Pokaż pełną wersje : Robienie kasy na fibuli
Po ostatnich dedach przez masskicki i lagi chciałbym odrobić trochę kaski, i wydaje mi się, że mógłbym to zrobić na fibuli. Oczywiście carriony i roty. Pall, poziom 31, skill distance 68. Jak szybko dałoby radę zarobić tam 50k? Oczywiście poza kupowaniem na to spearów. Na wszelki wypadek mówię, że server to Secura, bo nie wiem, czy tam na fibuli dużo botterów jest. No i czy jest jakieś miejsce lepsze od fibuli na zarabianie szybkiej i łatwej kasy?
Suchy512
25-03-2008, 19:57
Ja też chciałbym robić kasę na Fibuli, ale jak? :confused:
Ile kasy byś tam wyciągnął to zależy ile botterow będzie bocić
Nie wydaje mi się żeby Fibula była jakąś żyłą złota, no chyba że botujesz... :P
Ja palkiem od 25lvl i 70dista (teraz 40lvl i 72 dist) zarabiam na tombie (ghoul cave) pod Mount Sternum. Ghoule + mumie + beho + crypt shamblery = $. Przede wszystkim czysta kasa, ale czasem też trafi się brown POC, life ring, two handed sword (czasem nawet 4 na godzinę :)), small diamond czy black pearl. Możesz też schodzić niżej na dragi, jeśli czujesz się na siłach.
Nie wiem jak wygląda sytuacja na Securze, ale na moim serwerze zbyt dużo ludu tam nie zagląda.
@Suchy512
Zagadkowa to odpowiedź...Nic już nie pisz...
@Aravras
No na moim serverze to pod mount sternum tylko w nocy można kase robić. Plus to, że trzeba mieć pare runek na ghosty, i to dodatkowy waste, którego wolałbym uniknąć.
Proszę o więcej odpowiedzi.
lukibossik
25-03-2008, 20:19
A nie lepiej wydać ~300 gp na runy ale zarobić te 50 k w 2-3 dni niż nic nie dokupywać i zarobić te 50k w 10 dni ?? zal
Na Fibuli wyciągniesz max. 10k/24h(non stop grania). Na fibuli tyle ludzi jest że odechce ci sie.
Avallach
25-03-2008, 20:27
Na Fibuli wyciągniesz max. 10k/24h(non stop grania). Na fibuli tyle ludzi jest że odechce ci sie.
ta 10k/24h jak mi nieraz wychodzilo 1.5-2k/h ;]
Inferna ;]
Ja dzisiaj wpadłem na fibulę. 10 sekund i znalazłem typa z gildii, na których memberów poluję, FE i w 5 sekund typek poszedł. ~2k w kasie i tyle samo w potionach. A więc 4k w 20 sekund ;) No, ale oczywiście pro przyleciał 15 minut się ganialiśmy i dead. I ogólnie wypad kosztował mnie mój bp i armor.
ta 10k/24h jak mi nieraz wychodzilo 1.5-2k/h ;]
Inferna ;]
No to ci źle wychodziło. :P Ja gram na Candii a tu kolejki do grania są większe niż na Harmonii czy Antice więc wież czemu u mnie tyle wychodzi. ;)
A nie lepiej wydać ~300 gp na runy ale zarobić te 50 k w 2-3 dni niż nic nie dokupywać i zarobić te 50k w 10 dni ?? zal
Przecież mówię, że musiałbym tam w nocy expić. Wypchaj się swoim żalem.
Dzięki chłopaki, jutro zaczynam odrabiać strate bohów i vampki :D. "Bay bay"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.