Pokaż pełną wersje : Kto Spy!! Kto nie!!??
Flatronn
25-03-2008, 12:13
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Post zostal stworzony abysmy wspolnie zastanowili sie kto jest spyem w gildi IT
Prosze podawac swoje typy:)
OKey ja zaczne :
Wiec tak, wacham sie miedzy paroma osobami jak
Medivhy Shady, Archer Adon, Chambawamba,Fire Dragon Rage,Kokoella,Mad Fox, Pe Ha, Sarughor,Xippita
Lub Lucyfer-Arcania, Ate Of ARrcania,ELektros,Feniks Druid,Mala Sela,
Powiecie ze duzo ich jest , tak to prawda ale moze którys z nich jest i jakos dojdziemy wspolnymi silami. :)
Pozdrawiam,
Yours Flatron :]
ywemytus
25-03-2008, 12:24
na jakiej podstawie wysunoles takie wnioski?
skoro wymieniasz nick danej osoby, to podaj argument dlaczego akurat ona.
Thuygioshok
25-03-2008, 12:54
kokoella spy!!111 ded go kurwa!!!111111111
drodzy forumowicze, razem dojdzmy do tego kto jest spy!!!
~
temat bez wiekszego sensu, gon sie
Medivh Shady
25-03-2008, 12:58
aff wsypales mnie ;(
O taaaaaaaaak, supcio topiceQ.
Szefie :)
25-03-2008, 16:36
ja oddaje swoj glos na SEIKERONA
Flatronn
25-03-2008, 16:43
Nabijajta sie z tego , zobaczymy kto bedzie mial racje jak szpieg sie wyda =] ^.^
Szefie :)
25-03-2008, 17:13
tobie akurat nic do tego :) zreszta ja tez moge wymienic wchuj osob i trafie xD
Moim zdaniem Luki tharion to spy :confused:
Thuygioshok
25-03-2008, 18:17
Mar 25 2008, 18:11:55 CET Killed at Level 39 by Owenas
kurwa ja pierdole bijemy typa i kick z neo _/
Czubek^^
25-03-2008, 18:19
Owenas to mój ziom. Zostawcie go albo macie wszyscy deda!
Thuygioshok
25-03-2008, 18:28
pozniej ktostam po nas wpadl wiec i tak bym padl, ale liczy sie fakt, ze padlem na kicku :\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ jebana neostrada, oni w swoim blazenstwie sie moga scigac z cipsoftem
Moze to nie Rydzyk tylko Vin Diesel jako Riddick
Moze to nie Rydzyk tylko Vin Diesel jako Riddick
ha, ha, ha...
Bartas15
26-03-2008, 18:07
Shavenis i Xadus Tales czy jak on tam ma to spy.Bo wygadują ,że wszyscy są hunted od LR!!!!!!!!!!JAJAJJAA wykryłem !!dawac iteamsy
Sarughor, Elektros, swazy~~ Mala sela są w mojej opini poza kręgiem podejrzanych. Znam ich dobrze, a to, że ktos jest wam nie znanly nie oznacza, że jest szpiegiem. Poruszamy tu bardzo trudny temat zaufania, którego brak w ekipie Lukiego. Przyklad CFA jest traktowane jak kulawy wujek z CCCP, nikt nam nie ufa, zabraniają nam jakichkolwiek akcji na własną ręke, nie jesteśmy o niczym informowani
( może za wyjątkiem kilku osób ).
~~ Draknos Torin ~~
Sarughor, Elektros, swazy~~ Mala sela są w mojej opini poza kręgiem podejrzanych. Znam ich dobrze, a to, że ktos jest wam nie znanly nie oznacza, że jest szpiegiem. Poruszamy tu bardzo trudny temat zaufania, którego brak w ekipie Lukiego. Przyklad CFA jest traktowane jak kulawy wujek z CCCP, nikt nam nie ufa, zabraniają nam jakichkolwiek akcji na własną ręke, nie jesteśmy o niczym informowani
( może za wyjątkiem kilku osób ).
