zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Patriotyczna Masakra na Aldorze

Mastah von Pain
13-11-2004, 22:48
W święto 11 XI Pełno polaków w barwach narodowych wyruszyło na Carlin... Akurat mój kumpel BR sięprzytoczył... Kazałem mu zmienić kolory bo zginie... Ale i tak było GIT!! Wytłukliśmy połowę Carlin!! Po zwycięskiej bitwie 1/4 z nas zebrała się i utworzyła flagę- reszta poszła na odsiecz do Thais :evul:Więcej Wojen!! Jeszcze Polska nie zginęła póki my żyjemy!!

sesaj
13-11-2004, 23:13
yyyy...nom super...

polostap
13-11-2004, 23:20
Chłopie moim zdaniem to był duży błąd:)
PO pierwsze jeżeli wybiliście prawie całe carlin to pomyśl ilu polaków musiało zginąć co mieszkało w carlin??
Po drugie za jaką polskę?? Przecież iść na żeź to nie polacy

Więc zastanów się co zrobiliście:)

Zaknafenian Do'Urden
13-11-2004, 23:37
Jezeli Mastah von Pain reprezentuje to co "polskie" i "narodowe" przenosze sie do Rumunii. A tak na serio kolejny debil(wybacz ale jesli rajcuje Cie zabijanie innonarodowosciowcow wykorzystujac swieto narodowe pffff ,,|,,____(-.-)____,,|,, ). Ciekawe czy chociaz ****a wiesz czemu jest takie swieto( nie, nie dlatego zeby nie isc do szkoly)

Adaras
14-11-2004, 00:13
To nie była Patriotyczna masakra, z tego co widzę, to była NACJONALISTYCZNA masakra 0_o

Setki biało-czerwonych punkcików bijących wszystko co nie jest na biało-czerwono, rzucając przy tym dziwne hasła...brrr...koszmar...

Petersaber
14-11-2004, 00:40
a Zaknafein Do`Urden (taa, czytałem trylodię Mrocznego Elfa, ona rulezzzz) jak zwykle musi się wyżyć w Necie.... obelgi i przekleństwa przenieś do gier tam, gdzie możesz się wyżyć na Single Player Mode, dobrze??

Zaknafenian Do'Urden
14-11-2004, 00:56
a Zaknafein Do`Urden (taa, czytałem trylodię Mrocznego Elfa, ona rulezzzz)
My favo P.S. to nie trylogia to saga ^^ ;) ja znam tylko 7 ksiazek o Drizzcie
jak zwykle musi się wyżyć w Necie.... obelgi i przekleństwa przenieś do gier tam, gdzie możesz się wyżyć na Single Player Mode, dobrze??

Po piersze primo: uzylem tylko okreslenia debil (w stosuknu do autora) i ****a (wyrazalo moje zdegustowanie tym ze taki czlowiek jest tak prymitywny)
Po drugie primo: znowu.... wiem ze znowu ale sam przyznaj... czy Ciebie tez szlag nei trafia jak widzisz takie "akcje" ? (blagam powiedz ze 11 byles po prostu ubrany w biel i czerwien co najwyzej)
Po trzecie primo: fakt faktem to forum jest o Tibii, a ja sie wzialem za jechanie po "patriotach". Jesli kogos to urazi to wybaczcie (ofcoz to sie nie tyczy tych co sa przezemnie obrazani, wy mi mozecie naskoczyc ;) )
Po czwarte primo: "w necie" pisze sie z malej litery, prawda jest taka ze w internecie kazdy jest mocny, ale uwiez mi ze tak samo tepie "patriotyzm" na rl za to ze ludzie maja gleboko w powarzaniu tych co polegli za to zeby takie sk...(opanowuje sie) tacy ludzie mieli dzien wolny od pracy... najbardziej nie lubie takich... ludzi ktorzy jeszcze w swieta narodowe robili imprezy (jak kurna jego mac w dniu zmarlych, to juz mnie sasiad zagiol)
Po piate primo: temat prosze zmienic na patriotyczna masakra pila mechaniczna-czyli o tym jacy polacy sa boscy.
EOD a jesli sie Petersaber obraziles to mozesz mnie pozwac do sadu ostatecznego ;)
dobranoc bo ledwo zipie ^^

Hez
14-11-2004, 09:53
Alez nie nie dodawajcie "pila mechaniczna" do temat, wystarczy ze sie zmieni patriotyczna na nazistowska, bo to nie jest nic innego niz nazizm.

