zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mam 2 wielkie problemy (POMOCY)

Mirek druid
13-11-2004, 21:25
Pierwszy problem ciągle kasuja mi się maki jak wejde wyżej lub niżej. ;( Pomużcie ;(

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Drugi problem niemoge władować swego kąta na www.tibia.com np. niemoge stwożyć postci lub skasować jej. ;( Pomużcie ;(

Za odpowiedzi z góry dziękuje

Wubeso
13-11-2004, 21:32
nie rozumiemm pierwszego pytania a na drugie nie umiem odpowiedziec.
jasniej prosze ;)

Zegenis
13-11-2004, 21:47
Pierwsze pytanie przmi "...kasuja mi się maki jak..." tu chodzi o mąki (monk) jak na gore to mozesz ropowac a jak na dol to cusz przepada :>

Mirek druid
01-12-2004, 18:54
Sorka ale się śpieszyłem i źle napisałem chodziło o mapki jak wejde do góry lub nadół to mi się kasują (MAPA).
Drugi że k***a niemoge se stwożyć paprzykład nowej postaci albo ją usunąć. ;(

dobry barbarzyńca
01-12-2004, 19:02
...to jest dziwne...
Mapy zapisują się w katalogu z tibią, jeśli nic z nim tam nie robisz (usuwasz na przykład ;) )to powinno być ok. Może to przez jakieś "wspomagające" gre programiki....
Nie wiem, pierwszy raz o czymś takim słysze.
("nie wiem" pisze sie razem czy oddzielnie??? :) )

Sharphis de'Moon
01-12-2004, 20:46
Nie wiem pisze się oddzielnie, ale wracając do tematu, ja miałem to samo, i teraz już wiem dlaczego tak sie działo. Wejdź w katalog gdzie masz wgraną Tibie, i zaznacz wszystkie pliki, one mają zaznaczone "tylko do odczytu", ja tak mialem jak robilem formata jak zapisywalem na plyte, a przy zapisywaniu na plyte automatycznie sie zmienilo na tylko do odczytu, wystarczy ze to odznaczysz i powinno juz mapy poprawnie zapisywać.