~~ Draknos Torin ~~
Dlatego po wojnie jeśli owaką byście wygrali, to w tej sytuacji bylibyscie dalej traktowani jak piony, ktos bys cos przeskrobal i nawet by sie nikogo nie pytali czy mozna zajebac czy nie, Nie myslcie sobie ze bedziecie mieli taka pozycje jak SF kiedys, bo z wami niestety nie ma marka aka Neth :)
P.S wiem ze macie nadzieje ,ale jak to mówia ? Nadzieja matką głóóópich :D
Dlatego po wojnie jeśli owaką byście wygrali, to w tej sytuacji bylibyscie dalej traktowani jak piony, ktos bys cos przeskrobal i nawet by sie nikogo nie pytali czy mozna zajebac czy nie, Nie myslcie sobie ze bedziecie mieli taka pozycje jak SF kiedys, bo z wami niestety nie ma marka aka Neth :)
P.S wiem ze macie nadzieje ,ale jak to mówia ? Nadzieja matką głóóópich :D
oni bedą traktowani jak pionki jesli wygraja
a was cała Arcania bedzie postrzegac za złodzieji i oszustów :]
a tak pozatym to wszyscy których Luki invitowal do DPFT na wojne z BEACH to powinni byc mu wdzieczni ze wyciagnął was z DNA? na którym byliscie? pewnie zeby nie wojna z BEACH to do dzis byscie im lizali dupy zeby was nie bili i nie huncili :( a teraz nagle wszyscy od Lukiego sie odwrocili i uwazaja sie za niewiadomo kogo.
CZEKAM NA FALE KRYTYKI!
oni bedą traktowani jak pionki jesli wygraja
a was cała Arcania bedzie postrzegac za złodzieji i oszustów :]
a tak pozatym to wszyscy których Luki invitowal do DPFT na wojne z BEACH to powinni byc mu wdzieczni ze wyciagnął was z DNA? na którym byliscie? pewnie zeby nie wojna z BEACH to do dzis byscie im lizali dupy zeby was nie bili i nie huncili :( a teraz nagle wszyscy od Lukiego sie odwrocili i uwazaja sie za niewiadomo kogo.
CZEKAM NA FALE KRYTYKI!
W sumie masz racje, ale taki juz jest człowiek ... :)
skarabeusz323
27-03-2008, 14:48
naj gorsze jest to ze to co robisz w gierce to pozniej to samo na rl zajebiesz komus zlom to w rl tez mozna
zdradzisz kumpla to w rl tez mozna
naj gorsze jest to ze to co robisz w gierce to pozniej to samo na rl zajebiesz komus zlom to w rl tez mozna
zdradzisz kumpla to w rl tez mozna
gra czy nie gra Luki wyprowadził nie jednego na szczyt a teraz te osoby sie od niego odwracają ;) sa mu wdzieczne dużo, nawet bardzo duzo
Po pierwsze > nadzieja matką głupich.. ale każda matka kocha swoje dzieci :p
Po drugie każdy w CFA miał powody żeby walczyć z LR, w moim przypadku, mogę powiedzieć iż miałem wiele kłopotliwych sytuacji z obecnymi członkami LR i uznałem, że mam okazje wkońcu się odegrać.
PS. Wiem, że nie mam co liczyć na jakieś "profity" po wojnie, ale tu chodzi o dobra zabawę (po coś człowiek expi przez ponad 2 lata :P )
~~ Draknos Torin~~
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Post zostal stworzony abysmy wspolnie zastanowili sie kto jest spyem w gildi IT
Prosze podawac swoje typy:)
Twoja stara? 8o :o
przyznam sie bez bicia, to ja jestem spy:P
btw nie możecie pisać po polskiemu szpieg tylko na siłe tego spy?
ja wam mowie,kaczynski to spy !