Polaczki, tez cos - lepiej rozdajcie eq lowlevelom polskim niz urzadzajcie masakre innych narodow.

Scream
14-11-2004, 10:06
bicie wszystkiego co nie jest bialo czerwone z powodu swieta jest poje***e, ale za to samo naparzanie w duzej grupie wszystkiego co sie rusza jest fajne :D wojny rulez :D

$corcerer
14-11-2004, 10:29
Ksenofobia w najczystszej postaci.

Wiesz co? założe sie że jesteś w pierwszej linii tych, co wrzeszczą jakie to br sa n0py i jacy ci SWE nie są źli, bo taki niefajny Power abusing uprawiają.

Brzydzę się tOBĄ. Dobranoc.

%^@$#@&^%$&#!@$#&@$%*@&%$&^@$#^@%$#*^~!%&#@^$ mac, od dzisiaj chyba juz wogole przestane sie przyznawac do swojej narodowosci.

Dr.Unknown
14-11-2004, 10:46
A wy się potem zastanawiacie kto NAM(polakom)psuje opinie, jak taki marsz 10 latków kosi wszystko na nie biało czerwone w pierwszej lepszej okazji, szowinizm panowie, szowinizm...

Keisuk Cichy
14-11-2004, 11:49
W święto 11 XI Pełno polaków w barwach narodowych wyruszyło na Carlin... Akurat mój kumpel BR sięprzytoczył... Kazałem mu zmienić kolory bo zginie... Ale i tak było GIT!! Wytłukliśmy połowę Carlin!! Po zwycięskiej bitwie 1/4 z nas zebrała się i utworzyła flagę- reszta poszła na odsiecz do Thais :evul:Więcej Wojen!! Jeszcze Polska nie zginęła póki my żyjemy!!

Totalny debil grajacy w tibie....
Chlopcze.....ide o zaklad ze nie masz wiecej niz 13 lat....15 lvlego knighta i stoisz pol dnia w dp krzyczac "free itans plx".

Widzialem screeny z tego...totalne debilstwo....modoor i spolka musiala miec z was niezla polewke....patrzac jak robicie UJ na noobach nie wiedzacych co sie dzieje....
A co wiecej...teraz pewnie myslisz ze Mevar to twoj kumpel bo tez byl na bialo-czerwono ubrany i byl w Carlin...lol...
Jakby wpadli ludzie z BW to tez bys ich ubil? To przeciez obcokrajowcy.....

SPeRMAN
14-11-2004, 12:49
I tak wlasnie polacy pracuja na swoja opinie i szacunek w tibii... Czasami poprstu az glupio jest sie przyznac ze jest sie Polakiem bo nie wiadomo co 2 osoba sobie o nas pomysli. A wlasnie przez takie akcje nasza reputacja pogarsza sie...

Bambuko
14-11-2004, 12:57
A z drugiej strony nie można z tym walczyć, bo wyjdzie jeszcze gorzej. Polacy nie długo będą na straconej pozycji [bo jeszcze paru na szczęście trzyma się liny].

ssaj
14-11-2004, 13:07
A czy w RL jest inaczej? Smutny los Polaka.

sesaj
14-11-2004, 13:14
Pokazaliscie na co stac polakow...A br podobno psuja klimat..phi, wstyd

she_devil
14-11-2004, 13:23
Idiotyzm -.-

Lejiso Cichy
14-11-2004, 15:40
Czlowiekuty jestes nOOb?Heh myslaes ze byles dobry bo stalo tam kilku poslkich hlvl!! !! SZczerze to na pewno nie masz 20lvl+ !!! ;)