać posta bez chociaż jednego przekleństwa?

Plx no warn
Ku**a m*ć jeb**y cwe*u wy*******aj z tąd?

Andrew
26-03-2008, 09:00
Chyba jemu chodziło o program w którym są spakowane boty do jakichś map w CSie. Ale jak ktoś nie ma neta i chce pograć w CSa to boty też mu przeszkadzają?

kampo2
Naucz się edytować posty. Już wiesz jak się destroy fieldów używa, więc pojętny chłopak jesteś jak na swój wiek. Teraz naucz się używać przycisku "edytuj", tak wygląda: http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/edit.gif

kampo2
26-03-2008, 21:00
Chyba jemu chodziło o program w którym są spakowane boty do jakichś map w CSie. Ale jak ktoś nie ma neta i chce pograć w CSa to boty też mu przeszkadzają?

kampo2
Naucz się edytować posty. Już wiesz jak się destroy fieldów używa, więc pojętny chłopak jesteś jak na swój wiek. Teraz naucz się używać przycisku "edytuj", tak wygląda: http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/edit.gif

wie majk wyglada,napisalem gdzies wczesniej,ze temat zamkniety a oni sie czepili botpacka-to sa boty tylko spakowane np:jak sie z neta sciaga) tak wiec bot i botpack to to samo,ale ludzie czesciej uzywaja bot,teamt zamkniety

kampo2
26-03-2008, 21:04
Plx no warn
Ku**a m*ć jeb**y cwe*u wy*******aj z tąd?

...kolesie nie rozumieli co pisze to napisalem k**wa

tak wiec spi***alaj z tad zj**ie bo myslisz ze masz malego i ci wszystko wolno,wogle myslsiz ze jestes piekny

temat zamkniety jak juz napisalem

Arcan
26-03-2008, 23:16
Pokazali ci do jak wygląda opcja "Edytuj", a ty wciąż nie umiesz jej używać? Ilu jeszcze takich zajrzy na forum...

SpawN<3
27-03-2008, 14:49
no bo przeciez ku**a pisze ze bot najczesciej uzywaja,a zadko botpack,boshe

Specjalnie dla Ciebie...

(...)
Ja
Ty ziomal, slyszales kiedys o takim czyms jak botpack haha?
Ja
bo jakis koles na forum tibia.pl robi z siebie pajaca
gregi
co kurwa? botpack? ale w cs-ie czy jak?
Ja
no no
gregi
czlowieniu gram w csa od 1.1 i nie slyszalem o takim czyms jak botpack, conajwyzej bot...
Ja
czyli pajac jakis;] tez gram swoje i nie slyszalem ale chcialem spytac kogos kto juz cos osiagnal i raczej bedzie wiedzial lepiej
(...)
Dalszej części rozmowy nie musze chyba wklejac;]

kampo2
27-03-2008, 16:14
Pokazali ci do jak wygląda opcja "Edytuj", a ty wciąż nie umiesz jej używać? Ilu jeszcze takich zajrzy na forum...

wielu...nie chce mi sie edytowac

kampo2
27-03-2008, 16:16
Specjalnie dla Ciebie...

(...)
Ja
Ty ziomal, slyszales kiedys o takim czyms jak botpack haha?
Ja
bo jakis koles na forum tibia.pl robi z siebie pajaca
gregi
co kurwa? botpack? ale w cs-ie czy jak?
Ja
no no
gregi
czlowieniu gram w csa od 1.1 i nie slyszalem o takim czyms jak botpack, conajwyzej bot...
Ja
czyli pajac jakis;] tez gram swoje i nie slyszalem ale chcialem spytac kogos kto juz cos osiagnal i raczej bedzie wiedzial lepiej
(...)
Dalszej części rozmowy nie musze chyba wklejac;]

bez komentarza...to wychodzi na to ze tylko u mnie w miescie takie cos funkcjonuje i moze z przyzwyczajenie napisalem to,pasi?!?

kampo2
27-03-2008, 16:20
wogle mozna bylo sie domyslec bot(kazdy wie)pack(paczka czy cos)czyli naprzyklad paczka botow czyli spakowane boty teraz kumacie?

Cacuss
27-03-2008, 19:31
A ja ciągle twierdzę, że to jest super wyzwisko i kiedyś tak na kogoś powiem!

Nawet pomysłowe... to tak jakby powiedzieć na kogoś "Ty skompresowany folderze!" :D
Może my nie zrozumieliśmy jego metafory, a chodziło o to, że mamy mózgi skompresowane niczym foldery z plikami : D

kampo2
27-03-2008, 20:11
A ja ciągle twierdzę, że to jest super wyzwisko i kiedyś tak na kogoś powiem!

Nawet pomysłowe... to tak jakby powiedzieć na kogoś "Ty skompresowany folderze!" :D
Może my nie zrozumieliśmy jego metafory, a chodziło o to, że mamy mózgi skompresowane niczym foldery z plikami : D

no dokladnie...

Andrew
28-03-2008, 15:25
no dokladnie...
Wyczuwam w poście nad twoim ironię, ale może jestem za głupi, żeby to zrozumieć.

wielu...nie chce mi sie edytowac
Nie rób z siebie większego pajaca niż już zrobiłeś.

2 razy chciałeś zamknąć temat i jakoś piszesz w nim dalej, walisz duble, a nawet triple posty i głupkowato to uzaszdniasz. Naprawdę nic Ci się nie stanie jeżeli będziesz edytował posty.

Jeszcze raz, aby edytować post należy kliknąć w przycisk http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/edit.gif znajdujący się w prawym dolnym rogu okna. Dalej sobie poradzisz?

Athelas
28-03-2008, 15:47
wie majk wyglada,napisalem gdzies wczesniej,ze temat zamkniety a oni sie czepili botpacka-to sa boty tylko spakowane np:jak sie z neta sciaga) tak wiec bot i botpack to to samo,ale ludzie czesciej uzywaja bot,teamt zamkniety

lol? bot i botpack to to samo, ale częściej używają bota?
Counter Strike i CS to to samo, ale częściej ludzie grają w CSa?

Moja ortografia jest lepsza, a jestem młodszy o rok (lol)

zapraszam:

www.drzwi.pl

Wybierz jakieś drzwi, wyjdź i nie wracaj plx.