Bartas15
28-03-2008, 08:08
Sue to spy sprzedał pkp dla pks!!
skarabeusz323
28-03-2008, 08:28
gra czy nie gra Luki wyprowadził nie jednego na szczyt a teraz te osoby sie od niego odwracają ;) sa mu wdzieczne dużo, nawet bardzo duzo
kto sypie ten kurwa bo tego to naj bardziej nie nawidze sprzedawANIE KUMPLI
a ty mewo z pksu czy tam pkp powinas go wydac bo taki ... nie powinien grac na servie
Kogo Luki wyprowadzil na szczyt? Bo moim zdaniem to kazdy sam swoja postac wyprowadzal. Sila to nie sam Luki, sila to calosc.
I btw, Notop nie pracuje ani dla pkp ani dla pks ;p
Picinhoxs
28-03-2008, 09:20
Taka szmata jak kayetan naprzyklad na 100% nie dala by rady dociagnac 150lv jak by niebyla w dpft maly gruby hój przez swoje pa tez by nie pociagnal ;/
Taka szmata jak kayetan naprzyklad na 100% nie dala by rady dociagnac 150lv jak by niebyla w dpft maly gruby hój przez swoje pa tez by nie pociagnal ;/
Ale tak czy inaczej, to chyba raczej tego Lukiemu nie zawdzieczaja :p
Picinhoxs
28-03-2008, 10:23
O czesc lafa co tam u ciebie slychac?
A nic, nieaktualny masz aavatar
Picinhoxs
28-03-2008, 10:29
Kurde nie chce mi sie isc do szkoly xd
Picinhoxs
28-03-2008, 10:33
O.o valoth online widzisz?
skarabeusz323
28-03-2008, 15:51
ale te ostatnie ob bylo sprzedane widac
jak osiagniesz tyle co on osiagnal to bedziesz mial prawo sie na jego temat wypowiadac
ach i edit, nie, nie jestem pisowcem
ale te ostatnie ob bylo sprzedane widac
to korupcja jest juz nawet w Tibii :D
jak osiagniesz tyle co on osiagnal to bedziesz mial prawo sie na jego temat wypowiadac
ach i edit, nie, nie jestem pisowcem
niejestem antypisowcem ale srajac do kibla codzinnie rano robie wiecej niz ten...... zalosny czleczek z ktorego sie smieje caly swiat zrobil w calym swoim zyciu.
na temat polityki pogadamy jak zaczniesz placic podatki a narazie idz do mamy po kieszonkowe,puki co jest bez podatku
niejestem antypisowcem ale srajac do kibla codzinnie rano robie wiecej niz ten...... zalosny czleczek z ktorego sie smieje caly swiat zrobil w calym swoim zyciu.
na temat polityki pogadamy jak zaczniesz placic podatki a narazie idz do mamy po kieszonkowe,puki co jest bez podatku
Apropo polityki to polecam inne forum niz tibia.pl xD!
najlepiej skrytykowac czlowieka, a nie bledy, prawda? ten 'caly swiat', przynajmniej inteligencja tego swiata smieje sie z bledow jakie popelnil on i jego partia, a nie z persony
ach i skoncz prawic w co drugim poscie jaki ty dorosly jestes, a wszyscy inni tutaj to dzieci, bo to sie juz zalosne robi
nawiasem, to ciekawy jestem czy bys mu tak w twarz powiedzial? szczerze watpie, panie 'jestem dorosly bo place podatki'
Flatronn
30-03-2008, 12:30
!@#$%^&*()
lol..
Gdy "ten...... zalosny czleczek " robił "coś" dla Polski, to ty robiłeś kupe w pieluche tetrowa, a na jedzenie mówiłeś PAPU. Może i się zbłaźnił jako Głowa Państwa, ale jego miejsca w historii Polski nie można odmówić. Btw płacenie podatków nie ma nic wspólnego z dorosłością, ważne jest aby kształtować wizerunek samego siebie w sposób ciekawszy niż obrażanie kogo kolwiek.
~~Torin
najlepiej skrytykowac czlowieka, a nie bledy, prawda? ten 'caly swiat', przynajmniej inteligencja tego swiata smieje sie z bledow jakie popelnil on i jego partia, a nie z persony
ach i skoncz prawic w co drugim poscie jaki ty dorosly jestes, a wszyscy inni tutaj to dzieci, bo to sie juz zalosne robi
nawiasem, to ciekawy jestem czy bys mu tak w twarz powiedzial? szczerze watpie, panie 'jestem dorosly bo place podatki'
powiedzialbym,zawsze mowie to co mysle i na necie i w rl,ci co mnie znaja dobrze to wiedza.A jezeli ktos zachowuje sie na idiote ktory ma 11 lat i zaczyna mi mowic o prawnych aspektach emerytur to sorka ale to cos jak M jakson mowil ze lubi murzynow a to ze jest bialym murzynem to przypadek.
kaczka dla mnie to smiec,99% politykow w polsce to zlodzieje mysla tylko o tym jak dorobic sie by na pozniejsze lata miec wszystko a nie jak naprawic cokolwiek w tym popie~ kraju,puki tak bedzie sie dzialo bede zawsze mwoil co mysle o politykach bo po dzisejszy dzien niewidzialem ani 1 ktory by chcial cokolwiek zorbic by niezarobic do wlasnej kieszeni wiekszej sumki.Powiedzenie ze kazdego mozna kupic w polsce jest taka prawda jak to ze polowa wypowiadajacych sie tu osobnikow to dzieci z ADHA(syndrom nadpobudliwosci) ktorzy zapomnieli wziasc tabletek
@up
tylko co wie 6 letni szczyl dobzre wychowany z porzadnej rodzinki o doroslym zyciu....bo jedyne co potrafi to za plecami mamusi pojezdzic po kims na forum
pozatym ma duzo wspolnego,zamieszkaj sam,pracuj sam oplac wszystko to wtedy pogadamy o doroslym zyciu,puki co otworz szuflade wyjmij kredki i namaluj sobie swoj wymarzony domek...bo za marzenia sie nieplaci
jakby ci chcieli dać pare milionow za "drobna przysluge" to bys nie bral?
chcesz zmienic polske, zacznij od siebie
jakby ci chcieli dać pare milionow za "drobna przysluge" to bys nie bral?
chcesz zmienic polske, zacznij od siebie
co ma piernik do wiatraka ? Sua nie reprezentuje Polski na arenie międzynarodowej każdy z nas pleni różne funkcje w tym kraju jedni mniej odpowiedzialne inni bardziej dlatego nie można tego sprowadzać do wspólnego mianownika. a ci co maja swój rozum swoje zdanie interesują sie tym co sie dzieje w Polsce wiedza jak jest i nie muszą uswiadamiac w tym innych ale faktem jest ze jeżeli chodzi o politykę to wszystko tu przychodzi z wiekiem (doswiaczenia zyciowe)
powiedzialbym,zawsze mowie to co mysle i na necie i w rl,ci co mnie znaja dobrze to wiedza.A jezeli ktos zachowuje sie na idiote ktory ma 11 lat i zaczyna mi mowic o prawnych aspektach emerytur to sorka ale to cos jak M jakson mowil ze lubi murzynow a to ze jest bialym murzynem to przypadek.
kaczka dla mnie to smiec,99% politykow w polsce to zlodzieje mysla tylko o tym jak dorobic sie by na pozniejsze lata miec wszystko a nie jak naprawic cokolwiek w tym popie~ kraju,puki tak bedzie sie dzialo bede zawsze mwoil co mysle o politykach bo po dzisejszy dzien niewidzialem ani 1 ktory by chcial cokolwiek zorbic by niezarobic do wlasnej kieszeni wiekszej sumki.Powiedzenie ze kazdego mozna kupic w polsce jest taka prawda jak to ze polowa wypowiadajacych sie tu osobnikow to dzieci z ADHA(syndrom nadpobudliwosci) ktorzy zapomnieli wziasc tabletek
@up
tylko co wie 6 letni szczyl dobzre wychowany z porzadnej rodzinki o doroslym zyciu....bo jedyne co potrafi to za plecami mamusi pojezdzic po kims na forum
pozatym ma duzo wspolnego,zamieszkaj sam,pracuj sam oplac wszystko to wtedy pogadamy o doroslym zyciu,puki co otworz szuflade wyjmij kredki i namaluj sobie swoj wymarzony domek...bo za marzenia sie nieplaci
wiek ustawiony w moim profilu nie ma odniesienia do rzeczywistego wieku, pragne sprostowac, bo widze ze jak zobaczyles 11 to zalaczyl ci sie dorosly mode,
widac, ze jestes bardzo dojrzaly i dorosly, skoro wszystko uogolniasz - tak robia dzieci w przedszkolu, ktore jeszcze nie potrafia segregowac dla przykladu ludzi na wysokich, niskich, inteligentnych badz nie - dla nich sa to po prostu inni ludzie
politycy sa be, 'szczyle' sa be, sua jest bestz0r - to moze nam pokaz jaki ty jestes inteligentny i zrob cos z tym krajem? czytajac twoje posty mam wrazenie, ze kaczynski przy tobie to einstein~
skoncz z ta dorosloscia, praca i zgrywaniem wielkiego starucha, bo tylko z siebie kretyna robisz. tez pracuje i jakos nie obnosze sie z tym na forach w prawie kazdym poscie~
i nie traktuj tego jakbym ci 'jechal', bo to nie jest moj cel
btw, adhd, a nie adha, eh <clap> jakies problemy z zabkami?
Bartholomew
30-03-2008, 19:10
@up
swieta prawda, ale pamietaj ze tu slow notopa nikt nie bierze na serio
@notop
za jacksona masz wpierdol
co ma piernik do wiatraka ?
bez nazwisk >.>
@up
swieta prawda, ale pamietaj ze tu slow notopa nikt nie bierze na serio
@notop
za jacksona masz wpierdol
bo tzw.wieksza polowa ich nierozumie
co do adhd wiem misklik
co do wieku nieodnosze sie z tym ale jak widze dzieciarnie ktora sie wypowiada tu widzac tylko bledy ort(brawo masz 5 z polskiego lol) pozostaja mi tylko 2 mozliwosci
- olac
- zmieszac z blotem i pokazac kim sa
zawsze wybieram to 2 bo lubie gdy dzieci maja wieksza adrenalinke po wyslaniu posta z wyzwiskami..na ktore ja leje;)
AdiZgOlek
30-03-2008, 21:03
@up
Dokładnie
Byle Kaczynski poleci luksusowym samolotem do ameryki,pogada z "buszem" i dostanie za to 10 tysiecy?smiechu warte
A zwykly szary czlowiek charuje 10godzin dziennie, i dostanie 1000 zl wyplaty,posplaca wszystko i na jedzenie mu zostanie 300 zl do konca miesiaca ? TO JEST CHORE
takie jest moje zdanie
jak komus nie pasi to h.j mu w odbyt
do tego bronicie tego Kaczynskiego...A pamietacie jak byly wybory, co on obiecywal? i co z tego wyniklo
i nie pierdole to jak niektorzy ze jestem dorosly place podatki itd, bo jeszcze chodze do szkoly, i nie udaje tu byle kogo
^^ notop
Ja studiuje i za wszystko płace sam, sporo się natyrałem, żeby dalej sie edukować, a to, że ty "musisz" już pracować to twoja strata. Tylko nie ubliżaj mi, bo mam twoje "dziecinne żale" w du..e.
"Każdy jest kowalem własnego losu" mogłeś tak pokierować własnym życiem by zarabiać tyle ile byś chciał.
A na forum to ty sie spinasz najbardziej, fakt mieszkasz sam to mama nie widzi.
Dokładnie
Byle Kaczynski poleci luksusowym samolotem do ameryki,pogada z "buszem" i dostanie za to 10 tysiecy?smiechu warte
A zwykly szary czlowiek charuje 10godzin dziennie, i dostanie 1000 zl wyplaty,posplaca wszystko i na jedzenie mu zostanie 300 zl do konca miesiaca ? TO JEST CHORE
takie jest moje zdanie
jak komus nie pasi to h.j mu w odbyt
do tego bronicie tego Kaczynskiego...A pamietacie jak byly wybory, co on obiecywal? i co z tego wyniklo
i nie pierdole to jak niektorzy ze jestem dorosly place podatki itd, bo jeszcze chodze do szkoly, i nie udaje tu byle kogo
obiecywalo PiS, w tym kaczynski, ale to nie jest powod, zeby _czlowieka_ mieszac z blotem, a nie jego bledy
nie bronie kaczynskiego, uwazam, ze nalezy mu sie chociaz minimalny szacunek za to, ze dostal sie tak wysoko, a czy fair czy nie to juz inna sprawa
eot, bo sie offtop robi i zaraz temat zamkna~
Przestańcie pierdolić jakieś smuty kto sie jak ustawił. Jeden pracuje, drugi sie uczy, trzeci stęka. Do niczego wasze głupie gadki nie prowadzą, bo każdy i tak myśli, że wie lepiej. Tak jeszcze nawiązując do korupcji to warto by sie zastanowić czy to nie jest dobre.. jest sie cwanym to można mieć wszystko, jest się głupim to sie pierdoli smuty bo nic innego nie zostało.
bo tzw.wieksza polowa ich nierozumie
co do adhd wiem misklik
co do wieku nieodnosze sie z tym ale jak widze dzieciarnie ktora sie wypowiada tu widzac tylko bledy ort(brawo masz 5 z polskiego lol) pozostaja mi tylko 2 mozliwosci
- olac
- zmieszac z blotem i pokazac kim sa
zawsze wybieram to 2 bo lubie gdy dzieci maja wieksza adrenalinke po wyslaniu posta z wyzwiskami..na ktore ja leje;)
Jak mozna zrozumiec cos, czego nie da sie przeczytac? Ja mam z polskiego 2, ale zasady polskiej pisowni znam.
PS: nie odpisuj, wiem, ze jestem dzieckiem.
Nie moge zrozumiec na chuj wy sie tak spinacie na forum. To tylko gra, kazdy przychodzi po pracy, szkole itd do domu i raczej chce sobie odpoczac przy komputerze, zrelaksowac sie, pogadac z ludzmi, a nie robic sobie wirtualnych wrogow i psuc sobie popoludniowy nastroj. Wezcie sie zastanowcie, wyluzujcie. Co chwile jak tu zagladam to widze posty w stylu 'xxx to #@$$!@!@#!@%$%', 'Twoj stary to 1@#!@#$$@#!', 'nie lubie yyy bo to @$#@!@#$%%', 'ale z Ciebie dzieciak, bo jeszcze nie bzykales', 'ale z Ciebie kretyn, napisales zyz, a pisze sie zzz'.
Powaznie, chill out menz!
Dobra, ide spac, bo jutro do szkoly :<
Pozdrawiam.
^^ notop
Ja studiuje i za wszystko płace sam, sporo się natyrałem, żeby dalej sie edukować, a to, że ty "musisz" już pracować to twoja strata. Tylko nie ubliżaj mi, bo mam twoje "dziecinne żale" w du..e.
"Każdy jest kowalem własnego losu" mogłeś tak pokierować własnym życiem by zarabiać tyle ile byś chciał.
A na forum to ty sie spinasz najbardziej, fakt mieszkasz sam to mama nie widzi.
niemialem zamiaru nawet cie wyzywac a tylko dodam ze ja jestem bardzo zadowolony z tego ze mieszkam sam(prawie;) ) i pracuje.Tylko nienawidze jak dzieci ktore siedza przyssane do cycka mamusi wypowiadaja sie o czyms czego nierozumieja
@snozisf
ok;)
Nie moge zrozumiec na chuj wy sie tak spinacie na forum. To tylko gra, kazdy przychodzi po pracy, szkole itd do domu i raczej chce sobie odpoczac przy komputerze, zrelaksowac sie, pogadac z ludzmi, a nie robic sobie wirtualnych wrogow i psuc sobie popoludniowy nastroj. Wezcie sie zastanowcie, wyluzujcie. Co chwile jak tu zagladam to widze posty w stylu 'xxx to #@$$!@!@#!@%$%', 'Twoj stary to 1@#!@#$$@#!', 'nie lubie yyy bo to @$#@!@#$%%', 'ale z Ciebie dzieciak, bo jeszcze nie bzykales', 'ale z Ciebie kretyn, napisales zyz, a pisze sie zzz'.
Powaznie, chill out menz!
Dobra, ide spac, bo jutro do szkoly :<
Pozdrawiam.
Ty chyba masz 12 lat ...
Ty chyba masz 12 lat ...
Twoj stary! :"D
skarabeusz323
31-03-2008, 16:32
zaczne tak
ZAL mi to czytac ale prawie wszystko zniose ale chamstwa nie zniose
zabic kreta!!!!
Bartas15
31-03-2008, 18:06
Twój stary jest w co 5 kinder niespodziance.Twoja stara leczy sie u doktora Etkera.
koniec
Ty chyba masz 12 lat ...
11;p.........
Picinhoxs
31-03-2008, 21:36
Tutaj jawny przyklad 8letniego hackera ;/
http://poland.otservlist.org/k473893.html
co do polityki to..
PRECZ Z LEWICĄ!
A zwykly szary czlowiek charuje 10godzin dziennie, i dostanie 1000 zl wyplaty,posplaca wszystko i na jedzenie mu zostanie 300 zl do konca miesiaca ?
jeżeli ten szary człowiek charuje 10h za 1000zl (minimalna krajowa to chyba 1100~ juz z podatkiem) to bardziej na rente mu się opłaca lub zmienić prace, ale jak on sam policzyć nie umie to nie moja wina
w jeden dzień rzym zbudowano?
nie wymagaj drugich chin w ciągu 4 lat...
ty pajacu przypomnij mi lepiej który z polskich Prezydentów spełnił swoje postanowienia przed wyborcze chyba żaden chyba tak tak właśnie
prezydent to prezydent, rząd to rząd.
prezydent sam nie zmieni kraju, nie chcieliscie kaczki za premiera, przyszedł donald i dalej narzekania...
koniec offtopowania, to nie forum ani temat o polityce
prezydent to prezydent, rząd to rząd.
prezydent sam nie zmieni kraju, nie chcieliscie kaczki za premiera, przyszedł donald i dalej narzekania...
koniec offtopowania, to nie forum ani temat o polityce
tylko ze rzad tez ktos wybieral ;]
uu.. polityka w Polsce tematem do rozwazan przez tibijczykow. hm ok. sprobujemy temu zaradzic. ktos na poczatku burzyl sie, ze dzieki lukiemy wyszlismy na wyzyny i teraz mu sie tak odplacamy? przekladajac na jezyk polityki - byla wtedy monarchia despotyczna. byl krol (luki) i ksiazeta (vice) ale jak krol mowil ze dwor ma skakac, to dwor sie pytal: jak wysoko? ale wkoncu dwor sie zorientowal, ze cos jest nie tak i rozpoczal rewolucje.
a tak w ogole to za rozlam w dpft odpowiada neth, bo to on podjudzal lukiego: ej masz wladze i nic nei robisz? wez im na nic nie pozwalaj, co? a tak w ogole to zabijemy se z 50 ludzi moja gildia i mnie pozniej obronisz.
btw jakby ktos nie zauwazyl, to liderem LR jest Leszczu, ktory na Arcanii tez wiele osiagnal i zrobil. nie ma to byc post do licytowania.
ide popracowac, zeby miec ten 1000 miesiecznie, zaplacic za rachunki i ugotowac obiad z kartofli i blota. no i zbliza sie termin wypisywania PITa o zwrot podatku :-)
Picinhoxs
05-04-2008, 08:32
Foni foni foni foni foni napewno jakbys byl w noob squadzie to bys padal wiele razy od roznych i mniej roznych ludzi.Ja znam tylko Kayetana (jego ofensywny styl gry Chronienie reali Anal sir van hypii z orallem)i Malego Grubego Knighta (PA hydry i zabral mojemu kumplowi c legi za to ze wszedl sobie na jaksi exp wiem tyle ze svargrond o/ i jeszcze miedzy sd pisal
Wybiles mi 50% respawaa ahugfhdasgdsgsdhgsdhugusgh MGK zabijeciebie pay legs pay pay)
Wiec elo... Szkoda mi tylko Thouriego bo o jego paymencie troche mozna sie domyslic ;/
Foni foni foni foni foni napewno jakbys byl w noob squadzie to bys padal wiele razy od roznych i mniej roznych ludzi.Ja znam tylko Kayetana (jego ofensywny styl gry Chronienie reali Anal sir van hypii z orallem)i Malego Grubego Knighta (PA hydry i zabral mojemu kumplowi c legi za to ze wszedl sobie na jaksi exp wiem tyle ze svargrond o/ i jeszcze miedzy sd pisal
Wybiles mi 50% respawaa ahugfhdasgdsgsdhgsdhugusgh MGK zabijeciebie pay legs pay pay)
Wiec elo... Szkoda mi tylko Thouriego bo o jego paymencie troche mozna sie domyslic ;/
Pici, Orall to moj kolega i on jest z Białegostoku B) tak jak i Ja
Foni foni foni foni foni napewno jakbys byl w noob squadzie to bys padal wiele razy od roznych i mniej roznych ludzi.
zacznijmy od tego, ze jakbym byl w noob squadzie to bym nie wozil sie to bym i nie padal. nie przecze, ze bym mial payment raz na jakis czas. na arcanii nie bije sie ludzi za to, ze maja wysoki lvl :-) wyrzucanie z expowisk? tez nie. od dlugiego czasu potrafilem sobie znalezc takie miejsce do expa ze niewiele ludzi tam przychodzilo :-)
Z tym expowiskiem ,ze Cie nikt nie znajdzie jest jedne szkopuł. Potem sie beda pluc "o wbil 100 i nigdy nie wychodzil z jaskini w ktorej expil, tak jest napewno bo nigdy go nie widzialem :)". Ludzie na wszystko znajda wytlumaczenie ; ]
Dobra chlopaki przyznam sie to ja jestem spy...a robie to tylko dlatego ze jestem pierdolonym asslickerem gwiazd arcani,ktorzy pozostali czlonkami LA. To dla was sloneczka :* zawsze swierze newsy prosto z IT,codziennie o 19 na kanale Pe Ha xD.
no ja tez jestem spy moim 1 lvlem na rooku mowie lr i it co sie dzieje na rooku jakiego 8lvla sie bac
Z tym expowiskiem ,ze Cie nikt nie znajdzie jest jedne szkopuł. Potem sie beda pluc "o wbil 100 i nigdy nie wychodzil z jaskini w ktorej expil, tak jest napewno bo nigdy go nie widzialem :)". Ludzie na wszystko znajda wytlumaczenie ; ]
Wystarczy sie udzelac na help, game-chat, rozmawiac z kazdym a w temacie ze wbiles 100 lvl znajdzie sie te 10+ wpisow :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.